4 oktobra, 2023

Marijanine porodične avanture 2. Deo

0
mama i ćerka tucaju tatu

Milovala je dedina jaja dok ga je primala duboko u grlo. Namerno je ispuštala nepristojne zvukove dok ga je sve jače i jače sisala nadajući se da će iz njega izvući mnogo sperme. Osetila je kako joj se deda ukočio, a za nekoliko sekundi je svršio u njena usta. Marijana je progutala do poslednje ukusne kapi i dala svom dedi divan pogled na njena prazna usta.

„Dete dedino, ti znaš kako da učiniš starca da se ponovo oseća mladim.“ Rekao joj je i pao nazad u jednu od stolica.

„Deda, šta ti zaista misliš o meni?”

„Marijana, mislim da si ti najdivnija unuka koju je jedan deka poput mene mogao imati! Nikada se nisam osećao mlađim nego sinoć i sada ponovo jutros. Koliko god ovo bilo čudno nekim ljudima, za mene je divno i sasvim prirodno.”

Marijana se nasmešila i dopuzala do svog dede želeći da ga ponovo probudi i oseti njegov debeo kurac duboko u sebi.

„To je tako lep osećaj. Ti si veoma vešta u pušenju kurca dušo moja…” Deda joj je rekao i mazio je po kosi. uhvatila ćerku kako sisa dedin kurac

Marijana je klizila usnama preko kite sve dok joj nos nije dodirnuo dedin stomak. Volela je osećaj njegovog penisa duboko u njenom grlu. Marijana je osećala kako postaje sve tvrđi i znala je da će uskoro biti dovoljno tvrd.

„Šta se koji đavo ovde dešava!? Marijana! Ti mala prljava kučko! Ovo je incest! Tata, jesi ti normalan??”

Čuvši mamine reči Marijana se odmkla od dedinog dignutog kurca. Ali umesto da nastavi da grsi svog oca i ćerku, mama se udbila u taj sjajan tvrdi kurac koji je blistao od pljuvačke. Tišina je trajala par minuta a jedino pomeranje bilo je od strane dedie kite koja se uzbudljivo trzala. Svi su bili previše šokirani da bi se pomerili.

Marijanin deda je prvi progovorio. „Dušo, ne postoji ništa na ovom svetu što bih mogao da kažem da bi ovo popravio. Nije ovo u redu, ali Marijana mi je pokazala kako da se ponovo osećam kao muškarac… prvi put posle mnogo godina. To nije nešto od čega ću se odreći. Žao mi je draga ali… ili nam se pridružiš ili odjebi.”

Marijana je prišla dedinim nogama, otvorila usta i ponovo ga uzela u svoja usta. Ona je traljavo nastavila da obožava njegov kurac sa ljubavlju klizeći usnama gore-dole po njegovoj dužini i milujući mu jaja. Njena mama je pala na kolena od šoka i očaja. Nije mogla da veruje šta vidi i čuje. Njen svet se okrenuo naglavačke. Čak je i pustila suzu ali se zaprepastila kada je osetila mamine rukie na sebi. deljenje kurca dedinog

Mama je počela da govori, ali je umesto toga zatekla je očev penis kako joj prilazi ustima. Instinkt, šok i očaj cele situacije je preuzeo i ona je spontano počela da sisa. Za to vreme njena ćerka joj je skinula košulju i brus. Nije tajna da su tata i mama bili zaglavljeni u braku bez ljubavi i posebno bez seksa proteklih godina. Mama nije mogla da se seti kada je poslednji put imala seks, oralni ili bilo koji drugi. Godine frustracije i usamljenosti su se istopile dok se prepuštala kurcu svoga oca.

Marijana se pridružila svojoj mami i zajedno su balavile po dedinom kurcu. Bilo je predivno! Pljuvačka se slivala niz njihove velike sise dok su delile debeli kurčinu. Mama je tada prešla na jaja svog oca i sisala ih u ustima, prvo jedno pa drugo. Marijana je za to vreme radila ono što najviše voli – primala kurac u svoje grlo. Mama se slobodnom rukom trljala i veoma brzo je doživela orgazam.

Marijana je osetila da će njen deda da svrši pa je pozvala mamu: „Vreme je za našu nagradu mamice. Otvori usta…“

Mlaz za mlazom dedine sperme završavao je u ustima njegove kćeri. Očigledno je bilo da je Marijana glad za spermom nasledila od svoje napaljene majke koja je gutala u slast tu belu gustu tečnost.

„Šta bi tata pomislio da nas sada vidi?“ pomislila je Marijana, srećna što se mama iznenada vratila po torbicu koju je zaboravila.

