30 maja, 2023

Ljubavnik i Nepoznata Žena

0
lizanje pičke dok je jebe

Dragana se šetala stazom, a odozgo je zaklanjaju živi hrastovi. Kućica leži ispred nje, a reka iza. Ona prolazi pored redova hrastova, koji zasenjuju njenu šetnju kao što su to činili više od četiri veka. Rekao je da će se sresti tamo i dok je ostavljala autobus iza sebe osetila je strepnju, ali je odlučila da krene napred, nesigurna, ali puna iščekivanja. Bilo je vrelo avgustovsko predvečerje. Vazduh je bio miran i gust, gutajući je dok se kretala napred. Prošla je do zadnjeg dela kuće, a njega nije bilo nigde na vidiku.

„Mogu li vam nekako pomoći gospođice?” čuo se muški glas iz bašte.

Dragana se okrenula i ugledala visoku figuru desetak metara dalje. To nije bio on. „Trebalo je da se sretnem sa nekim ovde, ali nisam siguran gde tačno.” rekla je više kao pitanje nego kao objašnjenje.

„Vi mora da ste gospođica Dragana, očekivali smo vas. Nisam video vaše vozilo.”

„Došla sam autobusom“, objasnila je.

„Imamo rezervisano mesto za vas. Možemo da se prevezemo onim džipićem u vašu kolibu.“ dok je govorio pokazivao je na mali otvoreni džip.

Odvezli su se do kolibe broj 3 i on ju je uveo kroz vrata. U kućici je bilo hladnije i veoma prijatno. „Pomogao bih vam oko prtljaga, ali izgleda da putujete prilično lagano.“ Sa sobom je imala samo tašnu i bila je malo posramljena, shvativši da je izgledalo kao da se sastaje sa nekim u jeftinom hotelu. A bila je to lepa romantična vikendica.

Osetivši njenu nelagodu, čovek se izvinio i odvezao se kolima nazad. Našla je paket na kuhinjskom stolu koji je bio upućena njoj. Držala ga je u rukama i pitala se šta je unutra. Bio je prilično velik paket, tako da je možda bilo više od jedne stvari. Odvezala je traku i podigla poklopac sa paketa. Na vrhu je bila crvena ruža, koja je ležala na cedulji. Držala je ružu u ruci i podigla cedulju.

„Draga, biću tamo uskoro. Molim te uživaj u mehurićima svog džakuzija i obuci ovo kada završiš. U frižideru je tvoje omiljeno vino. Poljubac. Marko.” uživa u džakuziju

Otvorila je frižider i tamo je bilo njeno omiljeno slatko belo vino. Sipala je čašu i otišla u ogromno kupatilo u čijoj je sredini bio džakuzi. Skinula se do gola, odvojila je trenutak da se divi svom telu u ogledalu. Hladan vazduh ventilatora otvrdnuo joj je bradavice. Kliznula je u kadu, mehurići su joj se podigli do vrata. Otpila je gutljaj vina i odvojila malo vremena da ceni samoću. Nema buke u pozadini, osim zvuka cvrčaka.

Čula je nakon 15ak minuta kako se otvaraju vrata kolibe i prepoznala je njegove korake dok se kretao po podu. Čula je kako ulazi u spavaću sobu a onda je opet bilo tiho, pa je zatvorila oči i ponovo zalutala u svoj svet. Izašla je iz kade i zgrabila peškir sa kuke. Osušila se i obukla svoj novi svileni ogrtač i gaćice. Nasmejala se u sebi, misleći da ne treba da se trudi, ionako će u njima biti još veoma kratko.

Išla je niz hodnik, prema zlatnom sjaju koji je dolazio iz spavaće sobe. Soba je bila osvetljena svećama, a on je ležao u krevetu. Nasmejao se kada je ušla u sobu, a oči su mu zatreperile uz svetlost sveća. Bio je pred njim mali poslužavnik sa jagodama prelivenim čokoladom.

„Izgledaš divno draga”, šapuće dok joj je pružao jednu jagodu i ona ju je sa osmehom zagrizla. Jagoda je bila slatka, a sok se mešao u ustima sa čokoladom. Osetila je da joj malo kaplje preko usne. Nagnuo se prema njoj i polizao sok sa njene brade. Njegova usta su prekrila njena i povukao ju je prema sebi u naručje i ispod pokrivača.

Njihovi jezici su se sreli, njihova tela spojena, a udovi isprepleteni. Njeno predviđanje je bilo tačno, njegove ruke su skliznule ispod njenih gaćica i on ih je polako spustio preko njenih kukova. Njegove usne klize niz njen vrat do grudi. Njeno telo se podiglo u susret njegovim poljupcima. Otkotrljao ju je prema sebi, ljubeći je dok se prevrtala na stomak.

