jebanje matorske na barci

Gospođa na Barci

Erotske price

Par dana prije mog godisnjeg u stan ispod naseg, doselila se gospodja od svojih 59-60 godina. Sin i snaha kupili joj stan, a ona je ostala udovica od svoje neke 38 godine. Kako zivim u Zagrebu, a kod roditelja dolazim preko ljeta , inace sam iz jednog mjesta na moru, jedno jutro kad sam se probudio i onako snen dosao u dnevnu, vidjeh gospodju, koja je drzala do sebe, i kojoj se nikada ne bi dalo toliko godina.

Nakon sto nas je moja stara upoznala, i nakon sto sam si skuvao kavu, sjeo sam sa njih dvije. Tada sam saznao da je udovica i sve ostalo kako se preselila u nase susjedstvo. Gdje se kupate, upita je moja stara, pa ne idem bas na plazu, ne volim guzve, odgovori ona.

Pa moze vas moj sin provozati barkom ako hocete, ja ih pogledam , jer sam lagano popizdio sta mi stara gura ovu starku na barku. Pa volila bi, moram priznati da se odavno nisam provozala barkom, a i to bi mi bilo idealno da se malo osuncam, pogleda prema meni, ako ti ne bi smetala, rece.

Ma kakvi, ionako danas nisam imao nista u planu, rekoh a cijelo vrijeme psovajuci u sebi, pa mozemo popodne ako hocete, rekoh. Moze, kada, upita ona, pa negdje oko 16 sati, da sunce malo padne, da ne bi izgorili. Bas ti hvala sto brines, rece, bas mi je drago. Dogovorili smo se da dodje u porat, di mi je barka na vezu. Ja sam stigao malo prije naseg dogovora, i usao u barku da je malo ocistim, jer navecer klinci divljaju po luci.

Dobar dan, zacu glas, evo ja na vrijeme, sa vesela rece moja susjeda. Udjite , rekoh, te joj pruzi ruku da joj pomognem uci. Imala je na sebi neku haljinu i siroku majicu, i naravno sesir na glavi, slamnati, odmah sam se sjetio onih starih filmova, gdje gospodje idu sa barkom obucene isto kao ona.

Tu sam se malo nasmijao, ona me pogleda , oprosti rece, i zacudjeno me pogleda, ma nista, rekoh joj zasto sam se nasmijao, sto je ona prihvatila sa odobravanjem, pa ipak sam ja starija, ne bi valjalo da dodjem u uskim hlacicama, i samo u gornjem dijelu kupaceg, rece.

Polako smo krenuli, tek kad smo odmakli prema pucini, ona skide sesir, vrijeme je da se raskomotim, rece i skide majicu, i onda se pojavi gornji dio kupaceg koji je bio pun njenim sisama, a one su stajale kao da je mladja jedno 20 godina. jebozovna milfara na barci

Nisam mogao skinuti pogled, kad je skinula haljinu tek tada vidjeh da ona ima tijelo za pet, starija zena sa ovakim tjelom stoji ispred mene, sami na barci, nisam mogao vjerovati. Stavila je sesir na glavu i sjela na provu da se sunca , a ja nisam mogao skinuti pogled sa nje. Mozes li me namazati rece nakon nekog vremana, da ne izgorim, rece.

Naravno, te uzeh kremu za suncanje koju mi je dala da je namazem po ledjima. Sjeo sam pored nje i lagano je mazao, primjetio sam da je zatvorila oci i uzivala. Nista mi nije padalo na pamet da probam poduzeti, jer je susjeda i dosta starija od mene, a bruke da popizdi , u zemlju bi propao. Eto, je li dobro, upitah kad sam je namazao, je hvala, rece.

Ajde da ja sad tebe namazem, rece da i ti ne izgoris, skini majicu, samo sam je pogledao, ok, rekoh, te sjedoh pored nje i skinuh majicu. Pocela me mazati, uh da nas sad netko vidi rekao bi vidi stare sto se prihvatila mladog mesa, rece, ma ne brinite, em sto smo daleko i nitko nas ne vidi, a i ne drzite meso nego me samo mazete, rekoh ko iz topa, potpuno ne razmisljajuci.

