30 marta, 2023

Iznenađenje u Diskoteci

dvojica u obe rupe

Moja zena, Marija, je zgodna crnka koja jos nema 30 godina. Posle nekoliko godina braka počeo sam da maštam kako je jebe drugi muskarac i to me veoma palilo. Na samu pomisao da je probala drugi kurac zestoko sam drkao.

Često sam joj pominjao te svoje maštarije i predlagao joj da jednom proba drugi kurac ali ona nije htjela ni da cuje i uvijek bi se posvađali nakon takvih razgovora.

Posle određenog vremena, u toku sexa, priznala mi je kako mašta da je jebe nepoznati muskarac ali da je to samo mašta i da ne zna da li bi to ikad probala u stvarnosti. Kako je vrijeme prolazilo više joj nisam ni pominjao svoje maštarije i rijetko smo kad razgovarali o sexu a i sve rijeđe smo ga upražnjavali. Mislio sam da i ne voli mnogo sex pa stoga nisam ni insistirao da ga često imamo.

Rijetko kad smo izlazili pa nam je bilo veoma dosadno. Jedno veče odlučili smo malo da izađemo u diskoteku koja se nalazi u obližnjem gradiću. Primjetio sam da je puno vremena provela u sređivanju za izlazak. Obukla je kratki minic i visoke štikle, izgledala je veoma sexy tako da bi svaki muskarac poželio da je nabije na kurac. sexy ženica u štiklama

U diskoteku smo stigli oko 11 časova, bila je gužva. Kako su u diskoteku samo visoki stolovi za stajanje jedva smo našli mjesto pored stola. Za našim stolom su, pored nas, bila još dva muškarca koji su ispijali neko žestoko piće djuskali gledajući oskudno odjevene cure. Naručili smo piće, odlučili smo se za alkohol iako nikad ne pijemo. Ona je naručila pelinkovac a ja špricer.

Popila ga je skoro na ex i naručila drugi. Primjetio sam da se polako opušta, đuskala je i zanosno uvijala kukovima. Ja nisam volio da igram, što je njoj jako smetalo, tako da su za našim stolom djuskali jedan od momaka i ona. Oba momka bili su jako zgodni, koliko to ja mogu da ocjenim, visoki i jako razvijeni, crnog tena.

Kako je vrijeme odmicalo primjetio sam da Marija flertuje sa momcima za našim stolom što me je u tom trenu iznerviralo. Oni su se sve više približivali njoj tako da su se u djuskanju dodirivali. Vidjeo sam pozudu u Marijinim ocima i znao sam da je napaljena. Počela je razgovor sa jednim od njih ali od preglasne muzike nisam čuo o čemu su razgovarali. Posle par minuta rekla mi je da mora do toaleta.

Primjetio sam da je momak sa kojim je razgovarala nestao pa mi je proletjela misao kroz glavu da nisu negdje zajedno ali sam mislio da umišljam i da nema šanse znajući njene stavove. Prošlo je par minuta i nije se vraćala, u tom trenu je zazvonio telefon drugom momku koji je bio sa nama za stolom pa je i on otišao. Pomislio sam da su napustili klub i otišli.

Odlučio sam da i ja pođem do toaleta dok se Marija ne vrati. Ušao sam u muški toalet, u jednu od četiri kabine koje nisu bile međusobno pregrađene do plafona. Odmah sam začuo muški glas iz susjedne kabine “Sad je ti malo jebi od pozadi a neka meni puši”. Odmah sam shvatio da dva tipa zajedno razvaljuju od kurca neku ribu. To me je napalilo tako da sam počeo da ga drkam u toaletu.

dvojica mu jebu ženuUbrzo sam začuo jako poznat glas “Koliki ti je kurac, polako molim te”, to je bio glas moje Marije, šokirao sam se! Brzo sam došao sebi i odlučio da ih ne prekidam nego da pratim kako će situacija dalje odvijati. Tip je počeo žestoko da je navlači na kurac i ona je počela da vršti ali drugi joj je brzo, izgleda, začepio usta kurcem.

Odlučio sam da se popnem na wc šolju i da, preko pregrade, vidim scenu kako moju ženu obrađuju dva muškarca. Kad sam se popeo vidjeo sam ogromnu kurcinu, sigurno 24 cm i jako debelu kako u snažnim naletima puni pičkicu moje ženice dok ona malo manji komad drži u ustima.

Jecala je od zadovoljstva dok je primala bez problema ogromnu kurčinu naslonjena rukama na poklopac wc šolje. Počela je da viče mumlajući sa kurcem u ustima „kako je dobro, koliki ti je kurac, mmmmmmmm, ahhhhhh, ne mogu više da izdržim, polako svršiću!“ U tom trenu je još samo rekla „ohhhhh“ i vrišteći počela da svršava, grčeći se na ogromnoj kurčini korpulentnog mladića.

Momak je izvadio kurac, koji je bio sav mokar od njene pičke, i počeo da joj svršava po butinama i dupetu. U tom trenu je svršio i drugi momak u Marijina usta, ona je progutala svaku kap sperme a zatim oblizala obadva kurca svojih jebača. Pušila im je naizmjenično i opet su bili spremni za akciju. Oči su joj sijale od uzbuđenja i vidjeo sam da je prija ova situacija.

Ustala je i rekla: “Želim da me jebete zajedno, da me razvalite od kurca, ko zna kad će mi se pružiti opet prilika a želim da vas osjetim kako ulazite zajedno u mene”. momak sa velikom kurčinom je sjeo na poklopac wc solje. Moja žena ga je zajahala i počela da se silovito nabija ljubeći mu vrat i mišićave grudi. Drugi joj je prišao od pozadi i polako počeo da ulazi u njeno dupe. dvojica u obe rupe

Bila je u sendviču! Uživala je, jako je stenjala “ahhhhh, kako dobro jebete, napunite me spermom” ubrzo je počela da se koprca i bacaka sa dva kurca u sebi, svršavale je u serijama snažno grleći mišićavog muškarca ispod nje.

Ubrzo su svršili i oni i iz Marijine pice i dupeta se cijedila sperma. Ostala je da se ljubi sa njima govoreći im kako se nika d u životu nije bolje pojebala. Brzo sam izašao i vratio se za našim stolom, posle par minuta stigla je i Marija.

Odlučio sam da joj ne otkrivam šta sam upravo gledao. Kad je došla pitala me gdje su nestali momci koji su bili sa nama i prokomentarisala kako je tek počela da se zabavlja a oni su pošli. Bio sam i bijesan i ujedno napaljen. Zavukao samo ruku pod njen minić i osjetio da nema gaćica i da su joj butine vlažne što od sperme što od sokova iz njene pičke.

Uhvatio sam je za ruku i poveo u isti toalet u kojem je maloprije svršila vrišteći. Zadigao sam joj suknjicu i počeo divljački da se nabijam u njenu još vrelu pičku. Toliko je bila raširena i vlažna da me nije ni osjetila a ja sam već svršavao po njenom dupetu.

Nikad joj nisam pomenuo šta sam vidjeo ali sam primjetio da je njena želja za seksom porasla i da mašta da je opet dobro pojebe nepoznati muškarac.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 3.7]
(Visited 4.526 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!