seksati pojebati napaliti

Glamur

Erotske price

«Alooo…Trebaš prevoz?», mladić zalizane svijetle kose pokušao je nadglasati promet derući se kroz prozor svog crvenog Mercedes kupea.
«Hejjj! Može, super!», vratila je mobitel s kojeg ionako nije znala kog nazvati natrag u torbicu i posrćući krenula prema njemu. Parking kluba iz kojeg je treštao turbo folk bio je pun rupa.
3 ujutro, počela je lagana kiša, a on, vidjelo se u mraku, zapalio je cigaretu i zavalio se dublje u sic. Malo se mučila s otvaranjem, dugi nokti su zapinjali, tako da joj je vrata otvorio iz nutra kada mu je palo na pamet da bi cura mogla napraviti nekakvu štetu na laku.

Čak se nisu ni poznavali. Lana mu je bila poznata poput i većine cura s gradske scene tek kao pizda koju je neko jebao; ili frendov frend ili je bila prijateljica od žene koja je prošli petak pušila nekom iz njegovog društva. Takve kombinacije.
Za ljude koji se nikad nisu formalno upoznali, čak niti izmijenili ni jednu riječ, ponašali su se neuobičajeno prisno.
«Di idemo?», ispitivački je očima plazio po njoj dok je zakopčavala sportski remen.
«Da ti budem iskrena, nemam pojma!», još se derala zbog glasne muzike u klubu. Umjesto daljnje razrade tog pitanja ugnijezdila se u sjedište, visoko prekrižila noge, a zatim kao slučajno raširila jaknu ispod koje su se nazirale male, nespretno operirane sisice napravljene u ordinaciji doktora kojeg si je njen, već bivši, mogao priuštiti.
Roko se držao pretjerano zrelo za svoju dvadeset i koju godinu; očev poslovan uspjeh, bolje rečeno novac, davao mu je to samopouzdanje.
Nije on bio ništa posebno zgodan, iako je tako kotirao dok bi se gledalo u smjeru automobila kojeg je vozio. Predugo lice, ružan nos, kratka tanka usta, pjegav, a ipak je «bio sličan Beckhamu». Nije se bavio nikakvim sportom; po prirodi mlohavo građen, izgledao je pristojno samo u jaknama podstavljenih ramena. Ali, ništa od toga nije bilo važno. U krugu u kome se kretao o njemu se razmišljalo kao sinu tajkuna Krakića, mladiću sa podebljim dosjeom prebrzih vožnji u pijanom stanju i ponekim ‘fizičkim napadom’, kako su pod tatinim pritiskom klasificirane pa izbrisane prijave silovanja maloljetnih frizerki i prodavačica, klinkica koje su isto prihvatile ‘prijevoz’, a nisu bile voljne platiti kartu.

«Nemaš pojma, ha?», za njega je to bio otvoren poziv na prvi zamračeni parking, al Lana se imala potrebu otvoriti.
«Ma znaš šta… Nije mi se ni išlo van, al dođem doma, a ono Fahret…s onom, ako znaš, Ivkošičkom.»
«A ti si sad s Fahrom..?»
«Bila!»
seksati pojebati napaliti«Mhh…», otpuhnuo je dim pokušavajući se sjetiti kakva je Suzi Ivkošić, isto jedna od viđenijih gradskih drocica. Pa je, mlađa je od ove, al sve je to ista liga.
Lana je bila izvan sebe, jer ne samo da ju je taj Fahro povrijedio, već je kod njega i živjela zadnjih par mjeseci. Sve su joj stvari bile u stanu u kome je on ševio drugu, tako da je nakon početnog vala ljutnje shvatila kako i nema previše izbora. U Zagreb je došla zbog nekakvog natjecanja ljepote na kome je osvojila treće mjesto, potom se prebacila na neuspješno studiranje, a od povremenih modnih revija uštedila je točno 400 kuna. Možda dovoljno za autobusnu kartu u rodni grad, al ništa više. Pojest će govno, osim ako možda večeras nešto ne napravi sa Krakićem, pa je on preuzme. Oči su joj se napunile suzama.
«I kaj, baš ju je jebao..?», nije mogao suspregnuti smijeh.
«Da! Otključam, uđem, oni na kauču… Ma joj…»
«I onda…?»
«Ma nemam… Stvarno ne bi sad…»
«O joj, pa reci, jebote!»
«A šta, jahala ga je! Rekao mi je, ‘Šta si očekivala, njene su bolje ispale’», počela je histerično plakati.
«Hahahahahah! Nemreš belivit!», Krakić mlađi je uživao. Fahro je upravo dobio bodove u njegovim očima, a i napravio je mentalnu bilješku da mora i on poševiti tu Ivkošičku, inače, bivšu mis Zagreba, ako se dobro sjećao.
«…primio ju je za sise i pokazivao mi ih! Kad sam ga pitala kolke, rekao je da samo malo, a onda ide jebati ovu koja si je uvalila litru silikona, i to mi još pokazuje!!! Smijali su mi se dok je miješala na njemu!»
«Hahaha! Pa kak ćeš sad doma?! Oćeš da ja idem prvi pozvonit da vidim jesu svršili, ak te hoće natrag?»
Koliko god ovo bizarno zvučalo, njegova ponuda bila je vrlo velikodušna, i imala je smisla. Mora negdje prenoćiti, a biti će lakše ako neko drugi pita njenog dečka dal smije spavati u svom donedavnom krevetu ili si je u njega već za stalno naselio drugu. Sisatiju.
Kod Roka ne može, on živi u vili s roditeljima, a sigurno je neće voditi doma. Jedino rješenje upravo je ponudio.
«Nemam pojma…Ništa ti ne znam…»
«Oš se onda voziti?»
«Pa može… Gdje?»
«Idemo na autoput.»
U glavi su joj bile samo dvije riječi: Motel Plitvice. Bar će nekako ubit noć, sutra će razgovarat s prijateljicama, možda se neka nečeg sjeti, ali čisto je sumnjala.
Još je više podigla minicu, tako da joj se samostojeće čarape koje su se već skroz vidjele potpuno dođu do izražaja, i da on snimi i rub gaćica. Onaj kod pičkice.

