Jebao sam u guzicu mamu mojeg prijatelja

Jutro je bilo predivno. Kraj mjeseca svibnja a ja daleko od gradske vreve okružen prekrasnom prirodom i tišinom koju je jedino remetio pjev ptica. Naslonjen na staru kovanu ogradu fotografirao sam staru kamenu kuću koja se nalazila tridesetak metara niže. Naime nalazio sam se na terasi ispred stare kuće u jednom selu desetak kilometara udaljenom od mora. Sjeverni Jadran nikada me nije posebno privlačio jer više sam težio k jugu odakle su i moji roditelji rodom. Onda sam jednog ljeta s prijateljem Draženom otišao na vikend u Crikvenicu i Novi Vinodolski. Njegova mama Slavica bila je rodom iz jednog malog sela koje je, kako sam već spomenuo, desetak kilometara udaljeno od mora, tj. od Crikvenice i N. Vinodolskog. I tada, tog vikenda, prvi puta sam posjetio to selo i rodnu kuću Draženove mame. Oduševio sam se tim malim pitoreksnim selom i nakon toga dolazio sam s Draženom u to selo u još nekoliko navrata.

Dražen živi u mom kvartu, poznavali smo se ali nismo se intezivnije družili sve dok me jednom prilikom nije zamolio da fotografiram “gitarijadu” koju je njegova udruga organizirala u našem kvartu. Naime, bilo je to nekakvo takmičenje mladih glazbenika u sviranju gitare a nastupilo je i nekoliko mladih i nadobudnih bendova. Dražen je znao da se amaterski bavim fotografijom pa me se sjetio. Inače ja sam više bio orijentiran na sport i sportska događanja a kako sam se bavio planinarenjem često sam fotografirao prirodu i životinje. No da skratim… Prihvatio sam njegov poziv i tako se dogodilo da se nakon te “gitarijade” zbližimo.

Znao sam da su se prije nekoliko godina Draženovi roditelji razveli. On je ostao živjeti u kući s ocem a majka se odselila. Što je bio razlog rastavi braka ne znam i nikada to Dražena nisam pitao. No, iz raznih priča i pričica koje su kružile kvartom načuo sam da je Draženova mama nabijala rogove njegovom ocu i da ga je prilično intezivno varala ili prosto rečeno, kurvala se sve u šesnaest. Koliko je istine bilo u tome ne znam. Njegovu mamu viđao sam povremeno u prolazu, kako se to kaže. Pamtio sam je kao ženu zrelijih godina koja se ni po čemu nije isticala. Mene osobno svojom pojavom nikada nije ponukala na način da je gledam kao neku atraktivnu, ženu ili da je zamislim kao nečiju ljubavnicu. Djelovala mi je nekako obično, da se tako izrazim, pa su me pomalo čudile te priče o njoj kao nezasitnoj kurvi. Mislio sam da ljudi pretjeruju.

A onda se dogodilo da me Dražen zamoli da odem s njim u to rodno selo njegove mame. Nisam baš nešto bio raspoložen ali kako sam tih dana imao neke verbalne okršaje sa svojim roditeljima mislio sam kako to i nije loša ideja. Maknuti se na dva-tri dana iz kuće bilo je najpametnije što sam mogao učiniti u danim okolnostima. Jedan od razloga što je Dražen išao dolje bio je rođendan njegove sestrične koja živi u Vinodolskom a drugi razlog je bio dolazak maminog brata koji je nakon dosta godina doputovao iz Australije. Naravno, ujak iz Australije želio je vidjeti i pozdraviti Dražena. Tek kada smo već bili na pola puta Dražen mi je rekao da će dolje biti i njegova mama. Nakon razvoda od Draženova oca njegova mama je dosta često boravila dolje u blizini mora gdje je uz staru kamenu kuću izgradila novu, ne baš veliku ali zato lijepu, kuću. Bilo mi je svejedno jer mislio sam kako ćemo se možda vidjeti na kratko i to je sve.

