JEBE MALU SA SVADBE U GUZU

Mala sa Svadbe 2. Deo

Erotske price

Nisam odmah nazvao Ivonu, već tek nakon par dana. Opravdanje poslom i zauzetošću nekim stvarima me je nekako izvuklo. Ona je pak bila studentica na trećoj godini prava, te je imala sve vrijeme ovog svijeta pred sobom. Nakon nekoliko telefonskih razgovora rekla je da bi htjela opet moj kurac, doslovno je tako rekla, u svojoj pici.

Naravno da nisam imao ništa protiv. Dogovorili smo se da dođe poslije predavanja taj dan kod mene. Iznenadila se kad je shvatila da sam u svom stanu, a ne kod starci, kao većina mojih vršnjaka koji su solo. Kod nje ionako nismo mogli zbog njenih starci.

Kad sam došao sa posla malo sam sredio stan i otuširao se, te sam nakon toga mirisao kao pokretna parfumerija. Naročito na strateškim mjestima.

Došla je oko 18 sati utegnuta u uske traperice i crnu majicu koje su isticale njenu zanosnu figuru. Štikle su danas imale puno manju petu, pa se lakše kretala, ali je duga smeđa kosa bila vezana u rep. Čim sam otvorio i ona ušla odmah me zagrlila i uvalila mi jezik u usta dajući mi do znanja da je vruče među nogama.

Kurac mi se odmah počeo dizati. Imala je puno manje šminke nego na svadbi i što joj je puno bolje odgovaralo. Zaključao sam vrata za njom i poveo ju u dnevni, koji je nekako bio i kuhinja i blagavaona. Još su tu bile moja spavaća soba, kupaonica i još jedna mala sobica. Ništa pretenciozno, ali meni više nego dovoljno.

Natočio sam nam piće, sebi pivu, a njoj rum colu. Sjedili smo na trosjedu dok je TV bio podešen na CMC kanal i trenutno su prigušeno svirali Prljavci. Pričali smo neobavezno, a meni je pogled lutao od njene glave preko bujnih sisa do njenih prepona i duih nogu, dok mi se kurac sve više dizao u gaćama. Nakon nekih petnaestak minuta sam odložio svoju čašu i uzeo njenu, te ju odložio na stol, a onda se okrenuo prema njoj i privukao ju na sebe uvalivši joj jezik u usta.

Odmah mi je uzvratila zagrlivši me oko vrata i sad sam osjećao njene prste na vratu i u kosi, a onda i njene nokte kako me lagano grebuckaju. Ja sam za to vrijeme milovao jednu njenu sisu, da bi ubrzo krenuo rukom niz trbuh i do njenih traperica. Spremno je raširila noge i sad sam joj milovao guzu i picu preko traperica. Ubrzo smo shvatili da od toga ništa, te smo krenuli sa skidanjem jedno drugoga.

jebe je prstom i liže siseNije trebalo dugo da oboje budemo goli i sad sam uživao u pogledu na njene sise koje su ipak malo visile, ali čisto zbog težine, no svejedno su bile predivne sa tamnim aureolama i čvrstim bradavicama. Odmah sam se bacio na njih i sad sam ih ljubio, lizao, grickao i cuclao, dok sam rukom bio između njenih nogu gdje je bila njena obrijana pica, lagano mokra i moja dva prsta su bila već u njoj.

Stenjala je i uzdisala raširivši još više noge dok sam ja sad gurao već tri prsta u nju. Kurac mi je bio napet kao struna i jednostavno sam joj ga htio zabiti do jaja koliko sam bio napaljen. Izgleda da je i ona to željela, jer me odgurnula i sagnula se do mog kurca koji je odmah nestao u njenim pohotnim ustima. Pušila ga je ovaj put kratko, a onda se okrenula i naslonila na naslon mog trosjeda, a ja sam ustao i stao iza nje, pa raširio malo guzove i ugledao lijep šupčić koji se malo raširio, ali sam ga ostavio za kasnije, jer sam sad ciljao njenu mokru i crvenu picu.

