Istinite Seks price

Mamina maza

Erotske price

evo i moje priče, istinita je nisam nikome pričao do sada, imam 60 godina, pa da podijelim iskustvo. Uvijek sam bio blizak sa majkom, bili smo tako bliski, vezani jedno za drugo. Stalno su mi govorili majković, mamina maza i nju su kritikovali što me puno drži uz sebe, kao nikad se neću osamostaliti, biti svoj čovjek, i tako to.
Zanam, dojila me je do šestegodine, sjećam se njenih sisa kao sad,plakao sam kada me nije odmah ponudila, mazila me je tada, pričala nešto, tako me je bilo lijepo, ni njoj nije smetalo, kao da je jedva čekala da dođe vrijeme dojenju. Stanovali smo u jednosobnom stanu, u baraci jednoj, radničko naselje. kada je bila puna soba, isli smo u kupatilo, da ne gledaju stariji. Znao sam kasnije sam otkopčati joj bluzu i uzeti sisu, što jmi je bilo lijepo. nisam dugo išao sam u WC, sama mi je otkopčavala pantalone, vadila kitu, gledala kako piškim, tepala kitonjica. Kada sam bio stariji jedva sam čekao da me vodi, mnogo mi je krivo bilo, kada je bila zauzeta ili nije mogla. Sjećam se jednom, svukla mi pantalone kleknula ispred mene, pošto nismo imali WC u to vrijeme, nego neki lavor. Izvadila kitu da piškim , čučala ispred mene i povlačila ga da bolje ispiškim, gledao sam joj lice, smiješila se, nešto govorila umiljato. Znam da sam pogledao prema zemlji noge su joj bile rastavljene, vidio sam joj pičku, prvi put sam bio svjestan, iako sam je i prije gledao stalno,, presvlačila se i oblačila preda mnom, kupala, ono sve kao dijete sam, ne smeta. Dali od pičke što sam je vidio, primijetio sam da mi se kurčić digao, počela je tepati, povlačiti ga govoriti kitica mamina. Odjednom sam pišnu jače, sve joj otišlo po licu, nije se ljutila samo se slatko smijala. Pošto nam je stan bio mali čuo sam kad bi udrugoj sobi vodili ljubav ona i otac, znam d mi je krivo bilo, ljutio sam se, plakao zubog toga. Jednom imao sam možda sedam godina, vidio sam da je u stan došao neki čovjek, stanovao je tu ulici, bio je druge vjere. Mislio sam oca traži, kada sam došao u stan, čuo sam neki čudan zvuk iz sobe, pogledam, mama lži rašireni nogu, on svučeni pantalona, jebao je, tada sam prvi put vidi kako se jebu odrasli. Stenjala je gledala u mom ravcu ali ništa nije govorila, bio sam okamenjen, tako mi je krivo bilo. Kada je otišao našla me je kako plačem, ridam što je i nju natjeralo na plač. Uzela me u krilo, mazila, nešto mi šaputala, da samo mene voli, da mami neće biti ništa ne sjećam se. Uveće sam sam spavao sa njom, vidim brinula je puno, poslije nisam nikad više vidio ni sa kim da vodi ljubav. Poslije godinu dana rodila je kćerku, mislim da je od tog čovjeka, često je otac prigovarao kada je bio pijan da ne liči na njega, sadas poslije toliko godina vidim da liči na tog čovjeka, original. Obzirom da je druge vjere, nikad nikome nije priznala.
Poslije do 15- godine, proteklo je sve normalno kao druga djeca, ali smo bili tako vezani, što za patrijarharnu sredinu kakva je naša nije bilo normalno. Bila je zima, poklizao sam se naledu, pao i povrijedio ruke i koljena. U bolnici su mi zamotali obadvije ruke, tako da nisam mogao ništa sa njima. kada sam došao kućži mama je rekla, ona će brinuti o meni, nema potrebe nikog da zove. Sjećam se, morao sam u WC, ona je išla sa mnom vadila mi kitu da piškim. Normalno, samo je rekla d se nestidim, majka mi je. Poslije dva dana, kada jbi ga vadila počeo se dizati, nisam se stidio, krio iod nje, ona bi samo pogledala, rekla, ne treba da se stidim, sve djevojke žene vole da vidi kurac. Držala bi ga u ruci, on ukrućen samo da pukne. U jednom momentu bi me upitala osjećam li da sam muško, znam li šta je pička, iznenadio sam se, ali nisam postidio. rekla mi je da će mi ona pokazati neke stvari, kako se radi, povlačila ga gore-dole, drkala odjednom sam svršio, bio je to ogroman mlaz. rekla je uredu je to, sasvim normalno. Poslije sedam dana došla je da me kupa, međutim, iznenadio sam se, bila je gola, kaže da se i ona okupa, obzirom da nikoga nije bilo kući. Spanjala me i trljala, akurac se digao, tvrd kao kamen, gledao sam joj golo tijelo, bila je prelijepa, sise, guza, počka, dlakava fina, valjda od uzbuđenja malo se otvorila, što me posebno uzbudilo. Okrenula mi je leđe, kleknula na koljena i rekla trljaj mi leđa ne mogu lijepo dohvatiti. Prilikom trljanja, pomjerala se i dohvaćala guzom kitu, što me je uzbuđivalo, odjednom ni sam ne znam kako, prinio sam ga pički i gurao unutra, samo se namjestila i rekla“hajde, jebi mamu“, nastavio sam kao da sam to radio mnogo puta ranije. Ubrzao sam, rekla je svrši u mene, nemoj vaditi. Svršio sam kao nikada, napunio je. Poslije toga imali smo više puta seks, nisam gaviadio što mi je godilo,samo bi rekla mi žene znamo kako se čuva. Bilo je to nezaboravno iskustvo. kasnije sam se oženi, imam sina, sada mu je 25 godina. Znam, sa ženom sa vodio ljubav ona je gledala iz druge sobe, nikad nije se sklanjala. žena nije nikad primijetila. Kad mi je sin bio mali, jednom sam vidio kako mu žena mazi kitu,tepa, bilo mi je krivo, stalno sm joj prigovarao ljutio se što su tako bliski.Prije par godina, bili smo kući ma i ja sami sin negdje i žena izašli, pričali tako ja i ona o mom djetinjstvu, našoj bliskosti, kako smo bili vezani a i sada smo, neki kažu nije normalno, zbog čega se sa ženom stalno raspravlja. Onda mu je priznala, kada smo imali sex, otprilike kada sam ima 16 godina ostala je trudna, rodila dijete, negdje ga dala, sada ne zna gdje je, dali je živo, šta je sa njim. Kaže bilo moje, vješto je krila, da ja kao dijete ništa nisam vidio, a ni okolina. Sada mi krivo, i njoj što ga je dala, oboma nam teško. Imali smo isada sex, bilo je nezaboravno, bolji nego sa ženom. Sa ženom nisam nikada doživio ovakvo uzbuđenje.
Želio sam sa vama da pšodijelim ovo iskustvo.

(Visited 7.088 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 11 Prosecna ocena: 4.2]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.