Istinite Seks price

Kako su nas naguzili na prepad

Erotske price

Još uvijek nisam požalila što hodam s Alanom, iako mi je prvi tulum u njegovoj kući ostao u lošem sjećanju. Tada smo imali samo tri tjedna staža i nisam znala što se sve događa na njegovim tulumima. Uglavnom, pozvao je pet parova i obećao im ludi provod sa specijalnim iznenađenjem. To je iznenađenje čuvao i od mene, jer sam shvatila što smjera tek kad sam zajedno s ostalim gostima ušla u dnevnu sobu.

Nasred sobe nalazila se velika šesterokutna kućica od plastike, s “vratima” na svakom od šest “zidova”. – “Ovo je montažna kućica iz Dječjeg teatra, posudio mi ju je moj dragi prijatelj Svebor.” – rekao je Alan. – “Inače služi za dječje predstave, a mi ćemo joj danas dati novu funkciju.”

Cure su se snebivale, nagađajući čemu se to Alan dosjetio, dok su ostali frajeri nemušto glumili iznenađenost. Skužila sam da su oni bili otpočetka upućeni u scenarij. Uostalom, Alan sigurno nije sam slagao tu nastambu veličine manje sobe.

– “Predlažem da zaigramo igru analnog iskušenja.” – nastavio je moj ludi i napaljeni dečko. – “Cure će kleknuti i uvući prednji dio tijela u kućicu, a dečki će svaki svoju ševiti zguza. Cure će vidjeti jedna drugu, ali neće vidjeti frajere. Štos je u tome da ćemo jednu od vas pojebati u dupe, a ostale u pičku.”

– “Drugim riječima, jednu ćemo jebati normalno, a druge u picu, hahaha!” – nasmijao se glupi Neven, čija je cura Renata baš primitivka.

. “Dobro, i u čemu je štos?” – pitala je Marina, Zlatkova ženska.

– “Nakon što svi svršimo, cure će tajno glasati za koju među sobom misle da je dobila u dupe. Ako većina glasova bude za pravu osobu, onda ćemo je i svi ostali u dupe.” – odgovorio je Alan. – “Tako i treba, jer to znači da se nije uspjela prikriti.” – dodao je Neven.

– “A ako ne pogodite koju smo od vas maznuli u guzicu, onda ćemo naguziti i sve ostale.” – nastavio je Alan. – “To jest, sve osim one koju smo prvu jebali u dupe, za nagradu što se dobro prikrila.” – objasnio je Zlatko.

Renata, Marina, Tajana, Iva, Edita i ja bile smo dovoljno pripite da pristanemo na tu igru. Za Renatu sam čula da voli analni seks, a ostale četiri cure nisam baš dobro poznavala da bih znala njihove ukuse. Znala sam samo da me dosad Alan nije uspio nagovoriti da mu dadem guzu, jer je moje jedino prethodno iskustvo, s mojim ranijim dečkom, bilo traumatično. Taj mi ga je manijak uvalio bez upozorenja i bez ikakvog podmazivanja i sjećam se da tri dana nisam mogla normalno sjediti.

Počele smo se poslušno namještati u kućicu, svaka kroz svoj otvor, dok svaka od nas nije lijepo klečala nalakćena na svoj zeleni jastućić koji je Alan pažljivo postavio radi naše veće udobnosti. Dečki su se nešto domunđavali i Edita, krasotica duge plave kose, doviknula im je. – “Hej, hoće li svatko ševiti svoju curu, ili ćete se pomiješati?” – “Da im kažemo?” – pitao je Neven. – “Ma hoćemo, svaki svoju.” – rekao je Miki, Editin dečko, blesavo se smijuljeći – “Nećete morati i to pogađati, hahaha.”

Klečale smo s otprilike pola trupla uvučena u kućicu i gledale jedna drugu. Bile smo u kružnoj formaciji, a glave su nam bile udaljene oko pola metra jedna od druge.

– “Jasna, misliš da će namazati onu koju budu odlučili u dupe?” – pitala me riđokosa Iva.

– “Nemam pojma, sumnjam. Ja ću si malo ovlažiti guzicu slinom.” – rekla je krhka, slatka plavuša Tajana, prinijela desnu ruku ustima i onda je izvukla izvan kućice da si navlaži čmar. I mi ostale učinile smo isto, iako nisam točno znala hoće li mi to pomoći ako baš ja budem odabrana. Ma ne, neće Alan valjda razguziti mene na svom tulumu!? Mislim da bih bila čak i malo ponižena pred ostalim curama, jer ipak sam ja nekakva domaćica.

– “Ok, cure, počinjemo!” – najavio je Alan. – “Prvo ćemo vas u picu, ne brinite.” – dometnuo je Zlatko. – “Želimo puno sreće onoj koju smo odabrali. Zapamtite, ako pogodite koja je od vas primila kurac u šupak, tu će i ostala petorica naguziti. Ako ne pogodite, jebat ćemo vas sve u šupak!” – zaključio je Alan.

