mama prima sina od pozadi

Iznenada Sa Mamom

Erotske price

Keva i ćale su se vratili sa letovanja u Turskoj prilično preplanuli. Ćale je samo prepakovao torbu i sutradan otišao na avion za Rusiju, jer posao nije mogao da čeka, a mama je prionula na spremanje stana koji je bio prilično zapušten dok su oni bili na moru. Ja, naravno, usisivač nisam ni pipnuo, već sam se bavio isključivo učenjem i izlascima.

U poslednje vreme me nije baš išlo sa devojkama i bio sam prilično zagoreo, a jedino žensko koje mi se vrzmalo pred očima tih dana bila je moja mama. i, malo po malo, uhvatio sam sebe kako sve više razmišljam o njoj kao o seksualnom objektu. Ima 41 godinu, ali zato izgleda svetski. Visoka je oko 170, Ima plavu paž frizuru, smeđe oči, poveće sise i prilično tvrdu guzu, kojom je zanosno njihala u ritmu pokreta.

Nagon za seksom mi je bio sve veći, a ja nisam znao šta da radim. Dok sam učio gledao sam je preplanulu kako briše parket u majici na bretele, dok mi se kurac dizao neverovatnom brzinom. Kosa joj je padala preko dekoltea, ali sam jasno video crni čipkasti brus i sise koje su kipile iz njega i klatile se u ritmu njenog brisanja.

Nosila je letnju suknjicu do iznad kolena koja joj je isticala guzu i oble bokove. Popela se na stolicu i počela da briše police sa knjigama. U tom momentu joj je ispala krpa, pa me je zamolila da joj je dodam. Bio sam savijen ispod nje i kada se sagla da je uzme, suknja joj se povila unazad i pred očima mi se, za delić sekunde, ukazao neverovatan prizor.

Nosila je crne tange koje su se usekle u procep njene lepo obrijane pičke, tako da sam jasno mogao da vidim usmine. Zastao sam omađijan, a ona je primetivši to, jednom rukom brzo pokrila suknju. – Šta…šta to radiš?! – rekla je uz osmeh, a obrazi su joj se zarumeneli. – Nemoj da si bezobrazan. – Ništa – promrmljao sam. Dodao sam joj krpu, otišao u kupatilo i izrkao ga kao lud. mamine tange ispod suknje

Od tog momenta samo sam o njoj razmišljao i drkao zamišljajući mamu. Bio sam utučen i povlačio sam se u sebe, jer nisam znao šta da radim. Borio sam se sa nagonom i zdravim razumom. Ipak, pratio sam svaki pokret njenih sisa i guze. Mislim čak da je primećivala kako je pogledom skidam, ali samo bi se zacrvenela i ništa nije komentarisala. Jedno veče sam se ranije vratio iz grada i ušunjavši se nečujno u dnevnu sobu zatekao je kako gleda porniće sa rukom ispod pokrivača.

Primetivši me, brzo je izvukla ruku, promenila kanal i počela neki bezvezni razgovor. Kada sam se istuširao i izašao iz kupatila, kroz poluotvorena vrata spavaće sobe gledao sam kako oblači spavaćicu. Bila mi je okrenuta leđima i imala je na sebi samo gaćice.

Zurio sam u nju opčinjen prizorom i gledao kako joj spavaćica klizi niz telo i butine. Okrenula se i videla me. – Super izgledaš…mislim…ovako…preplanula…a i uopšte – zbunjeno sam promrmljao. Bio sam i sam zatečen svojim rečima, ali nisam prestajao da buljim u njene sise i bradavice koje su se ocrtavale na duboko dekoltiranoj spavaćici. I ona se zbunila.

Videla je izbočinu na mojim farmericama i pocrvenela je. – Hvala ti…. Izvini, nisam videla da si tu….Reci mami, šta se to sa tobom dešava? – Ma…..ništa… – Kako ništa? Smeten si u poslednje vreme, povučen u sebe. Nećeš da razgovaraš. – Nije važno – rekao sam, skrivajući uzbuđenje, i ušao u svoju sobu. Skinuo sam se, legao u krevet i uključio TV.

Iz glave mi nije izlazila slika njenog tela. Odjednom, pokucala je na vrata i ušla u sobu. Sela je pored mene u poluležeći položaj, tako da su mi njene sise bile svega par santimetara od levog obraza. Gledao sam u TV i pravio se da je ne primećujem.

Glumio sam uvređenost, da bi što više pažnje obraćala na mene, a i u tom trenutku nisam znao kako da se ponašam, boreći se sa neodoljivom željom da je pojebem. Levom rukom je počela da me mazi po kosi. Pri tome me je par puta dodirnula bradavicom po obrazu, što je bilo dovoljno da kurac počne da mi se diže.

