Magic Kvintet

Tanja i ja, često smo u našim intimnim igricama razmišljali da probamo nešto novo, nešto više, uzbudljivije. U početku bila je to samo priča kao dobra uzbudljiva predigra u ljubavi ali vremenom došlo se do onoga a zašto ne probati.

Imali smo sreću i ubrzo smo uspostavili, preko nekog sajta kontakt sa bračnim parom Laurom i Markom iz Samobora. Uslijedila su dopisivanja, izmjena razmišljanja, razmjena fotografija te nakon toga telefonski kontakti i na kraju dogovoren je kod njih susret. Zimsko vrijeme nije bilo prepreka za put i u rano subotnje poslijepodne našli smo se u Samoboru. Našli smo se na parkingu ispred gradske kavane. Prepoznali smo po opisu pristigli auto iz kojega su izašli Laura i Marko. Poljupci sa ženama i srdačno rukovanje kao kod starih poznanika.

Odmah smo zaključili da su opisi bili temeljiti i da ne bi bilo greške da se ne prepoznamo i u većoj gužvi. Bili su odmah vrlo dragi, neposredni tako da smo u par minuta imali osjećaj da je to susret starih prijatelja koji se dugo nisu vidjeli. Odmah su predložili da krenemo do njihove kuće. Onako usput nabacili su da očekuju i prijatelja Tonija koji je česti gost u njihovim druženjima ali naravno uz naše odobrenje. Pogledali smo se ja i Tanja te potvrdili da se slažemo, iako nismo još znali čemu sve to vodi.

U kolima, pošto smo vozili za njima, podsjetili smo se da je Toni bio česti član njhovog trija. Osjetio sam da je već nešto u zraku ali Tanja je negirala iako ne baš uvjerljivo. Vožnja je bila kratka i stigavši do kuće bili smo oduševljeni onim šta smo na prvi pogled vidjeli. Požurili smo unutra jer je postojalo sve hladnije ali odmah po ulasku osjetili smo ugodnu toplinu centralnog grijanja koje je prijalo. Dok smo se raskomodili začuli smo zvono na vratima i uskoro je Marko uveo Tonija u dnevni boravak. Ponovo srdaćan pozdrav kao starih znanaca uz rukovanje i poljubac Tanji. Za dobrodošlicu i prvi susret nazdravili smo finim konjakom koji je podgrijao i onako toplu atmosferu. Razmjestili smo se po udobnom trosjedu i foteljama.

Čavrljanje je bilo tečno i bez ukočenosti. Naravno teme su bile raznolike ali sex se nije spominjao. Ipak neočekivano za mene Tanja je prva započela pitanjem o njihovim iskustvima i započele su uzbudljive priče. Njih troje češće su se sastajali ali povremeno su proširivali društvo. Temperatura je rasla a razgovori su postajali sve konkretniji a u ćemu je prednjačio Toni. Kako je Tanja sjedila preko puta mene u fotelji i značajno me pogledavala a po pogledu znao sam da je uzbuđena ovom situacijom i da joj paše ova već napeta atmosfera. Klimnuo sam joj glavom za ohrabrenje. Primjetio sam da se kroz ugodan razgovor ipak ispitivački mjerkamo. Razmišljao sam da je najbolje da se ponašam tako kao da je sve to što će se dogoditi savršeno normalno. Začudo nisam osjećao ni trunke zbunjenosti.

Naprotiv bili smo svi nekako spokojni i ugodno smo se osjećali. Možda je tome pridonio fini konjak koji je svima prijao. Međutim takovo ponašenje sasvim je prirodno kada u čovjeku nestanu predrasude. Znao sam da je ova grupna scena nov doživljaj za nju ali i za mene i išlo se dalje bez dogovora i režije. Odjednom zavladala je tišina, vrijeme je prolazilo. Izgleda da smo svi došli do zaključka da nema smisla dalje se pretvarati i produžavati ovu neizvjesnost. Trebalo je smoći snage i otvoreno bez okolišanja prijeći na stvar.

