Istinite Seks price

Iskrena ženica 3 – njena prva trojka

Erotske price

…Nakon sočne jebačine, na plaži hotela “Neptun”,moja draga ženica Zdenka se vratila na spavanje u sobu iznad kafića u kojem je radila.Zaspala je s mirisom sinoćnje jebačine, na sebi , a taj napaljivi miris, bio je prvo što je osetila, kada se probudila.Bila je blago popaljena, što od mirisa koji se širio iz njenog medjunožja, što od pomisli na ponovo vidjenje s Davorom. Ovlaš se otuširala, želeći da zadrži deo tog mirisa na sebi, obukla najkraći minić i usku majicu, koji su isticali svu njenu pojebljivu lepotu i otišla u kafić gde je radila.Gaćice su izvirivale gotovo pri svakom koraku, a ona je, smešeći se sama sebi, osećala kako se zaostala sperma cedi iz nje.

Nije se brinula zbog toga. Još sinoć je je popila tablete za “dan posle” i srećna i zadovljna uživala u pohotnim pogledima, koji su joj upućivali gosti.Godilo joj je to, ali ona je samo izvirivala, kada će naići njen sinoćnji jebač, koji ju je tako usrećio. Pri samoj pomisli na njega, osećela je vrelinu u mačkici, koja je već bila mokra od zaostalih grumenčića njegove sperme i njenih vrelih sokova, stvarajući flekicu na njenim crvenim gaćicama.Pred kraj smene,Davor se pojavio. Ušao je u kafić, a njegove užarene oči, govorile su umesto njega. Gutao je pogledom moju ženicu, prišao joj,lagano je poljubio u obraz – kao prijateljski i samo šapnuo.

“Idemo li… vodim te na jedno posebno mesto…”
“Evo odmah…”,zacvrkutala je moja jebežljiva ženica.

Završila je smenu i pokupila stvari za plažu. Gledala je kradom u Davorovo medjunožje i bila sigurna da mu je kurac bar poludignut. Krenuli su u pravcu luke, gde ih je čekao njegov prijatelj Milan, koji je trebao da ih preveze na to posebno mesto, a posle da ih pokupi. Kad su ušli u barku, Milan je kormilareći krenuo u pravcu jedne divlje plaže u blizini mesta Zaton, koja je imala prilaz samo sa mora.Videla je da je Milan povremeno gleda i merka i posumnjala da se Davor pohvalio prijatelju na kakvu je jebulju sinoć naleteo. Plaža je zaista bila divna, sa sitnim peskom i par velikih stena, obrasla u mediteransko zelenilo.

Odmah su ušli u vodu, do pojasa, koja joj je baš prijala, rashladjujući njenu uspaljenu pičkicu.

Davor je iznenada počeo prskati vodom na šta je moja jebežljiva ženica samo vriskala. Videla je da Milan usidruje barku i skače u more, a ona je jedva čekala da ode i ostavi ih same da se “kupaju”.Davor je to primetio, povukao je k sebi, uhvatio za dupe, liznuo po uhu i šapnuo: “Sad će on da ode… samo da se malo rashladi…”, a onda počeo da joj licka vrat. “Neeemojjj…pred njim, jebozovno se uvijala moja “poštena ženica”, gledajući prema Milanu, koji je bio destak metara dalje, u vodi, do grudi. Bila je sigurna da je merka. Davor je nastavio da je ljubi i liže po vratu, a onda je zavukao ruku pod vodu, u njen kupaći i počeo da mazi i miluje pičkicu, koja je od toga počela da bubri i treperi. Njegova nabrekla kurčina veće je bila van gaća i šarala po ravnom stomaku moje ženice. Uhvatila ga je za kurac i pri samoj pomisli da će ponovo biti jebana tom “konjskom” kurčinom, sva je samo je zadrhtala i nije se više branila. U trenutku je osetila da je ostala bez gornjeg dela kupaćeg, koji je spao, ili ga je Davor skinuo – svejedno.

Njene lepe čvrste sise, našle su se pred Davorom, on je spustio glavu i počeo da ih ljubi i liže. Žmarci su joj prolazili celim telom, a on je nastavio da ljubi i liže ukrućene bradavice, kružeći jezikom . Moja ženica se tresla i stenjala, a onda je obavila ruke oko njegovog vrata i raširenim nogama naskočila na Davorov struk, osećajući tvrdu kurčinu, kako šara po kupaćem, tražeći ulaz u njenu pičkicu.Počela se divlje ljubiti sa Davorom, koji je jednom rukom pomaknuo njen kupaći u stranu. Sledećeg trenutka njegov glavić je dodirivao natečene usmine pičke moje ženice, a ona je samo zastenjala, kada je osetila prodiranje u njenu vrelu unutrašnjost. On je samo spustio na kurac i nabio se u nju do jaja. Jedva se suzdržavala da ne počne vrištati,ali nije smela, znajući da ih Milan sigurno gleda.

