nepoznata dama mu ga sisa

Kad san postane java…

Erotske price

Sjećam se kao da je bilo jučer, vrela ljetnja noć, sjedio sam za računarom ne znajući što bih od sebe. Nikad nisam bio veliki ljubitelj društvenih mreža, ali tu večer sam poželio razgovarati sa nekim. Napisao sam na google, “druženje”, u moru ponuđenih linkova, bio je i link za jednu od aktuelnih društvenih mreža.

Registrovao sam se, naravno, nisam želio navesti svoje tačne podatke, odlučio sam biti anoniman.

Kada sam se prijavio, vidio sam veliki broj osoba prisutnih i redom sam otvarao profil za profilom, ženski naravno.

Još dok sam bio klinac, dok me pubertet “udarao”, oduvijek sam imao maštu flertovati sa starijom ženom. Starija, to je relativan pojam, ali da ima više godina od mene, ne godinu, dvije ili pet, već značajno više. Među silnim ženskim profilima, naišao sam na neobičan ženski profil. Nije sadržavao preveliku količinu informacija, osim da se iza tog profila krije ženska osoba, da ima 48 godina i da je iz istog mjesta. Potrajalo je nekoliko trenutaka, dok sam došao do ideje na koji način se javiti, jer nepisano je pravilo da na svim društvenim mrežama se nalazi deset puta veći broj muškaraca nego žena. Napisao sam, “Dobro večer, šta se radi kod Vas? “.

Nakon nekoliko minuta, stigla je poruka, “Dobro večer i Vama, evo borim se sa nesanicom.” Osmjeh mi je ozario lice, te sam nastavio pisati, pitao sam, “Zašto? Da li postoji neki razlog ili tek onako?”

Odgovorila je, “Pun je mjesec, obično tada me nesanica obuzme i ostanem budna do jutarnjih sati. ”

Nastavili smo razgovarati, pričali smo uopšteno, bez ličnih pitanja, razgovor je potrajao do jutarnjih sati.

Kada je zora počela polako da sviće, rekao sam da mi je bilo zadovoljstvo razgovarati i da ta noć je poprimila sasvim drugačiju dimenziju.

Pozdravili smo se i otišli na počinak. Narednog dana, sam svo vrijeme dok sam radeći svoj posao razmišljao o toj osobi. O osobi sa kojom sam razgovarao nekoliko sati, dočekao zoru, ne znajući niti ime, čime se bavi, niti bilo šta. Narednu večer, jedva sam čekao da se prijavim ponovno, primjetio sam da nije ulazila na stranicu od trenutka kada smo se pozdravili.

Odalo me da sam mislio o njoj, posjeta njenog profila. Nekad iza ponoći, zvučni signal mi je dojavio da imam jednu nepročitanu poruku, kada sam otvorio, vidio sam da je to ona, poželjela mi je dobro večer, na što sam objeručke uzvratio.

Pisali smo o dnevnim aktivnostima tokom dana, te sam rekao da radeći posao, dogodilo mi se da sam pomislio o osobi, ne znajući o njoj ništa, ali misleći o tom divnom osjećaju koji sam imao prethodne večeri.

Na to je uzvratila, da je pretpostavljala da se takvo što dogodilo, ostao asm zbunjen i upitao kako, na što mi je poslala smješka i rekla, pa odao te posjet mom profilu. Nakon uvodnih riječi o danu iza nas, upitao sam, ko se skriva iza tog profila. Rekla mi je da nije mudro govoriti o sebi, da treba čovjek biti oprezan uvijek, te je predložila da koristimo naše nadimke kao naša imena.

Tu večer sam saznao da je profesorica na jednom od fakulteta u našem gradu, što me još više zaintrigiralo. Narednih nekoliko dana, pisali smo, svaku večer, čak smo koristili i tokom dana trenutke za razmjenu kratkih poruka.

Subotu neću nikad zaboraviti, rekao sam joj da bih volio vidjeti ko je osoba iza, na što je rekla, ne želim da razmjenjujemo slike, aludirajući i da je dovoljno i ovako.

Rekao sam, nije razmjena slika jedini način da dvoje vide jedno drugo, predložio sam jednu od aplikacija koja omogućava video poziv, nakon jačeg insistiranja, pristala je.

Proces spajanja video veze učinio se kao vječnost, nakon što se video veza uspostavila, zanijemio sam.

Sa druge strane, sjedila je žena 40tih godina, svijetle kose do ramena, krupnih očiju i punih usana. nepoznata dama sa neta

Ona je prekinula tajac, napisala je, “Šutiš, da li je sve ok ili si se razočarao viđenim? ”
Odgovorio sam, “Ne, naprotiv, sad ima sve smisla! “.

