jebanje korejanke

Jezička Barijera

Erotske price

Često se nađem u situaciji da radim sa strancima, ali dobro govorim tri strana jezika, pa se nekako snađem. Ali dođe i ta situacija da osoba koju sretnem ne govori ili se pravi da ne govori, niti jedan od tih stranih jezika, pa se stvori jezična barijera koju je ponekad teško preskočiti ili zaobići. Kako je kod nas sve više turista iz Koreje, tako sam i ja naletio na Quong Li.

Nekako se izdvajala iz te grupe koja je došla kod nas u hotel. Em je bila najviša sa svojih 175 cm visine, em je bila najzgodnija, a tu večer kad smo se detaljno upoznali, te najpijanija. Naime, jedna od žena u grupi je slavila rođendan, koliko sam shvatio, pa su nakon cjelodnevnog izleta na Plitvicama i po Lici došle natrag u hotel, a tu su zauzele šank i feštale. Nekako ne očekujemo to od njih, ali i oni se znaju sasvim dobro zabaviti, a znaju i dobro popiti. Naše vino ih je fasciniralo, čak su neke i kupovale vino da nose sa sobom u Koreju. sexy koreanka

 

Ali to nije toliko bitno za ovu priču. Ja sam preuzeo smjenu u 22 sata na recepciji, a u lobiju ionako nije bilo više nikoga, osim te vesele ekipe za šankom u baru. Malo po malo su dolazile na recepciju po ključeve keseći se kao lude i pokušavale mi se nakloniti, ali je problem bio u ravnoteži, pa sam se suzdržavao od smijeha trudeći se ostati ozbiljan, ali čim bi nestale u liftu prasnuo bi u smijeh.

 

Uskoro je buka sasvim prestala, te sam zaključio da su sve otišle, ali mi je ostao još jedan ključ na recepciji, pa sam otišao do bara gdje je samo Branko spremao inventar i završavao posao. Rekao je da su sve otišle, a na moj zaključak da je jedna otišla bez ključa samo je slegnuo ramenima i rekao da provjerim po toalaetima. Duboko sam uzdahnuo i krenuo.

U barskom toeletu nije bilo nikoga, pa sam otišao do onog u lobiju i tu sam je našao kako sjedi u nezaključanoj kabini na školjci dignute suknje i spuštenih gaćica. Pjevušila je nekakvu pjesmicu na korejskom, pa nisam kurca kužio, a kad sam joj se obratio na engleskom samo se iskesila i promrmljala nešto na korejskom. Samo sam duboko uzdahnuo i shvatio da će ovo biti duga noć.

 

Otišao sam van do recepcije, uzeo prijenosni telefon i sve pozive preusmjerio na njega, pa zaključao vrata jer je Branko već otišao, a onda se vratio sa njenim ključem sobe do toaleta i pomogao joj da ustane, a kako su joj se gaćice petljale oko gležnjeva samo sam ih skinuo. Pritom sam vidio ispod podignute suknje da ima obrijanu picu, ali nisam razmišljao o tome. Nekako sam ju dovukao do sobe uz njeno stalno pipkanje po meni i mrmljanja nečega na korejskom, a čak me htjela i poljubiti.

– Srećo, da si trijezna nema problema, ali ovako.. -tiho sam joj rekao u liftu, a pod rukom sam osjećao njenu čvrstu sisu gdje sam ju pridržavao.

Razmišljao sam kako je jako zgodna i da nije toliko pijana možda bih i pokušao nešto, ali ovako.. Uto smo stigli na njen kat i krenuo sam ju izvlačiti iz lifta kad me primila za kurac. S obzirom da sam cijelo vrijeme osjećao njenu toplu sisu u svojoj ruci i da sam joj prije vidio obrijanu picu, mališa mi se malo digao, pa ga je sad zgrabila u svoj stisak, a od nje se samo čulo:

– Uoooooouuuu.. -i još nešto na korejskom što sam mogao shvatiti i kao divljenje ili oduševljenje mojim alatom, koji nije bio baš mali, ali ni nekakav grdosija, već sasvim solidnih dvadeset centimetara tvrde kulenove seke.