– “Curke, drž’te se!” – rekla je Tajana. Jedino je Renata, mala brineta, izgledala fakat zadovoljno. Mislim da se nadala da će to biti ona. I ja sam se nadala da će to biti ona. Ili Edita, ili Tajana, samo ne ja.

Osjetila sam Alanove ruke na bokovima (valjda su bile Alanove, tada nisam bila 100% sigurna muljaju li). Iako sam bila malo prestrašena, bila sam vlažna. Nešto je zagolicalo ulaz u pičku: njegov glavić. Dobro je, gura mi ga u picu. Malo me je to primirilo, iako su i najavili da će sve prvo ševiti normalno (to jest, nenormalno, u picu – kako bi rekao glupi Neven). Gledala sam druge cure u facu, i njih su počeli ševiti. Sve smo lagano stenjale. Seks je tako super stvar. Podigla sam pogled prema “stropu” kućice. Bili su nacrtani oblačići i sunca. Kakva fora, jebem se u rekvizitu dječjeg kazališta!

Baš mi je bilo lijepo. Alan mi ga je gurao do ušća maternice i stiskao mi sad bokove, sad struk. Njegova dlakava i mišićava bedra škakljala su mi butine. Uživala sam. I Iva je uživala, uzdisala je dok ju je njen Robi jebao. Već sam od ugode smetnula s uma da bih trebala pratiti face drugih cura da skužim koju će od njih (ne valjda mene!) jebati u dupe. Jer, ako ne dadem svoj glas za onu pravu, povećavaju se izgledi da konačni odgovor bude pogrešan i da nam dečki svima rasture šupčić. Joj, ne bih to.

Odjednom, Tajana je zastenjala jače nego dosad. – “Ah! Ah! Mmmm!” – čulo se s njenih usana, koje su se odmah zatim čudno stisnule. Nakrivila je glavu i prstima zagrebala mekani plastični pod kućice. Isuse, pa to nju Robi jebe u dupe, sto posto!

Ne stenje kao da svršava, nego baš kao da pokušava prigušiti neku neugodu.

Sve smo, onako krišom, pogledale Tajanu kako se muči. Vidjele smo kako guta knedlu za knedlom. Nisam imala dvojbe, ona je ta. Uhhh, kakvo olakšanje. Njeno prekrasno lice bilo je nagrđeno bolom i naporom da ga sakrije. Jadnica, mora da joj je bilo jasno da smo sve skužile što joj se događa i da će idućih sati biti predmetom analne redaljke! Baš me briga, bolje ona nego ja.

Kadli se ote neobičan uzdah s Ivinih usta. Pogledah u Ivu i vidjeh kako grize donju usnicu, pa plazi vršak jezika, pa opet grize usnicu. Desnu je nadlakticu nadigla i prste stisnula u šaku, a lijevom je čvrsto stiskala jastučić. Da nije tako očito da je Tajana ta kojoj dečko rastura dupe, posumnjala bih na Ivu! Ovako, izgleda da naprosto burno uživa, možda čak i svršava. Nastavila sam uživati u Alanovom kurcu, koji mi je tako lijepo klizio pičkom, gledajući malo Tajanu, koja je bila u totalnoj komi, a malo Ivu, koja je – izgleda – uživala toliko da nije znala za sebe.

Samo, zašto mi ga Alan vadi van? Pa nisam očekivala da tako brzo svrši. Obično prije svršavanja jako ubrza prodiranje, a sad me je jebao jednakom brzinom par minuta. Čekam njegove tople kapljice na trtici. Poznat mi je taj osjećaj kad mi svršava po dupetu i leđima. No, kapljice nikako da padnu. Sekunde su se vukle kao vječnost. I onda se dogodilo ono nevjerojatno: nešto mi je počelo pritiskati ulaz u šupak! Nešto veće, deblje od prsta! Majko moja, Alan mi ga hoće ugurati u guzicu! U trenu proparala me bol kakvu sam osjetila samo jednom ranije u životu. – “Auu, au, auuu!” – kriknula sam, izbacila desnu ruku izvan kućice, pljesnula Alanov guz, pa ga ščepala prstima, pa ga pokušala odgurnuti od sebe. Ma kakvi, moj me snažni dečko tako stisnuo i tako mi ga gurao u dupe da sam osjećala kako mi se utroba cijepa.

Znači nije Tajana, nije Tajana, ja sam ta, prokleti Alan, kako me rastura! – misli su mi se rojile. Bože dragi, pa toliko sam glasno vrisnula kad mi ga je metnuo da nema teorije da me ostale ne skuže. Da mi je znati zašto onda Tajana tako dašće, zar to njeno glasanje dolazi od užitka? Ili je žulja Robijev kurac u pički? Mora da je to, jer Robi ima debelu šipku od kurca.

