Mama je zatrudnjela s mojim prijateljem

Mama je vrata sobe ostavila širom otvorena. Vjerojatno je mislila kako sam se zaputio u kuhinju. Počela se svlačiti… Skidala je gaćice okrenuta mi leđima… Nisam mogao ne primjetiti kako su i gaćice koje je nosila u boji haljine. Naguzila se i pogled na njenu raskošnu guzu istog trenutka u mojim gaćama izazvao je pravu buru. Uspravila se i krenula svlačiti haljinu… Ne želeći da primjeti kako blejim u nju krenuh prema kuhinji.

Dobro, doći ćemo do ovog dijela ali prije toga moram pojasniti neke stvari i događaje koji su do ovog uvodnog, gore opisanog, trenutka doveli. Ovo je treća priča, odnosno treći dio ili nastavak, već ranije ovdje objavlenjih priča pod naslovima: PERVEZNA SESTRA MOJE MAME i MAMA SE POJEBALA S MOJIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM

U te prve dvije priče opisao sam kako sam iz svog sela došao u grad nastanio se kod tete, tj. mamine sestre, zaposlio se kao zaštitar i upisao fakultet. Započeo sam ljubavnu avanturu s maminom sestrom a uvidjevši da je teta nezasitna nifomanka upoznao sam je s kolegom s posla, mladim Bosancem Željkom. No dok sam ja imao za cilj da obojica istovremeno jebemo tetu dogodilo se nešto čemu se nisam nadao. Moj prijatelj i kolega Željko zaljubio se u moju mamu a da se stvar usitinu do kraja zakomplicira potrudila se moja mama koja se opasno zagrijala za mladog Željka i dogodilo se što se dogodilo. Zatekao sam ih u kući na kauču posve gole i u akciji. Moj prijatelj pojebao je obje sestre, mamu i njenu sestru. Tek tada shvatio sam da moja mama i teta imaju daleko više zajedničkoga od onoga što sam ja do tada mislio. Sve ovo opisao sam u spomenute dvije priče: “Pervezna sestra moje mame” i “Mama se pojebala s mojim najboljim prijateljem”. Dovoljno je da kliknete na naslove. Bilo bi dobro da ih pročitate, ukoliko već niste, radi boljeg razumijevanja ove treće priče.

Ono što do sada nisam spomenuo jest to da su se mama i tata vjenčali vrlo mladi. Tata je tek navršio 18 godina i još nije, kako se to onda govorilo, odslužio vojni rok. Mama je tek navršila 16 godina i obzirom da je zatrudnjela roditelji su dali pristanak i oni su stupili u brak. Ja sam im bio jedino dijete, tj. sin jedinac. Zašto više nisu imali djece ne znam niti sam ih to ikada pitao.

U početku, kada sam se na svoje oči uvjerio da, moj prijatelj, Željko jebe moju mamu bio sam šokiran i ljut. No nakon otvorenog i iskrenog razgovora sa Željkom ljutnja je splasnula. Dogodilo se što se dogodilo i mislio sam da će to biti kraj njihovog ljubovanja, no prevario sam se. Željko je uistinu bio opsjednut mojom mamom ali i ona njime. Ja sam se sa sela vratio u grad i nastavio raditi a Željko je koristio dio godišnjeg odmora pa je otputovao u Bosnu k svojim roditeljima. Mama je došla do tete i izrazila želju da sa mnom otvoreno i ozbiljno porazgovara a imala je i o čemu. Vidio sam mamu posve golu i raširenih nogu obavijenih oko Željka i sad sam je, htio-ne htio, gledao malo drugačijim očima. Nakon razgovora s mamom, kojeg sam opisao u drugoj priči, ona je sa Željkom, koji se u međuvremenu vratio iz Bosne, otputovala na more.

Dakle mama i Željko otputovali su na more, preciznije rečeno u Brodaricu kod Šibenika, gdje su se zadržali tri dana. Naravno, moj naivni tata pojma nije imao ni o čemu i mislio je kako je mama kod tete, tj. kod mene. U mislima sam često vrtio sliku mame gdje se na kauču, u našoj kući, jebe sa Željkom kao i sliku kako gola golcata hita ka kupaonici. Zamišljao sam što ona i Željko sad rade na moru. Znao sam da je Željko nemilice razvaljuje svojom bosanskom kurčinom ali za divno čudo nisam osjećao ništa. Ni ljutnju, ni ljubomoru već neprotiv, uzbuđenje. Jedino me brinulo što će biti ako tata sazna? Iskreno sam se nadao da se to neće dogoditi jer bila bi to katastrofa jednaka nekakvoj elementarnoj nepogodi. Kad sam se upustio u seks s maminom sestrom bilo mi je to OK i ni u ludilu nisam mogao pretpostaviti kamo će me to odvesti i što će se sve događati u vremenu koje je prethodilo. Na poslu sam imao dovoljno vremena za razmišljanje i u potpunosti sam bio svjestan bizarne situacije u koju sam se zapleo, ali ne samo ja već i moja mama, i teta ali i kolega Željko. Jeza me hvatala od pomisli da tata i tetak saznaju što im se iza leđa događa.

