jul 20, 2024

Mamina novogodišnja žurka 2

0
lizanje novogodišnja mama

Vesela novogodišnja zabava se nastavila, dok su razgovarali sa ostalima Marko je počeo da dodiruje majčino bedro. Haljina joj se dovoljno podigla da je dlanom mazio čipkaste šare njenih najlon čarapa. U ovom trenutku, ona je bila manje zabrinuta zbog činjenice da je njen sin dodiruje. Više se stidela što mu je to dozvoljavala pred svojim kolegama.

„Obožavam ovu pesmu! Hoćeš li da igramo malo dušo?” upitao je njen sin.

Aleksandra je samo klimnula glavom. Prešli su na sredinu dnevne sobe i počeli da plešu sa drugim parovima. Uživali su, polako postajući sve više i više opušteni. Posle nekoliko pesama, krenula je jedna sporija i svi parovi su se okupili da zaplešu. Aleksandra je stavila ruke oko vrata svog sina i pogledala prema njemu, pokušavajući da uspori ples. Nastavili su da plešu kada je primetila da se njegove ruke polako spuštaju nadole.

Blago je poskočila i uzdahnula kada joj je iznenada rukama stegnuo guzove. Osećala se nevaljalo, bila je pripita i robovala je svojoj seksualnoj želji. Zatvorila je distancu sa svojim sinom i pritisnula svoje gipko telo uz njegovo. Njene živahne grudi dodirivale su njegova čvrsta prsa. „Sjajna novogodišnja žurkica. Hvala što si bio tu da uskočiš i pomogneš mi. Voli te mama.“ Naslonila se i sočno ga poljubila u usne.

Ljubila ga je snažno dok je on mazio njeno čvrsto, prelepo telo. Pička joj je vlažila, grudi drhtale, telo se zatreslo od želje. Bila je napaljena i počela je da zamišlja sina golog u njenom naručju. Prekinula je poljubac i poostavila prst na njegova usta: „Šššš… Pođi za mnom“, rekla je, zgrabila ga za ruku i odvela do stepeništa.

„Gde idemo?” upitao je Marko dok ga je vodila uz stepenice.

U jednom momentu ih je zaustavila, okrenula se i pogledala ga u oči: „Idemo da me jebeš!“ Kada su ušli u sobu, njen sin ju je iznenada privukao k sebi, veoma snažno. Držao ju je snažno za guzu ispod haljine i gurao svoj jezik duboko u njena usta. Stenjala je dok je dodir njenog sina slao struju po njenom telu. Okrenuo ju je uza zid, polako zatvarajući vrata i pritiskajući svoje telo uz njeno.

Sada je novogodišnja zabava bila ispunjena požudom!

Uzemljio je svoje međunožje uz njeno dupe i opipao joj sise dok je ona savijala leđa i gurala se uz njega. Ponovo se okrenula i počela da mu otkopčava kaiš i da pada na kolena. Čim mu je raskopčala pantalone njegov masivni kurac iskočio je iz bokserica. Zgrabila ga je rukom i počela halapljivo da ga drka. novogodišnja pušačina

„Jebote“, rekla je naglas. „Mamin sin je jebeno porastao”, stenjala je dok je prelazila rukom duž obimnog penisa njenog sina. Oblizala je usne i jednim pokretom ih obavila oko vrha glavića. Počela je da radi gore-dole ustima i svojom sitnom rukom, zadovoljavajući svog sina i uživajući u ukusu mladog kurca u ustima. Ta novogodišnja žurka upravo je dobila novu dimenziju sa sinovim kurcem u maminim ustima!

Marko je spustio pogled i ponovo zastenjao, ovog puta izuzetno glasno, ugledavši majčino predivno lice dok mu guta kurac. Kako je Aleksandra ubrzala tempo, osetila je da joj se sin napeo u ustima i znala je šta sledi. „Svršiću! Previše si dobra u pušenju, ubijaš me mama…” on je praktično vikao dok je ispuštao gomilu sperme u njena usta. Aleksandra je bila spremna da proguta spermu svog sina, ali nije baš procenila da je ima toliko.