Ušao sam glavićem između njenih malih usmina i malo ga trljao po njima, pa ga samo gurnuo unutra. Zajecala je kad sam joj ga zabio do jaja, a onda se uhvatio za njena ramena i počeo joj ga zabijati. Jebali smo se žestoko i glasno kako nismo mogli na svadbi, a ja sam sad uživao u pogledu na njena leđa, a povremano bi ju uhvatio i za koju sisu, pa bi ju mijesio svojim jakim rukama.

Stenjala je i uživala kao največa prasica u blatu, a ja sam se trudio ugurati i jaja u njenu picu. S obzirom da mi nije rekla da li ju mogu napuniti stao sam i upitao ju, a ona je samo prostenjala da ne prekidam više i da ju punim kako želim. Sa takvim odobrenjem sam nastavio još žešće i nakon par minuta sam se počeo prazniti u njenu picu zabivši joj ga do kraja u nju.

Ostali smo tako neko vrijeme bez da sam ga vadio, a onda sam joj rekao da ostane tako, a ja sam obišao trosjed i stavio joj kurac, sad već malo opušten u usta i rekao joj da ga puši. Pušila ga je, lizala, grebla po jajima i grickala glavić dok ga nije ponovo vratila u život, a onda sam ju podigao sa trosjeda i odveo u sobu.

Ono malo sperme i njenih sokovo šta je izašlo iz njene pice sjajilo se na koži njenih butina. Legli smo na krevet i ja sam joj malo lizao picu koja je bila slankasta od njenih sokova i malo vukla na slatkasto od moje sperme, a ona se samo grčila i grebla me po kosi.

Nakon kračeg lizanja rekao sam joj da ću ju jebati u dupe, na što su joj oči samo zaiskrile, pa sam znao da ga je već dobivala šupak. Poslije sam saznao da je prije dvije godine bila sa nekim tipom od 40 godina koji ju je jebao samo u šupak. Valjda se bojao da ne ostane u drugom stanju, a od tada joj se to počelo sviđati, pa se sa još nekim frajerima jebala, ali sve onako.

Mene je to rajcalo posebno, jer je jebanje u tako usku rupicu bez podmazivanja bilo bolno za oboje. Sad sam ju mazao nekom kremom za bebe, to sam uzeo od stare doma, i spremao joj se ugurati svoju kurčinu. Nakon što sam podmazao njen šupak i svoj kurac, krenuo sam. Nije odmah ušao, već tek iz trećeg pokušaja i to odmah do pola. Zaurlala je bolno, ali mi nije dala da ga vadim Navodno su svi do sada imali manje i uže kurčeve od mog. Meni na čast. JEBE MALU SA SVADBE U GUZU

Izvukao sam ga skoro cijelog i opet zabio. Sad je samo zastenjala i tiho siktala kroz stisnute zube, a ja sam joj zadigao nogu, pošto je ležala na boku i sad joj ga počeo sve brže zabijati u šupak. Nešto je mumljala i stenjala, a nokte svoje ruke je zabila moju podlakticu. Iskreno, nisam ništa osjećao osim ugode od njene uske rupice. Jebao sam ju dok si je ona trljala rukom klit kako bi si povećala ugodu. Zaključio sam da ću joj morati kupiti nekakav vibrator da popunimo obje rupice istovremeno.

Nakon nekih petnaestak minuta ili možda i više, svršio sam joj u šupak, a ona je nekako istovremeno doživjela orgazam. Polako sam izvukao kurac iz njene guze i pustio ga da se mlohav spusti niz moju butinu dok sam se nagnuo nad nju i ljubio joj malo suzne obraze, a ona se polako okretala prema meni i uvukla mi se u zagrljaj. Ostali smo tako još neko vrijeme na krevetu, a onda se sjetila da mora doma.

Od tada je svaki drugi dan kod mene, čisto da se njoj pica i guza oporave, a i meni malo jaja napune, pa ju redovito jebam u sve rupice. Trajemo tako već godinu dana, a kako će ići dalje vidjet ćemo.

(Visited 937 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.