Uvijek me iznova oduševljavao stari visoki zid od kamena koji je zaklanjao pogled s ulice u unutrašnjost dvorišta. Sve odiše starinom i imate osjećaj kao da ste se vremeplovom vratili mnogo godina unazad. Kamenom popločeno dvorište iz kojeg se stepenicama spušta u donji dio kuće, tj. podrum, sjajilo se na proljetnom suncu. Stepenicama se penje na prostranu terasu koja je većim dijelom natkrivena vinovom lozom a onda se s terase ulazi u staru kamenu kuću. Draženova mama nije željela dirati staru kuću niti mijenjati bilo kakve detalje i to je bilo super. Čak su ulazna vrata i prozori ostali isti onakvi kao kada je kuća izgrađena. I unutrašnjost kuće najvećim dijelom zadržala je taj starinski štih. Stari kuhinjski kredenc, masivni stol i obični drveni stolci. U jednoj sobi osim kreveta i noćnog ormarića nije bilo ničeg više. U drugoj sobi nalazi se stari veliki krevet, masivni ormar a zidovi su krašeni starim fotografijama i raznim predmetima iz prošlog vremena. Naprosto možete osjetiti mirise i energiju davno prohujalog vremena koje kao da je ovdje stalo i to mi je nešto fantastično.

Dakle, stigli smo već kasno poslijepodne. Draženove mame nije bilo. Odlučio sam malo prolunjati selom dok je Dražen bio u obilasku ono malo rodbine što je ostala živjeti u selu. Nakon večere sjedili smo na terasi, ispijali crno vino i uživali u svježem zraku koji tu ima posebnu aromu valjda zato jer se tu miješaju mirisi okolnih brda i mora koje nije daleko. Otišli smo na spavanje a na Draženovu mamu gotovo da sam zaboravio. Dok smo mi bili budni ona se nije pojavila.

I tako sam u to prekrasno jutro naoružan fotografskim aparatom uživao u miru, tišini i pjevu ptica. Malo sam fotografirao i hodajući preko terase došao na novi dio terase koji se nadovezuje na ovaj stari a s kojeg se ulazi u kuću koju je Draženova mama naknadno izgradila. Ta nova kuća malo je zavučena iza bočnog zida stare kuće i iz dvorišta ju je gotovo nemoguće zamjetiti. Kazao sam da je kuća relativno mala i jednom prilikom sam je obišao. U gornjem dijelu u koji se ulazi s terase nalaze se dvije sobe, kupaonica i wc a drvenim stepenicama spušta se u doljnji dio gdje se nalazi kuhinja i blagovaonica. Ispred ulaza u kuhinju nalazi se malo popločeno dvorište koje je s jedne strane zagrađeno kamenim zidom stare kuće, tj. zidom podruma, a s druge strane nalaze se čempresi ili nešto vrlo slično tom drveću.
Vrata sobe na novoj kući bila su širom otvorena i u prvi mah pomislio sam kako ih je otvorio Dražen u namjeri da se soba prozrači. Naime, još dok sam ja spavao Dražen se zaputio u N. Vinodolski. Iako mi je noć prije predložio da pođem s njim odbio sam jer želio sam se odmoriti i uživati u samoći. Dakle, ništa ne sluteći došao sam do širom otvorenih vrata i zastao kao ukopan. Na krevetu u sobi ležala je Draženova mama i držeći mobitel na uhu s nekim razgovarala. Bila je oslonjena na lakat ruke, noge je lagano savila prema naprijed i svoje dupe isprćila ravno prema meni. Ne, nije bila gola… Imala je na sebi neku bluzu ili majicu ali nije imala spavaćicu već samo gaćice koje su joj se dijelom uvukle u guzu i pičku. Ustuknuo sam i najradije bi se sklonio ali prekasno. Slavica me uočila i mahnula mi rukom. Za razliku od mene ona uopće nije djelovala iznenađeno a ni zbunjeno.

