jun 14, 2024

Kako me Svekar guzio

0
jahanje svekrove kare

Iako se matorac nečujno ušunjao u kuhinju kao mačka, Svetlana je čula svog svekra kako silazi niz stepenice iz gornjeg stana u kojem su on i njegova žena stanovali. Osetila je kako ljubazni oldtajmer klizi iza nje dok je spremala šoljicu tople kafe za svog supruga.

„Pogodi ko je?” pitao je penzionisani radnik železnice dok je nežno ljubio potiljak svoje snaje, slično kao što bi to uradio svaki otac pun ljubavi, ali ono što je usledilo nije bilo ništa nalik tome. „Čula sam te da dolaziš tata“, uzdahnula je Svetlana dok je spuštala toplu šolju na pult. Vedri starac u pidžami se nagnuo na leđa svoje snaje, ruke je obavio oko njenog sitnog struka, spremajući se da krenu ispod Svetlanine spavaćice.

„Dolazim…“ Miodrag je uzdahnuo, a ruke su mu kliznule ispod tanke tkanine i bez problema pronašle njene grudi, grubo ih meseći i grickajući njen vlažni vrat usled znoja koji se stvorio tog vrelog jutra.

„On je u sobi pored tata…“ rekla je Svetlana dok su njene bradavice reagovale na grubo rukovanje.„Šta ako naiđe i… uhvati nas?“

„Kakve veze ima… moj sin je pametan dečko… možda bismo mogli nas troje malo da se zabavimo. Da li si ikada uživala u dva kurca u sebi?” Miodrag se nasmejao a njegov penis počeo je da se snažno nabija na guzu njegove snaje dok su mu ruke i dalje mesile njene grudi. „Jebote obožavam ove tvoje sise… mnogo su bolje od onih koje ima moja matora.” svekar je mazi

„Ufff… Tata…”

„Komšija je rano ustao jutros“, rekao je Miodrag dok je kroz prozor iznad lavaboa gledao čoveka iz susedstva koji je sređivao nešto u dvorištu. „On je momak pristojnog izgleda. Da li te je ikada odmeravao? Jesi li se jebala sa njim?”

„Pobogu… Naravno da nisam. Šta ti misliš da sam ja?” Svetlana je protestovala dok je njen svekar sve žešće trljao rukama njeno polu nago telo.

„Znam ja vrlo dobro šta si ti. Ti si baš kao ja Svetlana“, rekao je Miodrag. „Ti si veoma seks žena koja ne dobija ni približno dovoljno od svog muža koliko bi želela. Zato se tako dobro slažemo, zar ne?”

Svetlana nije rekla ništa, ostala je zaleđena ispred sudopere, puštajući da njegove ruke slobodno šetaju ispod njene spavaćice, a kada su joj zahvatile mokre pazuhe sva se zatresla i zadrhtala. „Nisi se obrijala nekoliko dana“, primetio je Miodrag dok je mazio njene bockave pazuhe. „Puštaš da ti dlake ispod pazuha porastu za mene kao što sam oduvek tražio?”

„Ne! Ne smem tata. On mi to nikada ne bi dozvolio”, promrmljala je Svetlana sa zatvorenim očima i uzdasima na usnama.

„On je previše uštogljen… prava žena je dlakava na svim pravim mestima. Ti si jebeno seksi žena. Moj sin je budala što te ne razvaljuje od kurca svake noći.“

„Je li to mama silazi?” upitala je Svetlana i okrenula glavu ka stepenicama.

„Ne, nakljukala se lekovima, spavaće još dva tri sata…“ sklonio je ruke od Svetlane i otkopčao donji deo pidžame pre nego što je uzeo njenu ruku i naslonio je na svoj kurac. „Oseti šta si mi uradila dušo. Stisni ga jako. Pokaži mi koliko voliš ovu veliku stvar.”

Svetlana je osetila kako joj se ruka sama pomera kako bi stegnula penis u erekciji, polako pomerajući pesnicu gore-dole po organu izrešetanom venama. A onda kada je osetila starčevu ruku na svom ramenu, Svetlana je voljno pala na kolena dok se okretala da se suoči sa muškošću oca svoga muža, prevelikim organom koji je bio u punoj snazi.

