lizanje pičke pod tušem

Gospođa sa Plaže 2. Deo

Erotske price

Nakon posljepodnevnog događaja s gosbođom sa plaže, zavaljen u fotelji gledajući profile na winku, stiže mi poruka na viberu. Pogledam tko piše, bila je to ona gospođa sa plaže. “Bok šta radiš? “, pisalo je u njenoj poruci. “Evo sjedim na fotelji i vrtim film današnjeg događaja između nas dvoje. “, odgovorim joj. “Da i ja razmišljam o tome, baš sam napaljena”, odgovori i uz poruku pošalje sliku svoje obrijane pičke kako je širi svojim prstima.

Kako mi je dok sam gledao profile i fotografije članica na winku kurac već uvelike bio dignut, slikao sam ga u punoj erekciji i poslao fotografiju uz poruku da joj ga želim staviti u njenu pičku. Zatim je stiglo još nekoliko njenih fotki gdje si miluje sise, miluje pičku i klitoris i kako si gura svoja dva prsta u vlažnu pičku. milfara trlja pičku

Na te slike počeo sam drkati, kako mi se nije dalo tipkati odlučio sam je nazvati preko video calla. Javila se te smo se uz prljave priče i gledanja preko kamere oboje samozadovoljavali dok nismo oboje svršili. Kako sam dobrano svršio po sebi okrenuo sam kameru da vidi nered, samo se nasmijala i rekla kako u buduće sva ta sperma mora završiti na i u njoj.

Nakon još kratkog razgovaranja šta i kako bi radili jedno drugom, dogovorili smo se da se nađemo sutradan na istom onom mjestu.

Sutradan na ono mjesto stigao sam prvi i zauzeo mjesto gdje smo se dogovorili, negdje oko 8 sati prije podne stigla je i gospođa, smjestila se blizu mene skidajući se u toples, kako je bilo rano na plaži nije blo puno ljudi, a na okolnim stjenama nije bilo nikoga.

Prišla mi je i strasno me poljubila, prihvatio sam poljubac, a svojom rukom sam već počeo milovati njene sise, te sam ju počeo lagano spuštati preko trbuha sve do njenih prepona. Kada sam osjetio da su moji prsti stigli do njene pičke lagano sam joj počeo miovati pičku preko kupaćih gaćica, lgano je uzdahnula i ubrzo se počela vlažiti, ne vadeći svoj jezik iz mojih usta.

Zatim se i njena ruka našla na mome kurcu te ga je počela stiskati preko kupaćih, oslobodila ga je sa strane gaćica primila u ruku i počela drkati. Milovala ga je i svako malo prstima prelazila preko moga glavića.

Osjetivši moju prvu sluz koja se pojavila na vrhu moga glavića odvojila je svoje usne od mojih, par puta pogledala oko sebe, uvjerivši se da nema nikog u blizini i da smo skriveni od pogleda s plaže, spustila se glavom do moga kurcaca i jezikom počela lizati glavić.

Jezikom ga je lizala po cijeloj dužini, zaustavila se na mojim jajima te je počela da ih liže i naizmjence usisava u svoja usta. Ja sam se samo prepustio uživanju sa povremenim osvrtanjima da vidim ako netko nailazi. Ponovno je krenula jezikom po mome kurcu, malo se odvojila te me pogledala u oči ne prestajući ga lagano nadrkavati. Imaš ljep kurac! , rekla mi je i svoje usne spustila na moj glavić te ga je postepeno usisavala, malo po malo progutala ga je cijelog i onda je počelo pušenje.

Pušila ga je kao da joj je zadnji, nabijala se svojim ustima i drkala ga kao luda, povremeno se zaustavljajući na mome glaviću kojeg je sisala kao pumpa, pa opet progutala do korijena. Taj tempo pušenja trajao je nekih 5 min, a ja sam osjetio kako mi nadolazi svršavanje, upozorio sam ju da ću svršiti, ona je samo pojačala svoj pritisak svojim ustima i rukama sve brže drkati kurac i trenutak kasnije počeo sam svršavati kao lud u njena usta, a ona ga je sisala i sisala gutajući moju spermu do posljednje kapi.

Kad ga je cijelog posisala spremila ga je u kupaće i rekla da mi je to bila dužna za jučer. Nakon toga ostatak vremena kupali smo se razmjenjujući nježnosti što u vodi što vani. Kako se bližilo podne i na plaži i oko nas bilo je sve više kupača te smo odlučili da skupimo stvari i zaputimo se prema njenom stanu

Došavši u njen stan krenuli smo zajedno da se tuširamo. Pod uključenim tušom sapunali smo jedno drugo milujući se, drkali smo jedno drugome dok su kaplice vode ispirali naša tijela. Počeo sam da se spuštam ljubeći je po vratu prema njenim sisama, zaustavljajući se na njima te ih lagano rukama mjesim i jezikom ližem njene bradvice.