Mama i Željko vratili su se kako je bilo i predviđeno, nakon tri dana. Mama je bila izuzetno dobro raspoložena a osim toga izgledala je svježe i kao da se pomladila. Bilo je više nego očito da joj je osim sunca i mora godio i koristio seks s mladim, potentnim i napaljenim Bosancem u svakom pogledu. Sutradan je Željko otišao na posao a ja sam se vratio iz noćne smjene. Znao sam da su se mama i teta dogovorile kako će otići u shoping jer mama je željela obnoviti garderobu. Probudio sam se nešto prije 11 sati. Otišao sam do toaleta i namjeravao se vratiti nazad u krevet. Učinilo mi se da iz kuhinje u prizemlju čujem glasove i bio sam u pravu. Znači mama i teta još nisu krenule u jučer dogovorenu kupovinu. Glasan tetin smijeh nagnao me da osluhnem. No gore na vrhu stepenica nisam mogao razaznati o čemu pričaju pa sam se onako bosonog tiho spustio dolje i osluškivao. Shvatio sam da pričaju o Željku. No tijek razgovora postao je uistinu zanimljiv.

-Seko moja, igraš se s vatrom, i to opasno. Budi oprezna jer ako ti muž samo nešto posumnja moglo bi biti velikog sranja.- govorila je teta.
-Ma lako ću ja s njim. On mi vjeruje a osim toga nikada nije bio ljubomoran ni sumnjičav.- uzvratila je mama.
-Nego, zašto mi ne želiš reći kada i skim si se prvi put prasnula otraga?- pitala je teta
-Ubit ću Željka. Kako je mogao biti takva budala i to ti ispričati?- rekla je mama
-Pa baš zato te i obožava. Jel ti znaš koliko muškaraca mašta o tome i koliko njih bi željelo ženu jebati u guzu?
-Nemam pojma i ne zanima me.- odgovorila je mama
-Od njih deset barem njih sedam-osam.- pričala je teta -A osim toga, seko moja, ti si rasni komad žene koja ima krasno dupe i nije nikakvo čudo da te Željko…-
-Daj prestani, glupačo jedna!- prekinula ju je mama, ali kroz smijeh. I teta se glasno nasmijala.

guza, anal, seks, dupe, karanjeNisam mogao vjerovati svojim ušima. Moja mama voli primati kurac u guzu?! Sve bolje od boljega ili gore od gorega, više ni sam nisam znao što misliti. Čuo sam zveckanje šalica od kave koju su mama i teta očito pile. Mama je požurivala tetu govoreći kako bi bilo vrijeme da krenu jer već je prošlo 11 sati. Potom sam čuo tetu kako pita mamu kada je kupila mobitel.
-Nedavno. Kupila sam ga samo zbog Željka. Inače i dalje koristim onaj stari a ovaj koristim kako bi sa Željkom razmijenjivala poruke i razgovarala s njim kada sam u prilici.- odgovorila je mama
-Lukava si ti seko moja. Inače, mobitel ti je super.-
A onda se začulo glasno tetino:-Vau!!!-
-Ma tko ti je dozvolio da gledaš slike? Daj vrati mi ga! Čuješ, vrati ga!- glasno je protestirala mama očito tražeći od tete da joj vrati mobitel.
-Ti nisi normalna!- rekla je teta.-Ovakve slike držiš u mobitelu?! Ti fakat nisi normalna! Što da ti ih muž vidi?-
-Ma baš. On ni ne zna da imam taj mobitel i daj ga vamo.-
-Čekaj da vidim slikice.-
-Vidjela si dosta, i previše.-
-Luda si, majke mi.- opet je kroz smijeh izgovorila teta.

