maj 24, 2024

Masaža sa neočekivanim krajem

0
jebana u obe rupe DP

Bilo je rano jutro kada sam stigla na fotografisanje i bila sam veoma pospana. Pogledala sam u telefon i videla da je 7:14 što je bilo prerano za mene. Imala sam šolju kafe u ruci dok sam slala poruku svom fotografu, Zoranu, da javim da sam stigla.

„Tako mi je drago što si prihvatila poziv i došla! Umirem od želje da te slikam, to tvoje prelepo telo i to seksi dupence.”

Pocrvenela sam u trenutku. Već u srednjoj školi sam se izdvajala jer sam imala veliko dupe i odmah sam primetila da se Zoranu veoma sviša. „Hvala“, rekla sam stidljivo dok sam otvarala gepek kako bi mogao da vidi odeću koju sam ponela sa sobom.

„Hajde da te uvedem unutra pa da sve to pogledamo.“

Klimnula sam glavom i krenula za njim u studio pa uz stepenice. Bio je zgodan momak i definitivno je među nama bila prisutna privlačnost. Razgledala sam okolo novi studio. Bio je prostran sa puno prirodnog svetla. Zoran je bio u pravu. Ovaj studio je bio savršen za snimanje.

„Doneo sam svoj sto za masažu da bih mogao da ti pružim jednu od svojih famoznih masaža kao što sam obećao.“

„Zorane? Ja sam to rekla u šali… nisam mislila da me zaista masiraš…“ zakikotala sam, ali mi je potajno bilo drago što se nije šalio. Imala sam tešku nedelju iza sebe i zaista mi je trebalo opuštanje.

„Nikad se ne šalim kada je masaža u pitanju.“ nasmejao se od srca dok je nameštao sto za masažu. „Ipak, moraš da se skineš ako želiš pun efekat. Ti se barem ne stidiš svoga tela, em si sjajan model em si pakleno zgodna.”

„Ha… laskavče jedan. U redu.“

Bio je apsolutno u pravu. Kao foto model ja sam navikla da se skidam gola za snimanja, fotografisanja i poziranja. Nije mi uopšte smetalo.

„Pre nego što zaboravim, ovo je Stefan.“ – rekao je i tek sam tada primetila čoveka u drugom delu studija. „On će mi danas pomoći oko snimanja. Ovo je inače tehnički njegov studio.” Stefan mi je mahnuo. Bio je mršaviji od Zorana ali viši i dosta stariji, sigurno oko 40 godina.

„Zdravo Stefane!“ Prišla sam mu i rukovala se sa njim. erotska seksi masaža

„Zdravo prelepa devojko! Ovde si kao zračak sunčeve svetlosti! Drago mi je da si ovde.”

„Hvala! Cenim što ste nam dozvolili da koristimo vaš studio za ovo snimanje. Dian je.”

„Možeš svratiti bilo kada lepotice.”

Otpila sam nekoliko gutljaja kafe pre nego što sam ustala na sto za masažu, licem nadole.

„Evo nas. Samo se opusti”, rekao mi je Zoran.

Njegove ruke su bile magične i osećala sam kako se opuštam. Njegove ruke su gnječile moje bolne mišiće dok se nisam stopila u sto. Jedva sam disala, bilo mi je tako dobro. Tada sam osetio Zoranov kurac sa strane stola kako mi dodiruje ruku. Nisam se pomerila. Čekala sam da vidim šta će uraditi. Njegov penis se trljao o moju ruku i nije bio diskretan ni suptilan. Koristio je moje telo da trlja svoj kurac o njega. Trljao mi ga je po nogama, stopalima, a onda ga je izvukao iz pantalona i prineo mojim ustima.

„Zorane.. Nisam znala da je to takva vrsta masaže“, promrmljala sam.

Bila sam zbunjena iako sam sa uživanjem gledala taj mladi tvrdi kurac, ali nisam očekivala da će Zoran nešto učiniti pred starijim gospodinom koji je sve posmatrao sa strane.