Njen sin je konačno prestao da svršava pa ga je očistila jezikom i počela da ustaje. „Dušo”, disala je ubrzano dok je podizala haljinu preko bokova i živahnih sisa, otkrivajući svoje čipkasto donje rublje. „Moram da me pojebeš sada!”

„Predivno“, rekao je, prelazeći rukama po njenoj oskudno odevenoj guzici i sisama. „Ceo dan uživam u ovim divnim čarapama“ dodao je, pritiskajući prste u mokro mesto u gaćicama svoje majke. Aleksandra je malo pocrvenela od stidljivosti. Bilo je lepo imati mladog momka koji obožava njeno telo, i to baš dok traje novogodišnja žuraja, pomislila je u sebi.

Skinula je grudnjak i otkrila svoje sise, tako vesele i neodoljive. Njen sin ju je tada zgrabio za okruglo dupe i stavio usta oko njene leve dojke. Krenuo je do kreveta i srušio je dole, na trenutak otpustivši njenu bradavicu iz usta. Njen sin je pritisnuo svoje usne uz njene i nastavio da je dodiruje svuda dok je kurac smestio na njenu pičkicu.

„Bebo… želim da te zadovoljim… da te zajašem”, šapnula je svom sinu na uho.

Okrenuo se na leđa i uzbuđeno gledao mamu kako se penje na njega i hvata za kitu. Na trenutak je shvatila da su vrata otključana dok se penis njenog sina pritiskao njene vlažne usne. Ali nije se zaustavila već je nastavila da se spušta na penis svog sina. Polako je kliznula dole dok je njen sin stenjao od zadovoljstva. „Ohhh jebote!” – jecala je dok je nastavljala da klizi niže, uživajući u osećaju da je potpuno ispunjava mlađi muškarac.

„Tvoja pička tako uska… a tvoje sise jebeno fantastične”, dodao je, čvrsto ih stegnuvši u svoje ruke.

Aleksandra, sada potpuno prilagođena velikom obimu svog sina, počela je polako da se kreće gore-dole po dužini njegovog penisa. Kako je pronašla ritam, nije mogla da se suzdrži od iznenadnog snažnog orgazma. „Ovo mi je toliko trebalo dušo! Jebi svoju mamu. Napuni je svojom debelom kitom!” vikala je, konačno oslobodivši svoju nagomilanu frustraciju.

Danica je pokucala i ušla u sobu!

Nastavivši da ga jaše, vrata sobe su počela da se otvaraju. Iznenada se na vratima pojavila njena prijateljica Danica. „Uspela sam da dođem ranije… nažalost Nikola nije mogao da sti….” zastala je kada je videla šta se dešava. „Auh jebote! Ovo je prava novogodišnja žurka” njena prijateljica je rekla, nasmešivši se. novogodišnja jahanje

Aleksandra joj je bila okrenuta leđima i Danica nije mogla da vidi lice momka kojeg je njena drugarica jahala. „Ups… Izvini Aleks što sam vas prekinula. Samo vi nastavite.“ – izašla je u hodnik, ali pre nego je zatvorila vrata, dodala je: „Mislim da bi trebalo da zaključate vrata. Zamisli da je Marko naišao.. daleko bilo.”

„Zatvori jebena vrata Danice!” Aleksandra je viknula, još uvek poskakujući gore-dole.

„Uživajte.”

„To je bilo blizu!” Aleksandra je uzdahnula jer joj je laknulo. Na trenutak je prestala da jebe svog sina. „Dušo, trebalo bi da stanemo, to je bilo preblizu!”

„Previše sam jebeno napaljen da bih sada prestao.“ – skinuo je mamu sa svog kurca, ustajući u isto vreme. Njen sin ju je položio na krevet i pritisnuo svoje usne na njene pre nego što je mogla dalje da protestuje. Ona se topila u njegovim ustima dok je on postrojavao svoj penis i nabio ga u njenu pičku. „Imaš savrešno telo mama. Stvorena si za tucanje. Tako seksi, tako erotična. Želim da te jebem dok ne ekplodiramo zajedno!” Rekao je grubo, potpuno preuzimajući kontrolu.

