jun 15, 2024
jutarnja erekcija

Čudno je kako jedna erekcija sve promeni… ali prvo malo istorijata vezanih za mene, mog sina i porodicu uopšte. Udala sam se sa 18 godina za čoveka koji me je u suštini napastvovao. Ne samo da sam izgubila nevinost, već sam u isto vreme završila i trudna. Tata mi nije dozvolio da abortiram i venčanje je bilo zakazano. Moj novi muž je bio 8 godina stariji od mene i pravi seronja. Šta hoću da kažem pod tim?

Pa na primer, 3 dana nakon što sam rodila našeg sina došao je ranije kući i videvši kako večera nije gotova, gurnuo me je prema stolu. Pri tome sam polomila 2 prsta. Sve što je moj muž rekao bilo je “Sledeći put ćeš spremiti moju večeru, jel tako kučko?” Fin momak, zar ne.

Rekla sam svom tati šta se desilo u nadi da će on nešto učiniti ili reći, ali sve što je rekao je bilo: “Nisi trebala da mu otvaraš noge.” Jednog dana, kada je moj sin imao 10 godina, vozila sam ga na fudbalsku utakmicu. Ali kada smo stigli saznali smo da je otkazana zbog oluje koja se spremala.

Vratila sam se kući i zatekla svog muža kako jebe neku jedva legalnu devojku u sred hodnika. Pozvala sam policiju jer nisam bila sigurna da li je ta klinka uopšte punoletna. Srećom bila je, ali sam uspela na osnovu toga da dobijem zabranu prilaska i razvod braka.

**

Posao koji sam imala nije bio sjajan pa smo morali da se preselimo u manji stančić. Možda ste se pitali o mojim roditeljima i zašto nisu pomogli. Pa, moj tata nije bio fin čovek. Možda sam se zato zaklela nakon razvoda da više neću ulaziti ni u jednu vezu sa muškarcem. Mama bi poslala 20, 30 evra tu i tamo, ali to nije bilo mnogo.

Što se tiče mog sina, izrastao je u veoma zgodnog mladića. Ali ono što moj sin nikako nije bio – ranoranilac. Morala sam svako jutro da ulećem u njegovu sobu i vičem da ustane, što nije uvek bilo prijatno iskustvo. Kao mlad i zdrav momak, on je skoro redovno imao jutarnje erekcije i neretko bi bio na leđima kada bih ušla. Može se reći da je izrastao na svim delovima tela.

Priznajem, bilo je trenutaka kada bih stala i zurila u tu erekciju pre nego bi ga probudila. Jebiga, nakon svih tih godina bez seksa, prizor mlade erekcije bila bi jedina stvar od koje bi mi se stomak zakomešao. Koristi sve što ti se ponudi – zar ne?

**

Tog jutra na njegov 18ti rođendan ušla sam da ga probudim da ne zakasni u školu. Kada sam otvorila vrata, bio je na leđima. Ništa novo i neuobičajeno… ali ovaj put bio je otkriven i bez donjeg veša! Videvši njegovu muškost kako ponosno stoji, bila sam očarana. Bio je najveći koji sam ikada videla, iako sam videla samo kitu svog bivšeg i jednom tatinu. jutarnja erekcija

Jaka rođendanska erekcija.

To veče je izašao sa društvom i proslavio rođendan, ušavši i zvanično u svet odraslih. Naredna 3 dana nije bilo škole, ali ja sam nastavljala da ulazim ujutru u njegovu sobu, doduše bez galame. Svaki put je bio go i dignut. Počela sam da se pitam da li je budan i namerno želi da ga vidim golog.

Dok sam sedela uz jutarnju kafu sa slikom sinove erekciju pred očima, zazvonio je telefon. Roditelji su mi poginuli u saobraćajnoj nesreći na drugom kraju države gde su bili na odmoru. Priznajem da nisam pustila suzu. Testament će biti pročitan za nedelju dana i trebalo im je moje prisustvo. Uzela sam slobodno na poslu, opravdala sam sina u školi, i krenuli smo na put.