Pet-šest sekundi stajao ne znajući što i kamo a onda je ona završila razgovor i ugasila mobitel.
-Bok Davide!- pozdravila me ne mijenjajući pozu na krevetu.-Fotografiraš?-
Klimnuo sam glavom i nekako jedva procijedio kako eto malo fotkam i taman kada sam se želio ispričati i reći joj da nisam znao da je ona u sobi ona me preduhitrila.
-Što fotografiraš?-
Slegnuo sam ramenima rekavši kako ništa određeno već onako općenito.
-Hoćeš li i mene fotografirati?- Pitala me široko se osmjehnuvši.
Sad me totalno zbunila i što mi je preostalo nego da i ja uz suzdržani smiješak kažem kako nema problema.
-Pa hajde… Fotkaj me onda.-
Progutao sam slinu i fotografirao je. Tek tada je sjela na rub kreveta i pozvala me da uđem i da joj pokažem njenu fotku na svom digitalnom foto aparatu. Konstatirala je kako grozno izgleda i kako pod hitno mora kod kozmetičarke i frizera.

Pozvala me da sjednem na terasu dok ona skuha kavu. Ubrzo je donjela kavu i uopće se nije potrudila odjenuti se. I dalje je bila samo u gaćicama i toj tankoj majici. Grudnjak također nije nosila jer su joj se kroz tanku majicu nazirale bradavice. Ispili smo kavu razgovarajući o svemu pomalo. Bio sam ugodno iznenađen Draženovom mamom jer pokazala se vrlo otvorenom i elokventnom tako da mi je tih pola sata, kolkio smo ispijali kavu, brzo prošlo. Ispričala se rekavši kako ide pod tuš pa potom u Rijeku. Pitala me kakve planove imam za navečer. Slegnuo sam ramenima jer uistinu ništa nisam planirao. Slavica je predložila da odemo do Crikvenice. Nisam imao ništa protiv. Ostatak dana proveo sam u šetnji selom i po okolnim brdima, usput sam svratio u malu i jedinu trgovinu koja se nalazi u selu. Poslijepodne, nakon ručka koji se sastojao od salame, sira i jogurta, izležavao sam se na terasi. Na kraju sam se odlučio istuširati i obrijati.
Nisam sa sobom ponio nešto posebno od garderobe pa sam obukao lagane ljetne hlače i košulju. Zakopčavajući košulju izašao sam na terasu i iznenadio se jer za plastičnim stolom sjedila je Slavica i strpljivo me čekala. Vjerojatno sam bio u kupaonici i nisam čuo kada je stigla. Iznenađenje je bilo dodatno začinjeno Slavičinim izgledom. I dalje je to bila žena zrelih godina ali nakon posjeta kozmetičarki i frizeru izgledala je znatno svježije i ljepše nego ujutro. Decentno našminkana, i valjda izblajhane kose djelovala je mlađe i, morao sam to priznati, privlačno. Uz to bila je odjevena u prozračnu crnu haljinu a na nogama je imala štikle. Pohvalio sam njezin izgled ispričavajući se što ja baš nemam neki izbor kad je odijevanje u pitanju. Vidio sam da joj je moj kompliment godio a na opasku o mojem odijevanju samo je odmahnula rukom rekavši kako to uopće nije važno.

Autom smo vrlo brzo stigli do Crikvenice. Slavica je poželjela nešto slatko pa smo za početak svratili u slastičarnicu. Lagano smo šetali gradom i uz more da bi naposlijetku sjeli u jedan restoran. Iako sam se tomu protivio Slavica je inzistirala da me počasti večerom. Nakon večere uz butelju vina Slavica je započela zanimljiv razgovor. Spomenula je kako je iz razgovora s Draženom doznala kako sam ja prilično svestran tip. Bavim se sportom, planinarim, fotografiram a čula je i da pomalo pišem. Malo sam bio iznenađen spoznajom da je o meni razgovarala sa svojim sinom. Pitala me što točno pišem. Objasnio sam joj kako malo pišem poeziju, eseje i kratke priče ali sve to onako za svoju dušu. Podbočila je dlanom ruke bradu pogledala me u oči i sa zagonetnim smiješkom na usnama pitala:-A erotske priče? Čujem da se baviš i tom tematikom.-
Nije moguće da joj je to Dražen rekao, baš je kreten, pomislio sam u sebi.