Čulo se struganje nogu od stolica po podu i zaključio sam da su ustale od stola stoga sam se popeo na kat i ušao u sobu. No sada mi se više uopće nije spavalo. Bio sam pod dojmom onoga što sam čuo. Zamišljao sam Željka kako jebe mamu u guzicu i kurac mi se dignuo. Morao sam izdrkati. Nakon drkanja ustao sam i istuširao se. Spustio sam se do kuhinje u namjeri da si skuham kavu. Pristavio sam vodu i došao do hladnjaka. Želio sam si napraviti sendvič i dok sam otvarao vrata hladnjaka zapazio sam da je na njemu ostao mamin novi mobitel. Oduzevši ga teti iz ruku stavila ga je na hladnjak i zaboravila ga uzeti. Uzeo sam ga u ruku i zaključio da je uistinu vrhunski a zasigurno mu je i cijena bila vrhunska. Mama je bila oprezna i pametna. Naime moj tata baš nije prihvaćao novu tehnologiju. Kompjutor je uglavnom koristio za kartanje, šah i druge igrice a i ovi novi mobiteli na dodir ga uopće nisu zanimali i bili su mu potpuna nepoznanica. Naravno da nisam odolio a da i sam ne pogledam fotke koje je vidjela i teta.

Gledao sam golu mamu u raznim pozama ili odjevenu u seksi rublje i morao sam priznati da je mama uistinu još uvijek krasna i rasna žena. Naišao sam na čitavu seriju slika gole mame skroz obrijane pičke, odjevenu u seksi rublje, gdje puši Željkov kurac i gdje je jebe u različitim pozama pa i one gdje je Željko jebe u guzu. Gledao sam ih nekoliko puta iznova i nisam ih se mogao nagledati. Jednako su me uzbuđivale one gdje se samozadovoljava prstima kao i one gdje puši Željkov kurac. Definitivno svoju vlastitu mamu više nisam doživljavao na isti način. Bila je to prava raspojasana i napaljena bludnica. Ne moram vam posebno naglasiti da mi se kita opet digla. Sad sam i ja poput tete došao do zaključka kako mama, ali i Željko, nisu baš normalni. Držati ovakve fotke u mobitelu nije uopće bilo pametno.

Moja mama je inače, i prije poznastva sa Željkom, ostavljala dojam zadovoljne, vesele i dobro raspoložene žene. Gotovo uvijek je bila nasmijana. Sad sam znao da razlog tom njenom dobrom raspoloženju nije bio samo u njenoj naravi. Zasigurno je imala tajnog ljubavnika a možda i više njih. Uostalom sada sam saznao da se voli jebati u guzu a to sasvim sigurno nije prakticirala s mojim naivnim tatom.

Sa slikama gole i raspojasane seksi mame u mislima zavukao sam se u krevet i zaspao. Probudio sam se kasno poslije podne a kurac mi je bio dignut. Otišao sam u kupaonicu i još jednom izdrkao. To me smirilo i opustilo. Odjenuo sam se i spustio u prizemlje. Mamu sam zatekao u jednom novom izdanju. Na sebi je imala vrlo kratku haljinu. Bila je našminkana s novom frizurom i maskarom na očima. Ostao sam bez riječi… Mjerio sam je pogledom od glave do pete a ona se široko smiješila. I teta se smiješila vidjevši moju zbunjenu facu. Teta me nešto pitala ali zagledan u mamu nisam je uopće čuo. Ponovila je pitanje i tek tada mi je ono što pita doprlo do svijesti. Pitala me kako mi se sviđa mama. Zbunjeno sam je pogledao ne znajući što točno odgovoriti. I prije nego sam nešto rekao teta me preduhitrila:
-Izgleda jebeno seksi, zar ne?-
Počeškao sam se po vratu i nekako procijedio kroz zube kako uistinu izgleda seksi. Mama je očito uživala u svom izgledu apsolutno svjesna svog seksipila kojim je zračila. Razmišljao sam što bi rekao tata da je vidi u ovakvom izdanju? Ubrzo se s posla vratio i Željko. I bez da je išta rekao raširene oči i sjaj u njima jasno su davali do znanja da mu se jako sviđa ono što vidi.

Uopće nisam sumnjao da bi je Željko najradije zgrabio i uvaljao joj jezik u usta no imajući u vidu moje i tetino prisustvo suzdržao se. Teta je pristavila kavu i iz hladnjaka izvadila sok i pivo. Sjedili smo i razgovarali a Željko koji je sjedio uz mamu najprije je rukom zagrlio naslon od stolca da bi nešto kasnije oprezno stavio ruku na mamino rame. Mama se svako malo svojim tijelom naslanjala na njega i uopće nisam dvojio kako oboje jedva čekaju da se pojebu. I teta, stara lisica, jasno je vidjela i osjetila što mama i Željko žele. Predložila je da ona i ja odemo do trgovačkog centra kako bi kupili namirnice za sutra. Nisam imao ništa protiv.

