LIŽE INSPEKTORKI UŽARENU PICU

Inspektorica Velikih Prohtjeva

Erotske price

Nedavno smo bili hakirani u firmi i kako radimo sa osjetljivim podacima morali smo cijeli slučaj prijaviti policiji, kako bi zaštitili sebe, ali i svoje poslovne partnere. I mene je kao direktora a komunikacije zapala dužnost da taj dio odradim. Odlazak u policiju nikad nisam baš volio, još od mlađih dana kad sam radio pizdarije sa ekipom iz kvarta.

Ali kao što kažu, ono što se mora nikad nije teško, pa sam tako i ja uzdahnuo i ušao u zgradu spremivši se psihički na birokratski ping-pong koji sam tamo očekivao. Na svoje veliko iznenađenje, grdosija na prijemnom u zgradi, me odmah uputio na odjel gospodarskog i cyber kriminala koji se nalazio na trećem katu. I lift je radio, novo iznenađenje, a onda najveće.. Na vratima je pisalo ‘dipl. ing. krim. Martina .. .. odjel za cyber kriminal’.

 

Mislim, ne diskriminiram ženski ili muški rod, ali sam očekivao neku štrebericu sa pepeljarama od naočala i lošeg tena, te neodržavanog tijela, a ne ono što me dočekalo nakon kucanja i ulaska u ured. Plavuša, porculanskog tena, zelenih očiju i prekrasnog smiješka. Kad je ustala da se rukujemo vidio sam da ima i poveće sise, te da je vitka i sportski građena.  SEXY PLAVUŠA INSPEKTORKA

 

Nakon početnog upoznavanja prešli smo na stvar. Pažljivo je slušala sve i zapisivala, a ja sam odgovarao na njena pitanja koja je trebala postaviti. Zadržao sam se dobra dva sata kod nje, iako mi se činilo da je prošlo za tren. Nakon razgovora sam ju, ne znam ni sam zbog čega, ali činilo mi se kao dobra ideja, upitao da odemo na kavu. Malo je stajala neodlučno, a onda je kimnula potvrdno glavom i nasmiješila se, pa sam ju pričekao da se spremi i da krenemo.

 

Onom tipu na prijemnom je rekla da ide poslovno van, jer kako sam kasnije saznao nisu mogli samo tako izlaziti iz zgrade. Otišli smo malo dalje od zgrade i sjeli u jedan kafić, te lagano pijuckali kavu razgovarajući o poslu, svako o sebi, pa sam tako saznao da ima sina od 9 godina, da je razvedena, pa sad uglavnom živi za posao i klinca.

 

A na moje direktno pitanje kako je sa ljubavnim životom, pogledala me nekako ozbiljno, a onda se nasmijala i odmahnula rukom. Prvo ih odbije klinac, a onda policijska značka, tu je uzdahnula, a one velike sise, sigurno četvorka, su samo podigle njenu košulju utegnutu u hlače. Osjetio sam kako mi se mačak budi u gaćama i znao sam da ju moram pojebati kud puklo da puklo. Samo, kako to izvesti?

Nakon toga je morala natrag, a ja sam otišao dalje poslom. Narednih tjedan dana sam povremeno mislio na nju, a jednom sam ga čak i izdrkao misleći na njene velike sise. Iako sam imao par veza do sada, nikad nije bilo ništa ozbiljno, jer jednostavno nisam te djevojke tako doživljavao.

 

Drugi tjedan sam već skoro zaboravio na nju, a možda i bih, da me nije nazvala na mob i rekla da imaju neka saznanja po pitanju našeg hakiranja, te da bi trebao doći do nje. Normalno da sam krenuo isti tren ponovo zamišljajući njene sise, pa sam kod nje skoro stigao sa erekcijom u hlačama. Malo sam pričekao da mi se spusti i onda ušao kod nje.

