februar 23, 2024

Jako Dobar Film

1
oral prijatelju na kolenima

Rano ujutro ispratila sam roditelje i naravno, vratila se u krevet. Otputovali su na letovanje, a ja sam ostala kod kuće planirajući to vrijeme, naravno, iskoristiti za poneki party. Ipak, prvi dan sam provela sama, a i noć sam trebala.

Ipak, nisam osoba koja ceni samoću, pa sam pozvala par prijatelja. Naravno, pošto sam ih zvala u zadnji tren, svi su bili zauzeti. Pomirila sam se sa situacijom, uzela kokice, uskočila u trenerku i ubacila u dvd neki film. Nisam uspela odgledat ni prvih nekoliko kadrova kad sam začula zvono na vratima. Stisnula sam pauzu i otrčala otvoriti vrata. Na vratima sam ugledala Ivana, jako dobrog prijatelja, sa bocom vina i nešto grickalica.

„Nadam se da imaš kole“-rekao je umesto pozdrava i prošao pored mene u kuću pruživši mi lepi pogled na svoju guzu. Primetivši da buljim, izazovno je zanjihao kukovima i nasmejao se:
„Nije lepota prelazna“
„Ah, da, znam… sva sreća“- uzvratila sam istom merom i zaputim se u kuhinju po čaše i kolu.

Naravno, dok sam se vratila, već mi je zauzeo teritorij-raširio se po kauču koliko je dug i širok. Sela sam na pod ispred kauča i ponovno pustila film…ionako nismo imali pametnijeg posla. Ali nije on mogao sedeti miran, ili bi mi stopalom mazio ramena, ili bi seo iza mene i igrao se s mojom kosom. I pre smo se tako zafrkavali, u društvu, ali od toga nije bilo ništa više od pukih igrica. Te večeri je bilo nešto drugačije.

Večeras se osećala napetost. Inače bih se već okrenula i nabacila neku šalu, no ne i ovaj put. Ostala sam sedeti okrenuta leđima, a on je ruke prebacio na moj vrat i počeo me masirati. Oboje smo ćutali. Pomerio mi je kosu s vrata i poljubio me nežno. Naslonio je bradu na moje rame, osetila sam bockanje dvodnevnih dlačica i to me dodatno uzbudilo. Oduvek sam patila za dlakavim muškarcima, naravno, u granicama normale.poljubac u vrat

„Smeta ti“-upitao je, verovatno se uplašivši moje neuobičajene ukočenosti. Svi su navikli da sam vesela i opuštena, spremna za akciju.
„Ne, nastavi“- šapnula sam, iznenadivši samu sebe što nisam uspela izgovoriti glasniju rečenicu.

Nastavio mi je ljubiti vrat, povukao me sa poda na kauč i zavukao ruke pod moju majicu, milovao mi je trbuh i grudi, već ranije oslobođene grudnjaka, koji nemam običaj nositi kod kuće. Uhvatio me za struk i okrenuo prema sebi, tako da sam mu sada sedela u krilu, tačnije zajašila ga i gledala ga pravo u oči.

Prvi put me poljubio u usta, nežno i polako a zatim me pogledao u oči kao da očekuje odgovor na životno važno pitanje. Odgovorila sam mu dugim strastvenim poljupcem. Stavila sam ruke na njegov potiljak i mrsila mu kosu. Kosu na kojoj mu mnogi zavide. Spustila sam usne na njegov vrat, svukla mu majicu i milovala njegova mišićava prsa.

Ljubila sam mu bradavice, čupkala dlačice na prsima. Čitavo vreme mi je uzvraćao nežnim i brzim poljupcima u vrat. Ubrzo mi je skinuo majicu, oslobodivši moje grudi i uzimajući ih svaku u ruku i naizmenično ljubeći bradavice.