Mama je sad koristila gotovo svaki vikend da dođe kod tete. Izlika sam joj bio ja. Tatu je uvjerila da posjećuje mene donoseći mi razne namirnice sa sela. Tata se tomu nije protivio. Štoviše bilo mu je drago jer je sad vikende mogao provoditi s društvom u lovačkom domu ili u lokalnoj birtiji bez bojazni da mu mama prigovara što ga nema kući do jutarnjih sati. S druge strane na ruku joj je išla i činjenica da je tetak vikende uglavnom provodio na svom imanju, tj u svom voćnjaku. Tetku nije baš bilo jasno zašto Željko, koji je u početku rado s njim odlazio u voćnjak, sada to izbjegava pravdajući se kako je umoran.

Pitao sam se hoće li tata išta posumnjati uzimajući u obzir činjenicu da mama sad redovito posjećuje frizerku, boji kosu češće nego prije i drži do frizure, a osim toga šminka se što jest i prije činila ali ne u tolikoj mjeri. Pomnije je njegovala obrve a stavljala je i umjetne nokte. Dolaskom u grad, ili točnije kod Željka, mijenjala bi svoj izgled drastično. Šminkala se, usudim se reći, pomalo napadno i stavljala maskaru na oči. Osim toga odijevala je vrlo kratke suknje i definitvno je ostavljala dojam napaljene kurve i nije mi bilo teško zaključiti da uživa u tome. Željko ju je želio u takvom izdanju a njoj to uopće nije padalo teško, naprotiv.

Bilo mi je nevjerojatno to u kolikoj mjeri su doslovce bili gladni jedno drugoga. Koristili su tetinu sobu i jedva čekali da uđu unutra. Jebali su se do iznemoglosti čemu je svjedočilo glasno stenjanje pa čak i vriskovi koje nisu mogla prikriti ni zatvorena vrata. Nisam izdržao a da Željka ne pitam za analni seks koji je upražnjavao s mojom mamom. Nije želio ništa reći ali kada sam mu rekao da sam vidio slike u mobitelu, i zamolio ga da to ne spominje mami, popustio je. Priznao mi je kako je redovito jebe u guzu i uživa u tome. Nikada do moje mame ni jednu ženu nije jebao u šupak. Čitava ta bizarna situacija me istovremeno uzbuđivala ali pomalo i brinula. Ja sam i dalje redovito jebao tetu ali problem je bio u tome da sve češće umjesto tete zamišljam kako jebem vlastitu mamu. Trudio sam se odagnati te i takve misli iz glave ali uzalud.

Kako tetak nije baš svaki vikend provodio na svom imanju, a osim toga postojala je izgledna opasnost da se iznenada pojavi doma, mama i Željko su sve češće koristili stan Željkovog rođaka. Znao sam za taj stan jer Željko je neko vrijeme tamo stanovao. Bio je to jednosobni stan ali prilično komforan i funkcionalan koliko to može biti jednosobni stan. Željkov rođak Jozo, kojeg sam svojevremeno imao prilike upoznati, radio je na građevini i često je zbog posla bio odsutan. Osim toga radeći negdje u okolici Duge Rese upoznao je neku djevojku kod koje je sad provodio dosta vremena pa je njegov stan često bio na raspolaganju mami i Željku.

Ja sam se, kako je vrijeme odmicalo, sve više i jače palio na mamu. Ponekad bi se napravio blesav pa bi ih posjetio u stanu pod izgovorom kako sam došao na jedno piće ili na kavu. Nije im to bila smetnja niti su se tomu protivili. Oboje su mi bili neizmjerno zahvalni zbog toga što sam odobravao njihov odnos i vezu. Osim toga nikada se nisam dugo zadržao. Naravno, pravi razlog mojim posjetima je bila želja da vidim mamu. Nadalje, nikada nisam došao nenajavljen. Uvijek bi ih prvo nazvao. Uživao sam promatrati mamu u kratkim suknjicama a i mama se više nije libila biti u mom prisustvu gotovo polugola. Nije bila rijetkost da je zateknem odjevenu samo u gaćice i grudnjak ili bi na sebi imala neki kratki i prozirni seksi kombine, odnosno spavaćicu, samostojeće čarape… Lako se moglo vidjeti da ispod ne nosi grudnjak i bradavice koje su izazovno stršale opasno su me rajcale. Osim toga njih dvoje se više nisu previše suzdržavali bez obzira na moje prisustvo. Nije bila rijetkost da je u mom prisustvu Željko poljubi u usta ili je primi za sise.