Nije dobro počelo. Negde na pola puta crkao nam je auto koji je i inače bio star. Rečeno mi je da će popravka koštati mnogo, ali će za jedan, možda dva dana moći ponovo da se vozi. Jedini motel u gradu je izgledao kao da je izgrađen u vreme srednjeg veka, ali je bio jeftin pa smo rezervisali jednokrevetnu sobu.

Nismo imali izbora i moj sin je rekao da će spavati na podu. „Ne glupiraj se, oboje smo odrasli i nema razloga da ne spavamo zajedno noć ili dve.“

Te noći klima u sobi nije mogla toliko da rashladi, bilo je vrelo. Tako da je moj sin nosio samo bokserice, a ja tanku majicu i gaćice. Bilo je teško spavati u neudobnom sjebanom krevetu. Pretpostavljam da je bilo oko 3 sata ujutru kada sam se probudila. Sin je bio uz moja leđa a njegova muškost me je bockala u dupe.

Znam da je nemoralno, ali bilo je nekako seksi opet imati kurac uz sebe. Čula sam svog sina kako mrmlja ime svoje poslednje devojke dok se sve jače gurao uz mene. Morala sam da zaustavim ovo jer je bio sve bliži mojoj pički koja je natapala moje gaćice. Probudila sam ga i rekla mu da se pobrine za svoje stanje u kupatilu kako bih mogla da spavam.

„Hmm? Molim? Jesi li ti upravo rekla da odem i izdrkam ga u kupatilu? Izvini ali ono kupatilo je odvratna mama. Ja tamo ne ulazim.”

„Slušaj, krevet je mali a ti nikako nisi mali tamo dole. Molim te da mi učiniš, uopšte nije tako prljavo kako misliš.“

Nevoljno, moj sin je ustao i otišao u kupatilo. Mogla sam da ga čujem kako stenje i u mislima sam zamišljala njegovu ruku kako se kreće. Moji prsti su počeli da se poigravaju mojim tvrdim klitorisom. Te večeri sam doživela orgazam, prvi nakon nekoliko godina. Brzo sam promenila gaćice jer su one koje sam nosila bile mokre i natopljene.

Kada smo ponovo legli, shvatila sam da drkanje nije pomoglo – on je i dalje bio tvrd kao kamen! Nekako sam ipak zaspala… ali ne zadugo. Otvorila sam oči i shvatila da me uzima za ruku i stavlja je u svoje bokserice i na kurac. Pretvarala sam se da spavam ne znajući šta da radim. Moj sin je omotao moje prste oko tog ogromnog kurca i počeo da mi pomera ruku gore-dole.

Drkala sam rođenom sinu.

Bila sam tako jebeno napaljena, držeću tu mladu alatku koja je snažno pulsirala. Za nekoliko minuta moje sveže gaćice postale su prljave i mokre. Srećom, sklonio je moju ruku sa sebe i mislila sam da ću napokon moći da spavam. O kako sam se prevarila.

Njegovi prsti su sada prolazili kroz moje gaćice, pronalazeći moj otvor. Tako me je jebeno napalio svojim sočnim prstima. Ostala sam mirna koliko sam mogla, a on me je prstima dirao do te mere da sam se spremala da mu svršim na prste. Morala sam da zaustavim ovo pa sam iskočila iz kreveta i rekla: „Šta to… radiš pobogu? Ja sam tvoja majka.. nisam tamo neka kurva!” Čim sam to rekla i videla njegovo snuždeno lice – zažalila sam se.

Htela sam da ga uzmem u naručje i kažem mu da je u redu, ali je rekao nešto što me je totalno šokiralo. „Prvi put kada sam te uhvatio kako gledaš moju jutarnju erekciju ja sam zanemeo. Virio sam i shvatio da oblizuješ usne dok me gledaš. Ni jedna devojka nikada nije tako reagovala na prizor mog kurca. Zato sam i…” – zastao je.