„Tako sam dugo sanjao o ovome… ali ni u snu nisi imala ovako lepe grudi“- prošaptao je i nastavio mi lizati grudi, grickati bradavice. Već smo oboje ubrzano i otežano disali, a u njegovim pantalonama osjetila sam nabrekli kurac. Pokušala sam otkopčati rasfešlus, ali nisam uspela.
„To ti je neki patent protiv silovanja“- pokušala sam zvučati opušteno kao inače, ali to nije bilo ni blizu mog glasa.
„Haha, da, šta misliš da me neka zaskoči na putu ovamo?“

Sam je otkopčao pantalone, a ja sam se odmaknula i svukla ih i preko njegovih crnih uskih bokserica ga milovala. Očekivala sam da je velik, ali ovo… nisam se mogla suzdržati
„ooopa“ uzdahnula sam i oblizala usnice. Spustila sam se na kolena ispred njega, izvukla mu kurac iz bokserica i vrhom jezika počela milovati vrh glavića.

oral prijatelju na kolenimaPolako sam se spuštala prema korenu, sve vreme ga ližući samo vrhom jezika. Kad sam došla do jaja, nekoliko puta sam liznula njegova jaja pa se naglim pokretom vratila do vrha. Kad sam ga uzela u usta oteo mu se glasan uzdah. Pogledala sam prema gore. Čitavo vreme me posmatrao. Nastavila sam ga maziti, povremeno ga drkajući, i neprestano ga palacajući jezikom.

Nakon nekog vremena podigao me na kauč, a on je zauzeo moj položaj u podnožju mojih nogu i počeo me lizati. Prvo je lizao i ljubio moja bedra, dovodeći me do ludila. Pokušala sam ga pokretima navesti da me poliže po maci, ali nije se obazirao.Samo se nasmejao i promumljao „nestrpljiva si, ha?

Napokon je dugim poljupcem i vlažnim lizom počastio moju uzavrelu macu. Oteo mi se glasan uzdah, ili tihi vrisak, nešto između toga. Nastavio je lizati, najpre polako i nežno, a zatim žestoko i pohotno, s vremena na vreme grickajući moj klitoris.

Brzo sam svršila u grčevima, ostajući bez daha. Popeo se na mene, još uvijek krut. Iz ovog ugla činio mi se još veći. Polako je ušao u mene, celo vreme me ljubeći. Polaganim pokretima je ulazio u mene sve dublje, ali ga ipak nisam mogla prihvatiti do kraja, i ovako mi je postajalo bolno. Primetio je to i povukao me sa sobom u sedeći položaj.

„Ovako možeš sama kontrolisati koliko duboko će ići…“ I imao je pravo. Spuštala sam se i podizala, a bol više nisam osećala. Spustila sam se na njega do kraja, kretala polako, pa brzo, pomerajući kuko ve čas brzo, čas polako i nežno. Ubrzo sam opet svršila. Nakon tog orgazma me je postavio na kolena naginjući me lagano napred i ušao u mene otpozadi. Neverovatno me palila blizina njegovog tela, napaljenost koju su stvarala naša tela pomičući se, njegova jaja koja su me pri svakom pokretu lupkala po klitorisu. prijatelj se nabija u njenu pičku

Čula sam kako sve glasnije uzdiše. Osetila sam kako mu se približava orgazam, sišla sam s kauča i uzela ga u usta. Svršio je brzo, puneći mi usta valovima vrele sperme. Ispustila sam ga iz usta, a on je na moje iznenađenje i dalje stajao. Pogledala sam ga, a on se samo nasmešio i povukao me gore, k sebi.

„Vidiš sad koliko me pališ? Nikad pre mi se ovo nije dogodilo“ poljubila sam ga umesto odgovora i naslonila glavu na njegovo rame. Zapalio je cigaretu, obgrlio me jednom rukom i milovao mi kosu.

„Jako dobar film. Nisam već dugo gledao ovako dobar“- nasmejao se i poljubio me u čelo.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 2.093 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Jako Dobar Film

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!