seksi milf komšinica u suknjici

MILF iz Komšiluka 1. Deo

Erotske price

“8..9 … 10!” brojao sam na glas a onda sam spustio tegove na zemlju.

“Hej, pogledaj … Gospođa Aleksić.” Rekao je Ivan širom otvorenih očiju. Okrenuo sam se da vidim našu profesorku matematike gospođu Aleksić kako staje na traku za trčanje. Uključila ju je i počela da trči. Njena kratka tamna kosa bila je raščupana, velike grudi su poskakivale gore -dole, a dupe joj se treslo u helankama dok je trčala.

Dao bih sve da vidim šta se nalazi ispod te odeće.

“Kakva milf!” – uzviknuo je Ivan.

“Čoveče kako bih voleo da kresnem neku milfaru.” – Odgovorio sam.

Ivan se nasmejao – “Pazi buraz, ne postoji bolje vreme nego sada kada imaš osamnaest godina. Ali šteta što se to nikada neće dogoditi.” – podsmehivao mi se.

“Daj ne seri. Nikad se ne zna, moglo bi mi se posrećiti.” Uzvratio sam udarac.

Međutim, imao je poentu. Nisam bio ništa posebno. Krenuo sam “kao” u teretanu ali nisam bio neki sportista i nisam imao sve petice, matorke se navodno lože na pametne momke. Bio sam samo normalan klinac iz kraja.

Srednje visine, svetlije kose i plavih očiju, ne kažem, teretana je pomogla da se malo utegnem, ali svakako nisam bio Hulk. Imao sam pristojne ocene i bio sam prosečno dobar sa lepšim polom, ali to su bile devojke mojih godina, a ne starije žene.

Nekoliko devojaka koje su videle moj penis nisu imale prigovor, ali da li bi to bilo dovoljno za nekoga sa toliko iskustva i zrelosti? Razmišljao sam o tome dok smo Ivan i ja završavali trening i neprestano sam krao poglede gospođe Aleksić čiji znoj je tekao niz vrat na njene savršene dude. Od tog znoja te velike sise izgledale su savršeno podmazane i nije bilo teško da zamislim kako bi moj kurac lako i sa uživanjem klizao između njih.
*********
Sledećeg dana smo se malo okupili kod rodbine i porodičnih prijatelja za moj osamnaesti rođendan. Upravo sam ugasio sveće i ljudi su počeli da mi čestitaju kad sam čuo zvono na vratima.

“Ja ću!” Viknuo sam dok sam prilazio vratima.

Kad sam ih otvorio, video sam prizor koji sam video stotinu puta, ali mi je uvek vilica padala do poda… Julija Gajić, komšinica koja je živela neke tri kuće od nas. Nosila je visoke potpetice što ju je činilo oko centimetar višom od mene. Plava kosa joj je padala tik preko ramena i tamno zelene oči su joj sijale. Njene pune usne imale su na sebi crveni karmin dok su se razvlačile u savršen osmeh.

Nosila je usku majicu koja je pokazivala njenu utegnutu figuru i naravno bijne grudi. Njene farmerke takođe su pokazale njene sjajne noge.

“Srećan rođendan Aco!” – snažno me zagrlila za rođendan i poljubila u obraz.

Njene masivne grudi koje su mi se pritiskale uz prsa i opojni parfem dovele su me do trenutne erekcije. Jebeno je seksi! Nema šanse da ne oseti kako je moj polu tvrdi kurac dodiruje po butinama! Ovo je bilo tako sramotno! Ali ako je to primetila, pretvarala se da nije, dok mi je brisala karmin sa obraza i nasmešila mi se.

“Hvala gospođo Gajić, uđite. Ima torte, kolača…” – Uspeo sam da kažem.

“Ti si takav džentlmen.” Rekla je iskreno.

Nakon što je dobila tanjir sa slatkim zavrzlamama, brzo sam se povukao u svoju spavaću sobu, gde sam sa njenim slikama u glavi drkao kurac ne obazurujući se što se u tom trenutku u kući nalazi na desetine mojih prijatelja i rodbine.

Kad sam se vratio, naravno da su mi oči krenule na gospođu Gajić. Kada me je primetila, prišla mi je i stavila mi ruku na rame. “Aco želiš da mi učiniš uslugu?” pitala je i bez mog odgovora nastavila: “Sutra uveče smo muž i ja na sastanku. Da li bi ti smetalo da paziš na moju decu? Platila bih ti, naravno.”

Kakvo je srećno kopile njen muž. – pomislih u sebi.

“Da, naravno da hoću. Nemam ništa protiv.” Odgovorio sam joj, nisam je mogao odbiti.

Činjenica je da bih to učinio i besplatno samo da je gledam kako otvara vrata i da tada ponovo bacim pogled na to njeno veličanstveno telo.

“Hvala Aco, spasio si nam život. Dugujem ti.” Rekla je pa me je još jednom zagrlila i izašla kroz vrata.

Duguješ mi? Mogu smisliti razne načine na koji biste mi mogli platiti, šta kažete na bljesak vaših džinovskih sisa? – maštao sam… seksi milf komšinica u farmerkama

Moj kurac je ponovo počeo da mi postaje tvrd dok sam gledao njeno lepo okruglo dupe kako se njiše levo-desno dok je odlazila.
***********
Pružio sam ruku, pozvonio na vrata i čuo “Ding, Dong!” Nadao sam se da će obući nešto seksi. Kad je gospođa Gajić otvorila vrata, ispunila mi se želja. Nosila je belu majicu koja je bila isečena tik iznad pupka tako da sam mogao da vidim njen lep ravan stomak i dekolte. Suknja koju je imala pokazala je njene lepo napete noge. “Aco! Hej, stigao si na vreme. Prati me i pokazaću ti gde su deca.” Rekla je sa velikim osmehom na licu kao da čeka da me vidi.