-Pa da… Pišem malo… Onako rekreativno.-rekoh
Očito joj je bilo zabavno gledati me kako se od nelagode vrpoljim na stolcu.
-I ja pišem erotske priče.- rekla je.
Šutio sam ne znajući što bi sad trebao reći. Spasila je stvar jer umjesto mene ona je rekla kako bi voljela da pročitam neke njene priče i kažem što mislim o njima. Što mi je preostalo nego reći kako nemam ništa protiv. Platila je račun i krenuli smo nazad. Na putu do kuće opet me uspjela pomalo iznenaditi. Posve otvoreno rekla je kako ima bujnu maštu i voli pisati o seksu. No da bi uobličila i do kraja napisla priču neki put treba joj i desetak dana. Bez da napravi pauzu dodala je kako nakon što napiše takvu priču nastoji je pretvoriti u stvarnost.
———-

Pričala je to tijekom vožnje i za trenutak me pogledala u oči valjda stoga da vidi moju reakciju na njene riječi. Pročistio sam grlo prije nego sam se osmjelio pitati je kakva su joj iskustva glede tih pokušaja da maštu pretvori u stvarnost. Mijenjajući brzinu na autu odgovorila je kako je u većini slučajeva dobrim dijelom ostvarila sve ono što je u priči napisala ali bilo je i razočarenja. No ako se i razočara ona opet pokušava iznova. Iskreno, ni u ludilu nisam očekivao da ću ovakvu vrstu razgovara voditi s Draženovom mamom ali ona je o tome pričala bez imalo suzdržanosti i nelagode, kao da pričamo o bilo kojoj drugoj temi koja veze sa seksom nema.

Došli smo do kuće i pozvala me da uđem u njenu kuću. Spustila se drvenim stepenicama a ja sam je slijedio. I prije sam vidio drvena masivna vrata u blagovaonici ali mislio sam da je to ulaz u smočnicu. No, nije bilo tako. Kroz ta vrata ulazilo se u malu sobu koja je bila uređena kao radna soba. U stvari bio je to dio stare kuće, tj. podruma. Unutra se nalazio pisaći stol, dvije stolice i polica s knjigama. Na stolu se nalazio njezin laptop. Sjela je i otvorila laptop. Sačekala je da se program digne a potom ga okrenula prema meni. Pokazala mi je gdje se nalaze njene priče i pitala imam li želje to čitati. Naravno da sam imao želju. Pružila mi je laptop i ispričala se rekavši kako je prilično umorna što je meni bio očiti znak da odem. Ispratila me do terase a na vratima mi rekla kako jedva čeka da joj ujutro kažem svoje mišljenje. Zaželio sam joj laku noć a ona se nagnula prema meni i poljubila me.

Ušao sam u sobu stare kuće i sjeo na krevet. Počeo sam čitati Slavičine priče. Što reći nego to da su priče uistinu bile vruće i napaljive. Bit će dovoljno da vam kažem samo nekoliko naslova:-Seks u liftu, Bičevanje, Vruće igre s klincima, Silovanje… Čitao sam sa zanimanjem i pitao se što je ona od svega ovoga isprobala ili kako je ona rekla, pretočila u stvarnost. Moje priče su za razliku od njenih bile prava kamilica. Toliko sam se zanio u čitanje da uopće nisam čuo kada je u kuću ušao Dražen. Začudio se što sam još budan. Pogledao je laptop i podigao obrve.
-Zar to nije mamin laptop?- pitao je a osim toga znao je da ja svoj nisam ponio. Oklijevao sam s odgovorom jer nisam znao kako mu objasniti razlog zašto je laptop njegove mame kod mene.
-Sigurno te zamolila da pročitaš njene priče, jelda?- pitao je Dražen široko se osmjehnuvši. Što mi je preostalo nego priznati da je tomu tako. Pitao sam ga zašto je uopće mami spominjao to da ja pišem erotske priče. Glasno se nasmijao rekavši da joj je to rekao zato što zna da ih i ona piše.