Uspio sam ju nekako ugurati u sobu, a onda se ona zakačila za mene kao priljepak za stijenu u moru, a pritom je kopala da mi izvuče kurac iz hlača. Branio sam se, jer u ovom poslu nikad nisi siguran kad ćeš dobiti prijavu za neko seksualno zlostavljanje, ali se ona nije dala. Valjda se malo i otrijeznila, pa je uspjela izvući moj kurac iz hlača i gaća, te se našao u njenim ustima. Zatim se samo čulo njeno mumljanje i onaj zvuk kao kad se gaca po mokrome.

koreanka mu sisa kituUsisavala je moj kurac bolje od nekog usisavača. Pritom je slinila i pokušavala ga progutati do kraja nekako se gušeći pritom. Bojao sam se da joj to ne izazove refluks i da se ne ispovrača po meni. Ali zato je moj kurac stajao kao jarbol, a ova se sa pušenja kurca prebacila na lizanje mojih jaja. Činilo mi se da se posve otrijeznila i da jako dobro zna šta radi. Ja sam sad došao u onu situaciju kad sam sam sebi rekao:

– Jebi ga Marko, šta ćeš sad, opusti se i uživaj dok možeš.. .

A kad mi je pustila kurac i skinula suknju naprčivši se prema meni znao sam dobro šta hoće i nije nam trebao prevodioc, pa sam otkopčao svoje hlače i spustio ih sa gaćama do gležnjeva zadigavši košulju do brade polako sam naciljao u njen razrez od pice i samo joj ga sjurio u nju. Zastenjala je glasno i zacvilila, jer je bila neočekivano uska, a ja joj nisam dao da predahne, već sam se uhvatio njene mišićave guze i počeo se zabijati u nju. Stenjala je na svaki moj ubod i udarac mojih prepona o njenu stražnjicu, a kurac je ulazio do jaja u nju.

Gledao sam ju kako se hvata za plahtu onim svojim krvavo crvenim i lijepo manikiranim noktima pokušavajući se zadržati da ne odleti na drugi kraj kreveta. Nije joj trebalo dugo da svrši i iz nje je počelo špricati, pa sam pomislio da se popišala, ali kad sam vidio njene grimase shvatio sam da je doživjela orgazam. Nastavio sam ju i dalje jebati u njenu usku picu osjećajući kako se i meni približava orgazam.

Čim sam ga osjetio izvukao sam kurac iz njene pice i okrenuo ju, te joj ga zabio u usta, na što se uopće nije bunila i nakon još par poteza zabijanja u njena usta počeo sam svršavati puneći joj usta svojom spermom. Kako već duže nisam ništa pojebao, a nisam se baš ni izdrkavao, sad je bilo dosta toga u jajima i uskoro joj je sprema izlazila u kutevima ustiju. Malo se i zagrcnula ali je sve pokupila prstima i oblizala ih nakon toga. jebanje korejanke

Zatim mi je oblizala kurac, a onda brzo odskakutala u kupaonicu odakle se uskoro čuo jaki mlaz kako je pišala, a onda, nakon što je pustila vodu, pojavila se na vratima kupaonice sa blaženim izrazom na licu i savršenom engleskom mi se zahvalila na veličanstvenom završetku ove večeri. Nasmijao sam se i navukao gaće, te hlače uguravši košulju u njih, prišao joj i poljubio ju uvalivši joj jezik u usta, a tako sam mogao osjetiti i ukus svoje sperme na njenom jeziku, pa joj rekao:

– Drugi put se ne moraš napiti, samo pitaj.. -namignuo sam joj i otišao na recepciju.

Ujutro je došla na recepciju prije nego sam predao smjenu i tutnula mi papirić na kojem je bila njena e-mail adresa, instagram i facebook profil, te twiter adresa i neka joj se javim. Samo sam kimnuo sa smiješkom i gledao kako nestaje u pravcu restorana dok njena mišićava guza napinje tajice.

Da li sam joj se javio? Hmmm.. recimo da sad razmišljam da bi mogao na godišnji u Koreju.

(Visited 441 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.