Sveti Isuse, poslije će me jebati u dupe i ostalih pet, a ja nemam pojma kako ću izdržati i ovo! Malo sam se pribrala i stisnula zube da ne vrištim. Htjela bih se otrgnuti otići odavde, ali me Alan tako čvrsto prikovao šakama i kurcem u dupetu da se ne mogu maknuti, a kad bih i fizički mogla, sigurno bi me ostavio. A ja ga ne želim izgubiti! Ni njegov BMV 535, njegovu vikendicu na moru, parfeme i nakit koje mi kupuje…

Kako me je rezao njegov kurac u šupku, jedva sam primijetila kako Renata i Edita pojačano stenju. Evo, i kovrčava crnka Marina im se pridružuje. Proklete kuje, one se približavaju svršavanju, vidim im na facama svu dramu na pragu orgazma. Neviđeno nešto, svih pet se grči od slasti, a jedino ja proživljavam agoniju. Možda je to moje analno iskušenje, kako je na početku najavljivao Alan. Možda su svi u dosluhu, pa su nagovorili Tajanu da onako zavrišti da me navede da se opustim i da s još većim šokom dočekam ulaz kurca u vlastiti šupak! Osjećam kako Alan ubrzava uskim koridorom mog anusa. Turpija mi ga nemilice, a ja se tješim da je to predznak brzog svršavanja. Sigurno me već četiri minute jebe u guzicu, mora sad skoro procuriti. Čujem i njegov glas u krešendu. – “Uuuh, jebote, nngh, uuuuhhhh, aaghhhhh!!!”

I napokon mi je iz šupka ispao taj neprirodni klip, a po dupetu prokapala topla tekućina. Svršava, da, ali što me čeka idućih sati? Zar ću ovo isto morati podnijeti još pet puta zaredom? Kad je Alan bio gotov, obratila sam pažnju na ostale cure. Tajana i Iva su utihnule, Marina se baš smirivala, Edita i Renata još su se jebale. Renata je ispuštala kratke i gromke uzdahe, dok je Edita ječala tiše, ali neprestano. Onda je Renata počela trzati glavom lijevo-desno, dok se iza njenih leđa čulo Nevenovo vikanje od orgazma. Edita je ostala za kraj. Glava joj je klonula, naslonjena na pod kućice. Lijevom je rukom držala moje zapešće dok nije i njen uspuhani dečko okončao po njenim leđima.

– “Cure, možete sada van iz kućice!” – objavio je Alan. – “Napišite svaka na komad papira ime one od vas za koju mislite da je izjebana u dupe. Savijte papire i stavite ih u kutiju ovdje na stolu.”

Izvukle smo se onako gole i znojne iz dječje nastambe i gledale jedna drugu prilično izmučenim pogledima. Mislim da je moj pogled bio daleko najizmučeniji od svih, pa sam spustila oči prema njihovim zdjelicama. Sperma je kapala sa svake od nas na tepih vrijedan 3000 eura. – “Uhhh” – uzdahnula je sisata Iva, podbočivši se. Ustala je, odgegala se do stola, upisala nešto na papirić i gurnula ga u kutiju sličnu glasačkoj.

Bila sam sigurna da je upisala moje ime. Onda je kutiji pristupila rudlava krasotica Marina. Ja sam ispunila svoj listić peta po redu. Napisala sam Tajanino ime, za svaki slučaj. Možda, možda me nisu skužile!? Neću valjda glasati za sebe i tako si dodatno smanjiti šanse da izbjegnem nastavak torture.

Alan vadi listiće iz kutije. Onih pet kretena koji su maločas svršili na nama skupilo se oko njega i smijulje se čitajući što na papirima piše. I moj dečko svečano objavljuje. – “Evo kako ste glasale. Tajana tri glasa, Iva, Jasna i Edita po jedan glas. Cure, pogriješile ste!”

Naravno da su pogriješile, mislim. Pa zar je moguće da su meni dali samo jedan glas, a tako sam se derala kad me je Alan naguzio?

Vidim da se cure gledaju između sebe. – “Kakva je ovo zajebancija?” – veli Tajana.

Okreće se svom Robiju. – “Pička ti materina, ubit ću te zbog ovog.”

Ja još ne shvaćam.

– “Hoćete li točan odgovor?” – pita Alan.

– “Šta zajebavaš?” – unosi mu se Edita u lice.

– “Pa točan odgovor je – sve!! Jebali smo vas sve u šupak, hahahaha!” Gromoglasno muško “hahahaha!” prolomilo se cijelom dnevnom sobom.

Valjda niste mislile da ćemo odoljeti vašim dupetima i da ćemo čekati vaše glasanje?” – rekao je blesavi Neven.

– “Jebo ti pas mater, kako me još boli.” – okomila se Marina na Zlatka, a Tajana je svog Robija ošamarila. – “Da si me barem malo ovlažio, kretenu jedan. Moram juriti na WC. Nogirat ću te, da znaš!” – viknula je, dok je Robi blaženog lica od orgazma još imao glup osmijeh na licu.

Iva je zamolila Editu da se sagne i da provjeri je li joj šupak još na mjestu. Jedino je Renata izgledala zadovoljno. Ona se valjda ionako jebe u dupe par puta tjedno.

Bilo je gadno, ali ja svog Alana neću ostaviti. Previše mi je važan. A nakon ovog analnog iskušenja, i ja ću kao Renata bolje podnositi “kucanje na stražnja vrata”

(Visited 105 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.