dvojica joj ližu pičku

Kao Kraljica

Erotske price

Prije nekih godinu dana završio je je moj brak traumatičnim razvodom. Naravno ja sam ispala kriva za sve. No dobro bitno da je gotovo. Napokon sam bila slobodna ali istraumatizirana od svega. Moja rodica pozvala me k sebi u Holandiju da se malo opustim i da mi vrati vjeru u muški rod. Sredila mi je papire i uputila sam se u Holandiju. Zbilja mi je godila ta promjena.

No muškarci me nisu interesovali. Jedne noći rodica mi je rekla da se dobro sredim da me vodi na neko mjesto gdje žene tretiraju kao kraljice. Ali i da ću dobiti seks kavog u životu nisam imala. A dobro šta imam izgubiti. Depilirala sam se i obrijala svoju pičku na kojoj se već stvorila paučina. Došle smo u neki klub. Takvo nešto nikada nisam vidjela. Polu goli muškarci ali i žene. Mogao si birati. Moja rodica platila je i za mene i sebe.

Rekla mi je da mogu izabrati kojeg želim. Mogu ih izabrati i dvojicu jer je ona platila za četvoricu. Dvojicu je sebi već našla. Očito je često tu dolazila jer je svi poznaju. Većina je govorila naš jezik i eventualno bugarski i češki. Prišla sam skupini muškaraca koji su sjedili i promatrala ih. Zbilja predivan prizor.

Sam pogled na njih stvarao je poplavu između mojih nogu. U jednog crnog, mišićavog momka kurac je bio dignut. O kako je bio velik. Velik ali tanak. Pružila sam mu ruku i on je ustao. Do njega je sjedio isto tako mišićav ali plav momak. Imao je debeo kurac. Izabrala sam i njega. Ušli smo u jednu sobu i prvo sam ih obojicu pomilovala po grudima i spustila ruku dolje. Obojica su imali tvrde kurčeve. Jako sam se uzbudila.”Ne gubimo vrijeme” rekla sam.

Klikni OVDE i javi se NAPALJENOJ koja voli GANGBANG!

”Stani. Ti si naša kraljica” rekao je onaj crni i polako me svukao. Ostala sam samo u crnom čipkastom grudnjaku i tangicama. Polegli su me na krevet. Crni je legao sa moje lijeve strane a plavi s desne. Obojica su zavukla svoju snažnu ruku ispod mog grudnjaka i nježno mi stiskali sise. Počela sam tiho uzdisati i zatvorila sam oči.

dvojica joj ližu pičkuOslobodili su sise od grudnjaka i opet sam otvorila oči. Svaki mi je poljubio po jednu sisu. Crni mi je vrhom jezika kružio po bradavici a plavi ju je cuclao.”Ah!Uhhh!mmmm!” uzdisala sam i prela. Zatim se plavi spustio do mog međunožja. Prstom je prešao po tangicama i pomaknu ih u stranu. Zbilja su bili uvježbani. Crni mi je nastavio lizati bradavice i vrhom jezika ih dražiti.

A plavi mi je to isto činio na klitorisu. Kako ga je nježno lizao i palacao jezikom po njemu. Svako toliko ugurao bi jezik u moju rupu i polizao mi sokove koji su curili. ”Toooo…oohhhh….daaa…ohhh dečkiii” stenjala sam i drhtala. Kada mi je počeo polako gurati dva prsta u vrelu pičku potpuno sam izgubila kontrolu nad sobom.

Njegov jezik nije prestao da liže moj klitoris. Bila sam u transu i glasno svršila. Pustili su me malo da se smirim i nježno me milovali. Ovako nešto nisam nikada doživjela. “Oh dečki sjajni ste.” rekla sam. “Šta kraljica sada želi” pitali su me. “Želim se jebati. Tako sam napaljena. Želim osjetiti kurac u sebi.” rekla sam sva izvan sebe od napaljenosti kakvu dugo nisam osjetila.

Plavi je stao kraj kreveta i podigao nogu gore, a ja sam se postavila na koljena. Crni je kleknuo iza mene i imao savršen pogled na moju guzu i pičku koja je zjapila i jedva čekala da ga primi. Zgrabila sam taj debeli kurac i počela ga lizati i strasveno pušiti. Plavi je počeo stenjati. Tada mi je crni počeo polako gurati svoj veliki tvrdi kurac.

Gušila sam se od ljepote i ugode. Lagano me nabio i neko vrijeme ostao tako.Počela sam mješati i on ga je izvadio cijelog i opet sjurio unutra. Plavi je svršio i to jako obilno. Legao je kraj nas a ja sam čvrsto stiskala plahtu, jecala i stenjala.”Tooo….To je dobroo…Ajjjj…svršit ćuuu” ciknula sam i kao da sam izgubila svijest u tom trenutku. Svršila sam i zaplakala od ljepote.

Željela sam još. Crni još nije svršio, a i plavom se digao opet. Legla sam a plavi preko mene. Crni je legao kraj nas i ja sam mu drkala kurac dok je plavi prodirao u moju pičku svojim debelim kurcem. Stenjala sam i dahtala. Uspio je cijelu me je napunio. Izvadio ga je samo do pola i opet nabijao duboko u mene. Moja pička sa lakoćom ga je primala i gutala.

Crni mi je svršio po ruci i ja sam polizala spermu. Ubrzo sam opet pala u trans orgazma. Glasno sam svršila a pridružio mi se i moj plavi. Neko vrijeme smo tako ležali i opuštali se. “Želim još” prodahtala sam. Drkala sam im obojici i brzo se digao. Nasadila sam se na debeli kurac od plavog i uz duboki uzdah ga primila u sebe. Isprčila sam guzu crnom i rekla mu neka mi ga nabije.

Nije bilo problema jer sam već par puta bila jebana u guzu. Njegov tanki kurac kliznuo je bez problema.”Aahhhhhhh” uzdahnula sam. Sada sam ih imala obojicu u sebi. Bio je to nevjerovatan slučaj. Nikada u životu nisam iskusila ništa slično. Bilo je predivno. Uhvatili smo ritam i počeli se tucati. dvojica joj razvaljuju rupe

Imala sam osjećaj da se njih dvojica sudaraju. “Aaahhhh…uuuu…uuuhhh…jaaoooojjj…mmmm….predivno” stenjala sam. Oči su mi se zamaglile a svršila sam ni sama ne znam koliko puta prije njih.Najprije je svršio crni i ispunio moju guzu spermom. Zatim i plavi. On je svršio po mojim sisama. Bila sam ispcrpljena ali mnogo zadovoljena. Pola sata kasnije crni se popeo na mene i polako me jebao. Ne mogu vam opisati kako polako i nježno. Bilo je predivno.

Mješala sam a on nije žurio. Polako ga je vadio i nabijao dok mi je plavi ljubio sise. Neponovljivo iskustvo. Plahta je bila skroz mokra. Zahvalila sam se obojici i kada sam izašla rodica me pitala kako je bilo. “Morat ćemo se opet vratiti” rekla sam. Bilo joj je drago.

 

Napaljena Crnka

(Visited 1.992 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.