Njegove usne su dodirnule meku kožu njenih lopatica i mogla je da oseti njegov tvrdi kurac na svojoj koži sve dok se njegov torzo nije podigao iznad nje. Posegnuo je za nečim, iako krajičkom oka nije mogla sasvim da vidi šta. Tada je osetila kako joj nešto toplo kapa na kičmu. Osetila je kako joj trnci prolaze niz leđa, zaustavljajući se tek kada je stigao do njene guze. Osetila je nešto vlažno, lepljivo i toplo na kičmi sve do guze.

Pitala se šta će da uradi, ali nije morala dugo da čeka. Osetila je kako joj jezik dodiruje kičmu. Ovo joj je naježilo čitava leđa. Prepoznala je miris kao čokoladni preliv. Mogla je da oseti kako njegov jezik pravi put niz njenu kičmu, čisteći preliv sa njene kičme dok je išao. Pička joj je trnula u iščekivanju. lizanje anusa perverzija

Podigla je kukove s kreveta, nudeći mu se. Njegov jezik je klizio između njenih guzova, izazivajući drhtavicu uz njenu kičmu pri svakom potezu. Njegov jezik je zašao dublje i osetila je električni naboj kada je njegov jezik dodirnuo njen šupak. Kružio je po njemu jezikom — bila je iznenađena njegovom osetljivošću — a zatim ga je gurnuo koliko je mogao.

Dragana se na trenutak ukočila, a taj osećaj ju je iznenadio; onda se malo opustila i novina tog osećaja preplavila je njeno telo. Okrenuo ju je na leđa, široko je otvorila noge za njega, a on joj je stavio prste na usmine, i formirajući “V” otvorio joj je pičkicu. Pogledao je na trenutak, a onda kliznuo jezikom u nju, kušajući njenu sočnu picu.

Položila je noge na njegova leđa, prislonivši kukove na njegovo lice. Polako je pomerio svoje sveže obrijano lice do njenog ulaza, približavajući se njenom klitorisu. Njegov jezik se kretao s jedne na drugu stranu, pronalazeći svaku osetljivu tačku između njenih nogu. A onda je zastao.

„Draga moja Dragana… imam iznenađenje za tebe“, šapnuo joj je na uho.

„Uhhhh, još jedno iznenađenje?”

Iz senke se jedna krupna figura pomerila u svetlost sveća. Dragana je ugledala prelepu mladu ženu sa svetlom dugom kosom. Žena je bila gola a njena koža je bukvalno sijala. Dragana je mogla da vidi njene bradavice, uspravne i snažne a potom i njenu blistavu glat obrijanu pičku. Sagnuo se i ona je osetila svoj ukus na njegovim usnama. Žena je kleknula pored kreveta, prelazeći rukom od Draganinog kolena do između njenih nogu.

„Hmmmm, lepa i mokra, baš onako kako volim…“ rekla je tihim, seksi glasom.

Zatim se žena sagnula i poljubila Draganu, prvo u usne a zatim se pomerila niz njen vrat i grudi, nakratko se zaustavivši da proba Draganine bradavice. Totalno zbunjena i skoncentrisana njenim dodirima, nije bila spremna za Markov kurac koji se nabio duboko u njenu pičkicu. Dragana je zastenjala kurca u sebi, ali nije htela da se zaustavi milovanje te seksi žene.

Dragana je odmah osetila jezik žene na njenom klitorisu dok ju je Marko tucao sve jače i jače. Žena je jezikom zaokružila Draganin klitoris i profesionalno ga sisala. Prelazila je dugim potezima jezikom preko vrha Draganinog klitorisa, a zatim je plesala vrhom jezika oko njegove osnove. lizanje pičke dok je jebe

Bila je jebeno mokra, i Marko je lako klizio u njoj dok ju je nepoznata žena lizala. Povremeno je žena lizala i njegov kurac kako bi ga dodatno natopila pljuvačkom. Dragana je skoro eksplodirala uz istovremeni osećaj njegovog penisa u njoj i žene koja je vešto lizala pičku. Njegove ruke su joj držale bokove i snažno je udarale otpozadi.

Bila je oblivena znojem, a osećaji su pucali iz njene vagine i klitorisa kroz njeno telo kao munje. Njeno telo je počelo da se grči, osećaj se stvarao u predelu stomaka i putovao uz stomak, i grudi, kroz bradavice, do vrha glave. Naprezala se da zadrži kontrolu i zadrži ovaj osećaj, ali je eksplodirala u nasilan orgazam!

Marko je držao njene bokove, držeći se duboko u njoj, a žena je usisala Draganin klitoris u usta, istovremeno produžujući senzacije sve dok se Draganino telo nije zatreslo u konvulzijama i ona se srušila na krevet. U tom trenutku on je izvukao kurac iz nje i počeo da svršava po njenoj guzi i ribici. Nepoznata žena je odmah počela da skuplja spermu u svoja usta i erotično je prenela u Draganina usta. Delile su spermu i gutale….

Ležali su tamo u polu mraku, odmarali se i zamišljali šta je sledeće. Tri osobe u istom krevetu ne dovode do zdravog sna.

KRAJ!

(Visited 378 times, 5 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!