Sa svakim sledećim nabijanjem, sram je nestajao, a moja ženica je počela glasno stenjati, dok joj se pička sve više širila na toj tvrdoj batini.To je Davora palilo do te mere, da je u sebi osetila pulsiranje njegovog kurca, koji je udarao glavićem baš na “ono mesto”, gde treba.

Više se nije obazirala, počela je ples na njegovoj kurčini, a vrelina kojom je kupala Davorov glavić, duboko u njoj i njega je dovodila do ludila. Počeo je divljački da se zbija u nju, a onada je moja ženica, kao kroz maglu, čula nešto od čega se za malo onesvestila od uzbudjenja:”Kako si dobraaa…. jebačice moja slatkaaa….” tako bih voleo da te sad možemo OBOJICA RASTURATIII…” Bio je to grom iz vedra neba. Sve joj se pomutilo u glavi od nevidjenog uzbudjenja da će ostvariti jednu od svojih kurvanjskih fantazija. “Ooooooh…”, zastenjala je moja ženica , osećajući pravi jebotres u pički,a kao znak odobravanja, još se jače nabila na njegov kurac. Bez pardona, koketno i mazno, šapnula je na uho svog jebača: “Sve za tebe… ljubavi moja…”, a kao odgovor, osetila je propinjanje Davorovog kurca u sebi. Znala je da će je napunuti, pa ga je još jače zagrlila i stegla mu kurac svojom slatkom pičkicom. Šibnulu su topli mlazevi sperme u pičku moje ženice, a ona je počela da svršava vičući: “Tooooo… jebaču moj…napuni svoju droljicu do čepa…Svršavaaaaaam!” Davor je samo režao i nabijao je na kurac vičući:”Ooooo…kurvetno…ubićemo te od kurca!”, a onda je još jednom divljački zabio kurac u razjebanu pičkicu moje ženice izbacujući poslednji mlaz sperme u nju, a moja fufica je stenjala i gubila se u valovima svršavanja.

Voda je prštala oko njih, Milan je blenuo, neverujući u ono što vidi.Zdenki je sve tutnjalo u glavi. Samo je skliznula s kurca u hladnu vodu, koja ju je vraćala u stvarnost.Davor je uzeo i poneo na plažu,a ona ga je zagrlila oko vrata. Spustio je na pesak pored vode i otišao po prostirku, na koju je legla.Videla je da je nešto šapnuo Milanu, onako, u prolazu.Ležala je i teško disala.Srce joj je preskakalo od divlje jebačine i uzbudjenja zbog onog što je čeka…Davor je legao do nje i počeo je ljubiti.

Videla je da je Milan izašao iz mora, a “šator” koji je napravio njegov kurac, jasno je govorio koliko se naložio, dok je gledao njihovu jebačinu na vodi.Kad je skinuo kupaći, videla je da ima kurac ne manji od Davora,ali zato prošaran velikim žilama,prav i neverovatno debeo,pravi “izvrtač” pičke ,najdeblji koji je moja lomikurka videla u svojih 26 godina.Milan je prišao i legao do njih. Ona se okrenula prema njemu i drsko ga pogledala u oči. Bez uvijanja je uzela u ruku Milanovu batinu i počela da je liže, a on je samo zastenjao i uhvatio za kosu.Jedva ga je gutala,pa je počela da ga liže od glavića do korena. Kad se spustila i vrelim jezikom počela da obradjuje njegova velika jaja, Milan je samo uzdahnuo u počeo stenjati.Ovo je popalio Davora, koji je došao iza moje ženice i strgao joj kupaće sa dupeta. Ostala je potpuno gola izmedju hjih dvojice, halapljivo gutajući Milanov kurac, koji se sav zaslinio od silnog uzbudjenja. Osetila je kako Davorova sperma izlazi iz njene tek jebane pičke i sa još većim užitkom počela lizati Milanovu budžu,koja se trzala u njenim ustima. Davor se napalio kao stoka i prinio joj svoj kurac u lice. Uzela ga je u ruku i počela ljubiti, lizati i gutati…Mirisao je na nju.

Ponovo je strpala Milanov kurac u usta i pogledala bezobrazno Davora u oči. On je kao i Milan bio na “sedmom nebu”,uživajući i gledajući moju ženicu , kako im naizmenično obradjuje batine. Čulo se njihovo dahtanje i mljackanje moje ženice koja je ostvarivala svoju kurvinsku fantaziju.

