Kako je lepo gledati te dok se dodirujes…

Ležim na krevetu, moje telo obasjavaju svećice, pripita sam. Ležim na leđima, mazim se po telu, svojim prstima dodirujem usne, mazim se po vratu, lagano spuštam ruke do grudi, mazim ih lagano i nežno, jednom rukom krenem ka usnama, oblizujem jezikom srednji prst dok nije skroz mokar, spuštam ga niže i niže, prelazim preko grudi, preko stomaka. Naježila sam se. Raširim noge lagano i malo, taman za ruku, mazim macu, ubacujem prst lagano, stenjem i uzdišem. On sedi na fotelji,gleda me sve vreme, pije piće i smeška se. Polako i nežno moj prst ulazi u moju već vlažnu ribicu. Drugom rukom polako i jako stiskam grudi, mišići mi se stežu, drhtim.

Noge mi se pribijaju jedna uz drugu, širim ih, mrdam kukovima, uzdišem glasno. Sve vreme ga gledam kroz poluzatvorene oči, stenjem. On me i dalje gleda i polako i lagano počinje da drka. Diže mu se, postaje sve veći i tvrđi. Prilazi mi i spušta se preko mene. Ljubimo se. Uhvatim njegov kurac i mazim ribicu. Kako je vrela i mokra! Ljubi mi vrat, spušta se, ljubi mi grudi, jednu pa drugu. Želim da me liže, spuštam mu glavu lagano na dole, i dalje mrdam kukovima. Ljubi mi prepone, gricne ih, pređe dahom preko moje ribice, stenjem, želim njegove usne i jezik na njoj. On je poljubi lagano, jedva, tek da osetim, pređe jezikom preko nje, vrela je, liže je malo jače, opkoli je usnama.

volim da se mazimLiže je okolo, gricka je, ubaci jezik u nju, sve je strastvenije ljubi i liže, držim ga za glavu, uzdišem glasno. Svi moji pokreti i jako uzdisanje ga pali sve više i više. Želi da uđe u mene. Kaže da mora da uđe u mene, da oseti moju vrelu ribicu kako opkoli njegov kurac. Ne može više, mora da stavi svoj kurac u mene. Stavlja svoje prste na moj jezik, ližem ih. Pridiže se i stavlja svoj kurac na moje usne i jezik. Ližem ga celog. Sija se koliko je mokar. Spušta se i mazi mi ribicu svojom tvrdom i velikom kurčinom. Polako ga stavlja u mene, ali ne skroz, igra se sa mnom. Glavić mu je vreo u mojoj ribici, ubacuje ga celog, oboje uzdahnemo.

Polako vodi ljubav sa mnom, ljubi me, drži me za ruke. Okrećem ga na leđa, drkam ga i gledam ga, moj izazovni pogled ga pali. Polako se spuštam do njega, ližem ga jako, ali lagano, ližem mu glavić i gledam ga u oči. Zajašem ga, raširim noge, ali se samo trljam o njega, mučim ga. Ali on ne može da izdrži, podigne me i sam ga stavi u mene. Polako se uzdižem i spuštam. Kako sam ulazi i izlazi iz mene, tako mokro i toplo, klizi. Uzdižem se i spuštam sve brže i brže, drži me za dupe i ljubi me strastveno. Okrenem mu leđa, digne mi nogu, uzimam njegov kurac u ruke i stavljam ga na ribicu. Ubaci ga u mene, ludi za mnom. Dok me tuca ja mazim i ribicu i njegov tvrdi kurac.

On mi svojim prstima mazi ribicu, daje mi prste da ih poližem, igra se sa mojim jezikom, vraća prste na moju vrelu ribicu. Želi me otpozadi. Stiska mi dupe, liže me, drka u isto vreme. Mazi mi ribicu vrhom kurca, želi da me tuca, ali se suzdržava, hoće da se igra malo, ali sada ja ne mogu da izdržim. Uzimam ga u ruku, stavljam u sebe, tucamo se, drži me za kukove, mazi mi grudi, ljubi mi vrat. Drži me za ramena, tuca me jako, širim noge još više, spuštam glavu na jastuk, rukom mazim svoju ribicu, širim prste da opkolim i njegov kurac dok me tuca, tuca, tuca… Ustaje sa kreveta, ja sam na kolenima, drkam ga brzo, gledam ga kako će da svrši, uzdiše glasno, svršava mi po grudima. Ja ga i dalje drkam polako, lagano, stavljam ga u usta, ližem ga i pušim polako da se opusti…

Poledaj i ...
Jebozovni Dečkov Bratić

Subota navečer, a ja u društvu svog dečka i još desetak nepoznatih ljudi vrijeme provodim Read more

Svadba

Nikada nisam voleo svadbe, naročito one rođačke. Tada tetke i strine i sva ona mnogobrojna Read more

Kad šogorici pružiš ono što treba

Imam 35 godina i nikad se nisam ženio, što zbog posla, a što i zbog Read more

I mlađi i stariji kolega su se omrsili

Skoro se zaposlio mladi kolega, dobio je sto preko puta mog u kancelariji. Mnogo je Read more

Teta Danijela

Svakog ljeta sam išao sa starcima na more na jedan otok, gdje smo stali 2 Read more

(Visited 109 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.