Jednog poslijepodneva sam s društvom popio nekoliko žešćih rakija i umjesto da odem kući, odnosno kod tete i tetka, odlučio sam posjetiti mamu u spomenutom stanu. Znao sam da Željko radi noćnu smjenu. Odlazio bi na posao već nešto prije 18 sati a dobro sam znao da će se mama spremiti i doći kod tete i tetka pod izgovorom kako je dan provela u šetnji gradom i na kavi s prijateljicama. Naravno, bio je to izgovor za tetka ali on za to ionako nije previše mario niti ga je bilo briga. Ujutro bi mama i teta izašle. Mama bi se vratila u stan gdje bi je već čekao napaljeni Željko a teta bi vrijeme provela negdje u gradu ili kod nekog od svojih ljubavnika za koje sam znao da postoje ali nikada je ništa o tome nisam pitao. Jedino me malo zabrinulo kada je tetak jednom prilikom pitao kako to da Željko toliko vremena provodi na poslu. Objasnio sam mu kako nedostaje ljudi jer neki su na godišnjem a neki na bolovanju. Osim toga ima dosta koncerata i sportskih priredbi koje treba osiguravati pa eto Željko želi iskoristiti priliku i zaraditi nešto novca. Taj odgovor ga je zadovoljio, barem mi se tako činilo.

Znajući da je Željko već otišao nazvao sam mamu i rekao joj kako ću doći do nje. Razveselila se i odmah rekla kako će se spremiti pa možemo otići negdje u grad. Iako sam ja to zamišljao malo drugačije nisam imao neke alternative pa sam pristao. Mama me dočekala u elegantnoj haljini zagasito zelene boje i izgledala je jako dobro. Otišli smo u grad i odlučili pojesti pizzu. Nakon toga nazvali smo tetu i objasnili joj gdje smo. Više smo to učinili zbog tetka ali nam je teta rekla kako je tetak došao kući poprilično pijan i kako već tvrdo spava. Mama je bila izuzetno dobro raspoložena. Nije ju zamestalo čak ni to što ju je nazvao tata. Porazgovarala je s njim a osmijeh joj nije silazio s lica. Objasnila mu je kako je sa mnom u gradu pa sam i ja s njim razmijenio nekoliko rečenica. Tata se vjerojatno želio uvjeriti da mama nije na putu prema doma pa se sad bez brige mogao zabaviti s društvom u lokalnoj birtiji ili kartati do jutra u lovačkom domu. Potom je nazvao i Željko no i njemu je bilo drago što je mama sa mnom.

Rekoh da je mama bila dobro raspoložena i s užitkom je ispijala čašicu za čašicom Chivasa. Nešto prije ponoći krenuli smo prema stanu. Mama je odlučila noć provesti u stanu obzirom da je tetak već zaspao i neće pitati za nju. Ispijeno piće na mami je ostavilo traga i svo vrijeme se veselo cerekala. Lagano je posrtla obzirom da je na nogama imala cipele s visokim potpeticama. Iskoristio sam to i uhvatio je oko struka što ju je nagnalo na još veći smijeh uz komentar da sam i ja primjetio da je previše popila i kako joj je sad malo neugodno. Zagrljeni poput kakvog para ušli smo u zgradu i liftom stigli do stana. Mama je otvorila vrata sobe zamolivši me da joj prema dolje povučem patentni zatvarač na haljini. Učinio sam to a ona je okrenuvši glavu prema meni i uz smiješak na licu rekla neka odem u kuhinju i pristavim vodu za kavu. Kava će joj goditi jer previše je popila i mora se malo razbistriti. Potom je ušla u sobu ne mareći više za mene. Vrata sobe ostavila je širom otvorena. I sad smo došli do onog dijela iz uvoda u priču. Gledao sam njeno prekrasno dupe a dodatno su me napalile i samostojeće čarape koje je imala na sebi.

Pristavio sam vodu za kavu i dok sam otvarao vrata hladnjka tražeći nešto za piće čuo sam kako se mama zaputila u kupaonicu. Relativno brzo završila je s tuširanjem i opet se zaputila u sobu. Kroz nekoliko minuta došla je u kuhinju odjevena u vrlo kratku jednostavnu haljinu. Izgledala je jebeno seksi a moj kurac se nije spuštao još od onog pogleda na njenu naprćenu guzu i samostojeće čarape. Stajala je uz štednjak i prelazila dlanovima ruku preko lica govoreći da je uistinu pretjerala s pićem. Gutao sam je očima i napokon odlučio nešto konkretnije poduzeti. Rekoh joj kako je prilično kasno i sad mi se ne ide do tete te bih rado prespavao ovdje u stanu. Mama je još držala dlanove ruku na licu i sad ih je spustila do usana. Pogledala me i rekla kako uopće nema problema. Ustao sam i prišao joj skroz blizu. Sljedeće što sam rekao bilo je kako nemam namjeru spavati na onoj fotelji na razvlačenje na kojoj je svojevremeno, dok je tu stanovao, spavao Željko.
-Nego gdje?- Pitala je mama smješeći se.
Uhvatio sam je rukama oko struka i privukao je k sebi.
-U krevetu… S tobom u krevetu.-rekoh joj
-Pa dobro. Ako tako želiš nema problema.-
Sad tek kao da je postala svjesna mojeg zagrljaja pa je stavila dlanove ruku na moja prsa. Nije se baš opirala ali kao da mi je željela dati na znanje da sam je previše prisno zagrlio.

