25 marta, 2023

Konačno sam pojebao tihu patnju

jebanje sestrine rođake u kujni

1.

U braku sam, solidnom, sa troje djece i ženom koju obožavam, ali već jako dugo sam imao pik na njenu sestričinu. Željka je bila mlađa od moje žene nekih 6 godina, imala je isto dvoje klinaca, ali je i dalje bila jako jebozovna. Čak je i njeno ponašanje ponekad bilo onako, malo kurvanjski, pogotovo kad smo bili skupa.

 

Uvijek je imala neke dvosmislene odgovore ili pitanja, te konstatacije, barem kad bi samnom razgovarala. Čak sam skoro završio sa njom u krevetu, dok sam tek upoznao svoju buduću, a tada nisam znao da su sestrične. Kasnije smo se cerili na tu temu kad bi se sreli.  jebozovna sestrina sestričina

Godine čine svoje, a dobar brak te i malo opusti, pa sam dobio trbuščić, ali je zato pipa ispod bačvice još uvijek bila postojana i solidno tvrda kad treba. Željkica je bila brineta, a ponekad bi malo eksperimentirala sa nekim crvenim ili čak plavim pramenovima, pa bi bila šarena i onda bi ju cijela familija sprdala. Jedino sam ja nekako bio na njenoj strani.

 

Uz to što je bila brineta bila je i vitka, neki bi rekli i mršava, ali kako se bavila sportom, ostala je vitka i mišićava. Jedino su joj se petice od sisa malo objesile, jer je gravitacija činila čuda. Nedavno je napunila 37 godina, a taj njen rođendan nikad neću zaboraviti.

Naime, njen suprug je građevinac i poduzetnik, pa svojoj ženici pruža sve šta ova poželi, a kako je sad sezona gradnje više je na terenu nego doma, pa joj ne pruža ono najbitnije, a to je seks. I sad se nije pojavio na rođendanu, jer je bio negdje na Murteru sa svojom građevinskom ekipom, pa je samo nazvao i preko Željke nas sve pozdravio.

 

Bila je cijela familija, i u proširenom izdanju, te se dosta popilo i pojelo, a onda razlaz. S obzirom da je moja žena bila slaba prema Željki, raktiči mi je naredila da ostanem joj pomoći oko pospremanja, iako se ova bunila radi toga, ali je ipak popustila. I tako su svi nestali, a ja i Željka se uhvatili pospremanja.

 

Kad smo prikupili sve čaše i tanjure, ja sam se bacio na pranje, a ona na brisanje i slaganje. Klinci su već bili na katu u krevetu, pa smo nesmetano razgovarali. O svemu i svačemu, a nekako se i dodirnuli teme seksa. Sprdala me da mi žena stalno blista jer ju sigurno dobro servisiram, a na moj upit šta njoj fali, samo je uzdahnula i tiho rekla:

– Dobra i tvrda kurčina da mi skine paučinu.. -samo sam ju pogledao.
– Pa kaj ti muž nema tak nekaj?
– Pa nisam ga vidjela već mjesec dana, a kad dođe je umoran i samo spava ili je sa frendovima na pivi, pa mu trbušina samo raste.. -rekla je to tako opisno, a s obzirom da sam znao da i nije baš visok moralo je izgledati komično.
– I kak misliš to riješiti? -upitao sam bez nekih primisli, mada bi ju ja sam najradije naguzio.
– A kaj ja znam.. -slegnula je ramenima i vrtila onu krpu za brisanje u rukama naslonivši se na kuhinjske elemente, pa me pogledala i nasmiješila se- Jedino..
– Jedino, kaj? -upitao sam zatvarajuči vodu i pogledao ju.
– Paaa.. nekad si se palio na mene i skoro smo se pojebali, kaj ne? -rekla je i ja sam samo kimnuo, a ona je nastavila- E pa, ja sam se uvijek pitala kako bi to izgledalo..

Nakon toga smo se gledali u tišini, a nakon skoro minute tišine sam se pomakao i prišao joj, te ju privukao i poljubio uvalivši joj jezik, a ona je uzvratila. Moja ruka se spustila na njenu desnu sisu dok su njene sa mojih ramena krenule na moju stražnjicu i onda naprijed zaustavivši se na mom kurcu. Počela ga je lagano trljati, a onda i stiskati.

Zatim mi je krenula skidati traperice, a srećom imao sam one na dugmiće, pa ih je samo razvukla i počela povlačiti na niže. Kurac se već protegao skoro u svoj svojoj dužini od dvadesetak centimetara, kad se odjednom sjetila i otišla brzo iz kuhinje. Ostao sam stajati nasred kuhinje sa gaćama i hlačama do koljena i poludignutim kurcem, kad se ona vratila noseći kondom. Ugasila je svjetlo i sad nas je samo osvjetljavalo ono iz hodnika, dovoljno da mi vidi pušiti kurac dok ga nije učvrstila i onda je navukla kondom na njega, ali nije išao do kraja.

