februar 23, 2024

Mamina Mala Kučka

1
ćerka i mama u pozi 69

Pošto je Danijela bila jedino dete samohranog roditelja, ona i njena mama su imale veoma blizak i otvoren odnos. Uvek bi pričale jedna drugoj svoja najdublja osećanja i tajne. Bile su više kao najbolji prijatelji nego majka i ćerka. Međutim, jedne večeri Danijela je sa svojom mamom podelila tajnu koja će promeniti njihove živote na način na koji niko nije mogao da zamisli.

Prošle su svega dve nedelje nakon njenog osamnaestog rođendana, a Danijela je bila na sastanku sa nekim tipom koga je upoznala u prodavnici prethodnog dana. Nije imala mnogo sreće u zabavljanju ni sa muškarcima ni sa ženama, ali je nastavila da pokušava. Danijela je imala sitno, ali zategnuto telo sa malim grudima i malenom guzom. Vežbala je svakodnevno i bila je veoma zgodna, ali jednostavno nije imala obline da privuče nečiju pažnju.

Njeno sićušno telo često je navelo druge da misle da je mnogo mlađa nego što je zaista bila. Pored toga, Danijela je bila društveno introvertna osim oko svoje mame, tako da se uvek plašila da razgovara sa drugim ljudima ili čak da pozove bilo koga na sastanak. Na njenu nesreću, nekoliko sastanaka koje je imala obično su u najboljem slučaju bili katastrofalni.

Te večeri nakon što ju je taj momak ostavio ispred skladišta, Danijela se nasmejala i mahnula mu dok je odlazio. Ušla je u deo kuće koji su Danijela i njena mama koristili kao garažu. Plakala je sama nekoliko minuta razmišljajući o svom patetičnom usamljenom životu. Konačno je obrisala suze i otišla gore u njihov stan.

Drugi sprat je bio u direktnoj suprotnosti sa dotrajalom spoljašnjošću garaže. Drugi sprat je potpuno preuređen sa velikom modernom sobom koja je funkcionisala kao dnevni boravak, kuhinja i kancelarija, sa spektakularnim pogledom na grad. Pogled na grad i otvorenost privukli su pažnju njene mame. Tako je njena mama potrošila preko 50 hiljada evra preuređujući drugi sprat u savršen stan za njih dve.

Na trećem spratu su bile dve prostrane spavaće sobe i veliko udobno kupatilo koje je Danijela delila sa svojom mamom. Kad je Danijela ušla u veliku sobu, nije videla svoju mamu. “Mama?”

„U spavaćoj sobi sam“, čula je kako joj mama odgovara odozgo.

Danijela se popela na treći sprat, gde su bile obe spavaće sobe. Ušla je u maminu spavaću sobu i zatekla je u krevetu kako čita. Odlažući knjigu, mama je pitala: “Kako si…?” Njeno pitanje je utihnulo kada je videla ćerkine suze koje tinejdžerka više nije mogla da sakrije. Danijela se srušila na krevet i u naručje svoje majke. Nakon nekoliko minuta plakanja, Danijela je konačno rekla: „Sve vreme je pričao o svojoj bivšoj devojci. Nikada nije ni pitao za mene i jedva me je pustio da pričam. Ali najgore je bilo to što ga je zvala njegova bivša i proveo je 20 minuta razgovarajući s njom.”

Danijela je počela da plače sve glasnije dok ju je mama čvršće držala. Pre nego što je Danijela stigla kući, njena mama se istuširala i opuštala se u gotovo providnom svilenom ogrtaču. Danijelina mama je bila sušta suprotnost svoje kćeri. Obline bile su velike i izražene na njenom uz meku okruglu guzu. Obe su zajedno vežbale, tako da je njena mama bila isto tako zategnuta kao i Danijela. Međutim, njena mama je imala ‘milf’ telo uz sve to.

Danijela se sklupčala uz svoju mamu i primetila je mamine otkrivene grudi. Želela je da dopre do njih, ali se odupirala tom porivu. Pogled na prelepe okrugle grudi njene mame podsetio je tinejdžerku na njenu najdublju tajnu. Tajna koju nikada nikome nije rekla, čak ni svojoj majci. Konačno, nakon nekoliko sekundi tihog razmišljanja, Danijela je tiho rekla: “Volela bih da mogu da izlazim sa ženom kao što si ti.”

Još uvek boreći se sa porivom da oseti mamine grudi, Danijela je rekla: „Volela bih da mogu da izlazim sa tobom. Znam da nije u redu, ali ja sam ozbiljno zaljubljena u tebe.“

Njena mama je nežno podigla ćerkinu glavu tako da su se gledale u oči. Pomerila je ćerkinu dugu plavu kosu koja joj je prekrivala lice. Zatim je zadnjim delom kažiprsta nežno obrisala suzu koja je curila niz njeno lice. “Zaljubljena u ženu?” pitala je njena mama sa velikim osmehom.

Nakon što je konačno priznala svoja osećanja koja je skrivala od mame, nervozno je klimnula glavom, ‘da’. Njena mama je obrisala još jednu suzu, a zatim se nagnula i počele su da se ljube. U početku je to bio samo nežan poljubac na usnama. Sekundu kasnije Danijela je osetila kako joj mamin jezik ulazi u usta. Za nekoliko trenutaka obe žene su počele da se ljube strastveno i glasno. majka ljubi svoju ćerku u usne

Njihove usne se nisu razdvajale dok su im jezici menjali mesta napred-nazad u ustima. Nakon nekoliko minuta ljubljenja koji je bio daleko od prijateljskog poljupca majke i ćerke, njena mama se nakratko odvojila od Danijele. Njena mama je skinula ćerkinu majicu i počela da nežno miluje ćerkine bradavice i miluje ravne grudi. Danijela je odgovorila glasno stenjajući i puštajući mamu da ide po svome. Na kraju je Danijela skinula mamin ogrtač.

