29 januara, 2023

Kancelarijski sex

seks u kancelariji opasno dobar

Moja kancelarija je moje malo carstvo, tu sam sama i sve je podređeno meni i mom poslu. Veliki kancelarijski sto, računar, štampač, skener… ormani puni fascikli i registratora. Moj partner je često navraćao kod mene u kancelariju jer smo u to vreme sarađivali, sem posla koji smo završavali, pili smo kafu i koristili svaki trenutak da bar dodirnemo jedno drugo, a atmosfera je uvek bila puna sexualnog naboja i varnice su praštale. Taj dan smo sedeli jedno preko puta drugog, pili kafu i razgovarali, posao je bio završen, a oboje smo bili napeti zbog činjenice da on sutradan putuje na Zlatibor i nećemo se videti dve nedelje. Ja sam samo razmišljala o tome kako ne mogu da ga pustim da tek tako ode, moram da ga imam još jednom pre te dvonedeljne pauze, pitala sam se kako ću uopšte izdržati…

seks u kancelariji opasno dobarPogledala sam na sat i shvatila da mi se radno vreme upravo završilo, nisam mogla više da izdržim, naglo sam ustala i uzela ključeve, otišla do vrata, zključala ih i ugasila svetlo, sa monitora je dopiralo prigušeno svetlo, a iz računara muzika koju uvek slušam dok radim. U prvom trenutku je bio zbunjen, nije mogao da veruje da to radim, samo je sedeo i posmatrao me, a ja sam stala ispred njega, uhvatila njegovo lice rukama, sagnula se i počela željno da ga ljubim. Približila sam svoje usne tik do njegovog uva i rekla: „Želim te, jako… ne mogu da te pustim da odeš tek tako, moram da te imam danas…“ Njegove ruke su već bile obavijene oko mog tela, ljubili smo se strasno uvek željni jedno drugog. Blago me je gurnuo na sto, podigao mi je haljinu i svukao gaćice, privukao je svoju stolicu bliže i zagnjurio glavu u moje međunožje. Oteo mi se glasan uzdah zadovoljstva iako sam se trudila da budem tiha, bez obzira što je radno vreme prošlo uvek je mogao neko da naiđe i da nas čuje, muzika ipak nije bila toliko glasna. Legla sam na sto i hvatila se za ivicu, podigao mi je kolena i raširio noge, lizao me je znalački, u toj disciplini je neprikosnoven, uvek me dovede do orgazma. Tucao me je jezikom, sisao i grickao moj klitoris, lizao mi guzu i pičkicu dok nisam počela da podrhtavam od zadovoljstva boreći se za vazduh.

Skliznula sam sa stola i pala na kolena, otkopčala sam mu farmerke i izvadila već uveliko tvrd kurac koji sam obuhvatila ustima i halapljivo počela da sisam dok se on uz glasan uzdah zavalio u stolicu u kojoj je još uvek sedeo. Pušila sam mu požudno i u tom trenutku me je bilo baš briga da li bi neko mogao da nas čuje, nisam mogla da ga se zasitim. Podigao me je, ustao sa stolice, okrenuo me od sebe i presavio preko stola, jednu nogu mi je podigao na sto i pred njim se otvorila moja vlažna i vrela, napaljena pičkica, željna njegovog tvrdog kurca. Mazio me je po guzi naslađujući se pogledom, a onda je silovito ušao u mene što sam ja jedva dočekala.

Jednom rukom me je uhvatio za rame, a drugom udarao moju guzu, ne prejako, ali taman toliko da se još više napalim. Držala sam se za ivicu stola i izvijala telo prema njemu, nabijajući se na njegov moćni kurac, želeći ga što više u sebi, apsolutno ispunjena njime ali ipak želeći još. A onda me je spucao orgazam, telo je počelo nekontrolisano da se trese, a leđa su se izvila u luk, izdržao je još par trenutaka, a onda je izašao iz mene i obilno svršio po mojoj guzi. Sručila sam se nazad na sto pokušavajući da povratim disanje i to je bio prvi, ali svakako ne i poslednji put da smo iskoristili konacelariju za naše druženje.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 1]
(Visited 810 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!