„Želim maksimalno da te opustim pre snimanja. Otvori usta i posisaj moj kurac.”

Šta da radim? Da li će ovo da podigne moju karijeru na viši nivo ili sam samo eto pušila još jedan kurac? Nisam znala ali sam postajala sve napaljenija udišući mošusnu aromu ove divne kite pred licem. Otvorila sam usta za njega, a on je gurnuo kurac unutra i uzdahnuo.

Zoran mi je polako jebao usta, lepo i duboko. Držao je moje lice obema rukama, pomerao kukove i koristio moja usta kao da je pička. Ukus je bio fantastičan, bio je sluzav i tvrd kao kamen. Sve sam se više napaljivala, pička mi je postala totalno mokra i željna, osetljiva na materijal koji ju je dodirivao. pušenje i masaža

Ali onda je usledio novi šok. „Stefane dođi. Mislim da ova drolja želi da ti se zahvali što si joj dozvolio da koristi tvoj studio za fotografisanje.”

„Vrlo rado!”

Ubrzo su dva kurca bila na mom licu. Za razliku od Zorana, Stefan me je jebao snažno i brzo u grlo kao da sam prava kurva i da mi može sve raditi što poželi. Zoran mi je otvarao noge i pokušavao da nabije svoj kurac u mene. „Hajde da se preselimo u krevet“, predložio je Stefanu, „ne mogu da je tucam na ovom stolu.“

„Naravno“, složio se Stefan.

Legla sam u krevet i dozvolila im da me iskoriste, Stefan me jebe u usta, a Zoran mi jebe pičku. Bilo je savršeno i svršila sam prilično jako, vrišteći dok sam sisala Stefanov kurac. Mogla sam da okusim njegovu spermu dok se praznio u moja usta. Zoran me jebao snažno i brzo, pomerajući moje telo u svakojake položaje. Stefan mu se ponovo pridružio kada je bio dovoljno tvrd, a ja sam se našla sa dva kurca.

„Lezi ovako“, Zoran je pokazao na mesto na krevetu i Stefan je sledio njegova uputstva. „Sada se popni na njega i sedi mu na kurac, a meni se naguzi“, naredio mi je Zoran i ja sam zastala, nesigurna da li sam spremna za ono što će se dogoditi. Pratila sam uputstva i skliznula pičkom niz stariji penis. Tada je Zoran zalepio svoj glavič na moj šupak. Bila sam šokirana koliko sam se napalila, kao nikada u životu.

Zoran je polako počeo da gura svoj kurac u moju guzu. Vrištala sam dok sam i počela da sisam i ljubim Stefanov vrat. Ubrzo je bio ceo u mojoj guzi i ja sam odmah svršila. Nisam mogla da se zaustavim i oboje su počeli da me tucaju istovremeno u obe moje rupe. Bila sam nataknuta na dva kurca i stenjala sam kao kurvetina sa uživanjem dok su me jebali. jebana u obe rupe DP

Kada su oboje istovremeno počeli da pune spermom moje dve rupe bila sam na nebu! Mojim orgazmima nije bilo kraja. Stenjala sam vrištala i migoljila se a vrela tečnost me je obuzela i grejala mi celo telo. Bila je to najjača jebačina koju sam ikada imala, posebno tako rano. Kada je sve bilo gotovo izašli su iz mene i divili se svome delu.

„Inače, ovo je moj tata“, nasmejao se Zoran.

„Čekaj, šta? Ovo je tvoj tata??! To je malo čudno Zorane.”

„Vidim baš ti je bilo loše.“

Nisam mogla da verujem! U šoku sam bila nekoliko minuta.

„Hajde, sredi se, obuci onaj bikini i pa da te slikamo.”

„Da… da…“ slegnula sam ramenima i otišla u kupatilo.

Jebala sam oca i sina! Definitivno je vredelo rano ustati. 7:14 je užasno rano, ali bilo je potpuno vredno toga.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 2.613 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!