Hrvatica se ševila uživo na netu!

Agencijska vijest (Eurosex Agency)
Presuda Temeljnog suda u Milanu u suđenju producentskoj kući Niente censura (Bez cenzure) stavila je točku na proces koji je zaokupljao pažnju cijele Italije, pa i Hrvatske, zbog umiješanosti “glumice” iz naših krajeva u najveći skandal u povijesti talijanskog Interneta.
Hrvatica Katerina Mikić postala je talijanska medijska zvijezda kad je 28.12.2006. nastupila u programu Vita reale milanske Internet-kompanije Niente Censura. Katerina je u lokalu zavela nepoznatog muškarca, odvela ga u stan te s njime vodila ljubav pred skrivenim kamerama. Muškarac se smatrao javno poniženim, te je tužio kompaniju sudu, no ovaj je njegov odštetni zahtjev odbio. Tijekom suđenja, prikazana je kompletna snimka seksa Katerine i njenog talijanskog partnera…

Sudac Gaetano Cabrini nije podlegao pritisku crkve i krajnje desnice kojemu je producentska kuća podvrgnuta zbog šokantnih prizora seksa u zadnjoj epizodi njenog prošlogodišnjeg “reality showa” Vita reale (Stvaran život), te je odbio tužitelju Gianfrancu Rossiju dodijeliti ikakvu odštetu za navodne duševne boli.

Tužitelj je ispraćen iz sudnice sipajući pogrde protiv suda i prisutnih, dok zastupnik Niente censure nije propustio primijetiti da se 38-godišnji Rossi nije bunio dok je doživljavao orgazme u ustima i anusu privlačne zaposlenice medijske kompanije.

Razvidno je da je Rossi tužbu podnio ne zbog toga što ga je 22-godišnja Hrvatica Katerina Mikić zavela prema scenariju Niente censure, već što je oko 70 minuta njihov spolni čin uživo pratilo između 970.000 i 1.650.000 talijanskih surfera, uključujući i njegovu tadašnju suprugu Monicu C. (31), koja je zatražila razvod.

Napokon je na svoje došla i prava zvijezda ovog slučaja, Katerina Mikić, kojoj je po završetku suđenja skinuta sudska zabrana na javno iznošenje činjenica o slučaju.

– “Bilo mi je neugodno odgovarati na tužiteljeva pitanja tijekom suđenja, jer me je tretirao kao prostitutku, no sad, kad je sve završeno, iskreno kažem da sam ponosna svojom ulogom u Vita reale. Ja te večeri nisam nikoga silila na seks, niti sam znala da je taj čovjek u vezi.” – rekla je na tiskovnoj konferenciji zgođušna dugokosa brineta, danas jedno od najprepoznatljivijih medijskih lica na Apeninima.

Seks-bomba iz Bjelovara

Zamamna, 175 cm visoka Bjelovarka imala je zadatak u ugodnom ambijentu lokala Doppia esse u milanskom središtu “namamiti” muškarca po svom izboru da je otprati u “njezin” stan u Via Bergamo i privoljeti ga na seks.

Poznato je da su Katerinin “ulet” isprva odbila dvojica muškaraca. – “Mislim da je jedan od prve dvojice bio homoseksualac, dok je drugi, čini mi se, naslutio da je posrijedi namještaljka.” – priča bjelovarska krasotica, koja je samo pet minuta kasnije ipak upecala dovoljno neopreznog posjetitelja lokala – crnokosog farmaceuta Rossija.

– “Kad sam ga ugledala, znala sam da će on biti muškarac koji će me poševiti te večeri pred skrivenim kamerama. Bio mi je zgodan, muževan, onako neobrijan i baš sam se zagrijala za njega. Rekla sam mu da sam osamljena i da ne želim ostatak večeri provesti sama. Već smo se za 5-6 minuta ljubili u njegovoj Lanciji. Jedva se suspregnuo da me ne poševi u autu. Progutao je da volim udobnost i široku postelju.” – kaže Katerina, danas oko pet kila teža nego na dan “nastupa”, opisujući trenutke tik prije 19 sati tog 28. prosinca, kad će s Gianfrancom ući u stan koji je iznajmila Niente censura.