Pogled joj se zadržao na izbočini na pokrivaču. – Ne mogu da te gledam tako mrzovoljnog. Reci mamici zašto si neraspoložen? Jel’ imaš problema sa devojkama? – jedva je skinula pogled sa moje izbočine.

Strasti su mi se sve više uzburkavale. Kajičkom oka sam gledao u njene bradavice i gola kolena dok mi je kurac bio u punoj erekciji. S’mukom sam se suzdržavao da ne krenem rukom prema njenoj butini, dok mi je u glavi rastao pritisak. Ni sam ne znam kako, ali reči su mi same izlazile iz usta. – Ne mogu više…da izdržim.

Strašno…strašno… me uzbuđuješ i… hoću… da poludim od toga. Danima… si mi samo ti u glavi – ruka mi je sama krenula ispod njene spavaćice. – Šta to radiš? Jesi li lud?-uzviknula je, uhvatila mi ruku i stegnula butine, ne dopuštajući joj dalji prolaz. – Jesam…ali za tobom. Dok te gledam…tako preplanulu…jedva se suzdržavam.

– Znam sine…ali…ali…to nije normalno. Zašto…ovaj…ne…ne znam. A šta misliš kako je meni? –rekla je, sada već tišim tonom i nastavila uzbuđeno, skoro šapatom – Otac ti po dva meseca nije tu…a ja…i ja sam živi stvor. Ali ovo nije…nije normalno…pa ja…ja sam ti majka. –bila je zbunjena i počela je da mi otvara dušu. Pustila mi je ruku, ali ju je i dalje čvrsto stezala butinama. Levom rukom me je mazila po stomaku, valjda da me opusti, a tvrda bradavica joj je bila priljubljena uz moj levi obraz.

– Sine, ti…ti možeš da imaš devojku…koju hoćeš. Ti…mislim…ovaj…mi…ne smemo…nije u redu… – Mama…šta da radim…ne…ne mogu…pokušavam da se…da se obuzdam…ne ide mi…-govorio sam isprekidano i bio napet kao struna, a kurac je hteo da mi eksplodira nadražen njenim češkanjem stomaka. Naslonio sam glavu na njene velike i pune grudi, a usne su mi doticale njenu bradavicu, tvrdu kao kamen. Duboko je i isprekidano disala, nastavljajući da me mazi po stomaku.

Miris njenih predivnih mekih sisa me je opijao. Usnama sam joj obuhvatio bradavicu i blago počeo da je ližem i sisam preko spavaćice. Tiho je uzdahnula i malo se stresla. – Ahh…nem…nemoj…sine…pok…mmmh…pokušaj…da…se…mmmm…savladaš- buncala je. Neprimetno sam joj povukao već izbalavljeni dekolte naniže i nežno uronio licem u njene tople sise, ljubeći ih i upijajući njihov miris. – Pokušavam…ali…ali…to je… jače od mene- mrmljao sam i jedva primetno se pomerio naviše, omogućavajući njenoj ruci da dođe do bokserica. Smaknuo sam gumu i oslobodio najarcani kurac koji mi je šljapnuo po stomaku i po njenim prstima.

Lizao sam joj i grickao bradavice gušeći se se u toplini njenih sisa. – Ohhh…kako je…mmmh…vel…ahhh.- pritisak njenih butina na moju ruku je polako popuštao i krenuo sam ka magičnom trouglu. Uzdisala je poluglasno dok sam joj obrađivao bradavice i rukom prilazio njenim gaćicama. Dodirnuvši ih, osetio sam da su već bile natopljene sokovima njene pičke. Prstima sam joj mazio usmine preko gaćica.

Jedva čujno je uzdisala i pokušavala nešto da kaže, ali je to sve bilo nepovezano i nerazumljivo. Spustila se niže u ležeći položaj i dodirnula mi je kurac. Od uzbuđenja samo što nisam svršio. – Ahhh…stvarno…je..ohhh…dobar…mmm…ne…sm…uhh…ne…smemo…ahh….ovo..- Uhvatila mi je nabrekli kurac koji je pulsirao i počela sasvim lagano da ga drka. Zavukao sam ruku u njene gaćice i počeo da joj mazim klitoris. Uzdisala je glasno i obilato ispuštala sokove iz njene uzavrele pičke, dok mi je sve jače drkala. mama drka sinov kurac

Prstom sam polako prodirao u nju i šarao po njenoj vreloj i mokroj unutrašnjosti. Prestala je da se igra sa mojim kurcem i prepustila se užitku. Divno uređena pička joj je bila skroz mokra, a grudi su joj se nadimale od uzdisaja dok sam joj grickao bradavice. – ahhhh….ahhh…sineee…..ahhhh – sada je već preglasno uzdisala. Izvukao sam mokru ruku iz njenih gaćica, malo spustio bokserice, obuhvatio je oko struka i privukao na sebe. Ležala je na meni sva mokra i zajapurena, nastavljajući da trlja svoju napaljenu pičku o moj kurac koji je jedva čekao da uleti.