Prošao sam pored nje kroz kuću i moje očne jabučice su bile praktično zalepljene na njenim džinovskim sisama dok su poskakivale u majici. O moj Bože, te ogromne sise će joj ispasti iz majice!

Konačno smo stigli do igraonice u kojoj se igrao najmlađi. “Hajde Julija, zakasnićemo na film!” čuli smo gospodina Gajića kako viče iz kuhinje.

“Pa Aco, moram ići. Dve starije su gore igrajuc se doterivanje. Vratićemo se oko ponoći. Hvala još jednom Aco.” Brzo me poljubila u obraz pre nego što je prošla niz hodnik.

Bože, volim kako joj dupe prelazi s jedne na drugu stranu dok hoda. “Ne brini, neće ni primetiti da ste otišli.” Viknuo sam niz hodnik.

Iskreno, nisu primetili. Previše smo se zabavljali. Troje dece i ja igrali smo video igre, žmurke, društvene igre i neke druge stvari dok nisu bili toliko iscrpljeni da sam ih morao nositi do kreveta.

Nakon toga kuća je bila tiha i malo sam istraživao. Bila su dva kupatila i spavaća soba za goste, ali onda sam pogodio džekpot, glavnu spavaću sobu. Bila je na vrhu stepenica pravo napred. Bilo je uredno i organizovano sa komodama obloženim slikama, a na drugom kraju bio je kraljevski krevet.

Otišao sam do slika na komodi i pogledao. Jedna mi je odmah zapela za oko. Bila je to gospođa Gajić u bikiniju. Izgledalo je kao da je na odmoru negde u tropskom području. Tako je prokleto seksi. To preplanulo seksi telo. Moj kurac se počeo dizati. Otvorio sam gornju fioku i našao donji veš gospođe Gajić.

Uzeo sam par čipkanih gaćica i pomisao na gospođu Gajić u njima je izbacila moj penis od ushićenja do potpunog uspravljanja. Upravo tada sam čuo mlađeg kako plače iz svoje sobe. Odložio sam gaćice i otišao da ga proverim.

“Imao sam ružan san.” Zacvilio je.

“U redu je. Hajdemo malo gledati TV.” Rekao sam dok sam ga podigao i odneo dole.

Nakon nekoliko minuta crtića, njihov sin je čvrsto spavao na meni. Još nekoliko minuta nakon toga vrata su se otvorila i ušli su gospodin i gospođa Gajić.

“Ššššššš ..” rekao sam držeći prst na usnama, “Svi spavaju.”

Gospodin Gajić je podigao palac u smislu “odlično” i otišao pravo na sprat u svoju sobu. Gospođa Gajić je krenula u mom pravcu sa osmehom na licu. “Ahh, to je tako divno.” Prošaputala je. “Evo, ja ću ga odneti gore.”

“Oh ne brini, ja ću to obaviti. Odmah se vraćam.” Šapnuo sam joj. seksi milf komšinica u suknjici

Ušuškao sam klinca, a zatim sam se vratio niz stepenice. Ušao sam u kuhinju i video gospođu Gajić kako se saginje da stavi nešto u ormar tako da joj je dupe bilo okrenuto prema meni. Njena suknja je tada samo delimično pokrivala njene lepe okrugle guzove.

Hajde samo malo još se sagni. Želim da dohvatim njeno savršeno dupe.

Ona je ustala i okrenula se prema meni. “Evo 3 hiljade za tvoje nevolje Aco.” Rekla je.

Ali umjesto da mi pruži pare, sama mi ga je stavila u džep i to je bilo potpuno iznenađenje za mene posebno što mi je kita bila delimično nabubrena.

“Sutra dolaziš na našu malu žurku na bazenu, zar ne?” pitala me.

Zar nije primetila moju delimičnu erekciju? Možda je samo mislila da je to mobilni telefon … topli, cilindrični mobilni telefon.

“Khm, da … naravno. Biću tamo.” Rekao sam a glas mi je pucao.

“Hvala ti što si dobar prema deci. Zaista je slatko videti te sa njima. Bićeš divan tata” Rekla je nasmejano.

“Pa … hvala… ali sa njima nema problema. Zabavni su pa je bilo lako.” Zamucao sam.

“Hvala još jednom Aco, ti si odlično dete. Kasno je pa bolje da kreneš kući, ali vidimo se sutra.” Rekla je dok me je poslednji put zagrlila laku noć.

Bože, sviđa mi se osećaj njenih velikih sisa na meni. Osećam njene bradavice!

Razdvojili smo se nakon nekoliko sekundi i mogao sam da vidim kako su joj bradavice otvrdnule i vire kroz belu majicu.

“Laku noć Aco, slatki snovi.” Rekla je držeći otvorena vrata. Ali trebalo mi je par sekundi da registrujem ono što je rekla jer sam i dalje zurio u njene velike sise.

“Khm..Da .. da. Laku noć gospođo Gajić.” Rekao sam, a zatim sam otrčao kući pokušavajući da prikrijem uzbuđenje.

KRAJ 1. Dela

(Visited 5.086 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.