Međutim kada sam se okrenuo video sam da nema Laure, nekamo je nestala, možda u kupatilo. Toni i Marko sjedili su na trosjedu, Tanja u fotelji a ja na stolici uz priručni bar. Toni je prekinuo tišinu i promuklim glasom, u kome se osječalo uzbuđenje, pozvao je Tanju da dođe sjesti između njega i Marka. Ona se samo nasmijala i kao da nije čula, došla je do mene sjedajući mi na koljena kao da traži zaštitu. Svi smo se tome nasmijali a tada je ušla Laura noseći u naručju posteljinu. Tada je krenulo. Mi smo ostali sjediti na stolici a Marko je pomagao supruzi i za čas je trosjed uz fotelje pretvoren u ležaj prekriven plahtama.

Netko je prigušio veliko svijetlo i upalile su se zidne lampice te je zavladao ugodan uzbuđujući i napeti polumrak. Tanja na mojim koljenima i u mome naručju djelovala je bojažljivo,zbunjeno i uzbuđeno ali znao sam da će se brzo prilagoditi novoj situaciji Nitko više nije progovorio ni riječi. Nisam htio gubiti vrijeme i nježno sam privukao Tanju, zagrlio je, pritiskajući njene podrhtavajuće dojke uz svoja prsa. Lagano sam počeo ljubiti njeno lice, oči,usta. Milovao sam je polako nježno ali sve slobodnije i otvorenije, kako bi zaboravila svoju zbunjenost i nelagodnost. Osjetio sam da se počela opuštati. U laganoj vatri strasti koja ju je sve više obuzimala sve se snažnije stisnkala se uz mene.

Osjećao sam da je osječala sve jači užitak od mojih dodira. Pod dodirom mojih usana po svom vratu i potiljku njeno uživanje je sve više raslo. Moja ruka koja je mirno ležala na njenim koljenima počela se lagano kretati tamo amo po njenim butinama u trapericama. Drhtala je, ubrzano disala više ne obračajući pažnju na ostale prisutne. Lagano sam rukom pritiskao njen stomak otkopčavajući njen patent dok mi je druga ruka zalutala na njena leđa i završila unutar otkopčanih traperica te se zadržala se na zaobljenoj goloj stražnjici. Toni je polako i nekako bojažljivo prišao i stao iza njenih leđa, odmah joj je nježno pomilovao rukom vrat a zatim se sagnuo i na njega spustio dugi poljubac. Ruka mu je sa vrata skliznula preko bluze na njene grudi koje su počele ubrzano da se dižu i spuštaju.. Privila se još više uz mene. Dodir tih novih, dotad nepoznatih ruku i usana , natjerao ju je da zadrhti još jače od uzbuđenja. Istovremeno je osjećala ugodan pritisak moga tijela i dodir mojih ruku po butinama a preko uskih traperica.

Efekat je bio nevjerojatan i za čas je bila snažno uzbuđena a milovanje i lagani poljupci po njenom tijelu budili su u njoj osjećaje koji su ličili na dodire vatre. Vidio sam kako Tonijev jezik klizi po njenom uhu, gricka ga i zaustavlja se na potiljku vrata. Ona se samo jače privila uz mene ali namještajući vrat i uho njegovim poljupcima.. Još uvijek je izmicala glavu od direktnog poljupca ali sve je snažnije disala, uzdisala. Kada sam prislonio svoje usne na njene, trgla se i požudno mi usisala jezik koji je lutao po njenom nepcu.

Odgovarala je sa velikom strašću i užurbano se meškoljeći. Znao sam da je već sva mokra od siline uzbuđenja i prislonivši usne uz njeno uho tiho sam šapnuo :“Želim te „ Namještala je vrat njegovim poljupcima ali još uvijek nekako ukočno ali izbjegavjući da mu uzvrati poljupce. U toj igri otkopčao sam i otvorio joj bluzu a grudi su bljesnule slobodne. Ja i on istovremeno smo spustili usne na njene grudi i usput ih dirajući rukama. Dodir usana i milovanja naših ruku po grudima uz moju ruku u njenom međunožju izvijali su joj tijelo uz sve snažnije uzdisje i sve glasnije uzdahe. Ubrzo se i ona opustila te je bila sve aktivnija i voljna da surađuje u igri i spletu ruku i toplih tijela.