Po prvi put začula je Milanov glas:”Uuuuh, kakva je ovo fuksa. Moram joj staviti…”

Volela je ona bezobrazluke u seksu, po se još više uzbudila,a pomisao da će debela kita iz usta da razvaljuje njenu pohotnicu dovodila je do ludila. Milan je izvukao kurac iz usta i došao iza nje, a ona se samo blago izvila, nudeći mu svoju već jebanu picu,koja je kljucala od uzbudjenja. Davorovu kurčinu nije vadila iz usta.Osetila je kako ga Milan prislanja i povlači kurcem par puta po otečenim usminama, razmazujući glavićem njene sokove i Davorovu spermu. Okrenula se prema njemu i onako nagužena izazovno i jebežljivo mu rekla:”O perverznjaku jedan, šta mi to radiš? “, a sledećeg trena je osetila kako taj moćni kurac razglavljuje njenu pohotnu pičkicu.Sreća pa je bila već bila dobro podmazana i raširena.Polako joj ga je zabijao šireći je još više, a moja ženica je počela ponovo da divlja i uživa u razglavljivanju.Vrištala je i drala se kao životinja,što je Milana još jače uzbudio, uhvatio je za kukove i počeo rasturati.Ona je vriskala u ritmu njegovih probadanja i besramno uživala u orgijanju.Sise su joj letele na sve strane, a njegova jaja su je udarala po izjebanoj pički.Iz nje je tekla poplava sokova, pomazujući iznova Milanovu batinu koja je rovarila po njenoj uzavreloj utrobi.Čulo se njihovo stenjanje i šljapkanje pičke moje nezaježljive ženice. Milan je uživao i sve se brže zakucavao u Zdenku, koja je počela ludački vrištati:

”Samo me jebiteeeee….ne štedite meeeee….vidite kakva sam fuksetinaaaa!”

Ovo ju je uvek dodatno ložilo u seksu, a njena besramnost samo je delovala i na Milana,koji je počeo da se životinjski zabija u nju.”Ooooh kako je dobro…..razvali mi pičketinuuuu…” Nije mu trebala dva puta reći. Okrenuo je kao igračku, podigao noge na ramena i bez milosti se ponovo zabio u nju do balčka, a Zdenkica je samo vrisnula i ponovo poplavila kurac. Uživala je kao nikada, i sama se nabijajući na njega, dok su je njegova jaja sada udarala po dupetu.”Oooh… Davoreeee…, pa ovaj me rasturaaa…i razglavljujeee…”!, “žalila” se moja ženica uživajući i vrišteći. Osećala je kako se Milan grči i sve jače zabija, nešto mumla, a onda se zakucao u nju i počeo da viče:”Evo ti moja sperma, droljetino razjebana!” Ona se samo izvila, da ga primi još dublje , dok je u njenoj utrobi goreo požar, koji su vreli mlazevi Milanove sperme samo razbuktali. Svršavala je u naletima derući se i vršteći, dok je sperma ispunjaval njenu pulsirajuću utrobu.Ovaj prizor je izludeo Davora pa joj je ponovo gurnuo kurac u usta,koji je ona spremno prihvatila.
Milan se odvojio od nje, izvukao svoju još uvek tvrdu kurčinu i doneo joj pred lice. Nije ni njega odbila… .Perverzno je pogledala Davora, kao da ga poziva da gleda kako liže Milanovu kitu, kupeći sa nje mešavinu njihove sperme i svojih sokova. Sa užitkom je to radila ponovo ih uzbudjujući.
Davoru je kurac od od ovog prizora postajao sve tvrdji.Legao je na ledja i pozvao je da se nasadi.ona je poslušno ustala i jednim potezom se nasadila na njegov tvrdi kurac. Počela se izvijati na njemu, a iz pičke joj je curelo, kvaseći Davorova jaja. Milan je uhvatio za kosu i jebao u usta…

Svi su uživali, a najviše kurvanjska pičkica moje ženice.Plažom su odjekivali krici, vrištanje, parenje…
Nije htela da stanu. Ponovo je čula sebe kako bezobrazno bulazni:”Tooooo,…..jebite svoju droljicuuuu,….samo me rasturajteeee…ja sam vaša kurvetinaaa!”
Milan se totalno otkačio i iznenada kriknuo. Prvi mlaz je dobila u grlo. Izmakla se , uhvatila kurac u ruku, otvorila usta da vidi to prskanje sperme. Vrela sperma je udarala po licu, jeziku, bradi, razlivala se po sisama…Jezikom i prstima je kupila ostatke sa lica i gurala u usta,a onda slasno olizala Milanovu kurčinu, koji je samo dahtao.
Od ove scene,Davoru se kita ukrutila do bola. Navukao je za struk i zabio se u moju ženicu svom snagom. Ona mu je uzvratila mešanjem, kao da hoće da mu polomi kurčinu ,koja je ponovo rovarila u njoj, izazivajući nalete novog svršavanja. Osetio je za kako mu iznova kupa kurac vrelim sekretom i počeo je da puni uzavrelu, raširenu i izjebanu pičku moje ženice. Ona je po pulsiranju kurca znala da će dobiti još jednu porciju sperme u svoju nezajažljivicu…
Svršili su istovremeno, urlajući kao živitinje, dok je ona htela pičkom da isisa zadnje kapi iz Davora…
Osećala je kako joj se pičkica steže i grči,primajući poslednji mlaz iz Davoorove kite. Bila je ulepljena njihovom spermom,samo se stropoštala na Davora i zažvalila ga…Prihvatio je…
“Hvala ti ljubavi.”, promucala je i pala po njemu dok su svo troje uzdisali i dahtali.

(Visited 240 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.