30 maja, 2023

“Ja UVEK imam kontrolu braco…”

0
jebanje seke u kupatilu

Ako ste muškarac, onda se sve što radite ili o čemu razmišljate lako može prevesti u nešto što ima veze sa seksom. Svaki muškarac to zna… toliko je jednostavno. Neko bi mogao da priča sa mnom o nečemu zaista važnom i bam, seks mi ispunjava mozak i gubim svu koncentraciju onoga što mi ta osoba govori.

Na primer, probudio sam se oko podneva. Sišao sam dole da uzmem nešto za piće, a moja sestra je prošla pored mene dok sam silazio niz stepenice. Bio sam i dalje u polu snu. Nastavio sam niz stepenice i otišao u kuhinju. Zgrabio sam flašu vode i počeo da gutam osvežavajuće hladnu tečnost.

Deset minuta kasnije prelistavam nasumične članke na telefonu, kada mi se odjednom u glavi pojavi slika moje sestre kako hoda po kući u toplesu. Njene prelepe sise slobodno poskakuju dok je hodala po kući radeći šta god da je radila. Izlazim iz toga i vraćam se u stvarnost, samo da bih ispred sebe pronašao razočaravajući članak o cenama školarine i velikom erekcijom u gaćama.

Naravno, odmah sam osetio stid i gađenje prema sebi. To je bila moja sestra o kojoj sam razmišljao, i verujte mi da do tada nisam imao nasumične fantazije o njoj. A onda sam shvatio, kada sam prošao pored nje na stepenicama, nosila je belu majicu bez grudnjaka, a bradavice su joj se malo videle kroz tanki beli materijal. Uveravao sam sebe da je to jednostavno moje telo koje se budi i uspostavlja vezu sa onim što nisam primetio dok sam hodao niz stepenice.

Kad sam sebe opravdao, odlučio sam da se vratim u svoju sobu i da opravdam svoje opravdanje drkanjem na neku normalnu devojku sa kojom nisam u nikakvom srodstvu. Ležao sam u svom krevetu samo u majici, vrata su bila zaključana štiteći me od nasumičnih upada u moju privatnost. drka kurac u krevetu

Krenuo sam polako, leva ruka je išla gore-dole. Um mi je bio ispunjen mislima o ženama velikih grudi koje luduju jedna za drugom. Jebale su se prstima dok sam ja gledao sa strane i polako im se približavao. Počeo sam da tucam jednu od devojaka s leđa, dok je ona gurala celu šaku u pizdu druge devojke. Tiho sam i snažno masturbirao na tu fantaziju.

Taman sam hteo da svršim kada se začulo glasno: “Stanko!!!” Moja sestra je lupala po mojim vratima i tresla kvaku u nadi da će otvoriti vrata. Odgovorio sam što sam smirenije mogao: “Šta hoćeš Bojana?!” – tiho sam iskočio iz kreveta i nabacio bokserice.

Malo sam se znojio od aktivnosti koja je prerano prekinuta, ali sam i dalje bio polu tvrd. Otišao sam do vrata i oslušnuo: „Ogroman jebeni pauk mi je u sobi! Pusti me unutra!“

„Ubij ga papučom nekom jebote!”

Nastavila je da pokušava da otvori vrata. Brzo sam smislio plan. Pripremio sam se, otvorio sam vrata i ona je ušla unutra a ja sam odmah pokušao da prođem pored da pomisli da idem da se pobrinem za pauka. Na delić sekunde naša tela su se dodirnula jedno o drugo dok smo se mimoilazili. Bio sam glup što joj nisam okrenuo leđa kada se sve dešavalo i zakačio sam joj stomak svojom blagom erekcijom.

Pretvarao sam se kao da se to nije dogodilo i zatvorio vrata za sobom. Uplašio sam se, ali sam brzo skrenuo pažnju na ogromnog jebenog pauka kod mojih nogu. “Jebote, ovo je zaista džinovski jebeni pauk!” vikao sam od užasa.

“Pa rekla sam ti idiote!” moja sestra je dobacivala iz moje sobe.

Preskočio sam zver, otrčao u kupatilo, zgrabio metlu i vratio se da se suočim sa zlom koje je pokušavalo da osvoji moj hodnik. Jedan udarac i pauk je bio zgnječen. U isto vreme moj kurac je bio miran i pribran. Otvorio sam vrata svoje sobe i zatekao sestru kako se savija na krevetu gde sam malo bre žestoko masturbirao. Prljave misli su počele da me opsedaju.