Cesta je bila prazna, a noć turobna. Ni snijeg ni kiša ni led, a zima. Prljava zima. Prolazili su kroz industrijsku zonu grada. Stiskala je zube gledajući trgovačke centre u kojima, kako stvari stoje, više ne može kupiti ni tampone. Kada su joj stavljali lentu bila je sigurna da će se, i to vrlo skoro, udati za nekog ko je vlasnik jedne od tih zgradurina, ali vrijeme je prolazilo a ona je prelazila iz ruke u ruku muškaraca koji su je u podstanarsku garsonijeru koju je dijelila s još dvije cure, vračali s lažnim dizajnerskim torbicama i kojom spolnom boleštinom, i to je bilo jedino što će ikada dijeliti s njihovim ženama. Bankovne račune nikad.
Kad je počela raditi na lokalnoj televiziji kao hostesa zapazio ju je Fahro, mladi poduzetnik egzotičnog porijekla. Čak se i ta priča s njim izlizala prije no što je mislila. Jednom mu je predložila da bi mogli u Sloveniju što je brzo odbio. Kasnije je prisluškivala razgovor u kome se ispostavilo da je onaj Ferrari kojeg njen dečko vozi ukraden u Italiji, i da zato ne smije prelaziti granicu. Osim toga, on je imao zabranu ulaska u Europsku uniju. Preko svega toga je prešla, čak ju je na neki način i uzbuđivalo. Objasnila si je da pravi frajeri voze takve aute jer su sjebali sistem, a ne zato što nemaju novaca za novi, polovni, jebote ne ukraden Ferrari. Čak ni činjenica da joj za cijelo vrijeme veze Fahro zvan Ferrari nije kupio ništa osim tih sisica nije joj otvorila oči. Pa ni to što je i njena operacija besplatno sređena kod doktora kojeg je ovaj kamatario. Ipak se nadala da će je oženiti iako je on već u braku s djevojkom koju su mu roditelji za tu prigodu doveli iz rodnog sela u Makedoniji. Već je imao petoro djece i na pola živio kod njih, ali to nije ozbiljno shvaćala obzirom da ta njegova žena i nije govorila Hrvatski. Barem je tako čula. Tužno, ali ne kao ovo što joj se večeras desilo.