„Šta sine, reci mi…“

„Zato sam počeo da spavam go i… i da drkam svako jutro pre nego bi ušla u sobu. Nadao sam se da ćeš… da ćeš jednog jutra odlučiti da… da ga okusiš.. da ga osetiš.“ erekcija lizanje mame

Srce mi se otvorilo od ljubavi koju sam gajila prema njemu i od želje da osetim njegove ruke na sebi. Sela sam na ivicu kreveta pokušavajući da razbistrim glavu kako bih mogla da razmislim o stvarima. Ali moj sin me je zagrlio i polegao me na krevet. Kada mi je otvorio noge i počeo da me istražuje duboko svojim glatkim prstima – izgubila sam dah.

Moj prvi orgazam me je pogodio snažno i žestoko. A onda se spustio i naslonio jezik na moju nespremnu vrelu pičku. Pogodilo me je kao grom iz vedra neba i ja sam ponovo svršila! Igrao je jezikom oko mog klitorisa i upijao je moje sokove na božanstven način. Drhtala sam i tresla se… želela sam da zaplačem od sreće i zadovoljstva.

„Želim te mama…“ – rekao je i premestio se.

„I ja tebe sine… želim i ja tebe.“

Moj dobri sin me je postavio na sve četiri. Gledala sam ga preko ramena kako se divi mojoj zadnjici i zjapećim usminama. Želeo me je, bio je iskren – želeo je da me ima. Čim je krenuo da ulazi u moju nedojebanu pičku, zajecala sam. Bio je tako intenzivno, otvarao me je, kao da me je cepao ali nije bilo boli, samo užitak.

Sve ovo izazvala je jebena jutarnja erekcija.

Nikada nisam znala da seks može biti tako snažna razmena energije. Moj rođeni sin pokazao mi je šta mi je nedostajalo svih tih godina. Nikada nisam osećala toliku ljubav prema bilo kome kao prema svom sinu u tom trenutku. Njegova ruka na mojoj guzi, šamar, pa maženje, pa masiranje. Sve vreme je imao savršen tempo, nabijao ga je duboko, pa dublje, pa dublje… savršeno.

Cela sam mu se prepustila i nisam pogrešila. Znao je kako da zadovolji ženu, kako da je napali i pruži joj višestruke orgazme. Kada se izvukao iz mene i prineo kurac mojim ustima, pomislila sam – šta ako ga razočaram. Samo jednom sam u životu pušila kurac. erekcija jebanje sa sinom

„Slobodno mama, molim te. Sanjao sam o tome noćima.“

Otvorila sam usta i koristila sve moguće ženske seksualne instinkte. I uspela sam! Videla sam po njegovom licu i uzdasima da radim pravu stvar. Sisala sam, lizala, gutala. Njegov kurac je bio ukusan, tvrd, mirisan. Nakon svega par minuta, izvukao ga je iz mojih usta i počeo da prska svuda po meni. Bila sam prekrivena njegovom spermom i imala sam najveći osmeh na svetu.

**

Prošlo je dva dana pre nego što je auto bio spreman i ne bih mogla tačno da kažem koliko smo puta vodili ljubav. Osećala sam se kao da sam ponovo tinejdžerka. Na čitanju testamenta ispostavilo se da sam sve dobila – farmu sa stokom, 80 ari zemlje, ogromnu kuću i štale. Kada mi je rečeno da je u banci nekoliko stotina hiljada evra, umalo nisam pala u nesvest. Moj sin i ja smo se brzo navikli na život u selu. Moj sin je postao sjajan farmer ako mene pitate.

Naše komšije nemaju pojma da smo mama i sin. Najbolje od svega, ubrzo sam saznala da sam trudna – sinčić. Nije iznenađujuće kada vidim kako moj dečak ne može da drži kurac podalje od mene više od jednog dana. Ja sam jedna veoma srećna žena. Nadam se da će naše sledeće dete biti devojčica, to bi učinilo naš život potpunim.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 27 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 4.665 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!