„Tako je Svetlana”, Miodrag je uzdahnuo dok je gledao u usne tridesetogodišnjakinje kako klize na pola puta niz njegovu erekciju. „Popuši taj kurac za svog taticu.” Miodragove naborane ruke nežno su držale Svetlaninu glavu, vodeći je i tucajući je. Strastveno je sisala, pre njega nikada nije pušila tako veliki kurac i sa njim je naučila kako da ga primi do grla bez da izgubi vazduh i da se zagrcne. sisa mu snaja kurac

„Gde ti je druga ruka dušo?” Miodrag se nasmejao, znajući odgovor. „Spustila si ruku među noge, zar ne? Nabijaš orste u svoju sočnu pičku. Ona je jebeno mokra, zar ne? Nema potrebe da odgovaraš. Samo nastavi da sisaš, a dok to radiš, pustiću ti da odlučiš gde želiš da ti svršim. Guza ili pičkica?”

„Mph… Ne u dupe tata”, dahtala je Svetlana dok je na trenutak skidala usta sa njega. „Šetam čudno posle tvoje kite u guzi… biću sumnjiva.”

„Da… tvoja mala guza je nezgodna.. a i zaboravio sam da kupim lubrikant“, prisećao se Miodrag dok je pomagao svojoj snaji da ustane. „Pička je dobar izbor.“

„Samo požuri, biće sumnjivo da sam se ovoliko zadržala… jebi me brzo tata…“ podsticala ga je dok je sklanjala sve sa puta i naginjala se preko stola, njena hitnost je bila podstaknuta strahom da će neko sići dole…. kao i njenom požudom jer je obožavala debeli kurac svoga svekra duboko u sebi.

Zastenjao je Miodrag dok je gledao u bledu guzu pa je svoj nabrekli alat povlačio ispod nje, trljajući vrh u vlažni otvor. „Što jače i brže tata”, preklinjala je Svetlana i trznula se kada je masivni kurac ušao u nju, naslonila se na njega kako bi dublje i jače mogao da penetrira. Iako u šestoj deceniji on je bio u top formi i žestoko je karao svoju snaju koja je stezala vaginalne mišiće oko njegove kite i jedva uspevala da izdrži a da ne vrisne.

Danas će brzo da svrši, u to je bila sigurna, a ni škripa podnih dasaka iznad njih to nije mogla zaustaviti. Bam, bam, bam… tela su im se sudarala dok su njegove ruke brutalno čupale njene grudi onako kako je Svetlana volela. Osetio je da njeni unutrašnji zidovi pokušavaju da slome njegov kurac, borio se protiv sopstvenog nagona za orgazmom čekajući da Svetlanino telo prestane da se grči i prvo poklekne. jahanje svekrove kare

„Uuuffff….“ tiho je svršavala na iskusan kurac svoga svekra.

Tada je Miodrag uklonio svoj penis, grubo je spustio na kolena i žestoko joj nabio kurac u usta. Klečala je dok su sokovi kapali niz njene noge a pljuvačka se slivala na njen vrat i grudi dok joj je svekar koristio usta poput pičke. „To je to, da, da…“, progunđao je Miodrag a snaja je stiskala njegova obešena jaja kako bi ubrzala njegov orgazam.

Kada je eruptirao, Svetlana je voljno gutala, puštajući toplo seme da joj klizi niz grlo sve dok on nije postao mlohav i iscrpljen. „Savršen trenutak za orgazam…“ nasmejao se kada ih je zvuk njegove žene koja se polako kretala niz stepenice naterao da se usprave i nameste. Svetlana je nesigurno ustala, umivajući se od sperme, skrivajući svoje crveno lice od svekrve, dok je Miodrag namestio pidžamu i sipao sebi šoljicu kafe.

„Jesi li mi sačuvao malo?” – upitala je svog muža.

„Naravno da jesam draga“, odgovorio je.

„Dobro jutro mama. Samo sam došla po kaficu za mog dragog…”, rekla je Svetlana pre nego što je požurila iz kuhinje i krenula niz hodnik.

„Ona je baš slatka devojka. Naš sin je jedan srećan čovek.“ rekla je svekrva dok je pijuckala kafu.

„Jeste, baš je jedna fina i kulturna dama ta Svetlana. Ali nije nije kao ti draga moja.“ – rekao je Miodrag i poljubio ženu u čelo.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 28 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 9.942 times, 37 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!