 

Puno srdačnije me dočekala nego prije, a nakon formalnosti oko posla ponudila me kavom iz aparata, koja nije bila ni blizu onoj iz kafića, ali bitna je namjera, a onda me šokirala. Kako sam sjedio u stolici ispred njenog stola, ona je ustala i obišla stol, pa stala ispred mene i sjela na rub stola.

 

Kako je danas imala suknju malo je raširila noge i samo rekla: – Ja trebam i ti trebaš, a znam da me želiš baš kao što ja i tebe želim i ne trebamo više čekati..

Sjedio sam trenutak ili dva razmišljajući brže valjda od svih računala one ‘za’ i ‘protiv’ razloge, pa sam se uspravio u stolici i rukom krenuo od njenih koljena na više. Mirno me je gledala dok su moje ruke nestajale pod njenom suknjom i klizile uz čvrste i tople butine na više.

 

Zatim sam ih stavio između njih i lagano joj razmaknuo noge, a da se nije protivila, pa podigao suknju i ugledao bijele gaćice ispod najlonki. Prešao sam prstima po njenim gaćicama na mjestu gdje je bila njena pica i samo je sklopila oči i uzdahnula. Krenuo sam prstima na više i uhvatio rub najlonki i povukao ih na dolje.

LIŽE INSPEKTORKI UŽARENU PICUUstala je da mi olakša i uskoro su najlonke bile ispod koljena, a sa njima nekako i one gaćice. Ponovo je sjela na stol, a ja sam primakao stolicu, pa ugurao glavu između njenih nogu i počeo joj lizati obrijanu picu. Samo je uzdahnula i prigušeno zastenjala kad sam joj počeo cuclati klitoris koji je fino nabubrio.

Ugurao sam joj dva prsta u jako mokru picu i počeo ju jebati njima. Noge su joj se same od sebe počele dizati kako sam ja brže trljao njenu picu. Mora da je bila jako napaljena jer je uskoro svršila i dobrano se tresla na stolu. Ja sam se uspravio sa pozamašnim izbočenjem na hlačama i brzo sam ih otkopčao i izvukao napeti kurac iz bokserica.

Glavić je bio sjajan od sluzi koja je već izlazila na vrhu i Martina je samo uzdahnula kad je vidjela kolikog imam. Primila ga je nježno i počela lagano drkati, a onda mi dala svoje usne na poljubac koji je malo potrajao, usput me ugrizavši za usnicu, a onda samo prošaptala:

– Hajde, zabij mi ga..

Zatim se spustila na pod i okrenula mi leđa, pa se naprčila, a ja sam joj malo protrljao picu, zatim joj prebacio suknju preko guze, malo svjetlije nego njeno lice, sa tamnim šupčićem i uzeo sam svoj kurac, te ga namjestio na ulaz u njenu picu i samo ga gurnuo u nju. Zastenjala je prigušeno, a ja sam ju uhvatio za kukove i počeo ju žestoko jebati. KARANJE PLAVUŠE INSPEKTORKE

Stenjala je prigušeno i dahtala, a i ja sam se trudio biti čim tiši, a jedino što nismo mogli prigušiti su udarci mojih prepona u njenu guzu. Iako sam mislio da ću ga brzo istresti trebalo mi je dosta da svršim, a ona je još jednom svršila. U zadnji tren sam ga izvukao iz nje i svršio joj po šupku i usminama pice. Nisam htio u nju, da ne bi bilo problema. Ionako mi nitko ne bi vjerovao da sam jebao u policijskoj zgradi. Ovako sam bio siguran.

Malo smo se sredili i samo je rekla, da ako nemam ništa protiv, naravno, da dođem kod nje večeras na nastavak druženja. Naravno da nisam imao ništa protiv, pa smo se dogovorili za kasnije, a ja sam veselo izašao iz policijske zgrade i da me je netko gledao sa strane pomislio bi da sam oslobođen optužbi, a ne da sam upravo ispraznio jaja.

(Visited 596 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.