april 15, 2024

Jedna Noć u Rodnom Gradu 6. Deo

1
milf se jebe sa nepoznatim klincem

“Dobro. Sad je to rešeno.. budi sada ljubazna i izvadi mi kurac napolje, hoćeš li?”

Smejem se. I poslušam zato što je neodoljiv i čini da se osećam kao da bih mogla biti seksi i lepa, i želim da jurim za tim osećajem samo za ovu jednu noć. Uronim lice da se fokusiram, prevrćući palcem tamo gde mislim da je glava njegovog penisa, uživajući u okretanju njegovih kukova i grubom izdahu.

“Strpljenje.” On gunđa, ali nije baš ubedljivo, pa ga još jednom polako osetim palcem zbog čega je napeo mišiće. Sviđa mi se efekat, pa mu dam još jedno kolo, iako mi metal rajsferšlusa smeta. Oči mu se zatvaraju i ja sam očarana kako lako pokazuje svoje zadovoljstvo. Cibzar se otvara bez prevelikog otpora da otkrije crno donje rublje, i nestrpljivo podiže svoju karlicu u susret mojim rukama.

Sisam unutrašnju stranu usne, nervi se rasplamsavaju pri pomisli šta je sledeće; onda ga uhvatim i pređem dlanom preko najtvrđeg dela, istražujući ga sve dok se ne dogodi nešto zbunjujuće.

“Oh.” On otvara oči, usne se izvijaju.

“Ne boj se.” Povlačim mu donji veš. “Šta je to?” pitam, dodirujući metal.

“Da li ti se sviđa?”

“Nikada to ranije nisam videla. Kakav je to osećaj?”

“Probaj. Hajde, neće se slomiti.” Prevlačim prstima preko nakita, dva okrugla klina na prstenu koji mu prolazi kroz kitu, osluškujem promenu u njegovom disanju, osećajući sve veću klizavost njegovog uzbuđenja pod mojim dodirom.

“Tako je lepo”, uzdahnem.

I uz stenjanje se dohvati da me povuče do kreveta sa sobom, a ruke mu nestrpljivo guraju odeću koja nam se još uvek nalazi na putu dok nas ponovo ne spoji kao da je to nauka, a njegov penis pritisnut na sva prava mesta. Naše zadovoljstvo je lako; prirodni i velikodušni jedno prema drugom.

Opuštam se sa Darkom na načine na koje nisam mogla tako dugo. Njegovi dugi udovi se viju oko mene, pomerajući nas preko mekih belih čaršava, njegov dah se ubrzava i oslobađa dok se pomeramo i prevrćemo zajedno. Oboje zastanemo kada mu bedra klize između mojih i on povuče svoje telo malo više preko mene.

Njegov palac se zakači za moj donji veš, zatim se umiri, lice mu je nagnuto dok gleda. Naginjem kukove – najmanje uzdizanje, ali on to shvata kao pozivnicu i proteže tkaninu preko mojih kukova, provlačeći dva prsta na preciznu putanju između mojih nogu, povećavajući pritisak dok se izvijam.

On se smeška, i dalje spuštene glave dok jednom rukom lenjo gura moj donji veš. On mi se osmehuje, a ja mu uzvratim osmehom, bez ikakve samosvesti, a onda okreće glavu da mi poljubi unutrašnju stranu kolena. To je nespretno jer mi se noga još uvek kreće, ali svejedno mi srce staje. A onda je vizija nestala brzo kao što se i desila. Uzdišem.

On se naginje, njegovo telo blokira svetlost, i namerno me ljubi. “Ovo je ono što želiš?” – pita prljavim glasom.

Klimnem glavom, gurajući mu prste u kosu i čvrsto je uvlačim. Njegov osmeh treperi pri slabom svetlu pre nego što se okrene, rukama pretražujući krevet oko nas i vraćajući se sa plavom kutijom. Način na koji sve to radi u punom pogledu – hladna preciznost njegovih pokreta pod mojim zainteresovanim ispitivanjem – je iznenađujuće seksi.

Nakon što namesti kondom, saginje se za još jedan poljubac prije nego što drugom rukom pretražuje krevet, uzimajući flašicu lubrikanta. Zamašćuje svoj penis, a moja usta se pune pljuvačkom na prizor. Uzbuđenje mi se obliva niz kičmu, šaljući drhtanje po unutrašnjosti mojih bedara. Prevlači ruku duž mene, blago podignutih obrva.

“Uhhh – to izgleda tako jebeno dobro. Uradi to ponovo.”

“Ovo?” pita on, sedeći uspravno i stiskajući kurac pesnicom.

Klimam glavom, plašim se da će se svaki zvuk ispoljiti kao neobuzdano, neseksi klokotanje. Njegov osmeh se širi, oči poprimaju divlji odsjaj. „Doktorki se ovo sviđa, zar ne?“ on zadirkuje.

I nije me briga što je to zadirkivanje, jer i tu ima mekoće, među tamnijim nijansama njegove sujete i sopstvenog seksualnog zadovoljstva. On usporava, grudi se šire, pre nego što se potpuno zaustavi. Izdaje tužan zvuk.

