30 maja, 2023

Jutro sa mojom Kurvicom

0
lezbo anal strapon

Kao i sve ostalo što objavim, ovo je stvarno i istinito. Priča koju ću vam danas ispričati dogodila se pre samo nekoliko dana.

**

Probudila sam se sa bokovima pritisnutim uz njenu savršenu guzu i njenim mirisom od kojeg mi je pica pulsirala. To nije bio njen miris svuda po njoj… to je bio MOJ miris. Mošusno ulje i vlažni rezultat dugog, glasnog orgazma koji mi je pružila sinoć i koji ju je natopio. Bila je prekrivena mojim mirisom.

Moja pica je u tom trenutku bila vruća i curila je. Dišući brže, prešla sam jezikom preko njenih ramena, niz njena leđa, i usporila na donjem delu leđa gde sam je ljubila i lizala. Probudila se i migoljila, predeći mi dok se prevrtala na stomak i raširila noge za mene – za ženu koja je tako jebeno voli… njena drolja koja joj uvek pruža vlažne orgazme koje njeno telo jedva uspeva da podnese.

Moj jezik je skliznuo između njenih guzova, nateravši je da podigne dupe i preda mi ga. Izgledala je tako lepo… tako slatko, seksi… i jebeno sam je odmah napala jezikom. Njena vrela koža oko njenog otvora bila je tako svilenkasto glatka na mom jeziku i mojim vlažnim usnama. Moja glad za njom… da je uzmem i nateram da tako intenzivno svrši, pulsirala je duboko u meni. lezbejke lizanje čmara

Pritisnula sam usne na njen otvor i glasno zajecala tako da je njeno celo telo to moglo da oseti. Pritisnula je čelo na dušek i zarežala na mene, gurnuvši guzu jače u moje lice… Zarila sam vreli mokri jezik u nju, napunivši joj šupak duboko… potpuno…

Na kolenima, sa licem zakopanim u dušek, zarežala je kao divlja životinja u teranju: “JEBI ME!! JEBI ME KURVO MOJA!! DAJ MI SVOJ JEZIK!”

Duboko sam zabila jezik u nju, nemilosrdno je jebala njime dok se ona prislanjala uz moje lice… svršila je opako, mišići njenog anusa su divno pulsirali oko mog jezika i njena vruća pička se stezala. Pre nego što je moja savršena dama uspela da padne stomakom na dušek, otkotrljala sam se na leđa i stavila lice ispod njene pičke… počela sam žestoko da sisam njen klit, od čega joj je telo zadrhtalo.

„ŽELIM DA SVRŠIM PONOVO!!”

Sa zadovoljstvom sam se malo povukla, zabacila glavu unazad i ponovo zgrabila usnama njen uvećani klitoris. Pljuvala sam po njemu i grickala ga. Moje ruke su bile oko njenih bokova, držale se za njeno dupe… dok sam joj lizala pičku zabijala sam prste u njen analni otvor! Orgazam je bio nepodnošljiv i ona mi se otrgla iz naručja. Izmigoljila se dok je njena maca slala svoje sokove u moja usta… kakav vrući orgazam!

Skliznula je sa mene cvileći i hvatajući dah. Namestila sam svoju guzu ispred njene glave. Na njenom stomaku, sve što je morala da uradi je da podigne glavu da vidi moju pičku i čmarić, ali ja sam joj bila van domašaja. Raširila sam noge široko i počela da jebem prstima svoju mokru picu kako bi ona to mogla čuti i jasno videti. Podigla se na laktove i samo me gledala kako se igram i pljeskam po velikim spoljnim usminama.

Naslonivši se na jednu ruku, podigla sam guzu sa dušeka i grubo jebala prstima, nateravši je da se migolji i posmatra me. Gurnula je ramena uz moja stopala i strogo rekla: “Daj mi svoju pičku.” Pomerila sam se i prinela pičku njenim usnama… otvorila je usta i sisala moje sokove dok sam se ja grčila. lezbo anal strapon

Tada, dok sam ja čekala njen sledeći pokret, nisam bila spremna na ono što je usledilo… Kurva je na brzinu zakačila strapon koji je bio pored krevet, natoplila ga pljuvačkom i počela da ulazi u moj anus! Podigla sam dupe koliko sam mogla i ona se nabila u mene…

Udarala me je po guzovima i sve jače se jabijala u moj šupak dok sam ja trljala pičkicu i vrištala od zadovoljstva! Bili smo u doggy pozi i zvukovi analnog seksa ispunili su našu spavaću sobu. „Jače jače… jebi me u guzu! Izjebi svoju malu kurvu!!“ vrištala sam i čekala obostrani orgazam.

Videla sam sve zvezdice! Ona je bila gruba, dominantna, nemilosrdna. Lažni gumeni kurac me je ispunjavao a njeni pokreti iskusni i precizni dirali su sve moje nervne završetke. Malo je ljubavnica kao što je ona koje umeju da koriste strapon na ovaj način. Razvalila me je i ne stidim se reći da obožavam kada me analno koristi kao da sam njena lična seks igračka, seks robinja!

Obe smo svršile zajedno, potpuno smo natopile krevet i posteljinu pod nama svojim mokrim, ukusnim sokovima… ona je tada pala na mene i umotale smo se zajedno sve dok se nisam spustila i temeljno jezikom i usnama očistila njen lažni gumeni kurac koji je razvalio moje analne dubine

„Volim te jakoooo!!“

“Volim i ja tebe dušo.”

KRAJ!

(Visited 1.291 times, 8 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!