jun 15, 2024

Kasnio sam sa Kirijom

1
liže pičku svojoj gazdarici

Bio je ponedeljak, drugi dan u mesecu. Već sam kasnio jedan mesec sa kirijom sve zbog neočekivane popravke automobila pa nisam imao novca a do petka je trebalo da isplatim. Pokucao sam na vrata gazdarici stana da probam da objasnim. Ona je živela u istoj zgradi ali na spratu iznad.

“Uđite.” Moja gazdarica je bila tvrdoglava žena sa krupnim telom. Bila je poznata kao hladna osoba, žena koja je smatrala da je uvek u pravu i da njena mora biti zadnja. Izneo sam joj svoj problem najiskrenije što sam mogao.

„Ne zanima me, imali smo dogovor. Od petka ide trideset evra za svaki dan zakašnjenja“, zarežala je.

„Potrebno mi je 7 do 10 dana… ali sa tim dodatnim kamatama ja zaista ne mogu nikako da sve skupim“, odgovorio sam sa jecajem u glasu.

Posmatrala me je tiho… odmeravala me je gore-dole, od glave do pete. Gutao sam pljuvačku u iščekivanju, dlanovi su mi se znojili, tišina me je proganjala. „Samo u nekim teškim ekstremnim slučajevima ja produžim nedelju dana… ali ko što rekoh – samo u slučajevima kada smatram da je baš teško.“

“Baš je baš nezgodno i teško. 7 dana… To bi bilo divno…”

„Polako komšija. Još nisam odobrila i možda ćete se predomisliti da želite produženje.“

“Ne! Nema predomišljanja. Treba mi tih 7 dana, samo da stanem na noge. Ja sam trenutno u…”

Oštro me je i strogo prekinula u mom izlaganju opravdanja. „ Dosta. Zaključaj vrata i dođi ovde“, okrenula je svoju stolicu u stranu i pokazala na prostor ispred sebe.

“Da, da… odmah.” Poslušao sam, zaključao sam vrata i stao uspravno kao vojnik pred smeđim očima koje su me procenjivale sa svih strana.

„Skidaj se“, odlučno je naredila.

“Da se skinem? Ne razumem… Samo sam želeo da…”

“Zahtev odbijen! Doviđenja.”

Zaustavio sam se i razmislio, odmeravajući svoje mogućnosti. Nisam imao opcija. Znam da će sada neki od vas da pomisle kako sam slabašan, kako sam pičkica i sve to. Ali nisam imao drugi izlaz. Polako sam se povinovao. Sporo i tiho ja sam uklanjao jedan po jedan deo odeće sa svog tela. Ubrzo, stajao sam pred njom odeven samo crvenim licem. Razočareno je prstima podizala moj stidljivi penis.

Zaljuljala je svoju težinu napred i podigla haljinu do struka pre nego što se vratila u stolicu i raširila kolena kako bi otkrila međunožje prekriveno urednim dlačicama i rascepljenom pičkom koja je odisala snažnim mirisom i aromom.

„A sada liži“, zapovedila je tiho. liže pičku svojoj gazdarici

Oklevao sam svega par sekundi pre nego sam pao na kolena. Nagnuvši se napred, udahnuo sam i osetio ženstveni cvetni miris. Shvatio sam da je vrhunski uredna, oprana i čista pre nego što sam zatvorio oči i oprezno počeo da ližem njene spoljašnje usne. Privila je zadnjicu bliže ivici stolice i dodatno raširila kolena. Moje oklevanje je nestalo jer su me njeni jauci odobravanja ohrabrivali.

Moje ruke su pronašle njena mesnata kolena, a moj jezik njen centar za tucanje. Ispitao sam njen otvor i dovukao svoj spljošteni jezik do njenog klitorisa. Njeni prsti su se upleli u moju kosu i upravljali mojim licem da ponavljam proces iznova i iznova. Oboje smo uživali u mojim veštinama o čemu svedoče njeni jebozovni uzdasi i ljuljanje kukova.

Postao sam svestan da mi kurac sada snažno pulsira. Ona je vodila moju glavu da ukaže da treba da se fokusiram na njen klitoris sa svojim jezikom. Preuzeo sam inicijativu da ubacim prst u nju dok sam naizmenično pritiskao jezikom i usisavao usnama. Svršila je kao teretni voz, ali ja to nisam mogao čuti jer su njene ruke uvlačile moju glavu u njenu picu dok su me njena mesnata bedra pritiskala preko ušiju.

Postepeno me je oslobodila stiska. Primetio sam da je sada njeno lice zajapureno. Ustala je i očistila jednu stranu svog stola od nereda. Podigla je široku haljinu preko glave i posegnula pozadi da oslobodi obilne grudi sa areolom veličine šoljica za kafu koje su upućivale na moja stopala. Dok sam stajao, ona se podigla na sto. Naslonila se i raširila butine.

„Pojebi me…“, prošaputala je požudno. jebanje doggy poza sa gazdaricom

Kada sam se približio dovoljno blizu, uhvatila je moj penis i dovela ga do cilja. Bio sam bombardovan osećajem mokre, klizave, udobne i vruće zrele masne pičketine. Počeo sam polako da je tucam uživajući u senzacijama. Nagnuo sam se napred u struku, nastavljajući da hvatam dubinu. Skupio sam njene teške sise u ruke i sve jače se nabijao.

Oči su joj bile zatvorene zbog uživanja i koncentracije. Moja jaja su udarala njenu punačku guzu u taktu uz mokre zvukove. Postao sam svestan svog predstojećeg vrhunca. Mogao sam da osetim kako se erupcija gradi negde iz dubine mojih jaja. Stenjala je sa svakim udarcem. Uzvraćala je pokrete dolazeći mi u susret kako bi što dublje ulazio u njenu vrelu rupu.

Tada sam osetio kako se zidovi njene pičke stežu, oslobađaju, stežu, oslobađaju. Nije bilo povratka. Izgubivši kontrolu ispraznio sam se u nju. Iznova i iznova su mlazovi sperme šikljali u njen tunel.

Postao sam svestan svog otežanog disanja i shvatio sam da sam obliven znojem. Oči su joj i dalje bile zatvorene, ali opuštene, više nisu bile čvrsto stisnute. Lice joj je delovalo spokojno i zadovoljno. Savio sam se, izokrenuo njeno lice i nežno joj poljubio usne. Prošaputala je nešto što nisam mogao da čujem.

“Šta ste rekli?”

“Dve nedelje produžen rok… odobreno.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 21 Prosecna ocena: 4.1]
(Visited 11.280 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Kasnio sam sa Kirijom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!