Umjesto da se odmaknem ja sam je još čvršće privukao k sebi. Vrhovima usana prelazio sam joj po vratu govoreći kako mislim da bi bilo krajnje vrijeme da mi se oduži za sve ono što sam ja učinio za nju i Željka. Ukočila se i ostala bez riječi. Napokon se glavom malo odmaknula od mene i tiho izustila:-Kako to misliš?-
Umjesto da bilo što odgovorim poljubio sam je u usta i zavukao joj ruku ispod kratke haljine. U trenu sam napipao obrijanu pičku a ona je brže bolje stisnula noge. Iako mi je u nekoliko sekundi uzvratila poljubac naglo se odmaknula i ozbiljna lica rekla kako ovo nije u redu i kako bi najbolje bilo da popijemo kavu.
-Ma pusti sad kavu.- Rekoh joj i čvrsto je držeći oko struka krenuo sam je doslovce vući prema sobi. Ušli smo u sobu i zatvorio sam vrata. Krenuo sam se svlačiti i mislim da sam se svukao u nekoliko sekundi. Mama je totalno zbunjena buljila u moj dignuti kurac. Sjeo sam u fotelju istovremeno držeći mamu za ruku i povlačeći je prema sebi. Posrnula je na trenutak i to je bilo dovoljno da joj ruke stavim na ramena i spustim je na koljena. Rukom sam joj glavu nastojao približiti svom dignutom kurcu.

– Nemoj molim te! Nemoj biti lud. Molim te!- zavapila je i sad mi je djelovala još jebozovnije. Tek nekoliko centimetara od mog kurca dignula je glavu i gledala me u oči iz kojih se moglo isčitati pitanje-Zar uistinu želiš da ti popušim kurac?-
-Moram ti reći da sam vidio one slikice u mobitelu.- rekoh joj.
Na te moje riječi oči su joj se još više raširile. Ali sad je svaki otpor nestao. Lagano sam joj rukom gurnuo glavu do mog kurca i trenutak kasnije osjetio sam kako se mamine usne obavijaju oko glavića moje batine. Ruke sam joj držao na glavi određujući joj ritam kojim je pušila moju nabreklu kitu. Znao sam da sam previše napaljen i da neću dugo izdržati ali nisam želio eksplodirati odmah i želio sam što više uživati u ovom trenutku. No moja nabrekla jaja puna sperme nisu dugo izdržala… I mama je osjetila da sam na vrhuncu i možda tek dijelić sekunde prije nego je iz kurca krenula sva sila sperme podigla je glavu… Gusti mlaz ljeplive sperme pljusnuo joj je ravno u lice. Zatvorila je oči i zabacila glavu unazad a uslijedio je novi mlaz koji ju je zašpricao točno po usnama. Zatvorenih očiju i glave zabačene unazad čekala je da istresem sav sadržaj. Okupana mojom spermom bez ijedne riječi je ustala i otišla do kupaonice.

Ukratko, ostatak noći činio sam joj sve one stvari koje joj je činio i Željko, čak mi je bez većeg negodovanja dozvolila da je pojebem u guzu. pavao sam vrlo kratko i ustao se ujutro nešto prije šest sati. Oboje smo bili iscrpljeni i ne baš naspavani. Gledao sam golu mamu koja je orošena znojem i mojom spermom ležala isturivši svoje lijepo dupe prema meni. Odjenuo sam se i otišao prije nego se Željko vrati s posla. Iduća dva tjedna mama nije dolazila. Ja sam ispunio svoje želje i maštanja ali nisam se zbog toga osjećao sretnim. Sad kada je sve bilo gotovo imao sam neki jebeni osjećaj krivnje i stalno sam se pitao jesam li napravio glupost i bi li bilo bolje da sam se suzdržao. Već sam ionako debelo bio zapleten u ovu bizarnu mrežu a sad nakon vruće noći provedene s mamom zaglibio sam do kraja. Mislio sam da ne može biti gore i da je to bio vrhunac ali prevario sam se.