Nije mogla više da razlikuje više čiji je dlanovi miluju i čija joj usta sišu nabrekle bradavice. U jednom trenu pogledala me kao da pita za dozvolu, polako ispružila ruku i preko hlača nježno pomilovala Tonijev već dobro uzdignuti penis. Prsti su se zatvorili na njemu preko hlača i počeli su šetnju gore dole. Atmosfera je bila veoma uzbuđujuća a vidljiva žudnja za uživanjem bila je kod svih suviše jaka. Laura i Marko stajali su uz pripremljen ležaj i nježno se ljubili uz milovanje. Tada su se razdvojili i započeli sa skidanjem a što je bio kao znak i za nas sve ostale.

Ubrzo su bili potpuno goli a u čemu im se ubrzo pridružio i Toni. Ja i Tanja radili smo to polako stali dio društva. Prvo su pale cipele, zatim traperice i na kraju ostala je Tanja samo u lijepim crnim čarapama, oskudnim gačicama i grudnjaku. Kad smo bili gotovi ugledali smo Lauru koja je već ležala između Tonija i Marka na širokom ležaju. Mirovala je zatvorenih očiju dok su njihovi vrhovi prstiju klizili po njenom golom tijelu. Čulo se njeno isprekidano disanje i tada sam primjetio da je rukama obuhvatila njihove udove koji su već bili u snažnoj erekciji.. Nismo se umiješali u taj splet tijela ispred nas već sam polako položio Tanju na ležaj neposredno uz njih. Ubrzo je ležala, nepomićna u išćekivanju prekinutog milovanja.. žena između muža i ortaka

Nastavio sam ponovno da joj milujem čvrst i lijepo oblikovan stomak prekrivene grudi, stisnute butine ali sada bez traperica. Njena nježna koža sama je pozivala na milovanje i poljupce. Zagrlila me još uvijek drhteći od prethodne predigre. Okrenula je glavu i teško uzbuđeno dišući promatrala je Lauru između dva gola muška tijela. i to njoj na dohvat ruku..

Uzbuđenje je vrtoglavo raslo.. Ispružila je ruku, gotovo nesvjesno, i skupa sa Laurom obuhvatila Tonijev uzdignuti ud. Zažmirila je kao da nije imala hrabrosti da gleda šta joj radi ruka.. Produžila je sa milovanjem, stidljivo, uzdržano ali odlučno se penjući prema njegovom glaviću. Toni se tada potpuno okrenuo prema nama i ona je sada ležala između nas stisnuta u nježnom išćekivanju. U trenutku obojica smo zastali a onda istovremeno sa obije ruke započeli milovanje njenog stomaka, grudiju pa prema vitkom vratu, ušima, pa nazad prema butinama i nogama koje su se počele same širiti. Ja sam se zadržao na grudima dok je Tonijeva ruka kliznula preko uzdrhtalog stomaka do ruba oskudnih gaćica. Prsti su mu tada polako podigli njihov rub i ruka mu je zaronila u njeno vlažno međunožje. Kada je dodirnuo njenu vaginu osjetila je to kao strujni udar i njeno tijelo se propelo kao luk.

To me podstaklo da je nježno zagrlim na šta je ona odgovorila sa neizmjernim uzdahom uzbuđenja. Kada je za trenutak Toni izvukao ruku podigao sam je lagano skidajući joj grudnjak i otkrio joj grudi na koje je posebno osjetljiva a pogotovo ako joj se između prstiju diraju bradavice. Skupa smo ih dirali ja i Toni a kada sam vidio koliko je uzbuđena uhvatio sam joj rub gačica i za čas su završile na ostaloj hrpi odjeće. Ostala je samo u crnim visokim čarapama. Stajali smo klečeći iznad nje dok je ona ležala u nekom grču od plime nadolazećeg uzbuđenja vlažna i poželjna sa po jednom našom rukom na bradavicama i sa drugom na već dobro ovlaženom međunožju.