“Mrtav je, sada možeš da ideš u svoju sobu”, rekao sam, nadajući se da će saslušati i jednostavno otići.

“Hvala!” rekla je pre nego je poskočila i zagrlila me. Krenula je iz sobe, ali je dodala poslednji komentar: “Možeš sada da se vratiš jebanju svoje ruke, perverznjaku.”

Pre nego što sam uspeo da se verbalno odbranim, zalupila je vrata za sobom, ostavljajući me ponovo samog u svojoj sobi. Nisam znao šta da mislim o tome što se dogodilo. Pokušao sam da se smirim, ali nisam mogao. Odlučio sam da se osvežim u nadi da će mi to pomoći da se smirim. Moja sestra i ja smo bili jedini kod kuće; naši roditelji su bili van grada na par dana. tuširanje brat

Oboje smo bili punoletni, tako da su naši roditelji bili mirni da nas ostave same na nekoliko dana. Nismo bili tinejdžeri koji su pravili žurke, tako da nisu imali o čemu da brinu. Prateći događaje od tog popodneva, prilično sam uživao u tuširanju mlakom vodom. Razmišljao sam o tome šta je moja sestra rekla i zaključio da se samo zeza sa mnom i da nema potrebe da se cimam. Razmišljao sam i da završim ono što sam ranije započeo, ali sam se odlučio da sačekam neki drugi trenutak.

Kada sam završio sa tuširanjem primetio sam sestrin brus kako visi pored lavaboa. Opet prljave misli, opet kreće erekcija… i opet moja sestra koja pokušava, ali ovaj put uspeva da uđe jer debil nisam zaključao! Krenuo sam po svoj peškir i brzo se pokrio, ali bilo je prekasno. Već me je videla.

„Šta koji kurac, kako to ulaziš bez kucanja?”

„Zašto nisi zaključao vrata budalo?” Bojana se smejala. “Čekaj… nije valjda da sam… Jesam li te opet prekinula braco?”

Sada mi se otvoreno rugala. Pokušao sam da je prođem i okončam ovu situaciju, ali ona je svojim telom blokirala vrata. Njeno telo koje nije imalo ništa osim peškira koji ga je pokrivao, samo peškir koji je pokrivao te prelepe sise i njenu pičku. “Skloni mi se s puta Bojana!” Zahtevao sam dok sam pokušavao da je zaobiđem. Ali umesto toga, okliznuo sam se na mokri pod, ponevši sa sobom njen peškir.

Podigao sam pogled dok sam ležao na leđima. Iznad mene je bila moja sestra potpuno gola. Njene sise su bile baš onakve kakve sam ih zamišljao; njena pica nije imala ni najmanju dlačicu na sebi. Bio je to samo brz pogled, ali sam prvi put mogao da primetim koliko je moja sestra bila seksi. Sve na njoj je bilo predivno, njene duge noge, oči, njena kosa do ramena. Bio sam obuhvaćen ovim vizuelnim prikazom, ali me je odmah probudio sapun koji me je udario u čelo.

Moja sestra me je pogodila njima a onda povukla svoj peškir. Nesvesno, još uvek sam se hvatao za nju za podršku. Čuo sam je kako viče na mene da joj vratim peškir. Kada sam shvatio da ga i dalje držim, pustio sam ga. Zgrabila ga je i začas se pokrila. Lice joj je bilo crveno, ili od besa ili od stida. Polako sam ustao, a peškir mi je još uvek pokrivao kurac. Još jednom sam pokušao da je prođem, ali ipak nije htela da se pomeri.

„Ti si mene celu video, sad je moj red da tebe vidim.”

„Kako da ne… pomeri se kučko.” uzviknuo sam, još jednom pokušavajući da prođem pored nje.

Zatim je spustila peškir tako da joj je sada pokrivao samo struk. „Eto, srešćemo se na pola puta.” Pokušavala je da me natera da igram igru, ali nisam zagrizao. „Bojana, drago mi je što znaš da si zgodna i sve to, ali neću ti pokazati svoj kurac. Kapiraš?”