Upitala je kako. Rekao sam, lijepo, kroz tvoje napisane riječi pokušavao sam kreirati tvoj lik u glavi, dobrim dijelom sam uspio, jedino gdje sam “pogriješio” bila je dužina tvoje kose i usne, nemoguće ih je ne primjetiti.

Gledali smo se i smješkali, osjećao sam se kao klinac u pubertetu.

 

Naredni dani su donijeli video razgovore, zaboravili smo na pisanje. Tih dana, mnogo sam saznao o njoj, ali i ona o meni. Saznao sam da je sama, rekla mi je da je razvedena skoro dvije godine, da živi sama sa djecom, ali da su joj djeca trenutno kod oca, u inozemstvu. Također, saznala je da sam oženjen, stisnuo sam zube pišući to, plašeći se da ću naići na osudu, međutim, osude nije bilo.

Narednu večer, kada smo razgovarali, odnosno gledali se i pisali, razgovarali smo detaljnije o svemu, o našim životima, zapitkivao sam ju, oslobodio sam se totalno.

Što smo više pisali jedno drugom, postajalo je sve ugodnije. Razgovarajući sam joj priznao da mi je iznenađujuće ugodno u njenom društvu i da ni slutio nisam da može biti tako prijatno.
Čak šta više, da bi bio polaskan popiti kafu sa njom, vidjeti ju uživo, no prezao sam od javnog susreta.

Predložila je da se nađemo na nekom manje prometnom mjestu, da se možemo vidjeti kratko, što me jako zbunilo, željela je da me vidi.

Rekao sam da ne znam koliko je pametno, osjetila je nemir u meni, iil bolje rečeno strah, a onda je rekla, “Dobro, kad si već toliko plašljiv, možemo popiti kafu kod mene, tu te barem niko neće vidjeti? ! ”

Osjećaj koji me obuzeo tog trena je bio nezaboravan, dogovorili smo naredni dan u večernjem terminu. Kod kuće sam rekao da idem sa društvom vani, da ću ostati duže, iako nisam znao koliko ću ostati kod nje.

Napisala mi je adresu i kada da dođem. Nikad neću zaboraviti taj trenutak, dok stojim pred vratima i nakon što sam pozvonio, kada su se vrata otvorila.

Stajala je predivna žena, zbilja mnogo lijepa, mnogo ljepša nego što sam ju vidio putem kamere, u haljini ljetnjoj do koljena, prepunom cvijetnih dezena.

Nakon što smo sjeli, poslužila nam je kafu i sjela je naspram mene, razgovarali smo, ali gutao sam ju pogledom, njene usne, pogledi, pokreti, budilo je vatru u meni.  Rekao sam da bih trebao do toaleta, dok sam ustajao, odale su me farmerke. Primjetila je reakciju, osmjehnula se.

Dok sam bio u kupatilu, gledao sam se u ogledalo i pokušavao sebi reći, šta i kako dalje.
Privlačila me jako, osjetio sam do tada neviđenu želju, jako veliku vatru.

Kada sam se vratio, nastavili smo razgovarati, gledala me ravno u oči, hipnotizirala me. Osjetio sam se nemoćnim.

Iza njenih leđa se nalazio tv prijemnik postavljen na komodu i prikazivao se film “Swordfish” sa Hugh Jackman-om i Halle Berry.

Sjela je pored mene i dok smo gledali, zaključili smo oboje da smo taj film nekoliko puta gledali, pa smo više komentarisali film, ali i život Hugh Jackman-a.

Rekla mi je, znaš li da je njegova supruga od njega značajno starija. Rekao sam da mi je to poznato.

Na to me upitala, šta mislim o tome, rekao sam, očito je da mu ona prija takva kakva je, na što je ona uzvratila, ali, on je mlađi od nje.

Uzvratio sam, pa vjerujem, da on kao mlađi, sigurno da joj ima što ponuditi. Na to me upitala, da li sam ikad poljubio stariju od sebe.

Ostao sam zatečen. Rekao sam da nisam, te me upitala, da li sam došao u iskušenje.
Osjetio sam da su mi obrazi gorjeli od ne znam ni sam čega prije, srama, stida ili želje. Rekao sam da jesam poželio, na što me upitala kada? rekao sam, gledajući tebe dok smo pisali, zatekao sam ju. Upitala je, “Mene? “, klimnuo sam glavom.

Na što je nastavila sa ispitivanjem, kako sam to zamišljao, kako sam to poželio. Zbunjeno sam rekao, ni sam ne znam kako ni zašto, ali jesam, za moj pojam žene, izuzetna si, po mnogo čemu.
Ne mogu lagati, dopao mi se tvoj izgled, tvoje držanje, ali opet privukao me i tvoj intelekt koji je preovladavao svo vrijeme dok smo pisali.

Osmjenula se i rekla mi šta ćemo sada. Uzvratio sam osmjehom i zašutio. U sebi sam govorio si, ako sad ne pokušam, neću više nikad imati priliku.