S time je razgovor na tu temu za njega završio jer pitao me želim li sutra s njim poći do Delnica. Naime, njegov ujak iz Australije ima osim sestre, tj. Draženove mame, još dva brata. Jedan je živi u jednom selu nedaleko od Delnica a drugi u Rijeci. Rano ujutro zaputit će se s ujakom do tog sela blizu Delnica a potom će svi zajedno svratiti ovdje, pokupiti mamu pa se zaputiti u Rijeku kod najmlađeg od braće. Odbio sam njegov prijedlog rekavši kako ne želim biti smetnja.
-Dobro, kako želiš.- rekao je Dražen i zaputio se u svoju sobu. Prije nego je zatvorio vrata zastao je, pogledao me, osmjehnuo se i rekao:-Možda zajedno s mamom napišeš kakvu novu priču.-
Buljio sam u zatvorena vrata na znajući što je točno Dražen mislio kada je rekao to što je rekao.

Iako sam kasno zaspao rano sam se probudio. Na brzinu sam se istuširao i obukao bermude. Raskopčane košulje sa Slavičinim laptopom ispod ruke krenuo sam prema njenoj kući. Dražena nije bilo. Uistinu je rano otišao. Vrata Slavičine sobe bila su otvorena. Krevet složen… Nagnuo sam se preko ograde i vidio je kako sjedi u dvorištu i čita neku knjigu. Glasno sam je pozdravio zaželjevši joj dobro jutro. Skinula je naočale i podigla glavu prema meni. Nasmiješila se i mahnula mi. Pozvala me da siđem dolje. Djelovala je odmorno i svježe. Na sebi je imala košulju i šos. Spustio sam se u blagovaonicu a ona se već ustala i išla mi u susret.
-Idemo u radnu sobu.-rekla je.
Sjela je za radni stol a ja nasuprot nje. Opet nije imala grudnjak a gornja tri gumba bila su joj otkopčana. Nagnula se prema meni i omogućila mi lijepi pogled na svoje sise. Pitala me kako su mi se svidjele priče. Iskreno sam rekao kako su priče vrlo zanimljive i svidjele su mi se. Osjetila je da oklijevam i da želim još nešto kazati. Potakla me da kažem što želim. I jesam. Pitao sam je koliko je od svega napisanog uspjela pretvoriti u stvarnost.

-Ha, ha,ha, ha…- Glasno se nasmijala zabacivši glavu unazad.-Uistinu te to zanima?-
-Da.-
-Prije nego ti odgovorim želim da mi kažeš koja se od priča tebi najviše svidjela, ali iskreno i bez oklijevanja.- priprijetila mi je prstom. Ponovo se nagnula prema meni još više nego prije i opet sam blenuo u njene sise.
-No, reci!- rekla je
Počeškao sam se po glavi i priznao da me se najviše dojmila priča gdje joj partner veže ruke na leđima, zadigne joj suknju, žestoko ju ispljuska je po guzici i pojebe je u šupak.