Slegnula je ramenima i počela se i sama skidati, te su i njene traperice skupa sa nekim crvenim gaćicama sad bile oko gležnjeva. Imala je urednu frizuricu od tamnih i gustih dlaka iznad pičke, a ja sam ju nagnuo nad kuhinjski stol i stao iza nje, te joj razmaknuo guzove i oblizao joj pičku sve do guze. Stresla se od ugode i njena pička je promtno reagirala, te počela puštati sokove. Malo sam ju lizao, a onda se uspravio, malo savio koljena, jer je bila niža od mene i lagano joj ga ugurao u pičku.

jebanje sestrine rođake u kujniNije bila baš uska, ali sam osjećao njenu unutrašnjost na svom kurcu. Kad joj je ušao do kraja samo je uzdahnula, a ja sam ju uhvatio za bokove i počeo ju jebati. Stol je bio masivan pa nije bilo bojazni da popusti pod nama. Ipak smo se trudili biti čim tiši, pa je prigušivala svoje stenjanje i jecaje, dok je moj kurac do jaja ulazio u njenu pičku. Nije joj dugo trebalo da svrši, te je već nakon par minuta prvi put svršila, a ja ni blizu.

Promjenili smo poziciju i sad je ležala na leđima, a njene noge sam si stavio oko vrata, te sam ju nastavio jebati i dalje žestoko, ali sam sad zavukao ruku pod njenu majicu i iz grudnjaka izvukao one mekane sise i sad sam joj mijesio bradavice dok je ona ubrzano disala i prigušeno stenjala. Drugi orgazam je doživjela istovremeno kad i ja svoj prvi, te smo se oboje tresli u grču, dok sam ja punio onaj kondom njeni sokovi su se slijevali niz njenu guzu na stol.

Polako sam se iskobeljao ispod njenih hlača koje su mi bile oko vrata, te izvukao kurac iz njene pičke, a onda skinuo kondom i bacio ga u smeće, a za to vrijeme se ona ustala, došla ispred mene i klekla, te mi na moje iznenađenje oblizala kurac. Zatim je ustala i mljacnula:

– Mmmm.. dobar ti je okus sperme.. -nakon toga smo se obukli i završili spremanje, a ja sam otišao kući ispražnjenih jaja sa osjećajem da sam ispunio davnu želju. Još nisam došao doma kad mi je stigla njena poruka na mob: ‘Nadam se da nemaš ništa protiv da ovo ponovimo opet? Recimo, ovaj tjedan? ‘

Bio sam oduševljen, jer mi se stvarno sviđalo jebati Željku, a i volio bi joj na sise svršiti, ako bude željela, te sam stoga odgovorio potvrdno, a onda je došla njena poruka ‘Odlično! ! ! Javim ti kad bi mogli. ‘ i nekoliko srca i pusa, a ja sam sa smješkom došao doma i otišao pod tuš. Da bi se pridružio ženi pred TV-om i poslije u krevetu.

 

2.

Nisam dugo čekao da mi se Željka javi. Svega tri dana nakon večernje jebačine kod nje u kuhinji poslala mi je poruku da bi se mogli naći na kavi u gradu, jer je vidjela moj auto dolje. Bio sam nekim poslom u gradu pa sam pristao. Za pola sata smo sjedili na kavi i samo me pogledala, te mi tiho rekla:

– Nemaš pojma kako sam napaljena.. -samo sam se nasmijao na to, a ona je dodala- I danas ćeš svršavati u mene, nisu mi plodni dani, pa možeš.
– Ja sam mislo da bi ti mogao po sisama svršavati.. -tiho sam rekao, a ona me pogledala nekako nakrivivši glavu, pa kimnula.
– Možeš i to, nemam ništa protiv..

Nakon toga smo završili sa kavom i krenuli do svojih auti. Pustio sam nju da izabere mjesto gdje bi mogli odraditi jebačinu, a kad smo se našli van grada otišla je do nekog napuštenog kompleksa koji je već bio ruševina. Nigdje nikoga i samo tišina, te cvrkut ptica. Izašla je iz svog auta dok sam ja u svome pomicao prednja sjedala.