„Žao mi je što ne mogu da ti pružim mnogo predstave, inače će ovo biti gotovo pre nego što počne, a moja reputacija će biti u kanalu.” Smejem se njegovom lukavom stidljivom pogledu. Uzvratio je osmehom, šaljući još jedan trzaj uzbuđenja kroz mene koji se uvećava postepenim spuštanjem njegovih kukova na moje.

Prebacuje svoj kurac preko mene u dekadentnom zamahu, ponavljajući to nekoliko puta dok ne dođem do njegovog dodira. Izmiče mi zvuk kada jače pritisne, tupost njegovog glavića neočekivano impozantna. On se povlači, skupljenih obrva. „Ne“, stisnem mu podlakticu, „u redu je“.

“Jesi li sigurna?”

“Da.”

Vraća se sa još jednim laganim zamahom pre nego što se ponovo smesti, spreman da napreduje, pogled se kreće po meni. Na vrhu mi je jezika da zadirkujem ili preklinjem kada me spasava od toga tako što me pritisne jednim agresivnim, glatkim pritiskom i spusti grudi dole da me pokrije, a njegov dah se preliva preko mog uha tihim, slomljenim zvukom.

Usta su mu blago otvorena, izraz unutrašnje koncentracije. Ležim tamo, davim se u sopstvenoj mešavini šoka i požude, osećajući kako moje telo pokušava da se prilagodi njegovoj invaziji. On ispušta još jedan zvuk, grublji ali pohotan.

Zatim se čvrsto držim za njegove bicepse dok počinje dugu akciju milovanja koja je neodoljiva. Dok upadamo u ritam, moje ruke se spuštaju niz njegove strane da bih pronašla snažnu krivinu njegove zadnjice, koju stisnem… Dajem mu jači stisak.

“Ahhhh, to je nepravedno”, žali se on, izvlačeći se uspravno i vukući me sa sobom i kleči nada mnom. Oči mu se suze, pa rašire, pre nego što me podigne još više i testira nas u ovom novom položaju. Dobar je. Stvarno dobar. milf se jebe sa nepoznatim klincem

Zvukovi jure iz nas oboje u trzavim dahtanjima. Raširim ruke na krevetu, a njegove oči prate moje pokrete sa zanosom. Pustila sam svoje telo da oseti sve. Sićušni ubod njegovog ulaska, vrelo klizanje njegovog kurca i neuhvatljiv, električni odgovor mog tela na njegovu dubinu – bilo da je u pitanju samo on, položaj njegovog nakita ili maziva – ili je to samo on u svoj svojoj samopouzdanosti energije, nije me briga, jer je veličanstvena i čini da se osećam ekstatično živom.

Dajem mu svoje telo, odgovaram na dodire, klizeći u drugu dimenziju dok se moj orgazam ne podigne i ne proguta me celu, izlivajući kroz mene ogromnu energiju iz mojih najdubljih mesta. Retkost.

Kada otvorim oči, on gleda u mene na način bez ograničenja. Gledam ga, jednako preneraženog, kako skida kondom i obavija ruku, ukusnu i nestašnu, oko svog kurca. Dahćem, i dalje pokušavajući da dođem do daha, dok on masturbira za mene, a njegov pogled prelazi sa mog lica na moje telo i nazad dok on ubrzava tempo. Njegova ruka klizi i okreće se, prsti mu trljaju preko glavića, preko metalnih kuglica, nadole i u krug i nazad u uvežbanoj ruti. svršio joj na stomak

Odjednom se nagnuo napred, jednom rukom se spustio na dušek na moju stranu, dok je drhtao svojim oslobađanjem u nekoliko lepljivih rafala koji su pali na moja bedra i stomak. Gura svoju kurčinu u svoj nered, širi lepljivu masu u moju kožu, podižući grudi, pre nego što se sruši na krevet pored mene.

“Ah, to je bilo dobro”, uzvikuje on. “Jebeš mi sve, to je bilo dobro.” Nacerim se u plafon, a onda, kada se on pojavi preko mene, u njega. Trepće prema meni, otvorenog i zajapurenog lica, savijenih usta spuštajući se do mojih. Njegov poljubac je nežan i tako veoma mekan, pre nego što se vrati na moju stranu, još uvek teško dišući.

Čudno kako mi taj jednostavan zvuk hvata mozak. To je bila jedna od stvari koje sam smatrala gotovo nepodnošljivom u vezi sa svojim bivšim mužem tokom našeg braka – nešto što je izgledalo tako sitno da sam se stidela da to priznam čak i samoj sebi – ali njegovo otežano disanje pored mene, iz noći u noć , dovelo me do rasejanosti.

Sa Darkom nije tako. Srećna sam što ležim ovde i slušam ga. Na kraju, ipak, oboje počinjemo da se krećemo. Sedeći, prolazi prstom kroz svoje seme na mom stomaku kao da ga pregleda. Zastaje kada vidi da ga posmatram, ugao njegovih usana iskrivljenih u počecima osmeha.

„Trebalo bi da se operemo“, i sa tim napušta krevet.

Čekam, zvuci tekuće vode dopiru iz kupatila, pomisao da će možda otići zvecka mi u glavi kao nepoželjna štetočina… ali ubrzo se ponovo pojavljuje iz kupatila sa istim onim osmehom.

KRAJ 6. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 1.002 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Jedna Noć u Rodnom Gradu 6. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!