Još jednom je stavio usta na majčine sise i sisao kao što je to radio kada je bio beba. „Da! Sisaj ih dušo! Sisaj mamine osetljive sise!” Sin ju je tucao izuzetno snažno, njeni široki bokovi su se kretali gore-dole po njegovoj dužini. „Oh bože, oh bože, oh bože”, stenjala je Aleksandra dok se približavala svom vrhuncu. „Svršiću dušo!” dahtala je kad se njen vrhunac obrušio na nju u talasima zadovoljstva.

„Baš me briga ako nemaš kondom, napuni mi pičku svojom spermom!”

Tim rečima se nije nadao ni u snu. Koliko god tucanje sa mamom samo po sebi bilo zabranjeno i taboo, svršavaje u nju delovalo je kao crvena granica koja se NE prelazi. Što je naravno bila najerotičnija stvar koju je ikada doživeo, tako da se nabio duboko i počeo da šprica! Osetila je kako njen sin svršava ali ne prestaje i dalje da se sirovo zabija u nju. lizanje novogodišnja mama

Aleksandra je znala da bi trebalo da bude opreznija, ali u ovom trenutku nije marila. Oboje su se srušili na krevet, znojavi i zadihani. Dok je novogodišnja žurka trajala oko njih, oni su podelili trenutak kojim malo ko može da se pohvali.

„Upravo smo imali seks! Upravo sam jebala sopstvenog sina! Svršio si u moju pičku!” Bila je skoro histerična u tom trenutku kada se stvarnost vraćala.

„Volim te mama.” Rekao je, smirivši makar malo situaciju. Prevrnuo se i brzo je poljubio u usta. Sada je shvatila da to definitivno nije poljubac majke i sina. Nije bilo povratka.

„I ja volim tebe sine. O dušo, volim te!” rekla je uzvraćajući poljubac.

Ni jedna novogodišnja žurka nije bila poput ove.

Još par minuta su se mazili dok nisu shvatili da je vreme da se vrate na novogodišnju zabavu. Njih dvoje su se obukli i sredili koliko su mogli pre nego što su se vratili. Pokušala je da obuče gaćice, ali su bile previše natopljene da bi imalo smisla. Njeno dupe nije bilo prekriveno ničim osim kratkom haljinom. Prvo je izašla mama da bi smirila Danicu. Objasnila joj je da je to u njenom krevetu bio neki kolega koji je brzo morao da ode kući. Danica je bila presrećna zbog svoje drugarice koja je napokon imala seks avanturu.

Jedan po jedan, gosti su počeli da odlaze i novogodišnja žurka se gasila. I Aleksandra i Marko su pozdravili njene kolege na vratima i poželeli im laku noć. Svi su je pohvalili kako je to bila sjajna zabava. Stefan im je prišao pre nego je otišao i pružio im ruku. „Zaista imaš sjajnog dečka Aleksandra. Izvini što sam te ponekada malo gnjavio na poslu“, rekao je i dodao kratko: „Laku noć.”

Zabava je bila gotova i ostala je samo Danica. „E sad da mi pričaš – ko je taj, kako se zove… a kako jebe to sam i sama videla. Dobar je a? Hajde, hoću sve da čujem!“ Sipala je čašu vina za sebe i nju, sela na kauč i čekala detalje.

„Joj kako si nestrpljiva. Evo sad ću, samo da vidim sa Markom.“ – okrenula se i pogledala ga dok je vadio pivo iz frižidera. „Marko sine, trebamo Danica i ja nešto da… privatno.“

„Važi mama.” reče Marko, pomalo razočaran što je morao da ih ostavi same. Okrenuo se i krenuo prema svojoj sobi. Na spratu, krenuo je da ulazi u svoju sobu kada je osetio korake iza sebe. Lice mu se ozarilo kada je ugledao majku. „Samo sam poželela da te poljubim.“ – poljubila ga je i pomazila po licu.

KRAJ!

OVDE kliknite za 1. Deo!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 12 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 4.700 times, 17 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!