E da ti znas da ja od kako sam udovica nisam osjetila musku kozu, osim prilikom rukovanja, rece nastavljajuci me mazati. Ne mogavsi vjerovati sta je rekla okrenuh se, hocete reci da od kako ste ostli udovica niste bili ni sa jednim muskarcem, upitah zacudjeno.

Da, sta je tu cudno, rece ona malo se zacrvenivsi, ali nastavlajuci me mazati. Tu sam puko skroz na skroz, polako se pridikoh i skidoh kupace, kurac mi je vec bio napola dignut, i sjedoh pored nje. Ona me gledala bez rijeci i sa cudjenjem u ocima.

Sjedoh pored nje i uze je za ruku i prinesohe je na kurac. Evo da malo osjetite mesa, rekoh kroz osmjeh, ma sta je tebi, sta ti to radis, bezobraznik, rece ali ne micuci ruku sa kurca. Ajte , malo da se prisjetite, rekoh i pogleda je u oci. Ne, ne pada mi na pamet, rece ona, vozi me odmah nazad. Ma dajte, sve necete ali ga ne ispustate iz ruku, rekoh.

Pa kad si me sokirao, rece, skinuo si se i stavio mi ovu mrcinu u ruku, rece pogledavsi mi kurac koji je vec bio gotovo dignut. Pa jel vam odgovara, upitah je, ma di ce mi odgovarati, i da hocu nesto ne znam di bi sa tom tvojom mrcinom. Ja se sagnuh i poljubih je, e sad si stvarno pretjerao rece, i ispusti kurac iz ruke.

Pogledah je, ok, kad vi tako kazete, oblacim se i idemo nazad. Ustah i obukoh kupace, posto imam slip kupace, kurac mi se ocrtavao u punoj veleicini. Dodjoh do krme i upalih pentu, i onako kao ljutito zapalih cigaru i poce voziti polako nazad. Ona me gledalo nekako tuzno , kao da joj je zao sto sam se naljutio.

Nakon nekih par minuta dodje i sjede do mene. Ugasi motor, molim te, rece. Ugasih ga i pogledah je, izvolite, upitah je onako kao ljuto. Pa sta se ljutis, upita ona, mogu da ti budem minimalno mama, rece, a i sta bi ti sa ovakom starom zenskom koja nije osjetila muskarca preko 20 godina.

Ne brinite se vi, ja znam sta bih, ali vi ocito ne zelite, i ponasali ste se prema meni kao da mi je 15 godina, rekoh kao ljutito. Ma nije tako, rece i pomilova me po nozi. Pogledah je, i sta sad, upitah je. Pa ne znam, rece, ako se ne ljutite znam ja, rekoh i pogleda je.

Ne ljutim se rece, ja se nagnuh i poljubih je, samo je ovaj puta prihvatila poljubac. Rukom dodjoh do njenih ledja i odveza joj gornji dio kupaceg kostima. Osjetih na svojim prsima kako joj sise slobodno ispadose iz kostima.

Polako priblizih ruku i poceh je maziti po bradavicama, dok su nam se jezici susretali cijelo vrijeme. Onda se polako odmaknuh od nje i skidoh jo gornji dio kupaceg preko glave. Uzeo sam joj ljubiti bradavice i lizati grudi. Samo je ubrzano i zadovoljno disala. Dodjite, rekoh joj i ustadoh.

lizanje milfari picu na barciOdveo sam je na provu i posjeo na rub. Onda kleknuh na pod i polako joj skidoh i doljni dio kupaceg. Ispred mene se pojavi pica koja je bila zeljna kurca, i koja je vec polako ispustala svoje sokove. Prvo sam joj palcem poceo draskati klitac, a onda sam spustio glavu i poceo je lizati i cuclati po klitacu.

Primila me za glavu i pocela je stenjati, ah, to , to, ote joj se. Onda sam joj polako dva prsta stavio u picu i poceo je jebati prstima, dok sam cijelo vrijeme grickao i lizao klitac.