Ševa pred 18 kamera!

Prikazivanje snimke spolnog odnosa između Katerine i Gianfranca izvedeno je presudnog desetog dana suđenja. Snimka je puštena u integralnoj verziji i više je puta prekidana, ponavljana i usporavana da bi branitelj i njegov stručni svjedok, seksolog dr. Alessandro Baresi mogao ukazati na ključne momente snošaja. Već su uvodni kadrovi pokazali da nikakve prisile s Katerinine strane nije bilo, jer je muškarac bio taj koji joj se, odbivši piće, približio ljubeći je u usta, hvatajući je za prepone, za bokove, za grudi. Tek kad je Rossi načinio prve korake i nedvosmisleno priopćio djevojci “što joj sve želi raditi”, ona ga je primila za područje genitalija i privukla na niski, prostrani krevet sa zelenim baršunastim pokrivačem. Sucu i poroti nije promaklo da je muškarac jedva svlačio hlače i gaće od erekcije.

– “Imali smo 18 kamera po cijelom stanu, za slučaj da muškarac poželi seks u kupatilu, u kuhinji, pa čak i u hodniku. No, jasno je da je dnevna soba (jedina soba u stanu, op. a.) bila najbolje opremljena za snimanje.” – opisuje producent Daniele Vialli. Sve su kamere u sobi bile uključene, i svaka je snimala prizore iz svoga kuta, što je omogućilo obrani da pokaže baš svaki detalj muškarčevog užitka kad je bilo potrebno poentirati.

Skidanje odjeće trajalo je oko 45 sekundi, a Katerina je izmamila uzdahe cijele sudnice kad je prikazano kako preko glave prevlači majicu i otkriva krupne, neznatno obješene grudi te kako pušta da suknja sklizne s bokova niz podulje noge. Nagi su kleknuli jedno nasuprot drugome, ljubili se i jedno drugome rukama prelazili preko cijelog tijela, dok joj je Rossi dahtao “kako je meka i topla”. Zahvatio ju je rukom iza stražnjice, prodirući joj prstom odozada u rodnicu, dok ga je ona nazimjence primala za testise i za penis, službeno procijenjen na 17,8 cm mjereno po gornjoj strani.

– “Bilo mi je očito da ga ne trebam dodatno nadraživati, pa sam ga pustila da vodi igru. Producent i režiser rekli su da predigra ne smije biti preduga, osim ako muškarac nije dovoljno uzbuđen, te da prioritet ima penetracija. A i ja sam bila napaljena i vlažna i jedva sam čekala da uđe u mene.”

Kratka predigra pa akcija

socno sisanje bradaviceDo penetracije je došlo samo 2:45 minute nakon početka predigre. Muškarac je Katerinu polegao nauznak, nadlaktio se iznad nje, sisao joj grudi, a desnom rukom gnječio guzove i bokove. Zatim ga je ona pogurnula na leđa, uzverala se na njega, rukom dohvatila penis i uvela ga u vaginu. U sudnici su se čuli samo zvukovi sa snimke kad se djevojka nasadila na njegov penis do samih testisa i polegla torzo na njegova obrasla prsa. On je bio prvi koji je počeo stenjati. Obim joj je rukama gnječio grudi, pa obuhvatio struk i napokon joj mijesio guzove. Podbočio se desnom rukom o krevet, te u jednom potezu prebacio i nju i sebe prema naprijed te se postavio klečečki iznad nje. Glava joj je sada visila s postelje, a konjski rep njihao u ritmu kojim je vrtjela glavom od slasti. Njegove su usne dopirale do njenog vrata, pa se usmjerile na desnu sisu. Druga je kamera pokazivala kako mu je penis relativno plitko prodirao u rodnicu, koliko mu je dopuštao poluklečeći položaj.

– “U ovom položaju falus idealno podražuje klitoris te žena izuzetno uživa.” – objasnio je vještak, komentirajući njeno pojačano uzdisanje.