Kada sam se primakao njenoj glavi i od uzbuđenja otvorenim usnama, nisam ispuštao njene grudi i bradavice, osjeti sam toplinu njenog daha. Ispružila je ruku i vrhovima prstiju dotakla mi je široki i naborani vrh uda. U svemu tome nitko nije ništa govorio i čuli su se samo uzdasi i nježno stenjanje. Pod prstima mogla je osjetiti kako moj ud od njenog dodira trza i počinje pulsirati. Oklijevala je trenutak na razmaku od kojeg centimetra od vrha uda koji se počeo još snažnije krutiti a zatim je naglo otvorila usta i povukla ga u sebe.

Tijelom mi prošao trzaj i ud se počeo još snažnije buditi u njenim ustima Ud koji raste između njenih zuba, između jezika i nepca izazivao je u njoj stalne i neprekidne grčeve slasti. Sva je podrhtavala micala zaobljenim guzovima, butinama.. Prvo polako a zatim sve brže i brže počela je da pomiče glavu napred nazad željna da osjeti svaki milimetar moje kože. Osjećaj topline širio joj se iz usta po cijelom tijelu u stalnim valovima koji su postajali sve jači. Nepomično sam podnosio ovu masažu.

Ipak sam uspio registrirati Lauru koja je lagano klizila gore dole sjedeći na Markovom udu uz to okrenuta prema nama da joj ne promakne ni jedan detalj. Tonijeva ruka samo je nekoliko puta nježno pomilovala njenu fazoniranu grivicu i kada je osjetio njenu vlažnost snažnije je počeo da je miluje i sagnuo se i par puta je prošao jezikom po njenoj vlažnosti. Tada sam primjetio kako sa dva prsta otvara vrata njenog zadovoljstva koja su podrhtavala i grčila se. sve ribe puše kurčine

Tada je polako počeo da tone u nju njegov prst i znao sam da je mogao osjetiti svu njenu toplinu. Osjetan miris njene intime zagolicao je naše nozdrve. Naglo je ponovo lice zaronio u tu fazoniranu šumicu udišući punim plućima miris koji mu je ona nudila. Sagnuo se između njenih nogu i polako je gurnuo jezik u tu njenu toplinu kao da nešto traži. Prešao je preko osjetljivog dugmića uspravljenog od užitka i usnama ga nježno obuhvatio. Trzala se od užitka ali ne ispuštajući moj ud iz usta držeći ga lijevom rukom.

Njegov jezik počeo je iskusnu igru izazivajući iz njenog grla uzdahe. Naši ritmovi bili su ujednačeni. Htio sam se već predati od zadovoljstva koje se širilo ali sam se brzo otrgnuo iz njenih toplih usta. Laura se približila i bojažljivo polažući ruku na Tanjin stomak i gurkajući se sa Tonijevim jezikom, blago je pomilovala njenu mokru vaginu. Kako se Laura podigla sa Markovog uda Tanja ga je desnom rukom obuhvatila i počela ga snažno pomicati gore dole. Bila je divna u svojoj zaposlenosti. Snažno je sisala moj ud držeći ga lijevom rukom, desnom je drkala Markovog dok je između nogu uživala u lizanju Tonijevih usana i Laurinih prstiju.

Ludilo…….

Malo sam se ohladio i ponovo sam položio ud među njene tople usne držeći je rukama za ramena . Tada se Toni ponovo spustio između njenih nogu i rukama joj još više šireći bedra, a pri tome joj je ružičasta vagina još više rastvorila vrata podrhtavajući. Shvatio je njeno trenutno raspoloženje, njen njemi poziv pa ponovo prisloni svoje usne uz to blago ispupčenje, uživajući u njenoj mekoći i divnom mirisu. Ud mu je bio napet pred exsploziju i znao sam da je spreman na sve.