Nakon par trenutaka sto su mi prsti bili unutra osjetih kako je pocela svrsavati. U trenu je zastala gotovo se ukocila i samo pocela potiho stenjati. Zastao sam sa prsima, ali klitac nisam ispustao iz usta. Ajme majko , rece, ne sjecam se kad sam se ovako osjecala, rece i leze na provu, a ja sam prste jos koji put gurnuo do kraja.

Polakoh se pridignuh i sjedoh do nje, vise polulezeci naslonivsi se na ruku, dok sam drugom prolazio preko njenih grudi i pice koja je jos ispustale svoje sokove. Sta mi uradi, rece, i pridignu se da me poljubi, a ja je refleksno primih za sisu i poceh je maziti. Imate lijepe grudi, rekoh, hvala, rece ona, ne pamtim kad sam dobila tako njezan kompliment, rece.

Uzeh je za ruku i prinesoh je na vec dignuti kurac, koji je htio iskociti iz kupacih. Ona ga izvadi sa strane i poce polako drkati. Koliki ti je majko moja, rece, veliki i debeli, ali bas debeli rece. Jel to nevalja, upiatah je, sinko moj, ovakvog nisam vidila ni na pornicima a kamo li uzivo, rece.

Opa pornice gledamo rekoh, naravno, samo mi je to bilo preostalo, rece dok mi je pocela kurac sve jace stiskati i nadrkavati. Ja se polako pridigoh i kleknu pred nje, tako da joj je kurac bio u visini glave. Ajde pusi rekoh, a ona bez pogovora poce da ga lize i sisa. Nije ga mogla u usta staviti vise od pola, a ja je primih za glavu zadavajuci joj ritam kako mi odgovara, dok sam drugom rukom sarao po njenim grudima.

Ona ga je pohlepno gutala i cijelo vrijeme nesto mumlajuci, onda ga izvadi iz usta, pomaknuvsi mi kupace izvadi mi jaja i poce ih lizati i cuclati. Volis ga pusiti, upitah je, aha , promrmlja ona samo ne vadivsi mi jaja iz usta, volim , volim, osobito ovolikog rece i poce ga opet pusiti , gurajuci ga usta dokle ide, a lice joj je bilo mokro od pljuvacke kako ga je lizala i pusila.

Sad cu da te jebem, rekoh i polako joj ga izvadih iz usta. Kad sam joj ga izvadio pogledala me kao da joj je netko uzeo najdrazu igracku. Dignuo sam se i dosao ispred nje, ona je rasirila noge i pocela se maziti po pici. Samo polako molim te, vidi ga koliki je, molim te. Ja ga jos malo ovlazih i polako joj stavih glavic, a u njoj je gorila vatra, iznutra je bila vruca kao ni jedna zenska do sada sa kojom sam spavao.

Polako sam poceo hvatati ritam nabijanja i stavih ga do pola, stvarno je bila uska, sto me stvarno iznenadilo. Majko moja, majko moja koliki je, ona je samo govorila. Polako , polako, gotovo moleci je govorila, ja je primih za bokove i polako ga stavih cijelog, a ona je zabacila glavu i samo je stenjala. Jebi me, jebi me, ponavljala je cijelo vrijeme, a ja sam poceo hvatati ritam nabijanja cijelog kurca u njenu picu.

Odjednom se pocela grciti, svrsavam rece, majko moja svrsavam pocela je gotovo vikati. Nabio sam ga do kraja drzeci je bokove, a ona je samo klonula tijelom. Tad sam primjetio da nas more nosi prema obali. Odmah se vracam, rekoh, i bacih sidro da ipak ostanemo na velikoj udaljenosti od obale. Vratio sam se do gospodje, a one se jos uvijek lagano tresla od zadnjeg svrsavanja.

Popeh se na provu, i prinesoh joj kurac ustima, ajde lizite ga, a ona ga uze ljubiti i lizati, uze ga i krenu da ga stavi u usta, a ne , rekoh, samo lizite, a ona me cijelo vrijeme gledala u oci i pocela ga je lizati od korjena do glavica. Nakon par minuta njenog lizanja, kurac mi se opet dignu u punu snagu. Sidjoh sa prove i dodjoh do njenih nogu.

