maj 24, 2024

Gledao je svoju djevojku u seksu s dvojicom

0
tucanje u klubu

Moja supruga Danijela bila je uvijek jako temperamentna kad je seks u pitanju. Na moje traženje dosta detaljno mi je opisivala kako se jebala prije mene. Te priče su me uvijek jako napalile. Ova priča je u najvećem dijelu plodom moje mašte. Pišem ju motiviran stvarnima njezinim predbračnim doživljajima U priči zato ima elemenata istinitih događaja.
Moja žena Danijela imala je u to vrijeme 27 godina. Upravo je izašla iz jednoga kratkog i neuspjelog braka i promijenila je firmu u kojoj je radila. Nakon rastave jako joj je nedostajalo seksa. Navikla je biti redovito obrađivana i njezin je bivši muž dobro obavljao taj zadatak i prije braka tijekom veze kao i u braku do samoga njegovog kraja. Sad je prošlo već nekoliko mjeseci kako se nije jebala. Ispomagala se prstima i dildom, ali to ju baš i nije zadovoljavalo. U novoj se firmi pričalo kako je jedan njihov kolega, po imenu Nikola, pojebao sve žene u firmi mlađe od 60 godina. Bilo je tu neudatih, ali i udatih kolegica. One, koje su bile s njim, jako su hvalile njegova umijeća u seksu. Govorile su da ih nitko drugi nikad nije tako dobro pojebao, ukratko maksimalno su uživale u jebačini.
Ponukana tim govorkanjima, a i velikom potrebom za kurcem, prihvatila je njegov poziv na ručak poslije posla. Sasvim je jasno da su završili u njegovom stanu u strastvenom seksu. Poslije jebačine uvjerila se da su priče o njemu istinite. Stvarno ju je izvrsno zadovoljio. S Nikolom je održavala vezu isključivo na seksualnoj osnovi. Nalazili bi se, ne baš često, poslije posla. Nekad bi odlazili negdje na ručak ili pak odmah u njegov stan. Kako je bilo ljetno doba Nikola je molio Danijelu da u dane njihovih susreta odjene neku dosta kratku haljinu i da na kraju radnog vremena u toaletu firme skine grudnjak i gaćice. Želio je da bude sasvim gola ispod kratke haljine. Danijela je imala egzibicionističkih sklonosti pa ju je taj zahtjev dodatno napaljivao. Nikola bi ju milovao po pički dok bi se vozili autom. Uživala je u tome. Jednom ju je tako milovao ispod stola u restoranu gdje su ručali. Primijetio je to jedan od gostiju, a da Danijela toga nije bila svjesna. Nikola joj je tad razmaknuo noge pa su njezina pička i žbunjić iznad nje bili izloženi pogledu nepoznatog muškarca. Jako se napalila kad joj je rekao da joj muškarac za susjednim stolom gleda pičku. Nije ju to smetalo.
tucanje u klubuU rijetkim prilikama Danijela i Nikola izlazili su i u večernje provode. Opisati ću što se je sve dogodilo prilikom jednoga takvog izlaska u klub nedaleko Zagreba. Klub je bio poznat po dobroj glazbi i posjetiteljima više klase. U okviru kluba bilo je i nekoliko soba za posjetitelje koji zažele intimnost. Soba se mogla iznajmiti na sat. Danijela je pretpostavljala da će djevojke u klubu biti vrhunski odjevene i uređene. Ona nije htjela zaostajati za njima pa je odjenula prilično dekoltiranu haljinu sa golim leđima. Haljina se kopčala duž cijele prednje strane i bila je prilično kratka. Nije dosezala ni do polovice bedara. Sve to upotpunila je sandalama na visoku petu kao i diskretnim nakitom. Prema Nikolinoj želji nije odjenula gaćice. Pretpostavljala je da će biti dovoljno seksi za taj klub. Nikola je bio oduševljen njezinim izgledom.
Tijekom vožnje do kluba Nikola joj je milovao bedra. Otkopčao je zadnji gumb na haljini što mu je oslobodilo put do pičke. Zario je dva prsta u nju i mazio ju.
– Prija ti ovo što radim?
– Naravno da mi prija. Divno je, samo uvijek me brine da nas netko ne vidi.
– Vidjet ćeš što će sve momci raditi curama u klubu.
– Ti si već bio tamo?
– Jesam.
– Što su momci radili?
– Mazili su pičke, ljubili sise, a bogme odlazili i u sobe na jebačinu.
– Djevojke su im dopuštale da im to rade pred svima.
– Dobro, nisu to radili potpuno otvoreno, ali jasno se mogla vidjeti ruka među djevojčinim nogama, a bilo je i razgolićenih sisa.