Svađao sam se, pokušavajući da ne gledam dole u njene sise. Zatim je potpuno bacila peškir sa sebe. Nastavio sam da se borim protiv želje da pogledam dole, ali sam odbio da prekinem kontakt očima. U tom trenutku me je obuhvatila svojim telom. Bila je na meni, gola, zgrabila je moj peškir i povukla ga sa mene.

Lice joj je bilo ozareno požudom. Spustila se sa mene držeći moje ruke i počela je da posmatra moju muškost izbliza. Očigledno je uživala u tome. „Možeš misliti o meni šta god želiš… verovatmno kruže i tračevi po kraju… ali istina je da nikada ranije nisam videla kurac iz ovolike blizine.”

Bio sam siguran da sere! Nema šanse da je moja brutalna sestra nevina! Kontao sam da je pojebala barem nekoliko momaka do sada. „Otkud jebote znam, ne idem da se hvatam u koštac sa drugim tipovima da bih video njihove kurčeve!”

Zatim je zgrabila moj penis. „Bojana, prestani … ovo je pogrešno.” Molio sam je, ali duboko u sebi sam želeo da nastavi.

„Samo malo brate…“ rekla je nestrpljivo, kao da sam ja taj koji joj pravim neprijatnosti. „Ne smem ovu priliku da propustim… on je tako… moćan!” jebanje sestre u sise

„Bojana…” nije slušala. Počela je da mi drka kurac. U početku je išla polako, a onda je počela da ubrzava. Gledao sam njene sise kako poskakuju dok je ovo radila. Mora da me je videla kako je gledam jer je stala i pogledala u svoje sise. „Jesu li lepe kao druge koje si do sada video?” Upitala je. Zatim je počela da puzi bliže meni. Uhvatila mi je jaja jednom rukom, a zatim se nagnula preko mog kurca i stavila ga između svojih sisa.

U ovom trenutku je znala da se neću boriti protiv toga. Pustila je moja jaja, a zatim je uhvatila svoje sise tako da su zagrlile moj kurac. Počela je da se kreće gore-dole. „Jebote…” zastenjao sam. Nastavila je da me gleda u oči dok sam joj jebao sise. A onda je stala. Pomerila se malo dole, puštajući moj kurac iz svojih sisa. Zatim je stavila moj kurac u usta, i počela da liže i sisa. Ovo je bilo tako pogrešno, ali nisam mogao da poreknem koliko je bilo dobro. Bio sam sve bliže i bliže orgazmu. Ali onda je prestala. Ustala je i pogledala moje nago telo. Zagledao sam se u njeno golo telo.

„Da li želiš ovo što vidiš?” upitala je stavljajući srednji prst preko svoje pičkice i nežno je mažeći. Nisam odgovorio. „Znam da želiši.” I dalje nisam odgovorio. Kako bih mogao da odgovorim? Ništa drugo nije rekla. Pomerila se tako da je stajala ispred mene, moj kurac zalepljen za njeno telo. Polako me je pomerila i posela na dasku od wc šolje i opkolila moj kurac. Raširila je prstima svoju pičku i polako se spuštala na moju kurčinu. Ulazio sam sve dublje u nju, osećao sam kako se širi. Na trenutak se trgnula, ali je onda počela da se kreće gore-dole. Njena pica je bila uska i jebeno topla. Jahala me je sa ne baš sjajnom tehnikom, ali je opasno uživala. jebanje seke u kupatilu

Nakon nekoliko minuta odlučio sam da preuzmem kontrolu, podigao sam je i stavio na pult u kupatilu. Počeo sam da se nabijam u nju, sve jače i jače. Veoma brzo je doživela prvi orgazam. Njeno lice je počelo da se steže, zatvorila je oči i sa nogama omotanim oko mene, njena pica se stisnula kad je dostigla vrhunac.

Glasno i ubrzano je dahtala. Zatim mi je udarikla šamar i razdvojila se od mene. Tada me je pogledala i tiho rekla, “Ja UVEK imam kontrolu braco… Možeš sada da završiš sa jebanjem svoje ruke, perverznjaku.” Zatim se okrenula i izašla iz kupatila ko zna gde.

Stajao sam u kupatilu još uvek go, još uvek tvrd. Pomislio sam u sebi: “Šta se jebote upravo dogodilo?”

KRAJ!

(Visited 6.096 times, 17 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 21 Prosecna ocena: 3.6]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!