Okrenite se , rekoh, sto ona i uradi, polako sam je spustio tako da su joj noge sada bile na barci , a tijelo presavijeno preko prove. Kleknuo sam i poceo je lizati po pici i guzi, prstima sam draskao klitoris , a jezikom lizao picu i guzu. Jebi me, rece ona , hocu da me jebes. Kako vi kazete, te se pridignuh i polako joj ga stavi u picu.

Sad sam imao lijepi pogled na njenu guzu i ledja, a i na sise koje su virile ispod njenog tijela. Uhvatio sam ritam i poceo je nabijati. Rukama sam mazio sise koje su virile. A onda sam se malo pridigao da imam pogled na guzu. Rasiro sam joj guzove da joj vidim supak, i onda sam polako pljunuo na njega, a cijelo vrijeme sam je nabijao, a ona je stenjala sve glasnije. jebanje matorske na barci

Ovlazi sam palac i polako joj ga stavio u guzu. Ona je na trenutak zastala i pogledala me. Sta to radis, upita pomalo prepadnuta. Jebem te prstom u supak, rekoh, tu se nikad nisam, polako molim te. Poceo sam hvatati ritam dok sam je nabijao, tako da u istom momentu i palac zavrsi sto dublje u njenoj guzi.

U jednom trenu pocela se tresti i vikati, sta mi radis, majko sta mi radis, svrsavam. Osjetih da cu i ja svakog trena svrsiti. Krenuh da ga izvadim, a posto je izgleda osjetila da cu i ja svrsiti, rece svrsi umene, molim te svrsi umene. U tom trenu osjetih kako mi mlaz sperme puni njenu utrobu, a ona me cijelo vrijeme gledajuci poce glasno glasano svrsavati.

Nabio sam ga do kraja, ona se trznu i zajauka jos jednom, a ja ga ostavih tako da i zadnja kap iscuri u nju. Polako ga izvadih i sjedoh na provu pored nje. Ona se polako pridize i stavi glavu na moje noge. Ja primih kurac i polako joj ga prinesoh ustima, a ona ga poce ljubiti i lizati po glavicu, rukom mi mjesajuci jaja.

Imas lijepi i veliki kurac, rece ljubeci ga, ne pamtim da me je ovako netko izjebao, i napunio ovolikom kolicinom sperme.Lagano je mazeci po ledjima , spustih ruku do njene guze, i poce je maziti po guzi. Lagano joj prst stavi u guzu, tu mi jos nitko nije bio, rece lizajuci mi glavic. Jeli vam pase, upitah dok sam polako prst gurao sve vise u njenu guzu.

Malo cudan osjecaj, ali mi pase, rece, sve jace mi stiskajuci jaja i polako ga pocevsi pusiti. Tako, samo pusi rekoh, i poceh joj ga nabijati u usta dokle je mogao uci. Malo podize glavu, hocu da mi svrsis jos jednom, hocu tvoju spermu na svome licu, rece i naglo vrati glavu na kurac, a cijelo vrijeme stenjuci jer sam je prstom poceo jebati u guzu.

Jebat cu te u supak, rekoh dok sam prstom zadavao ritam, razvalit cu te od kurca, ona je pocela potvrdno mumljati, gdje cu te jebati, upitah je, ona izvadi kurac iz usta dok ga je nastavila drkati, u guzu, u guzu ces me jebati, s vremna na vrijeme liznuvsi mi glavic, u guzu, hoces mi svrsiti u guzu upia me ona, cijelu cu te ispuniti, rekoh dok sam poceo svrsavati, a ona je prinjela glavic licu i pocela stenjati, tad sam shvatio da je i ona jos jednom svrsila.

Pocela je cuclati vrh glavica da pokupi i zadnju kap sperme. Izvadivsi prst iz njene guze, polako sam legao na ledja, a ona se okrenu i leze mi na trbuh. Lagano podinuh glavu i pogledam je, a ona je zadovoljno lezala, dok je sunce obasjavalo njeno znojno tijelo.

(Visited 1.498 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.