– Jesi ti pojebao koju?
– U klubu nisam, ali jesam na parkingu u autu djevojku s kojom sam došao.
– Znači mogu očekivati da me krešeš u autu.
– Ako budeš htjela, svakako.
– A ako ne budem htjela?
– Onda ću te nagovarati dok ne pristaneš.
– Znači, jebačina mi ne gine.
– Tako nekako. Imaš nešto protiv takvog scenarija?
– Naravno da nemam.
Ubrzo su stigli. Pred klubom bilo je parkirano više automobila visoke klase. Glazba iz kluba čula se sve do parkirališta. Ušli su i smjestili se za jedan manji stol donekle u sredini prostorije. Klub je bio već dobrano popunjen. Danijela se zagledala u posjetiteljice. Bile su vrhunski uređene u vrlo seksi odjeći, ultra mini suknje ili haljine, slobodne sise bez grudnjaka, dekoltei, to je prevladavalo. Na plesnom podiju momci su se ponašali dosta slobodno. Često se mogla vidjeti muška ruka na guzi djevojke, nekad i dvije ruke, a padali su i strastveni poljupci. Danijela nije primijetila da bi neki muškarac stavljao ruku u žensko međunožje. Kad je to primijetila Nikoli on joj je odgovorio da je još rano i da atmosfera još nije dovoljno užarena za takve egzibicije.
– Reci mi Nikola, a kad se atmosfera užari, hoćeš li ti meni maziti pičku na plesnom podiju?
– Naravno da hoću. Ljubit ću i tvoje divne sise da svi vide kako su lijepe.
Danijelu su napalile te riječi, a i alkohol je tu imao učinka. Nikola je to primijetio. Kliznuo je rukom pod stol i otkopčao dva gumba na njezinoj haljini. Pička joj je sad bila potpuno otkrivena, a mogao se vidjeti i žbunić iznad nje. Smatrao je da je slabim svjetlom u prostoriji donekle zaštićena od pogleda drugih posjetitelja. To baš nije bilo tako. Nekoliko ljudi za okolnim stolovima primijetilo je razotkrivenu pičku i sa znatiželjom je promatralo daljnji tijek događanja. Danijela je bila napaljena do bola. Nije joj bilo važno je li ju netko gleda, htjela je samo osjetiti muške prste na klitorisu i u pički. Nikola joj je brzo ispunio tu želju. Jebao ju je prstima pod stolom. Bila je u sedmom nebu od sreće. Još ako netko to vidi, uh, fantazija, mislila si je. Svršila je prikrivajući to koliko je mogla.
Vrijeme je brzo protjecalo. Prošla je ponoć. Momci su zaista postali slobodniji u ophođenju s djevojkama. Milovali su im pičke, zavlačili ruku pod haljinu i mijesili sise, gnječili guzu. Nikola je predložio da odu plesati. Kad se podizala uspjela je zakopčati samo jedan gumb na haljini dok je drugi ostao otkopčan. To je bilo dovoljno da baš cijela pička ne bude izložena pogledima. Tijekom plesa Nikola ju je čvrsto uhvatio za guzove s obje rule. Kad su se počeli ljubiti lagano je podigao haljinu i ruka mu je kliznula među njezine noge. Bila je potpuno mokra. Bili su primijećeni, a to je Nikola i htio. Spustio joj je naramenicu haljine i otkrio sisu pa je ruku iz pičke preselio na milovanje sise. Dok je ljubio jednu sisu otkrio je drugu. Pružio je priliku svima da se dive njezinim sisama. Danijela je bila u nekom transu, vjerojatno od seksualnog uzbuđenja, ničega nije bila svjesna, ali bilo joj je jako lijepo. Kad je glazba prestala, zbog odmora, vratili su se za stol.
– Ne znam što mi je. Napaljena sam kao šiparica. Mogla bi se jebati ovdje pred svima.
– Strpi se još malo. Dobit ćeš kurac koji toliko želiš. Bila si divna tamo na plesnom podiju. Ne ljutiš se što sam pokazao tvoje sise?
– Nisam bila svjesna ničega nakon što si me uhvatio za pičku. Fantastično sam se osjećala.