Mrsila mi je kosu tiho stenjući i uzdišući, počela je da gura moju glavu prema niže, poljupcima sam nastavio da se spuštam preko trbuha, stgavši do njeog međunožja podigla je nogu na moje rame držeći se rukama za tuš i kvaku kabine raširila noge nudeći svoju pičku mome jeziku. Počeo sam da ju lišem jezikom klizio po cijeloj dužini njenog procjepa, širio sam je prstim oslobađajući njene velike i male usmine.

lizanje pičke pod tušemPrimio sam ih svojim usnama i lagano natežući sisao njene usmine, gurao sam jezik što sam dublje mogao ližući nutrinu njenih stjenki pičke. Prstima obiju ruku još sam jače raširio njene usmine izbacujući njen klitoris u prvi plan. Prvo sam kružio jezikom oko njega, a kažiprstom ljeve ruke draškao njen klitoris.

Gospođa je počela da stenje sve jače i jače pomicala je kukove prema pokretu moga jezika, počela je da se trese, osjetio sam da je blizu orgazma, brzo sam svoj jezik usmjerio na njen klitoris i pojačao pritisak ližući ga i usisavajući. Odjednom potok iz njene pičke, svršila je na mom jeziku i ustima zaljevajući me svojim sokovima.

Spustio sam joj nogu i pridigao se, bacila se na moja usta te me ljubila i lizala svoje sokove s njih. Zatim se počela i ona spuštati usnama po mome tijelu sve do kurca, te kad je stigla do njega strpala a je u usta i počela pušiti, pluvala ga je i balavila, drkala gurajući ga duboko u grlo.

Kada ga je dobro popušila, pridigla se i oslanjajući se rukama o kabinu naguzila mi se čekajući da joj konačno gurnem kurac i počnem da ju jebem. Priđem joj namjestim kurac na ulaz njene pičke i lagano samo glavićem vadeći ga i ponovno vraćao dražio njenu pičku.

Daj jebi me više daj mi taj svoj kurac jebi mmme zacvilila i ja sam se naglo zabio do jaja u njenu pičku, ponovno je vrisnula jer je bila jako uska i nije očekivala da ću ući punom silinom u nju. Trenutak sam zastao da se privikne i tada sam počeo lagano da je jebem držeći je za bokove.

Nakon nekog vremena uskladili smo ritam te se počela sama da se nabija na moj kurac. Promjenili smo pozu, legao sam na leđa na pod kabine, prekoračila me u čučećem položaju primila rukom kurac namjestila ga na ulaz pičke i lagano se spustla na moj kurac, počela je da se nabija na mom kurcu čas jako čas polako te je mrdala kukovima dok je bio duboko u njoj.

Mjenjala je tempo jebajući sebe i mene kako je ona htijela, dok je ona tako mjenjala tempo ja sam joj drkao klitoris, oboje smo stenjali i dahtali, kupatilom je odzvanjalo naše jebanje. Ah ah da daa tooo da stenjali smo oboje, to to nabijaj se na moj kurac, baš se dobro jebeš too ahh govorio sam joj svašta, da da nabijam se da imaš tako dobar kurac ah ah uzvraćala je prljavo.

Kako mi je postajalo malo neudobno predložio sam joj da idemo negdje di je komotnije. Došli smo do trosjeda u njenom dnevnom, naguzila mi se preko naslona i izbacila svoju guzu i pičku. Spustio sam se i ponovno je počeo obrađivati jezikom samo šta sam sad lizao i njen šupak.

Dok sam jezikom lizao njene napaljene rupice prstima sam širio njen šupak i pičku gurajući prste. Digao sam se i namjestio iznad nje te je počeo jebati u pičku dok sam prstma ruke jebao i širio njen šupak slineći ga slinom i razmazujući je i podmazujući njen šupak.

Osjetivši ispunjenost svojih rupa počela je divljati i bivati sve glasnija i glasnija, da ah jebi ah jebi me jebi, stavi mi kurac u šupak, izašao sam iz njene pičke i odmah ga zabio u njen šupak, na te njene riječi počeo sam da joj ga razvaljujem. Mjenjao sam tempo vadeći ga cijelog te ga naglo vraćao. Zatim sam počeo mjenjati njene rupe pa sam je počeo jebati malo u pičku malo u šupak. jebanje matorke u čmar

Dolazio mi je vrhunac, ali još nisam htio svršiti, prišao sam njenim ustima i ona je počela da puši moj kurac, kada sam malo odgodio svršavanje, sjeo sam na trosjed, a ona je sjela na kurac leđima okrenuta meni te se počela nabijati, ruke sam podvukao pod njenu guzicu i počeo je podizati i pomagati prilikom njenog jahanja.

Ponovno mi je dolazilo da svršim, rekavši joj to samo mi je rekla da izdržim još malo jer da će i ona brzo, probao sam izdržati ali nisam uspio, počeo sam svršavati tako da se moje tjelo grčilo, a ona je svakim svojim pokretom iz mene izvlačila mlazove sperme, ubrzo zatim svršila je i ona nabijena do jaja na mome kurcu. Ostali smo tako spojeni dok moj kurac nije splasnuo i ispao iz njene pičke.

Sjela je do mene glavom oslonjena na mojim prsima milujući mi kurac, ja sam je zagrlio i rukom milovao njena leđa sve do guze i nazad. Kad smo se smirili ostao sam na ručku koji je spremila, te se dogovorili za ponovni susret.

(Visited 1.929 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 3]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.