Katerina mu je čupala kosu iza šije, svejednako okrećući glavu u grimasi užitka, dok je on stiskao plahtu iza njene glave, lizao joj nedavno obrijana pazuha, zatim jače zastenjao i podigao glavu točno u smjeru kamere. Pokreti zdjelice odjednom su mu se usporili. Još ju je nekoliko puta ubo, potom ga izvukao, podigao se nad nju i sasuo joj na lice vodopad sperme, bučno se glasajući. Nadizao je i spuštao glavu, višekratno širio i stezao noge u bedrima, a pretkraj orgazma nekoliko puta zazvao Isusa.

– “Kompjuterska analiza pokazala je da je prvi orgazam g. Rossija trajao 48,7 sekundi te da je izliveno 6 ml sjemena, što je u rangu 10% najjačih ikad izmjerenih muških klimaksa.” – prokomentirao je vještak kad je snimka nakratko zaustavljena.

Sretnog li klitorisa!

Snimka je nastavljena scenom trominutnog kunilingusa, pri kojemu je muškarac nizom raznolikih pokreta jezikom i usnama djevojku doveo do njenog jedinog orgazma večeri. Praktično nije dizao glavu s njene vagine, dok mu je mlada Hrvatica jednom rukom čupala kosu, a drugu ruku zabacila iza glave. Oblizivala se od slasti, stenjala i duboko disala, očito se trudeći ne dati potpunog oduška svom užitku. Kad joj je napokon prodro prstom u rektum, ližući svuda uokolo njenog klitorisa, više se nije mogla suzržati te je neglumljenim vriskovima i trzajima glave oglasila upečatljivu jednominutnu kulminaciju.

Nakon petominutne pauze i konzultiranja oba odvjetnika sa sucem, prikazivanje je nastavljeno drugim snošajem. Rossi, kojemu se tijekom lizanja penis ponovno ukrutio, uhvatio je partnericu za bokove, položio na lijevu stranu i prodro u nju odozad. Grickao joj je konjski rep koji mu je golicao nos i usta, te joj stiskao nabrekle grudi. Djevojka je okrenula glavu prema njegovom licu i svojim jezikom potražila njegov. Nakon dvije minute međusobnog palucanja jezicima, uslijedio je preokret.

I guzica došla na red

– “Sad ću te je*ati u guzu. Rasturit ću ti je.” – prostenjao je Rossi (zanimljivo, zvuk je bio ispresjecan pištanjem da se ne čuju “vulgarne” riječi), iako slika nije bila cenzurirana), a ona je samo rekla “It’s ok….va bene.” Obrana je tehnikom razdvojenog ekrana s lijeve strane pokazivala točno kako se Rossijev penis muči ući u njen anus, a s desne strane njeno namršteno, patničko lice i torzo dok je počinjala analna penetracija. – “Uuuhhh, kako je dobro” – on je procijedio, dok je ona stenjala duboko iz grla, pa onda i prigušeno jaukala, odlučna da podnese štogod njegov penis bude radio njenoj stražnici.

– “Analni seks pruža znatno veće trenje, pa s time i veću ugodu muškarcu, osobito ukoliko se analni snošaj odvija ubrzo nakon prethodne ejakulacije.” – objasnio je vještak.

Katerina ga je pokušala navesti da se namjesti malo drukčije, jer joj je taj položaj penisa u rektumu očito bio neudoban. S bolnom je grimasom okrenula glavu prema njemu, držeći ruku na njegovom trbuhu, vjerojatno želeći spriječiti da se penisom počne kretati naprijed-nazad. Uspjela ga je zadržati jedno četiri-pet sekundi, no onda je on počeo “pumpati” i to odmah do kraja, brzinom od jednog ulaska i izlaska po sekundi. Ona je shvatila da ga ne može obuzdati pa se prepustila, ugrabivši jednom rukom plahtu, drugom jastuk. – “O, Isuse….” – uzdisala je – “mmmm, šta mi radiiiš”, dok joj se zgodno lice mršilo, a gornji zubi zabijali u donju usnu.