Dok je njena mama nastavila da se igra sa grudima, primetila je da su bradavice tinejdžerke postale izuzetno tvrde i uspravne. Počela je nežno da zadirkuje i uvija, zbog čega je Danijela jače stenjala. Nekoliko trenutaka kasnije njena mama je naslonila ćerku na krevet i skinula tinejdžerkine farmerke i gaćice, otkrivajući ćerkinu glatku picu bez i jedne dlačice. Njena mama je ubrzo bila na sve četiri iznad Danijele dok su se duboko gledale u oči. Zatim se polako spustila na Danijelu.

Neposredno pre nego što su se njihova tela srela, njena mama se nagnula i ponovo su počeli da se ljube. Njihovi jezici još jednom su zaplesali. Dok su pritiskali svoja gola tela jedno uz drugo, ruke su im počele da lutaju preko tela. Danijela je jednom rukom stezala mamino dupe i mlela maminu macu o svoje međunožje. Tinejdžerkina druga ruka bila je upletena u plavu kosu njene mame dok su se ljubile.

Dve žene su nastavile da se ljube kao davno izgubljeni ljubavnici. Danijela je ovo toliko dugo želela i stekla je utisak da je i njena mama ovo dugo čekala. Njena mama je bila strastvenija od bilo kog momka ili devojke sa kojima je Danijela ikada bila.

„Uskoro ćemo preći tačku bez povratka“, prošaputala je njena mama hvatajući dah, „jesi li sigurna u ovo?“

Nervozno Danijela je rekla ‘da’. Njena mama je počela nakratko da ljubi ćerkine usne, a zatim se spustila da bi počela da joj ljubi vrat zbog čega je tinejdžerka glasno stenjala. Danijela je milovala mamine velike grudi dok je njena mama počela da sisa ćerkine male sise. Odjednom je njena mama kleknula, okrenula se da budu u pozi 69 i spustila svoje lice između ćerkinih butina. Danijela je glasno zastenjala kada je osetila kako mamin jezik ljubi njen glatki brežuljak.

Za nekoliko sekundi Danijela je osetila kako joj mama liže klitoris. Danijela je odgovorila glasnije stenjajući i vrpoljeći se. Dok je njena mama počela polako da liže i zadirkuje klitoris tinejdžerke, Danijela je počela da ljubi mamin brežuljak, koji je ona takođe držala glatkim. Dok je njena mama lizala klitoris svoje ćerke, Danijela je počela da sisa i liže klitoris svoje mame. Do sada su obe žene stenjale jedna u drugu. Danijela je mogla da oseti ogroman vrhunac u njenoj pički. Mogla je da svrši u bilo kom trenutku, ali se naprezala da to zadrži jer je očajnički želela da svrši sa svojom mamom. Njeno sitno telo je drhtalo od iščekivanja. ćerka i mama u pozi 69

Njena mama mora da je shvatila ćerkinu želju jer je usporila lizanje klitorisa. U međuvremenu, Danijela je nastavila brže da liže klitoris svoje mame. Ubrzo je tinejdžerkino lice bilo prekriveno maminim sokovima dok se približavala vrhuncu. Kada je njena mama bila spremna za vrhunac, nastavila je da liže ćerkin klitoris. Obe žene su glasno stenjale. Nekoliko sekundi kasnije Danijela je eksplodirala u najintenzivniji orgazam u svom životu. Njeno celo telo je drhtalo, a ona je glasno stenjala u maminu picu.

Iako je svršavala jače nego ikada ranije, Danijela nije želela da razočara svoju mamu i nastavila je da liže mamin klitoris primoravajući mamu na vrhunac. Ubrzo su obe žene stenjale dok su se njihovi orgazami nastavljali nekoliko dugih trenutaka. Konačno su obe stale teško dahćući.

Nakon kraćeg odmora mama i kći su naizmenično lizale jedna drugu do bezbrojnih orgazama sledećih sat vremena. Na kraju su im jezici bili potpuno istrošeni i obe žene su bile iscrpljene. Sklupčale su se jedna drugoj u zagrljaj i zaspale.

***

Tokom noći su se probudile i dalje u zagrljaju. Bez reči ponovo su počele da se ljube i njihove ruke su počele da lutaju. „Moj jezik treba malo odmora“, nasmeja se mama, „Pruži ruku u noćni ormarić. Naći ćeš nekoliko vibratora.“

Danijela je uradila kako joj je mama predložila i pronašla vibratore, kao i nekoliko drugih stvari koje su bile zanimljive. „Nisam znala da imaš toliko igračaka.“

„To je samo mali deo moje kolekcije. Da li vidiš još nešto što ti se sviđa?“

Nakon što je nakratko pogledao oko sebe u fioci, Danijela je ponovo sela pored mame držeći veliki gumeni vibrator u jednoj ruci i crnu kožnu ogrlicu za pse u drugoj.

“Da li želiš da dominiraš mnome?”

„Znaš, često sam razmišljala da te uzmem za svoju kučku. Ali… Jesi li sigurna da želiš da ideš ovim putem?”

„Želim da budem tvoja… da ti pripadam!“

Mama je bez reči navukla ogrlicu oko vrata svoje ćerke i pričvrstila je kopčom. “Ti ćeš biti moj ljubimac, moja mala kučka”, rekla je mama, “a ja ću biti tvoja gospodarica.”

„Da gospodarice“, odgovorila je Danijela sa nervoznim osmehom.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 25 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 12.665 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Mamina Mala Kučka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!