februar 26, 2024

Gledao sam Seku drugačijim Očima

0
trlja sekinu picu

Počeću tako što ću reći da razumem da neki možda misle da je to pogrešno, međutim, taboo perverznost celog događaja za mene su lepe uspomene. To se dogodilo pre mnogo godina kada sam bio tinejdžer obuzet hormonima i stalno napaljen. Koliko se sećam, drkao bih bar jednom ili dva puta dnevno.

Moja sestra i ja smo imali tipičan odnos. Skoro uvek smo se svađali. Međutim, bilo je teško zanemariti da je imala prelepo telo. Da nisam bio njen brat, svakako bih je muvao.

Pošto je sve to za mene bio tako snažan emotivni događaj, dobro ga se sećam, u detalje. Između nas je godinu i po dana razlike i oboje smo bili punoletni kada se to prvi put dogodilo. Sećam se da je moja sestra bila bolesna i uzimala je lekove u to vreme. Propustila je nekoliko dana nastave i bila je nekako odvratna od stalnog ležanja u krevetu, ne tuširanja i neprestanog kašljanja.

Bilo je veče i Katarina je napokon smoga snage da se istušira. Mama i tata su izašli to veče, ostavljajući broj telefona u slučaju da nam zatrebaju. Posle svog tipično dugog tuširanja, Katarina je uzela lek i legla u krevet.

Telefon je u jednom trenutku zazvonio i ja sam se javio. Moja mama je proveravala kako je Kaća (to je od malena bio njen nadimak). Nevoljno sam (pošto je cela njena soba plivala od bakterija) otvorio Kaćina vrata da joj dam telefon. Njen TV je bio uključen ali činilo se da spava. Pozvao sam je sa vrata, ali nije odgovorila. Mama mi je rekla da joj je lek koji je uzimala pomogao da zaspi, pa je verovatno to uzrok sna.

Ušao sam u njenu sobu i stao pored. Bila je pokrivena jorganom. Protresao sam je, ali i dalje nije bilo odgovora. Preneo sam informaciju mami i ona mi je rekla da je pustim da spava. Krenuo sam prema vratima i okrenuo se samo da vidim da li se pretvara. Deo mene je mislio da se pretvara, jer znala je to da radi kad je mrzi da se bakće sa matorcima i sa mnom.

Ponovo sam je protresao, ali i dalje je duboko spavala. I dalje misleći da glumi, sagnuo sam se i otkrio je. Pogledao sam dole pomalo šokiran jer je Katarina ležala na boku sa jednom nogom ispruženom preko kreveta. Nosila je samo spavaćicu koja joj se povukla do struka, i gaćice su joj bile potpuno vidljive. seka spava u gaćicama

Iako sam znao da je Kaća privlačna, to je bio prvi put da sam je zaista gledao na seksualni način. Još uvek ne znajući da li se pretvara da spava ili ne, ponovo sam je malo tresao. I dalje nema pokreta. Bila je okrenuta prema meni, tako da sam zuriou njeno telo – posebno u njenu guzu. Pošto od nje nije bilo odgovora, bio sam ubeđen da ona zaista spava i da se ne pretvara.

Okrenuo sam se prema vratima, ali sam se ponovo okrenuo i pogledao u nju, ovaj put sam imao drugačiji ugao ka njenoj pičkici kroz njene gaćice. Mogao sam da vidim ulegnuće preko njenih usmina kroz gaćice i moj kurac je počeo da raste. To je bio prvi put da sam se seksualno uzbudio gledajući svoju sestru.

Naravno da izlazak iz njene sobe više nije bio moguć. Okrenuo sam se i vratio do njenog kreveta, klečeći pored nje kako bih mogao izbliza pogledati njenu picu. Do tog trenutka nikada nisam video pičku uživo, samo slike ili filmove, a definitivno je nisam ni dodirnuo. Zurio sam u sekinu guzu i gaćice, samo nekoliko centimetara ispred sebe. PRAVA pička jebote. Ne samo neka slika. Mirisala je dobro, tek što je izašla iz tuša, a moj kurac je bio potpuno uspravan.

Zgrabio sam ga pokušavajući da ublažim pritisak koji se stvarao u meni. Zatim sam ispružio ruku i nežno joj dodirnuo nogu, ovog puta ne želeći da je budim. Nije bilo odgovora pa sam se moja ruka pomerila na njenu guzu. Osetio sam mekoću njenih gaćica i konturu njenog lepog dupeta. Zatim sam pomerio ruku dole i protrljao njenu picu. Sećam se da joj je pička bila veoma topla.

Protrljao sam dužinu njene pice, od vrha njenog dupeta do ispod klitorisa. Radio sam ovo neko vreme, a onda sam morao da vidim njenu pičku, skrivenu ispod njenih gaćica. Povukao sam njene gaćice u stranu i zurio, samo nekoliko centimetara od mog prvog pogleda u pravu picu. Bila je jebeno glatka i topla. Ponovo sam prešao prstom po dužini, osećajući mekoću. Izgledala je neverovatno.

Nastavio sam da je trljam i zavukao sam prste u nabore njenih usmina. Prineo sam prst nosu i omirisao. Mirisalo je na na šampon koji je upravo koristila. Zatim sam prineo prst ustima i osetio njenu vlažnost. Sećam se da zaista nije bilo mnogo ukusa, ali je bilo neverovatno. Nekoliko puta sam vraćao prst na njenu pičku, svaki put ližući njene sokove sa prsta. trlja sekinu picu

Onda sam gurnuo prst dublje u njenu pičku. Trgnuo sam se kada je zajecala. Malo sam se udaljio. Nije bilo sumnje – bila je budna. Ali nije me oterala, nije se bunila. Čak, možda mi se učinilo, ali delovamlo je da je dodatno raširila noge. Rizikovao sam. Kleknuo sam, poljubio joj guzu i nabio prst ponovo u pičku. Sećam se kako je njena pica bila zategnuta oko mog prsta.