Nakon dva tjedna mama je opet počela dolaziti. Za divno čudo spram mene ponašala se normalno. Onu noć nismo spominjali, niti ja a ni ona. I ta neka vrsta tjeskobe koja me danima prožimala sada je skroz nestala. Opet sam se počeo baviti grešnim mislima vezanim uz mamu ali ništa više od nje nisam tražio. Mislio sam da smo svi zajedno već ionako opasno balansirali na rubu provalije i učiniti korak više koji bi mogao značiti katastrofu nisam želio učiniti. A onda je uslijedilo novo iznenađenje za mene.
Jednog dana Željko me pozvao na piće. Djelovao je pomalo nervozno i osjećao sam da mi nešto želi reći. U prvi mah pomislio sam da mu se možda mama izbrbljala te mu ispričala kako mi je i na koji način morala zahvaliti pa se zbog toga nisam osjećao nimalo ugodno. No Željko mi je rekao nešto sasvim drugo. Napušta grad i seli se. Iznenađeno sam ga gledao ništa ne shvačajući. Pitao sam ga kamo ide i znači li to da će dati otkaz na poslu. Usiljeno se nasmiješio prije nego je rekao kako neće dati otkaz samo mijenja grad a ostaje raditi isti posao u istoj firmi.

Kada je rekao da će raditi u malom gradiću nedaleko od mog sela zazvonilo mi je zvono na uzbunu. Sada mi je bilo jasno da on želi biti što bliže mojoj mami. Odmah sam shvatio kako je to previše rizično ali prije nego sam mu to glasno rekao on me preduhitrio rekavši kako će stanovati u kući mojih roditelja. Mislio sam da ću se srušiti sa stolca na kojem sam sjedio. Pitao sam ga je li svjestan što čini? I ovako je sve to otišlo predaleko a sad kada se nastani u mojoj kući bit će to ravno potezanju vraga za rep što u konačnici neće, i ne može, izaći na dobro. No njegova odluka bila je definitivna i konačna, osim toga razgovarao je s mamom i ona se složila s tom njegovom idejom ako je to uopće bila njegova ideja a ne mamina.

Idućih nekoliko dana pokušavao sam Željka odgovoriti od njegova nauma ali bezuspješno. Jednog dana jednostavno je pokupio svoje krpice i otputovao. Sada su stvari i događaji uistinu otišli predaleko. Nešto za što sam mislio da je tek prolazna avantura koja će na kraju završiti na način da se Željko zasititi mame a ona shvatiti da je to bio jedan vatreni izlet izvan braka i da je najpametnije vratiti se normalnom životu sada je poprimalo sasvim druge konotacije. Pretpostavljao sam da će, ma koliko god mama i Željko biti oprezni, ljudi u našem malom mjestu početi s ogovaranjem. Razmišljajući što mi je za činiti i kako spasiti ono što se spasiti može došao sam na ideju da se i ja vratim kući. Mislio sam ako u kući budemo boravili zajedno, moj kolega i ja, to će u svakom slučaju spriječiti sumnje susjeda i sumještana. Stoga sam pokušao razgovarati s rukovodiocima u mojoj zaštitarskoj firmi i ishoditi premještaj u gradić gdje je sada radio Željko. Problem je bio u tome što tamo trenutno nije bilo potrebe za više zaštitara. Rekoše mi da se strpim nekoliko mjeseci jer jedan od kolega najavio je odlazak u mirovinu pa onda možda dođem na njegovo mjesto.

Prošla su puna tri mjeseca kada sam dobio obavijest da je moja zaštitarska tvrtka sklopila ugovor s trgovačkim centrom koji se otvorio nedaleko od mog mjesta te su mi ponudili mogućnost da radim tamo. Trebalo je čekati još nekoliko tjedana i jedva sam čekao da spakiram stvari i vratim se doma. I onda, desetak dana prije mog povratka kući, uslijedio je novi šok. U subotnje jutro teta, tetak i ja sjedili smo u kuhinji i ispijali jutarnju kavu. Došao sam iz noćne smjene i planirao nakon kave otići pod tuš pa na spavanje. Začuli smo auto koji se zasustavio ispred kuće. Teta je pogledala kroz prozor i baš u trenutku dok sam prinosio šalicu ustima teta je kazala:- Opa! Stigli su ti mama i tata.-
Gledala je prema meni i smiješila se. Razmišljao sam zbog čega su njih dvoje doputovali u rano jutro i to nenajavljeno. Nije mi se to sviđalo i slutio sam da to nije dobar znak. Koliko sam bio u pravu pokazalo se nekoliko minuta kasnije.

