6 juna, 2023

Lekcija Instruktorke Joge

0
joga jebanje senzualno erotsko

Nakon mnogo prepirki, moja žena je uspela da me ubedi da se pokrenem, vežbam jogu i postanem fit, ili makar u boljoj formi nego što jesam. Pokušao sam da to izbegnem, ali sam znao da nemam izbora, pa sam na kraju otišao na nekoliko časova joge i pridružio se jutarnjoj grupi od 6:00 do 7:00h.

Instruktorka je imala otprilike 37 godina i bila je naravno veoma lepo građena i utegnuta. Pogledala me je i rekla ‘Da, došli ste na pravo mesto. Postaćete sve spremniji i fizički i duhovno nakon mojih vežbi’.

Ona bi me svakodnevno motivisala zajedno sa ostalim učesnicima – pet muškaraca i dve žene. Pošto mi nije bilo prijatno da nosim one uske helanke, počeo sam sesije u šortsu. Pitala me zašto, rekao sam joj da mi je teško da se krećem i ne osećam se prijatno kad mi je sve tako slepljeno uz telo. Bila je u redu sa tim. seksi joga instruktorka

U pitanju su bile Indijske joga tehnike, tako da smo posle nekoliko dana počeli smo da vežbamo našu ‘Setu Bandha Asanu’ koja je podrazumevala podizanje karlice i grudi tako što smo noge oslonili na tlo u obliku ‘L’ sa glavom na tlu. Imao sam problem sa tim položajem i ona mi je pomogla da se prilagodim.

Odjednom sam primetio da su mi jaja izvirila na jednu stranu šortsa tj unutrašnje mreže i da su bila vidljiva. Primetio sam je kako na brzinu baca pogled. Kao i svakog drugog zdravog muškarca, mene je to napalilo. Morao sam nešto brzo da uradim..… Ponašao sam se kao da sam se okliznuo i namerno pao na leđa uz udarac, da moj kurac ne bi privukao neželjenu pažnju ostalih pre svega dama u maloj sali.

Sledećeg dana je želela da uradimo ‘Baddha Konasanu’ koja je podrazumevala sedenje i podizanje, sa obe noge i spajanje tabana. Ovo je učinilo moj kurac zaista vidljivim, zapravo kompletno međunožje. Prišla mi je blizu i više se zanimala za moj kurac nego za to da li radim asanu kako treba ili ne.

Pogled u njenim očima bio je pun sirove požude i delovala je kao da bi jednostavno zgrabila moj kurac. Ista stvar se nastavila narednih nekoliko dana, gde bi ona jednostavno došla i pokušala da me dodirne ili namerno očeše ruku o moj kurac. Bilo mi je teško da kontrolišem erekciju, seksualna tenzija je bila osetna i bio sam zabrinut za druge učesnike.

Jednog jutra sam otišao na nastavu kao i obično i bio sam iznenađen što nisam video ni jednog drugog učenika…… Pitao sam je….. rekla je, ‘Danas sam mislila da ću napraviti pauzu… pa sam svima poslala SMS…… zar nisi dobio moju poruku?’

Rekao sam ne. Proklela je provajdera mobilnih telefona. „Dobro pošto si došao, zašto ne bismo uradili kraktu joga sesiju“, nasmešila se.

Počeli smo čas u sali na poslednjem spratu trospratnice sa samo jednim ulazom. Ona je zaključala vrata, nešto što ranije nisam primećivao. Video sam da je nosila još uže roze helanke za jogu nego inače i mogao sam da primetim da se ne vide obrisi njenih gaćica.

Rekla je da gledam pažljivo jer će mi pokazati neke od svojih ‘asana’. Klimnuo sam potvrdno. Počela je sa ‘Konasanom’ koja je podrazumevala široko širenje nogu, podizanje istih i držanje prstiju rukama. Uradila je to sa lakoćom, sa fleksibilnošću balerile. Njeni obrisi pice su bili jasno vidljivi.

Po svetlucanju u njenim očima, dobro je znala da je uspela da me napali. Mogao sam da osetim kako mi se kurac pomera i širi. Zatim je počela da radi ‘Polu mesečevu asanu’ koja je uključivala oslanjanje desne ruke i noge na tlo i podizanje druge dve nagore. Njeno zaobljeno dupe i obris pice učinili su da moj kurac ustane.

Očajnički sam pokušao da sakrijem erekciju ali videla je moj kurac i pokretom prema njemu rekla je: ‘Vidiš, ja sam uspešna u svom duhovnom napretku, ali ti si pao na testu’. Znao sam o čemu priča. Moj kurac je stajao kao stub i počelo je pulsiranje. Prišla mi je bliže i dlanom mi milovala kurac kroz šorc.

‘Moraš raditi na sebi… potisnuti svoje bludne misli… zapamti – u zdravom telu, zdrav duh.“

Znao sam da je došla tačka preloma.

‘A sada, dozvoli mi da ti pružim iskustvo koje nikada nećeš zaboraviti.’

Skinula je sve sa sebe. Izgledala je kao boginja savršenih oblina i moje oči su bile zaglavljene u njenoj sočnoj pički. ‘Šta gledaš.… skidaj se i ti’.