“Producent mi je naložio da moram pristati na sve oblike seksa koji ne uključuju fizičko nasilje, uriniranje ili fekalije. Ne kažem da mi se analni seks ne sviđa, dapače, obožavam taj osjećaj ispunjenosti, no on je počeo ulaziti malo prebrzo pa me je strašno peklo.” – priznaje Katerina, čije su analne scene bile najgledanije u cijelom showu.

Muškarac ju je držao desnom rukom za desnu butinu dok se odlično vidjelo kako mu penis do kraja ulazi u njen anus, te kako se kolut njenih analnih mišića diže i spušta zajedno s penisom (na ovom je mjestu snimka tri puta vraćana i usporeno ponavljana).

I on je stenjao, što od iscrpljenosti, što od užitka. Lijevom ju je rukom, provučenom ispod njenog tijela, stiskao za sisu, desnom rukom kao kliještima držao njen guz, a falusom je ubadao onoliko brzo koliko je njen sada razvaljeni sfinkter dozvoljavao. Ona se uvijala od smjese bola i užitka i nastojala nekako namjestiti stražnjicu da joj prodiranje bude ugodnije. Lijeva noga joj se trzala i grčila kad se on malo zaustavio i, ne vadeći ga, počeo se postavljati iznad nje u klasičnu pseću pozu.

Sad ju je ševio u guzicu odozada, gurajući joj ga do kraja i izvlačeći do tik ispod glavića. Prsima joj je pritiskao leđa, a šakama stiskao njene zgrčene ruke, dok je ona očajnički stenjala, grizla si usnice i stiskala zube. Bilo je vidljivo da Talijan nesnosno uživa i da ne zna za sebe od slasti. Grizao joj je kosu, poluotvarao usta i davao ostale znake skorog svršavanja. – “Lakše, lakše”, čulo se kako ga moli, pa opet “lakše, lakše”, no on je bio mahnit od orgazma koji se približavao. “Mala, kako ću svršiti” stenjao je, zatim nakrivio glavu uoči samog orgazma. Tijekom klimaksa izgledao je potpuno izgubljen u moru slasti. Penis mu je u nizu mlazova izbacivao sjeme na njene guzove i leđa, dok su mu jaja udarala o njen sfinkter, koji je u času zadobio svoje normalne dimenzije.

Dramatičan orgazam

Vještak je opet naglasio vrhunski spolni užitak koji je Rossi iskusio, nazivajući ovaj orgazam “dramatičnim”, dok je sudac odbijao svaki prigovor tužiteljeva zastupnika. Uslijedila je scena 15-minutnog fellatija, pri kojem je djevojka Rossiju nadraživala i testise i anus, prije negoli joj je ejakulirao u usta.

Mediji su dugo nagađali hoće li sudac dopustiti prikazivanje dijela filma snimljenog nakon snošaja, kad je Rossi na izlasku iz stana napao producenta i režisera. Naime, ovi su mu pred vratima prišli, legitimirali se i obavijestili ga da ga je netom vidjelo milijun Talijana, nudeći mu na potpis ugovor o honoraru. Snimka je prikazala kako je ovaj prvo htio ući natrag u stan, vjerojatno da se obračuna s Katerinom, s čijeg je anusa još kapalo njegovo sjeme. Kad ga je prvi tjelohranitelj spriječio u toj nakani, nasrnuo je na producenta, uhvativši ga za vrat, dok je režiser dobio udarac nogom u prepone. Drugi je tjelohranitelj uz pomoć odvjetnika Niente censure obuzdao pobiješnjelog Rossija, koji je i nakon 80 minuta seksa imao snage za borbu.

– “Mislim da se nećemo žaliti na ovu presudu.” – naznačio je Rossijev odvjetnik Iacchini, dajući naslutiti da će prihvatiti izvansudsku nagodbu sa Niente censurom, dok Katerina dvoji hoće li ostati u Italiji voditi talk-show ili će se vratiti u Hrvatsku studirati veterinu.

(Visited 413 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.