Vrhovima prstju otvorio je velike usmine vagine i zagnjurio ponovo duboko u nju svoj jezik Uživala je odmahivala glavom i tiho stenjala snažno sišući glavić moga uda.. Pokretala je zadnjicu kao da želi da uđe u nju još dublje, podigla je noge nudeći mu i stražnjicu Prihvati je ponudu i počne polako prstom da joj miluje zadnjicu ne prestajući da požudno ljubi njene već užarene crvene latice vagine. Uhvatio je njenu čvrstu i zaobljenu stražnjicu i stisnuo je između dlanova.

Jedan prst prodro je neprimjetno ali energično u njen anus i uzbuđenje je bilo na vrhuncu. Izgledalo je da je pri kraju od strasti, okretala je stražnjicom, podizala leđa, stomak i snažno je rukama pritiskala njegovu glavu da ga natjera da prodre još više u nju i to ne samo jezikom nego i prstima koji su skladno nadopunjavali njen užitak. Njegovi prsti pomicali su se bez prestanka unutra van kroz taj sada već potpuno ovlaženi kanal izazivajuči prigušene jecaje, duboke uzdahe. Cijelo vrijeme ja sam joj stiskao bradavice na grudima, znajući da je tu posebno osjetljiva, a pri čemu mi je pomagala i Laura nudeći se mojim ustima za poljubac.

Prsti i jezik Tanji nisu više bili dovoljni i željela je još koji tvrdi ud koji je stajao ispred nje na dohvat ruku. Toni nije obraćao pažnju na njene sve snažnije uzdahe i nismo joj pustili da predahne te ju je poticao prstima sa zadnje strane duboko prodirući u njeno tijelo Uživao je on a i mi svi prisutni u njenim trzajima i drhtajima u toplini koju smo osječali u njenom tijelu. On je sve snažnije osječao stiskanje mišića oko prstiju. Lice joj je bilo sve više izobličeno od uživanja Raširene i bijele butine podignute u vis između kojih je bila Tonijeva glava dovodile su i mene do ludila. Nije se mogla skoncetrirati na sva događanja i ispustila je ,Markov ud koji je on odmah ugurao sa stražnje strane u Laurinu vaginu.

Laura je tiho stenjala klečeći uz uspaljeno Tanjino tijelo i sagnula se počevši da joj ustima sisa nabreklu bradavicu. Toni se naglo podigao na koljena i stao ispred nje sa uperenim udom pred eksplozijom.. Ona odmah podiže i ispruži ruke, dohvati njegov uda, i poćne da ga steže tako da i vene na njemu postadoše vidljive. Povukla je nježnu kožicu i oslobodila crveni i zaobljeni glavić.Pokretala je ruke snažno da je vidljivo bio na rubu . Izvukao je brzo ud iz njene ruke i uhvatio ga rukom i prinesao ga na ulaz vlažne vagine.

Zatvorila je oći i čitavo tijelo pretvorilo se u napeti luk. Posmatrao ju je koju sekundu a zatim je zaronio u nju, u gotovo neizdrživu toplinu njene nutrine, držeći i stiskajući rukama njenu snažnu i zaobljenu na petama uzdignutu u vis stražnjicu. Njihovi pokreti ubrzo počeše da se kreću u istom ritmu, sve brže , luđe prema orgazmu. Na sreću otvorila je usta ali i dalje jezikom milujući otvor moga glavića nastojeći da što više prodre u njega. Zatim je naglo uvukla u sebe cijeli glavić, vlažeći ga pljuvačkom i nastavljajući kretnje rukom. Odjednom shvatio sam da više neču moći izdržati i odmakao sam se u zadnji čas iz njenih divnih usta. Skoro nekoliko minuta trebalo je da povratim dah i da odgodim svršavanje.

