30 maja, 2023

Gubljenje Nevinosti sa Maminom Koleginicom

0
pušenje dok mama gleda

Bok! Zovem se Igor, imam 18g. završavam 4 razred gimnazije, visok sam 180cm. ljepo razvijeog tjela zbog bavljenja sportom točnije vaterpolom. Osim dobrog i mišićavog tjela sreća me je pomazila i sa muškošću, nekih 22cm i povećeg obujma u punoj erekciji. Ovo je priča kako sam izgubio nevinost sa maminom kolegicom koju mi je ona sama namjestila.

Kao mali ostao sam bez oca, tako da smo ostali sami mama i ja. Iako je imala povremene ljubavnike nikad se nije udavala, govoreći mi kako sam joj ja dovoljan muškarac u životu. Mama je direktorica financija u jednoj firmi. I pod sobom je imala nekoliko djelatnica. Među njima je bila i njena kolegica Ivana.

Kako mi je mama bila sve u životu, pred njom nisam imao nikakvih tajni, tako da je znala sve moje jade, probleme i naravno ljubavi. Kako sam dosta sramežljiv teško sam prilazio curama, a i zbog čestih treniga i obavza u školi nisam imao baš vremena, a ni iskustva.

Jednog dana došao sam doma sav utučen, mama je to primjetila pa me upitala što mi je. Kako nisam imao tajne prema njoj, rekao sam joj kako sam upoznao jednu curu i kada sam joj rekao da sam nevin samo me je otkantala i počela zadirkivati u društvu svojih prijateljica. Mama me saslušala i utješila rekavši mi kako ništa ne brinem te da ću i ja naći neku djevojku koja će me razumjeti te je na tome ostalo.

Jedne subote prije podne na kavu je svratila mamina kolegica Ivana, probudio sam se negdje oko podne i čuo neki ženski glas kako razgovara sa mojom mamom, obukao sam kratke hlače i bez majice krenuo prema dnevnoj sobi. Ušavši u dnevnu sobu, uredno pozdravio i tada se Ivana okrenula i vidjevši me onako bez majice zapentala mham bok. Ustala se sa trosjeda, krenuo sam prema njoj pružajući joj ruku, drago mi je Igor, a da Ivana.

Moram priznati da sam i ja ostao zatečen Ivanom. Imala je 30g. plava duga kosa, sise četvorka, koje je otkrivao njen dekolte, savršenog struka, vitkih ravnih nogu i savršene oble guze skrivene ispod kratke lepršave haljinice. mamina mlada koleginica

Njen izgled i njen miris parfema počeli su me uzbuđivati, a moj macan se počeo buditi. Mama me upitala da im se pridružim, ali kako sam osjećao kako mi se kurac sve više kruti, i da me ne uhvati blam rekao sam da neću i brzo krenuo u wc. Kako sam se okrenuo da idem prema wc. krajičkom oka vidio sam mamu kako mi se osmjehnula očito shvativši što mi se dešava.

Ušao sam u wc i počeo drkati, od uzbuđenja nisam zaključao vrata i prije nego ću svršiti, čuo sam kako netko ulazi i govori, a tu si. Bila je to moja mama, uhvatio me sram i nabrzinu uvukao kurac u gace, kako sam bio okrenut leđima nije ništa vidjela. Zatim mi je prišla i rekla;”Igore, pa nemoj da drkas kad imaš u dnevnom Ivanu koja je željna mladog kurca”. Molim šta pričaš mama upitam ju? , pa znaš ono kad si mi rekao za onu curu koja te je zadirkivala zbog toga što si nevin, samo sam klimnuo glavom, a ona je nastavila.

E Ivana mi je rekla kako se nije dugo jebala i da bi voljela da osjeti pravu kurčinu da je dobro razvali, pa sam se sjetila kako bi bilo ljepo da izgubiš nevinost s nekom koja je iskusna i zna šta radi, a ja znam sine da imaš komad u gaćama. Nisam mogao vjerovati šta čujem, i onako sav u čudu mama me uhvati za ruku i povede me prema dnevnom.

Ivana je i dalje sjedila na trosjedu lagano se smješkajući, vidjevši me onako u čudu i crvenog u licu samo je rekla ne boj se ne grizem. Mama me približila Ivani i krenula sjesti na fotelju. Ivana je rukama počela šarati po mome tjelu lagano spuštajući ih prema mome kurcu koji je htio ili nehtijo ja počeo rasti. U početku me bilo sram ponajviše što je u sobi bila i moja mama koja je sve to gledala.

pušenje dok mama gledaAli po njenom pogledu shvatio sam da je sve u redu i odjednom osjetio jezik kako šara po mome glaviću, stresao sam se kao da me ošinula struja, pogldao sam dole i vidio Ivanu kako liže moj kurac po cjeloj dužini, i kada ga je strpala u usta koliko je mogla nisam se mogao kontrolirati i počeo sam svršavati u njena usta. Ivana se malo zagrcnula, ali nije ga ispuštala već je nastavila da ga puši i drka. Moj kurac je i dalje stajao napet, i dok ga je Ivana obrađivala pogledao sam prema mami i ostao šokiran viđenim.

Mama je sjedila na fotelji raširenih nogu i izbačenih sisa te jednom rukom drkala svoju pičku, a drugom mjesila sise. Svoju majku nikad nisam gledao niti pomišljao na način kao ženu jer incest mi se gadio, ali nisam mogao u tom trenutku ne primjetiti kako je moja mama uredna i ljepo sređena.

Mama me pogledala te smo se nasmijali, a ja sam se ponovno fokusirao na Ivanu i laganim pomicanjem kukova počeo je jebati u usta puštajući mamu da se samozadovoljava.

Nakon Ivaninog savršenog pušenja, ustala se sa trosjeda i skinula svoje gaćice koje su same kliznule na pod, naguzila se na trosjed i podigla suknjicu, a ispred mojih očiju prikazala se naj ljepša pička koju sam vidio do tada. Između svojih nogu rukom me je uhvatila za kurac i približila glavić na ulaz svoje pičke koja je već obilato vlažila i samo se nabila.

Osjećaj je bio nevjerovatan, bio sam u transu zatvorio oči i lagano počeo jebati Ivanu. Zatim mi je rekla da je jebem sve jače i brže, rukama sam je primio za bokove i počeo pumpati kao lud, kako sam bio u kondiciji nisam smanjivao intenzitet jebanja, a Ivana je sve glasnije stenjala govoreći tooo jebi me ahhh tooo jebi jače jače aaah, aja sa sam se nemilosrdno zabijao u nju.

Odjednom se čulo mumljanje te sam razazao mamin glas kako uzdiše blizu nas, otvorio sam oči i vidio prizor koji me još jače napalio, naime vidio sam Ivanu kako liže pičku mojoj mami istovremeno gurajući joj prste. jebe je a mama gleda

Nisam mogao da izdržim i počeo sam pnovno svršavati puneći Ivaninu pičku, kada je osjetila moju spermu u sebi Ivana je glasno kriknula i počela svršavati, a minut poslje svršila je i moja mama.

Izvukao sam se iz Ivane i srušio na trosjed, uživajući u pogledu dviju žena kako se međusobno ližu. To subotnje popodne mama i ja iskoristili smo u razjebavanju Ivane i njenih rupa, te više nisam bio njunfer. Od tog dana redovito jebem Ivanu, ali i ostale mamine kolegice koje mi mama često namješta.

(Visited 7.647 times, 3 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 12 Prosecna ocena: 4.5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!