Izgovorio sam to u jednom dahu ne znajući kako će reagirati. Uozbiljila se i pružila svoje ruke naprijed stavivši ih na moje.
-Zanimljivo… To je jedna od priča koju još nisam pokušala pretvoriti u stvarnost.- rekla je gledajući me oči a moje oči bježale su na njenu razdrljenu košulju. Možda je i lagala kada je rekla kako tu priču još nije pokušala realizirati u stvarnosti no meni je sad bilo sasvim svejedno govori li istinu ili laže.
-O čemu razmišljaš?- Pitala me – Možda o tipu iz priče koji me…-Zastala je i raskopčala još dva gumba na košulji. Kurac u mojim bermudama počeo je divljati. Pružio sam ruke preko stola prema njoj i gurnuo ih u rastvorenu košulju. Čvrsto sam je zgrabio za sise a trenutak kasnije palcima i kažiprstima uhvatio sam njene nabrekle bradavice i potegnuo ih, nimalo nježno, prema sebi. Lice joj se, mada uz bolnu grimasu, razvuklo u osmijeh nakon kojeg je ispustila glasni uzdah.

Ustao sam i stao iza nje. Preko ramena natezao sam njene bradavice baš kao i njezin imaginarni partner iz priče. Ispuštala je bolne uzdahe ali ni jednom gestom nije pokazivala da to ne želi. Otvorila je ladicu stola i izvukla tanko ali čvrsto bijelo uže. Znači stara kuja je na sve mislila, pomislih. Podigao sam je na noge… Uzeo sam uže i stavio joj ruke iza leđa. Dlanom ruke gurnuo sam je naprijed i ona se poslušno presavila preko stola. Vezao sam joj ruke pa potom zadigao šos iznad bokova. Svukao sam joj gaćice… Pogled na njeno golo, isprćeno, dupe dodatno me raspalio. U svega nekoliko sekundi svukao sam sa sebe košulju i bermude.

Raspalio sam joj žestoku pljusku po dupetu… Vrisnula je a odmah potom uslijedila je druga pljuska. Nakon svake pljuske ispustila bi prigušen vrisak… Pljusako sam je prilično jako ostavljajući crvene tragove svojih prstiju na njenim guzovima. Dupe joj se opasno zacrvenjelo. Sagnuo sam se i prstima joj raširio guzove. Pljunuo sam joj ravno u šupak nekoliko puta… Prstom sam po šupku razmazivao pljuvačku povremeno joj ga gurnuvši u unutrašnjost guze. O da, odmah mi je bilo jasno da je ova guza već primila lijepu količinu kurčeva jer otpor anusnog mišića bio je vrlo slab.

Lica oslonjenog o plohu stola procijedila je:-U ladici… U najdonjoj ladici.-analni, analno, guza, guzu
Što u najdonjoj ladici pitao sam se ali sam otvorio ladicu. Unutra se nalazila tuba lubrikanta. Uzeo sam tubu i istisnuo lijepu količinu gela. Natrljao sam joj šupak a potom i svoj kurac. Vrhom glavića trljao sam je po šupku a ona je spremno lagano raširila noge i još se više isprćila. Uhvatio sam je rukama za bokove i zabio joj kurac u šupak. Iako me lagano zapeklo kod podnožja glavića zabijao sam joj ga do kraja ne mareći za to peckanje. Podigla je glavu, široko razjapila usta i ispustila glasan krik. Nemilosrdno sam joj ga zabijao do jaja povremeno je raspalivši dlanom ruke po guzovima.

Glasno daščući uspjela je reći kako je žulja rub stola. Odmaknuo sam je od stola i polegao na tepih. Ležala je na boku sklopljenih očiju i poput prave poslušne kuje čekala da je nastavim jebati. Legao sam na bok iza nje i rukom joj malo podigao nogu. Nastavio sam je jebati u guzicu. Na svaki moj ubod kurca glasno bi zastenjala. A onda sam ja kriknuo poput zvijeri… Sperma je nezadrživo šibala iz mog kurca obilno puneći unutrašnjost Slavičine guze. Čekao sam da se skroz ispraznim i tek onda lagano izvukao kurac iz njenog šupka. Odvezao sam joj ruke… Ležala nepomično možda još punu minutu prije nego se dlanovima ruku oslonila o tepih. Gledao sam njezin šupak iz kojeg se cijedila sperma. Opalio sam joj pljusku i sperma iz šupka špricnula je po tepihu. Glasno je vrisnula i stavila dlan ruke na guzu dajući mi time na znanje da joj je bilo dosta.