Glazba je ponovno počela svirati. Njihovom se stolu približio naočit mladić i zamolio je Danijelu za ples. Ona je upitno pogledala Nikolu koji je kimanjem glave potvrdio da je suglasan. Mladić je odveo Danijelu na plesni podij. Tijekom plesa hvatao ju je za guzu i sise. Nije se protivila, naprotiv pokazivala je da joj to prija. Kad su bili u uglu plesnog podija zavukao je ruku ispod haljine i gnječio joj guzove. Kliznuo je prstom među noge. Bila je sva mokra. Uzeo ju je za ruku i poveo ju stepenicama na kat. Pridružio im se još jedan mladić. Kad je Nikola vidio kako vode njegovu prijateljicu na kat krenuo je za njima. Na katu su svo troje prošli kroz jedna vrata u jedan manji hodnik. Kad je Nikola tu ušao zaustavio ga je momak od osiguranja.
– Tu se ne može dalje.
– Zašto? Pa oni su prošli.
– Tu su privatne prostorije vlasnika kluba, a ono su vlasnici kluba.
– Ali ona djevojka nije vlasnica.
– Ona je posjetiteljica kluba. Sad će ju moji gazde jebati.
– Ona je došla s menom.
– Onda možeš odavde gledati kako će ti jebati djevojku. Ne pokušavaj ništa, jer kod mene nemaš šanse.
– Tvoji gazde tako tucaju posjetiteljice kluba.
– Ponekad da, zapravo dosta često. Ovu tvoju su zamijetili po slobodnom ponašanju, a bila je jako jebozovna.
– Oni ti dozvoljavaju da ih gledaš?
– Da, puste me da i ja uživam i da ih osiguram da ih nitko neće ometati.
– Kao na primjer ljubomorni muž ili dečko.
– Ne izgledaš mi kao da te smeta da će ju jebati. Nisi zaljubljen u nju?
– Nisam. Ona mi je, kako se to kaže, prijateljica s povlasticama. Mi se jebemo kad poželimo, a svako od nas ima svoj život.
– Onda će te paliti da gledaš kako se jebe s dvojicom.
– Mislim da hoće.
– Daj sad da gledamo kako ju tucaju.
Soba na kraju hodnika bila je otvorena i osvijetljena. Sve se moglo dobro vidjeti. Danijelu su odmah skinuli i tražili da prošeta hodnikom. Odmjeravali su njezino tijelo. Imali su što i vidjeti. Onda je jedan od šefova izvadio već napeti kurac i ponudio ga na pušenje. Uzela ga je u ruke, opipala, malo prodrkala i onda usisala. Sisala je kurac snažno. Vlasnik je imao osjećaj kao da ju jebe u usta. Za to je vrijeme drugi gazda skinuo svu odjeću sa sebe i zatražio da njemu popuši impozantnu kurčinu. Radila je to znalački. Momci su bili zadovoljni. Onda su ju postavili tako da se nagne preko naslona jedne stolice. Jebali su ju s guza naizmjenično. Glasni zvukovi svih sudionika jebačine prostirali su se hodnikom.
Uslijedila je jebačina u misionarskom položaju. Danijela je držala noge u zraku a oni su ju pumpali svojim tvrdim kurčevima. Znala se ona dobro jebati. Hvalili su ju svi koji su ju imali. Momci su se izgleda umorili, jer nisu mogli više. Ona je navukla haljinu i krenula prema izlazu. Kad je prošla pored Nikole samo je rekla da želi da idu. Krenuli su prema autu.
– Želim da me pojebeš. Oni likovi su me razrajcali, a nisu me dovršili.
– OK, otići ćemo negdje.
– Ne, želim se jebati sad odmah u autu.
– Ovo parkiralište nije baš zgodno za to. Previše se ljudi mota tu okolo.
– Rekao si mi da si to već radio s drugim curama. Zašto nećeš mene ili možda me nećeš jebati poslije one dvojice?
– Dobro onda, hajdemo.
Kad su došli do auta Danijela je ušla na zadnja vrata. Smjestila se i vješto se oslobodila haljine. Onako gola raširila je noge očekujući da ju Nikola pojebe. Nikola je, vidjevši da nema drugog rješenja, smjestio se među njezine noge, izvadio je kurac bez da je skidao hlače i nabio ga u njezinu pičku. Odmah ju je počeo divlje jebati. Izgleda da je Danijela upravo htjela takav seks, jer su se mogli čuti zvuci njezinog zadovoljstva. Kad ju je počeo hvatati orgazam i Nikolin je kurac počeo bljuvati spermu u pičku. Seks je bio prilično brzo završen. Oboje su se brzo spremili. Kad je Nikola izašao iz auta kako bi sjeo na vozačko mjesto ugledao je tri mladića u blizini auta koji su se smješkali. Očito su gledali kako je Jebao Danijelu. Ona je to izgleda i htjela da se jebe pred nepoznatim muškarcima. Nikola je Danijelu odvezao do njezine kuće. Rastali su se uz kratki poljubac.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 2.409 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!