Zadigao sam joj spavaćicu, a velike vlažne sise su mi pale preko lica. Lizao sam ih i balavio joj bradavice, dok me je grčevito stezala, trljajući se o kurac. Gnječio sam joj guzove obema rukama, a u glavi mi je bila samo jedna misao:’’Jebaću mamu!’’.

Pomerio sam joj gaćice u stranu, a sokovi iz njene čarobne pećine natapali su mi nestrpljivi kurac u ritmu njenog trljanja. – nn..ahh..nne sm..ahhhh…sine…nne smemo- uzdisala mi je na uvo, više pokušavajući da ubedi sebe nego mene, ali nije joj išlo. Njen nagon za seksom je bio jači. – ahh…mama….ssamo…uhh…ssamo da malo…ahh…uđe- bio sam potpuno sluđen njenim mirisima. – ahhhh….nne…ahhh…nnemmoj…ahhh- pokušavala je zadnjim trzajima razuma da se odupre. Bila je skroz mokra od uzbuđenja.

Ohhh…božže….nne…ahhhhhh…-govorila je u bunilu, meškoljeći se kukovima i osećajući kako moj kurac prodire u njenu začuđujuće usku, vrelu pičku, pičku koja je rađala. Nabila se žestoko do kraja. Aaaaahh….kako je…ahhh…kako je…dobroo…ohhh…mi…ahhh…ne..sm…-nastavila je da se nabija sve jače i jače, dok sam joj stiskao guzove nabijajući je na sebe. – Ahhh…mmama…ahh…ti…si…ahh…

– ŠŠt…ah..ahh..ššta…sam…ja…ahhh..-Uživala je i vriskala kao u transu. Kružnim pokretima mi se nabijala na kurac, dok su joj bradavice i sise bile u mojim ustima, čas jedna-čas druga. – Divna si…ahhh…volim…tvoju…uhhh…macu…i…želim te… – Ahhhh….kako…me…ahh…želiš – Od….pozadi…ahhh… Sišla je sa mene i namestila se četvoronoške.

Savijenih laktova, nabila je glavu u jastuk. Stao sam iza nje, spustio joj gaćice do kolena, naslonio kurac na njenu kipuću pičku i uleteo svom žestinom. Vrisnula je od bola i zadovoljstva. – aaaaahh…sineee…joooj…kako..ohhhhh…kako…je…leeepooo…nabij…mi…ga… mmmhh…nabij ga jače…Mokra guza joj je šljapkala pod mojim naletima, praveći talase. mama i sin u doggy pozi

Rukama sam joj stezao guzove ubrzavajući ritam i zabijajući se u nju kao lud. Mislio sam da joj glavićem cepam matericu. Osetio sam da neću moći još dugo. – Ahhh…mama…svršiću…ahhh – Nnemoj jošš…ahhh…nem..ahhh..-jednom rukom je počela da trlja klitoris. Ahh…aaahhhhh…aaaaaahh….Zatresla se kao da ju je pogodio grom.

Talasi orgazma su je žestoko potresali. Ahhhhhh…ahhh…svrši…ahhh…u mene…ohhh…svrši…u …mamu… Bubnjalo mi je u glavi i zujalo u ušima, dok sam je ludački nabijao s’guza, a onda sam eksplodirao.

Punio sam maminu pičku mlazevima sperme do besvesti, dok mi se stomak grčio i dok i poslednju kap bele tečnosti nisam istresao u nju. Legao sam na krevet sav klonuo, ali srećan. Gledao sam u mamu i ona u mene. Zadihani, nismo govorili ništa, samo smo se zadovoljno osmehivali. – Sine, divan si…

Sada mi je lakše, mada nismo trebali ovo da uradimo. Ali sad, šta je – tu je. – Znam mama, ali ti si predivna. Ko bi mogao da odoli. A u krevetu si fantastična. Pocrvenela je i spustila pogled. Video sam da joj još uvek nije sve jedno što smo se pojebali, ali su joj imponovali komplimenti. Poljubila me je u obraz i otišla da se tušira, dok joj se iz pičke slivala moja sperma.

(Visited 2.632 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.