Tetak ih je dočekao na vratima i uveo u kuhinju. Mama ali i tata bili su očito dobro raspoloženi i oboje su se smiješili. I teta je ustala pozdravivši se s mojim roditeljima. Ponudila im je da sjednu upitavši ih što je razlog njihovoj nenajavljenoj posjeti. Mama i tata su se na taj njen upit pogledali i opet se nasmiješili jedno drugom. Potom je otac pogledao u mene. Nekoliko sekundi je šutio prije nego je rekao kako nam imaju priopćiti vrlo važnu vijest. Čekao sam ne sluteći ništa dobro bez obzira na činjenicu da se tata smiješio od uha do uha. Prije nego je nastavio opet je pogledao mamu pa redom, tetu, tetka i na kraju mene.
-Paaa… Mama je trudna.-
Trebalo mi je nekoliko sekundi da to što je upravo izgovorio sjedne na svoje mjesto. Da me je tada netko šakom udario posred lica bio bi zasigurno manje zapanjen. Doslovce mi se zamaglilo pred očima i imao sam dojam da se stolica ispod mene zaljuljala. Prije nego mi se izmaglica povukla ispred očiju začuo sam tetu kako glasno vrišti ili mi se samo činilo da vrišti:-Ma zar stvarno!!! Šalite se?!- Pogledavala je čas u mamu a čas u tatu. Mama se smiješila i umjesto odgovora spustila je pogled poput nekakve šiparice.

-Čestitam!- glasno je zborila teta grleći mamu. Pružila je ruku tati i njemu čestitala. I tetak je ustao. Stao je između mame i tate i tapšajući ih rukama po leđima nekoliko puta izgovorio kako im i on čestita. Ja sam sebe nisam mogao vidjeti ali zasigurno sam bio blijed poput zida, jer svi su pogledali prema meni i uozbiljili se a tetak me pitao zar mi nije dobro? Tata je stavio ruku na moje rame:
-Tebi kao da nije drago što ćeš dobiti sestricu ili možda brata, ha?- pitao me i opet su mu se usta razvukla u osmijeh.
Čuo sam samog sebe kako mucam i govorim da mi jest drago samo sam iznenađen i zbunjen. Tata i tetak glasno su se nasmijali a nastavili su se još jače smijati na tetkovu opasku koja je uslijedila.
Prignuo se tati i rekao:-Zasigurno se mali pita kako se to dogodilo?- Kada je rekao “mali” mislio je naravno na mene.
A da je samo znao da ja jako dobro znam kako se to dogodilo prisjeo bi im smijeh.
Tetak je potom odjurio u smoćnicu po bocu rakije jer ovo je bio trenutak kojeg je trebalo zaliti.

A razlog zašto su baš te subote došli do tete nije bio samo taj kako bi nam priopćili sretnu vijest. Imali su namjeru obići grad i trgovine jer tata je već prionuo uređenju djećje sobe koju je trebalo i namjestiti. Tu sretnim vijestima nije bio kraj. U malom gradu, koji sam već spominjao a nalazi se blizu našeg sela, moji roditelji naumili su kupiti kuću s lokalom. U toj kući tata će urediti dječju sobu a osim toga mama će biti blizu svoje liječnice koja joj vodi trudnoću. U vođenju lokala aktivno će mami pomagati tatin bratić koji tamo već ima svoj kafić.
-Osim toga tu je i Željko koji je voljan pomoći u radu kafića.- Rekao je tata a pojma nije imao u čemu mu je sve Željko bio spreman pomoći i u čemu mu je sve već uvelike pomogao. Još kada je teta rekla kako će sad i ona češće boraviti dolje i pomagati mami u trudnoći a i kasnije kada se beba rodi, znao sam da će se ovaj bizarni cirkus nastaviti i zbog toga sam osjetio mučninu u želucu.
-Osim toga sada ćeš kuću na selu imati samo za sebe.- Rekao mi je tata tapšajući me po leđima.
Što mi je preostalo nego šutjeti ko zaliven i nadati se da tata, ali i tetak, nikada neće saznati pravu istinu.

Poledaj i ...
Za ljubitelje erotskih priča

Zdravo, zovem se Andrea i imam 19 godina.Resila sam da vam ispricam sta se dogodilo

Sisačica

Neka ovu priču preskoče feministkinje, borci za ljudska prava i svi ostali sa osetljivim stomakom.

Zalutao mi tvoj mail

I ne prođe sekunda a da te ne osjetim, posvuda si oko mene, samo što

Vreća puna seksa

Odjednom me okreće na trbuh i podiže moju guzu, klečim na krevetu, stražnjice uperene u

Prvo seks pa onda učenje

Upoznao sam sam jednu curu na faksu , dobro smo se sprijateljili išli smo na

(Visited 829 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.