IZLUDJUJEŠ ME!

Sjedio je ispred mene. Nešto je govorio, ali sam se ja izgubila. Lukas je bio moj prvi dečko i s njim sam izgubila nevinost.“Glupačo!“ pomislim. Nakon te noći, on je nestao na mjesec dana i nije uopće odgovarao na moje pozive. Mislila sam da imamo nešto. Očito sam bila u krivu. On se sada ustajao i ostavio mi novce za piće. Poljubio me u kosu i nestao. Opet.
Nisam htjela biti sama i crnjačit se sa sladoledom dok gledam neku romantičnu komediju. Umjesto toga taksijem sam otišla do Antonia. On je bio moj školski kolega i znao je za cijelu situaciju s Lukasom. On mi je otvorio vrata i odveo me u svoju sobu. Imao je predivan ogromni krevet. Ja sam se samo srušila u tu bjelinu. Uzela sam knjigu s njegovog noćnog ormarića i bezveze listala. Nisam ništa govorila što ga je očito izludjivalo.“ I kako je prošlo s Lukasom?“ naposljetku je priupitao.“Dobro. Valjda.“ ravnodušno sam rekla, a on je legao na krevet pokraj mene, “ Samo sam umorna. Jako.“ Nije ništa na to odgovorio. Uzeo je moju ruku i ukrižao svoje prste s mojima. Ja sam naslonila glavu na njegovo rame i zaspala. Spavala sam dugo, onda sam nekad u noći otišla kući.
Sutradan, Antonio, ostatak društva i ja smo se našli kod njega i gledali neki horor. Ja sam bila izmedju Antonia i jednog Saše. Antonio i ja smo djelili pokrivač (svatko je držao ili jastuk ili pokrivač). U tišini smo gledali film koji je bio loše kvalitete. Odjedanput osjetim kako mi Tonijeva ruka prelazi po bedru. Pogledam ga, a on mi se samo nasmiješi. Vratim se film i pokušam se usredotočiti, no on ubrzo rukom krene prelazit po mom medjunožju. Osjetila sam kako mi pička bubri. Pogledala sam po ostatku sobe, jeli nas netko skužio, no svi su bili skoncentrirani na film. Uspjela sam nekako izvući mobitel i poslati mu poruku.
„IZLUDJUJES ME!“ pisalo je. Pročitao je poruku i jedva spriječio provalu glasnog smijeha. Nagnuo se prema meni i šapnuo „To je i poanta.“ Sada je provukao ruku iza mojih ledja i počeo mi otkopčavati ljetne hlačice. Masirao me preko gaćica, a ja sam zarila nokte u njegovo bedro kako ne bih ispustila glasan uzdah. „Reci ako želiš da stanem“ ponovno mi je došapnuo. Nisam ništa odgovorila, a on je nastavio kružnim pokretima. Bila sam užasno mokra. Cijele gaćice su mi bile natopljene.
Kada je film završio. Ustala sam se i otrčala u kupaonicu. Pokušavala sam doći sebi. Obrisala sam pičku, umila se i vratila u dnevni boravak. Antonio je bio vadio CD iz DVD-a. Prostorija je bila prazna, osim nas dvoje.“Gdje su ostali?“
„Evo baš sam ih ispratio, moraju neki projekt za školu napravit pa su otišli ranije. Želiš li da i tebe otpratim?“
“ Ne ostat ću još malo“ odgovorim i sjednem na kauč. Još je neko vrijeme gledao u mene, a onda otišao oko kauča i došao meni s ledja. Počeo mi je ljubiti vrat i rukama prelaziti preko ruku i ramena.“ Znaš, zbunjuješ me .“ došapnuo mi je. Ja sam samo uzdahnula, ali ovaj puta glasnu. Došao je ispred mene i počeo mi rukama prelazit preko grudi. „Grudnjak ti je tako tanak.“ rekao je. „Ne volim spužvice.“ ispustila sam.“ Ni ja isto“ rekao je i nasmješio se. Skinuo mi je majicu i grudnjak. Počeo mi je lizati jednu dojku, a drugu je rukom mjesio. Počela sam glasno uzdisati i kroz tijelo su mi prolazili različiti podražaji. Grudi su mi bile erogena zona. Mislila sam da ću eksplodirati. Polako se spuštao niže. Skinuo mi je gaćice i hlače. Pred njim je bila moja obrijana pica. Počeo me obradjivati prstima.“ Jebote, što si mokra“ rekao je. Nastavio je gurati prste u moju rodnicu. A onda je zaronio i lizao mi je. Prvo sam bila ukočena jer mi je to bio prvi put da me netko liže, ali sam se uskoro i sama počela nabijati na njegov jezik. Osjetila sam da ću svršiti. I on je to shvatio pa se ustao, ugrizao me za usnu i rekao „A-a, ne još.“ Otišao je do bifea i natočio si Jacka. Cijelo me vrijeme gledao, dok sam ja pokušavala smiriti svoje tijelo. Spustila sam pogled i ugledala ogromnu izbočinu na njegovim Levisicama. Odložio je čašu na stolić i opet se našao ispred mene. Svukao je svoju majicu, a ja sam se pozabavila remenom na njegovim hlačama. Imao je prekrasnu gradju, ipak je bio košarkaš. Napokon sam oslobodila njegovu batinu. Stavila sam je usta i počela ju obradjivati. Povremeno bih ga i gricnula. Lizala sam mu vrh. Ovog puta je on bio taj koji je glasan. Vidio je da će svršiti pa me skinuo, a ja sam ga gledala pomalo razočarano. On se samo nasmiješio. O Bože koliko sam obožavala taj osmijeh. Počeo me je masirati. Nakon masaže kurcem mi je dražio klitoris. Trljao ga je i krenuo bi ulazit, ali bi ga onda opet nastavio trljati. „Jebi me! Jebi me više! Želim te duboko u sebi.“ „To je sve što sam želio čuti“ rekao je i sjurio se u mene. Vrisnula sam od boli. Bio je nježan i polako je ulazio i izlazio.“Jače… jače!“ rekla sam. On se nasmijao i rekao “ Ti to voliš grubo, ha?“ Nisam imala spreman odgovor. Samo sam se ugrizla za usnu. On je ovog puta me počeo nabijati. Jako i brzo. Pomalo me boljelo, ali je užitak bio veći. Počela sam se grčiti i zarila sam nokte u naslon kauča. Svršila sam jako i vrisnula sam pri tom. Disala sam duboko i teško kao da sam pretrčala 5 kilometara. A on se samo nagnuo i rekao „Da sam na tvom mjestu držao bih se tog naslonjača jer ću noćas učiniti da svršiš još puno puta.“ Bacio me na trbuh i krenuo me s ledja, a ja sam znala da će ovo biti jako, jako duga noć…

Poledaj i ...
Svadba

Nikada nisam voleo svadbe, naročito one rođačke. Tada tetke i strine i sva ona mnogobrojna Read more

Kad šogorici pružiš ono što treba

Imam 35 godina i nikad se nisam ženio, što zbog posla, a što i zbog Read more

I mlađi i stariji kolega su se omrsili

Skoro se zaposlio mladi kolega, dobio je sto preko puta mog u kancelariji. Mnogo je Read more

Teta Danijela

Svakog ljeta sam išao sa starcima na more na jedan otok, gdje smo stali 2 Read more

Tucali su me najbolji drugovi moga dečka na žurci

Da sada ne bih pisala nebitne stvari ja ću skratiti priču, Ja i moj dečko Read more

(Visited 18 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.