Bio sam izgubljen u tinejdžerskoj hormonskoj požudi a moja se tiho cvilila i namerno stezala vaginalne mišiće i stiskala moj prst. Nisam želeo ništa više u tom trenutku osim da je okusim, da zapravo osetim njenu pičku na svom jeziku. Ali u položaju u kojem je ležala, to se jednostavno nije moglo dogoditi.

Postavio sam je tako da je ležala na leđima. Osetio sam da se i sama namešta tako kako sam želeo, ali je i dalje držala oči zatvorenima. Moj kurac je ponovo preuzeo vlast i brzo sam se vratio u režim požude. Pogledao sam dole, zureći u njene bradavice koje su probijale njenu tanku belu spavaćicu. Oslobodio sam njene savršeno okrugle sise. Moja ruka se spustila i nežno dodirnula njene sise, stežući njene bradavice.

„Uhhhh… da…“ – tiho je šapnula. Očigledno je volela da joj se igraju sa sisama i bradavicama.

Ponovo sam se nagnuo dole, mirisao njenu picu zatim sam joj povukao gaćice na jednu stranu i samo zurio. Tada sam ispružio jezik. To je bilo neverovatno. Nastavio sam da je ližem, gurajući jezik koliko sam mogao u dubinu. Nisam siguran koliko dugo sam je lizao, ali nisam hteo da prestanem. Počeo sam nekontrolisano da guram kurac o njen krevet dok sam je lizao. Bio sam opčinjen onim što sam radio.

„Da, da… dublje braco…“ – izrekla je tiho i jedva čujno.

Nisam želeo ništa više nego da je jebem. Bio sam opsednut požudom i morao sam da je osetim. Podigao sam joj noge i raširio je. Tada me je otvoreno pogledala u oči sa jebenom pohotom u pogledu. Kleknuo sam na krevet, postavljajući se tik između njenih nogu. Njeno telo je izgledalo tako prokleto seksi. Sa svojim kurcem u ruci, polako sam ga prineo njenoj pički, nežno ga trljajući gore-dole duž njene pice.

Onda sam to uradio. Počeo sam da guram svoj kurac u nju, u toplu, mokru picu. Polako sam ga gurnuo unutra. Osećalo se neverovatno. Toplo, usko i mokro. Polako sam se povukao i onda gurnuo do kraja. Ponovio sam ovo možda pet puta, a onda me pogodilo. Niotkuda sam doživeo intenzivan orgazam. Nekontrolisano sam se nabio u nju dok sam svršavao.

„Uhhhh…“ – zajecala je kad je osetila da je punim vrelim semenom.

Izvukao sam se iz nje i napustio njenu sobu u strahu.

**

Sledećeg jutra gledala me je sa jebozovnim pogledom. Nisam mogao da je pogledam iz straha šta bi moglo da se desi. Nekoliko dana kasnije, moja sestra se osećala mnogo bolje. Zbog onoga što se dogodilo, počeo sam da gledam na sestru na drugačiji način. Nisam želeo ništa drugo nego da je ponovo jebem. Nekoliko dana nakon što se prvi put to dogodilo bilo je kasno i svi su spavali.

Međutim, bio sam budan i napaljen kao i obično. Otišao sam do kupatila i prošao pored sestrine sobe. Obuzela me ta misao i ušao sam u njenu sobu. Ležala je na leđima pokrivena čaršavom. Neobično, noge su joj bilo totalno raskrečene, kao da je nekoga čekala. Ušao sam i seo na njen krevet. Nije se pomerala. tucanje seke s guza

Nisam čekao ovaj put. Protrljao sam njenu picu, osećajući mekoću njenih gaćica i toplinu koja emituje njena vagina. Nakon kratkog vremena trljanja, zastenjala je i gurala kukove u susret mojim prstima. Pogledao sam je i skontao da je naravno budna. Nastavio sam da joj trljam macu a ona je ležala i stenjala. Počeo sam da vršim veći pritisak na njen klitoris dok sam je trljao. Kako sam to radio, njeno disanje je postalo glasnije.

Tada je prvi put jasno uzela kontrolu i naguzila mi se sa glavom dole na jastuku a guzom visoko u vazduhu. Shvatio sam poruku i polako kleknuo iza nje. Iskusno se nameštala što mi je omogućilo bolji pristup. Nakratko sam protrljao glavu svog penisa o njene usmine, premazavši je njenim sokovima. Zatim sam polako gurnuo kurac u nju.

Bio je to neverovatan osećaj. Nabijao sam se u nju a ona je stenjala u trljala svoj klitoris. Leđa su joj se izvila dok se gurala uz mene. Žestoko sam je karao i osetio sam svako njeno grčenje a posebno ono kada je svršavala na mojoj kiti. Tada sam ubrzao tempo i doživeo veoma jak orgazam. Ponovo sam se ispraznio u pičku svoje sestre. Kada sam završio, povukao sam kurac od nje i vratio se u svoju sobu. Te noći između nje i mene nije izgovorena ni reč, ali smo oboje znali da je to sve bio samo početak.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 38 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 7.496 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!