Nekoliko trenutaka trajala je dilema i iznenada sam ju poljubio, uzvratila je, te potom me odmaknula od sebe gledajući me ravno u oči i pitajući me da li je to ono što želim, na što sam osjetio veliku količinu adrenalina u sebi i rekao, pa nije to tačno što želim, ali djelimično jeste. Upitala je šta je to što želim, rekao sam joj, tebe!

Nastao je tajac nekoliko sekundi, nakon čega me strasno poljubila.  Ljubili smo se nekoliko minuta, nakon čega sam krenuo usnama k njenom vratu što joj je izmamilo velike uzdahe koji su me vodili dalje i dalje.

Dok su moje usne sa vrata klizile prema ramenima, čekao sam kada će me zaustaviti i reći nemoj, međutim, to se nije dogodilo.

Nakon nekoliko minuta, njena haljina je bila položena na ugaonu garnituru na kojoj smo sjedili, sjedila je u mom krilu, ljubili smo se, na njoj je bio predivan sexy donji veš nježno roze boje, proziran sa čipkom na rubovima.

Maknuo sam grudnjak i upio njene grudi, uzdasi njeni su postajali sve jači i jači. Želja, adrenalin, vatra koju sam osjećao je rasla iz trena u tren, klizio sam niz njen stomak, maknuo sam bokserice i uronio usnama u njenu mačkicu.

nepoznata dama mu ga sisaPrvi kontakt mojih usana na njenoj mačkici je izmamio njen do tada najjači uzdah i riječi “Ohhhhhh, molim te nemoj stati! “. Njene riječi su mi dale snagu, probudile još veću želju.. . nekoliko trenutaka potom, doživjela je vrhunac, doživio sam grč njenog užitka na svojim usnama, te sam legao pored nje, milovao joj grudi vrhovima prstiju i ljubio obraze, vrat, usne. Potom, osmjehnula se, maknula je moje pantalone, moju majicu i prionila usnama na moje grudi, ljubila ih je, grickala, izluđivala me, a potom je kliznula k boksericama.

Polako ih je svukla i usnama ga obuzela, te me lansirala na sedmo nebo. Prstima sam prolazio kroz njenu kosu, uvijao sam se od užitka, stenjao sam i rekao sam joj “Želim te, jako, prejako, dođi! “.

Polako je kliznula niz njega i uzdahnula još jače. Bila je vrela, skliska, moćna, opojna.. . klizila je, gore, dole, uvijala se, postajala divljom, te sam nakon nekoliko trenutaka, uzeo ju i legao, te ju prekrio svojim tijelom i uzeo jako duboko.

Dok sam ju prodirao, stenjala je sve jače i jače, ljubio sam joj vrat, grickao uho, jedno, pa drugo, usne.. . ubrzo je došao i njen drugi orgasam. Jako je svršila. Rekla mi je da ne stajem, da nastavim što sam i uradio.. . njihali smo se u tom divnom zanosu neko vrijeme, kad je progovorila,

“Želim da me uzmeš odzada”, odmaknuo sam se, okrenula se, i izvila je svoju divnu guzu koju sam čvrsto zgrabio rukama i polako kliznuo njime u njenu mačkicu.
Njeni uzdasi, njeni krici užitka, zadovoljstva postajali su sve jači i jači,
“Jako mi ga daj, nemoj stati molim te! ”

Njene riječi su prostrujile mojim tijelom, mojom glavom, svime.. . sve jače i jače sam ju uzimao, zarivao ga, do kraja.. .

Nakon nekog vremena, rekla mi je, lezi, i kliznula je ponovno niz njega, nadvila se nad mnome, ljubeći moje usne, vrat.. . čvrsto sam joj držao guzu, premoćna je bila, tako tvrda, moćna.

Gnječio sam ju, osjetio sam da ju je to jako palilo, kada je krenula da se nabija sve jače i jače.. . nisam više mogao izdržati niti odgađati, nisam mogao dobiti ni sekundu da izađem van, da se “ohladim” da izbjegnem svršavanje, jako sam pukao u njoj, što ju je izludilo jako i dovelo do jakog svršavanja, nakon čega je pala na moje grudi. jebačica milf na kiti

Ležali smo neko vrijeme tako, nepomični, potom smo se milovali i ljubili.. . skoro je bilo 23:00, kada me uzela za ruku, otišli smo pod tuš, ljubili smo se i tuširali zajedno.

Nakon tuša, vratili smo se u dnevnu ljubeći, kad smo se obukli, zapalili smo još jednu cigaretu i rekao sam da moram ići, isuviše je kasno.

Rekla mi je da razumije i zamolila me, da se javim čim dođem kući, što sam i uradio.
Kad smo vidjeli ponovno jedno drugo, osmjehnuli smo se…

(Visited 742 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.