Bila je na koljenima i zabacivši glavu unazad rukama je popravljala kosu… Zavukao sam prste ispod nje, tj. između njenih nogu, i protrljavši joj pičku prstima sam prešao preko šupka. Na vrhovima prstiju ostalo je sperme koja se cijedila iz njene guze. Prišao sam joj sprijeda i prst na kojem je bilo sperme gurnuo joj u usta. Pocuclala ga je uz osmijeh na licu. Upravo tako je ona završila svoju priču. Dudlajući i ližući prst natopljen spermom. Pomogao sam joj da ustane. Podigao sam njene gaćice i pružio joj. Otvorila je vrata i zastala… Okrenula se prema meni i stavila prst na usta dajući mi time na znanje da budem tiho. Učinila je to s razlogom. Sad sam i ja mogao čuti Draženov glas. Dozivao je nju ali i mene.

Slavica je stavila ruku na usta i smijala se ali tiho. Ja sam na brzinu obukao bermude i navukao košulju. Tiho mi je rekla neka odem gore i kažem Draženu da se ona sprema i neka je sačeka na terasi. Popeo sam se brzim koracima a Dražen je stajao na vratima mamine sobe. Podozrivo me promatrao čekajući da ja nešto kažem. Rekoh mu kako se Slavica sprema i ubrzo će izaći. Krenuo sam preko terase prema staroj kući pozvavši Dražena da me upozna sa svojim ujacima. Cinički smiješak s njegova lica nije silazio. Iako ništa nije rekao shvatio sam kako on vrlo vjerojatno pretpostavlja zašto mu se nismo odmah odazvali. Nisam se baš osjećao ugodno ali nastojao sam se praviti blesav. Dražen me upoznao s ujacima a desetak minuta kasnije dolje u dvorište spustila se Slavica. Obukla je traperice i majicu a kosu je svezala u rep. Ušla je u auto ispričavajući se zbog toga što su je morali čekati.

Ostao sam još dva dana kod Dražena. U stvari, preciznije bi bilo reći da sam ostao kod njegove mame. Dražen i ja nikada nismo razgovarali o tome što se između njegove mame i mene dogodilo a i dalje se događa. Znam da on vrlo dobro zna zašto sad rado vikendima idem s njim u to malo selo kao što zna zašto njegova mama dolje provodi vikende baš kada i nas dvojica. Zna on da se ja noću iskradam iz sobe i odlazim kod njegove mame. Sve to zna ali ne zna detalje a i ne pita. Ne zna da gotovo nema dijela kuće gdje mu nisam pojebao mamu ili gdje mi nije popušila kurac. Na terasi, u dvorištu, u podrumu između bačvi za vino gdje sam joj u pičku ugurao pipu s bačve, u njenoj sobi, kuhinji, radnoj sobi na stolu, pa čak i u njegovom autu… Ali i u njegovoj kući u Zagrebu dok je on bio na fakultetu a njegov tata na poslu.

Poledaj i ...
20 Godišnjica Mature

Zovem se Mario imam 36 godina, rastavljen imam sina od 6 godina. Iako smo se Read more

Vrhunska Strast

Lagana, neobavezna prepiska je trajala danima. Najpre smo razmenjivali poruku-dve dnevno. Pa nastavili malo češće. Read more

Ispunjena Želja – Četiri Kurca u Mojoj Ženi

Evo i njen okrugli rođendan 50-i. Pošto je subota obećao sam joj izlazak na večeru Read more

Nikola

Imam 30 godina i mislila sam da sam davno nadišla maštanje o nedostižnim muškarcima.Pogotovo onih Read more

Iznenada Zadovoljena

Od pre godinu dana u kuci zivim sa mamom, njenim drugim muzem i njegovim sinom Read more

(Visited 1.264 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.