Skinuo sam se, a ona je gladno pogledala u moj kurac. „Sada ću voditi ljubav sa tobom kroz joga ‘asane’.“ Brzo je zauzela položaj koji morate da vidite da biste verovali….. Njeno gipko telo izvrnuto u obliku mašne i pičkica koja štrči ka nebu.

Pogledao sam u nivo njenog tela i mogao sam da vidim njenu pičku kako leprša ka plafonu i njene sočne sise. Prihvatio sam znak i stavio svoja usta na njena bedra i počeo da je ližem…..polako se pomerajući nagore… pička joj je plakala da bude istražena. Pomerio sam ruke na nju i osetio njene meke jedva vidljive stidne dlake. liže pičku instruktorki joge

Pička se otvorila i bila spremna za proždiranje. Kakav je to prizor bio. Počeo sam da joj ližem macu i bila je jebeno ukusna……moji dugi potezi jezikom su je činili drhtavom…….ali ona je i dalje držala svoj položaj….. ja sam gutao njene sokove kao da sutra ne postoji. Moj kurac je bio tvrd kao kamen i neprestano je pulsirao..… U sebi sam ga podsetio da ostane smiren.… uživaj u trenutku i obećao sam mu da ću ga uskoro umočiti u pukotinu ispunjenu nektarom.

A onda je dostigla vrhunac i njeni sokovi su prskali po mojim usnama i licu. Polako se okrenula i počela da zauzima položaj za pregib sa široko raširenim nogama ili Prasarita Padottanasana gde je nagnuta napred spustila glavu na pod. Njena guza i pica su me glasno dozivali da dođem i obljubim ih. Cenio sam divan prizor, a potom sam počeo da joj ližem anus.

Zastenjala je – aaahhhhhh. Stavio sam kažiprst u njen šupak i ubacio palac u vaginu. Počela je ritmično da pomera svoje dupe i počela da miluje moj kurac koji je već bio mokar od pre-sperme. Moja usta su lizala gornji deo njenog dupeta. Nakon dužeg obraćanja pažnje na sve rupe, ona se zatim stručno pozicionirala kako bi napravila stoj na glavi gde je prekrstila ruke i stavila glavu na njih i podigla telo nagore. Onda je široko raširila noge….… ohh, moj Bože, njena vagina je bila sva masna od sokova.

Njena izdržljivost je bila tako inspirativna. Mislim da je jednostavno više od bilo čega drugog volela da joj se liže pička. Odmah sam zagnjurio u nektar između njenih nogu i počeo ponovo da besomučno ližem i gutam njene sokove. Znao sam da je dostigla vrhunac kad joj je telo palo na pod prekriven strunjačama. Sada je bio njen red da me obradi. Rekla mi da izvedem ‘Supta Virasanu’ gde sam morao da legnem licem prema gore i preklopim noge iza leđa i legnem na njih.

Ovo je dalo mojoj karlici veću podršku i moj penis je štrčao kao dugačak stub.… Ova asana joj je takođe omogućila lak i neograničen pristup mojim genitalijama. Stavljala je kurac u usta centimetar po centimetar. Nekoliko trenutaka kasnije, sve je progutala. Usta su joj bila obložena medom i glatka kao svila.

Zatim, nakon što mi ga je sisala minuta, počela je da liže moja jaja i područje ispod njih. Kada je shvatila da sam jebeno blizu vrhuncu, izvukla je moj kurac iz usta i nežno ga stisnula u tački ispod jaja. Moja želja za svršavanjem se jednostavno smanjila. Njene veštine joge su je pretvorile u „gurua seks joge“. joga jebanje senzualno erotsko

Onda me je naterala da sednem širom otvorenih nogu i učinila je isto… prišla blizu… ubacila moj kurac u njenu veoma mokru pičku.… baš kao topli nož koji seče puter. Oboje smo počeli da se krećemo ritmično. Jebali smo se nekoliko minuta, spojeni u jedno.

Bilo je to seksi, senzualno, erotično. Kao da smo jedno telo. Njeno disanje je bilo plitko ali ujednačeno. Sve vreme je imala kontrolu,slala je energiju u moje telo, razmena seksualne energije je bila osetna i zaista ponavljam – morate doživeti da biste razumeli!

Njeni jauci su postajali sve glasniji i glasniji… Konačno, došao je trenutak i svršio sam u njenu pičku..… Mislim da je to bila najveća količina sperme koju sam ispustio u poslednjih nekoliko meseci……… I ona je imala vrhunac nekoliko puta. Nisam mogao da izbrojim koliko, jer sam se koncentrisao na sopstvenu energiju.

Nakon što smo došli sebi, pitao sam je da li smo bezbedni, jer nismo koristili kondome… rekla mi je da ne brinem jer je ona sve sredila. Posle toga su naši ‘seksesije’ bile jednom nedeljno…… Moje učenje joge se takođe povećalo, a tako i moja seksualna kreativnost. Sada kad god odredimo vreme za ‘seksiju’, niti imam seks sa svojom ženom, niti masturbiram barem 3-4 dana, a onda proždirem moju seksi instruktorku joge.

KRAJ!

(Visited 954 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 4.3]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!