Marijanina majka je ustala i potrčala uz stepenice. Sve je to bilo previše za nju i morala je da stvari ispravi u svom umu. Upravo je progutala spermu rođenog oca i delila njegov kurac sa rođenom ćerkom. Htela je da se istušira hladnom vodom, a zatim da sve ispravi ujutru. Deda je ustao na drhtave noge. Godinama nije imao toliko akcije i to mu je malo uticalo na koordinaciju. Polako je ustao i otišao do slobodne spavaće sobe da odrema. A marijana je legla u krevet svojih roditelja, takođe iscrpljena.

**

Tata je primio poruku od supruge da ga ne čeka i da ide bez nje. Stigao tek na pola puta do svog odredišta pre nego što se parkirao sa strane. Razmišljao je o svom životu i braku i bio je vezan i odlučan da ponovo pokrene stvari između sebe i svoje žene. Odlučio je da kupi cveće, slatkiše, i sve što njegova draga voli… da se vrati kući i zavede je pre nego što je žestoko pojebe. Trebalo je to i njoj i njemu.

Mama je za to vreme sedela u napunjenoj kadi i razmišljala o svom ocu i ćerki. Nije mogla da odagna svoje misli i ponovo je osetila kako joj pičkica vlaži. U nekom trenutku tata je ušao u kuću. Mama je sanjarila pod tušem, Marijana je zaspala u krevetu širom otvorenih nogu i još uvek mokra od jutarnjih aktivnosti. tata je jebe u pičkicu

Kad je stigao u svoju spavaću sobu, jednim potezom skinuo je majicu i pantalone, uhvatio se za kitu i skočio na krevet Marijana je tada otvorila oči! „Koji kurac tata!”

„Marijana! Šta ćeš ti tako polu gola u mom krevetu? Mislio sam da si ti mama!“

Tada je ugledala divan tatin penis koji su me u punoj erekciji klatio među nogama. „Uffff… Sranje tata… Kurac ti je velik kao i dekin…”

„Kao… dekin?“ Šta to..“

Bio je u šoku ali način na koji ga je ćerka gledala i kako je oblizivala usne učinile su da mu kurac samo dodatno otvrdne. Marijana je bila tako vruća i mokra dole, mazila se pred tatom koji je odmah osetio njene slatke mirisne arome. „Tako si… tako si zgodna dušo.“

On se nije pomerao, nije mogao… ali je ona namestila svoje telo, uhvatila tatin kurac i primila ga u toplu pičku. Njegov veliki penis ju je ispunio i osećao se tako dobro. Volela je položaj jer je mogla da gleda napaljeno šokirano tatino lice dok se polako nabijala na njega. Počela je da pomera kukove a refleksno i on sa njom. Ubrzavao je i posle samo par minuta počeo je žestoko da je jebe!

Mama je čula komešanje u spavaćoj sobi čim je izašla iz kade. Pomirila se sa onim što se dogodilo dole u kuhinji i bila je spremna da prizna svoja osećanja i želju za još. Ali ono što je videla kada je ušla u spavaću sobu šokiralo ju je. Bio je to njen muž koji je jebao Marijanu na krevetu. Rukama je gnječio Marijanine grudi dok ju je jebao.

Kada je pogledao i video svoju ženu kako stoji tamo bio je van sebe! Ali na njegovo iznenađenje nije se bunila niti pokušala da ga zaustavi. Marijana je tamo takođe mogla da vidi svoju majku i izgovorila je reči: „Pridruži nam se mama…“ mama i ćerka tucaju tatu

Mama je prišla, zgrabila mužev penis i izvukla ga iz ćerkine pice. Tada ga je pogledala u oči i celog ga primila u usta dok se nije zagrcnula. Pljunula je na vrh glavića i ponovo ga vratila u dubinu svoje kćeri. Marijana je odmah mogla da oseti da će njen otac da svrši i očajnički je želela da ga okusi.

„U usta tatice… želim da progutam tvoju vrelu spermu…“

Zgrabio je ćerku za kosu i čim je njegov penis ušao u njena usta, počeo je da svršava. Prošle su nedelje otkako je poslednji put svršio i imao je mnogo ejakulata za svoju ćerku. Bio je iznenađen što je njegova ćerka uspela da sve to proguta. Pitao se koliko je ona iskusna i šta se zapravo dešava u njegovoj kući.

Marijana je skinula usne sa očevog penisa i nasmešila mu se, dok joj je sperma još uvek blistala na zubima. „Hvala tata!”

„Hvala tebi dušo moja.“

Marijana je ustala iz kreveta da bi njena majka zauzela njeno mesto. Bila je spremna za svoga muža i raširenih nogu ga je čekala. Tata se nagnuo i poljubio ženu u usne. „Stvari će se promeniti na bolje, obećavam.”

„Znam dragi… a sada prenesi jezik i prste na moju pičku dok čekamo da ti se kurac ponovo digne…“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 27 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 8.737 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!