Prije nego sam došao sebi, odgađajući orgazam, on se izvukao iz njene vagine malo se odmaknuo i uspravio na koljena sjedajući na svoje pete. Ud mu je stajao uspravan i ona je već bila iznad njega, opkoračivši njegova koljena širom raširenih nogu i lagano se spuštajući na njegov sjajni glavić pridržavajući ga onako mokrog i skliskog od njenih sokova. Kada se namjestila iznad njegova uda blago ga namjestila na svoj uspaljeni otvor i on je ponovno zaronio u nju do posljednjeg centimetra. Počela se njihati u divljem ritmu gore dole..

Snažno ju je zagrlio na što je ona uzvratila snažnim zagrljajem oko njegova vrat. Snažno i divlje od uzbuđenja ljubili su se isprepličući jezike u vrtlogu strasti. Vrtlog zadovoljstva bio je vidljivo intenzivan a njen položaj onemogućio mu je i najmanju kretnju tako da ju je samo rukama držao za raširene butane i pomagao joj u kretnjama. na jedan kurac se nabija, a drugi puši

Disanje im se stopilo u jedan glas, bila je sva ispunjena i titrala u vrtlogu požude. Promatrajući Tonija i Tanju, Laura je legla na leđa i vidno uzbuđena, uspaljena raširila je široko butine i blago me povukla između njih. Marko je ležao uz nju i dirao je njenu ružičastu bradavicu dok mu je ona polako drkala ud. Polako sam zaronio u nju i odmah je , osjetivši moj uspaljeni i vreli ud u sebi, podigla snažno svoj stomak a zatim podiže i noge obavivši ih oko mojih leđa. U tom položaju mogao sam prodrijeti u nju vrlo duboko i mogla je osjetiti kako joj diram vrhom uda grlič maternice.

Polako sam ulazio u nju tražeći najbolje pokrete kako bi je što prije doveo do vrhunca. Kako sam prodirao sve dublje i snažnije mogao sam pored uzdaha zadovoljstva čuti jednu nijansu bolnog jecanja. Polako ali sigurno približavala se vrhuncu uzbuđenja. Dok sam polako prodirao u nju, okrenuo sam se prema Toniju i Tanji koji su se malo pomakli na krevetu ali u sličnoj prethodnoj pozi tako da je ona bila u čućećem položaju na njegovom udu a leđima okrenuta prema nama. Rukama ga je držala oko vrata da bi imala ravnotežu i po dubokim sve snažnijim uzdasima znao sam da je pri vrhuncu.

Pružio sam jednu ruku i dotakao sam prsom njen vlažni stražnji otvor i lagano ušao u njega dok je sve brže klizila gore dole po njegovom udu. Prvo njen klitoris, a zatim cijela vagina počeše da se krute i grčevito trzaju uz lagano špricanje iz njene utrobe. Minutu zatim gotovo da je izgubila svijest ali je ipak čula svoj dubok uzdah i osjetila kako joj se noge u koljenima pomamno stežu oko njegovih slabina i spustila se na krevet do njega. Ja sam gledajući tu sinfoniju seksa sve snažnije prodirao u Lauru nastojeći ući šta dublje.

Kada joj je moj ud ušao polako ali energično do samog dna promuklo je kriknula. Bila je zbilja izvan sebe začuđena neizvješnošći i intenzitetom uživanja koje je osječala. Ležao sam do pola na njoj, pritiskujući je težinom i toplinom svoga tijela. Ali ona je najviše osjećala moj ud i dno stomaka koji se trljao po njenom klitorisu i odjednom joj se val zadovoljstva valjao po cijelom tijelu. Osjetila je kao da joj bat udara u sljepočnice. A snažni naleti zadovoljstva prekidali su joj dah. Ipak snažno je došla do orgazma koji kada je započeo trajao je i trajao… Mi smo sada svi ležali nepomično i promatrali se u iscrpljenosti ali zadovoljni šta su dame prve došle do cilja a sada smo mi bili na redu ali o tome drugi put.

(Visited 490 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.