Prednost obiteljskih minivana je bila u prostoru, kako u dužinu, tako i u širinu i visinu u unutrašnjosti. Srećom pa sad više nisam vozio dječja sjedala, jer su bila u ženinom autu. Čim je ušla u auto počela se skidati, a i ja. Stavio sam veliki ručnik na sjedalo i sad sam sjeo gol na njega, a Željka se smjestila između mojih nogu i počela mi pušiti kurac. Cuclala ga je i gutala, pa lizala, a onda ga uhvatila svojim sisama i sad mi ga je drkala njima. puši mu ga u autu

Bilo je lijepo gledati kako se glavić pojavljuje i nestaje između njenih velikih sisa. To me tako napalilo da sam uskoro počeo svršavati po njima i Željkinoj bradi. Oblizala mi je spermu sa kurca, a onda prstima skidala onu sa sisa i brade, te si lizala prste. Ja sam ju povukao na sjedalo, a sam sam se prebacio na pod i sad sam joj jako raširio noge, te joj počeo lizati sada obrijanu pičku. Sada se opustila i stenjala je glasno dok sam ju lizao, a kad sam krenuo na šupčić samo je ciknula, pa sam joj gurnuo prst u njega i bacio se na njen veliki klit, te ga cuclao. Stenjala je i uzdisala dok sam joj obrađivao obje rupice, a onda ju doveo do orgazma. Svršila je burno uz vrisak, a ja sam čekao da se malo smiri drkajući si kurac u međuvremenu.

Kad je došla k sebi namjestio sam ga na ulaz u pičku i odmah joj ga zabio do kraja. Zastenjala je glasno i samo vikala:

– Jebi me.. jebi me.. jeeeeebiiiii meeeee..

Zabijao sam ga kao blesav žestoko i do kraja u njenu pičku. A ona se hvatala za naslon sjedala dok je sve šljapkalo koliko je curilo iz njene pičke. Jebao sam ju tako neko vrijeme, a onda sam ju odlučio malo naguziti. Izvukao sam kurac iz pičke, stavio dva prsta u nju i dobro ih namočio, pa joj još raširio noge i počeo joj ih gurati u šupak.

Stenjala je glasno dok su joj moja dva prsta širila šupak, a onda sam ju malo jebao njima, pa ih izvukao i gurnuo joj koljena prema prsima da ih primi rukama, a onda se namjestio sa kurcem na ulaz u njenu guzu i polako ga gurnuo u nju. Zajaukala je kad joj je ušlo pola kurca unutra, a ja sam samo nastavio dok je ona stenjala i dahtala. Uskoro sam uspio ugurati skoro cijeli kurac u njen šupak, a ona je samo cvilila. Nakon nekoliko minuta sam ju okrenuo na koljena i sad sam joj ga zabio u pičku.

Dok sam joj ga zabijao sa guza u pičku uhvatio sam joj sise i mijesio ih, a ona je stenjala sa užitkom dok uskoro nisam svršio puneći joj pičku svojom vrelom spremom. Ostao sam još malo sa kurcem u njenoj pički lagano ju jebući i stiskajući joj sise dok i ona nije ponovo svršila, a onda smo se oboje izvalili na sjedalo i dolazili do daha.

– Kako mi je ovo trebalo.. -govorila je dok si je brisala maramicom spermu i sokove koji su curili iz njene pičke, a ja istovremeno brisao svoj kurac- .. a nadam se da ćemo moći i dalje ovako.
– Ja se nadam da neće saznati naši za ovo.. -rekao sam uzimajući njenu mokru maramicu i skupa sa svojom ju stavio u jednu vrečicu.
– Da baš.. -rekla je i onda se nekako izvukla na sjedalo, pa glavom među moje noge i opet mi počela pušiti kurac.

Nisam ništa rekao već sam joj počeo milovati sise dok se ona svojski trudila da mi ga ponovo digne. Nakon desetak minuta ga je napokon digla, a onda se podigla, opkoračila me i polako se spustila po njemu. Sad smo se jebali lagano i bez žurbe.

Ona se polako meškoljila i vrtila na mom kurcu dok sam joj ja mijesio guzu i koji put joj pomogao da se odigne i nabije do kraja na moj kurac, ali sam većinom imao njene sise u rukama, te joj cuclao i grickao bradavice, a to ju je izluđivalo. Dosta dugo smo se tako jebali, a svršili smo skoro pa istovremeno. Doduše, više nije bilo onako obilno kao po sisama i u pičku prije, ali dosta da doživimo olakšanje i ugodu.

Nakon toga smo se zaputili kući, a na rastanku je rekla da bi mogao jedan dan doći do nje, jer će klinci ići kod muževih starci preko tjedna. Rekao sam da nema problema i otišao kući. Nadam se da ću moći i doma odraditi sve da zadovoljim i ženu, jer me Željka potpuno iscijedila.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 2.798 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Konačno sam pojebao tihu patnju

  1. Povratni ping: Šumica | SeksPriče

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!