Čim su skrenuli na obilaznicu Roko je pojačao muziku. Instinktivno se još dublje zavalila i raširila noge. Pod svjetlima koja su munjevito prolazila nazirali su joj se čuperci u gaćicama. Snažno je primio volan i nagazio do daske. Kako se kazaljka na brzinomjeru pomicala, tako su joj se ukrućivale bradavice. Dečko je luđački zirkao malo na cestu, malo na nju, iskušavajući teoriju po ko zna koji put. Kad se kazaljka zaustavi na 280, bit će skroz mokra.
Lana je žmirila lagano otvorenih usana. Nije ga htjela ometati, a i u glavi joj je bilo previše misli; kako će sve ovo završiti? Možda bi bilo najbolje da se sad lijepo ubiju. Neku bolju ideju nije imala.
Pogledala ga je kroz trepavice tek kad je osjetila da usporava, «Kaj je bilo?»
«Niš. Divim se prirodi», koncentrirano je tražio odmorište.
Sada je išao samo 150km/h, no ispred benzinske pumpe podigla se policijske palica.
«Pičku materinu, koji me kurac jebeš…», Roko se zaustavio uz cviljenje guma. Smrdio je na viski i koka kolu, a upravo je taj narodnjački hit odzvanjao iz Mercedesa.
«Dobro veće. Vozačku i prometnu vas molim», trebalo je proći nekoliko momenata da službeno lice osjeti zadah alkohola.
Krakić je bahato zakolutao očima.
«Vozilo je vaše?»
«Firma», cmoknuo je.
«KRAKEX?», policajac je čitao podatke pod svjetlom baterijske svjetiljke.
«Da.»
«To je vaše poduzeće?»
«…Tatino», teškom mukom je procijedio nakon kraće pauze. Jedva je čekao dan kada će on zasjesti u očevu fotelju i vodit posao kako se spada. Za početak je razmišljao o Lamborghiniju zbog kojeg je ljetos pobjegao od kuće kada je otac rekao ne. Onda je dobio Mercedes kojeg se sramio, i zbog kojeg je žestoko mrzio starog koji ga je tako uvrijedio, svog jedinca.
Lanu je uzbuđivalo što će je uskoro ševiti sin moćnog čovjeka. Koliki je tatin utjecaj uskoro će vidjeti, i to joj je još više ovlažilo gaćice.
«Udahnite i pušite.»
Napuhao je dva promila.
To je njegovog oca koštalo dvije tisuće kuna.

U retrovizoru je gledala kako policajci dijele plijen, a Roko je psovao u sebi razmišljajući kako je za taj novac mogao u Sheraton naručiti bolju kurvu od ove. Kad su već bili tamo odlučio je natankati auto, a Lana je unutra kupila novi Story i gumene bombone. Njene slike objavljene su na nekoliko stranica u modnom editorijalu s temom skijanja. Pozirala je u raznim varijantama, a uz slike objavljena je i kratka crtica u kojoj je slagala kako ona skija isključivo u Švicarskoj, iako u životu nije stala na skije, niti bila izvan granica Hrvatske. Novinarka je napisala i kako je poznatu manekenku na snimanje doveo ‘zaručnik u Ferrariju’, pa je sve skupa zvučalo vjerodostojno.

Dečki na kasi su je ili prepoznali ili su se jednostavno došaptavali zbog prizora polugole cure i tipa zamagljenog pogleda koji je upravo ušao da plati gorivo za takav auto. Ona se među policama kretala kao po modnoj pisti, postavila je Roku nekoliko pitanja u vezi potrošnje Mercedesa, koliko brzo ide i koliko košta, da ne bi bilo zabune u kojim kolima je došla, ako slučajno nisu primijetili, ali on joj nije odgovarao. Kad je riješio račun očevom službenom karticom izašao je van a da se nije ni okrenuo da vidi ide li ona za njim.
Ubacio je u brzinu i nakon kraćeg razmišljanja, naglo skrenuo iza pumpe. Jedan od muškaraca izvirio je na stražnja vrata i gledao ih, tako da je uz pičkaranje premjestio auto na sam kraj parkirališta, pored plavih prenosnih vecea.
Kao da je sam i sprema se pišati, počeo je raskopčavati šlic i ne obraćajući pažnju na djevojku pored sebe.
«E čekaj, pogle», zaustavila mu je ruku koju je već namjestio u položaj povlačenja zatvarača.
«Kaj?», blenuo je.
«Ovo sam ja!», otvorila je magazin na njegovom krilu nadajući se da će joj dionice sad dovoljno skočiti da je odvede makar u motel.
«A jel?», malo je pogledavao nju, malo slike. «Ne bi nikad reko. Hahaha… Photoshop… Jebote, kaj su svi ti komadi po novinama u živo gabori?», iz njegovog glasa nestalo je prijetvorne pristojnosti, nekakvog kolegijalnog tona kojim razgovaraju ljudi istih godina i sklonosti kojim joj se obraćao kad je tek ušla u auto. Što joj je preostalo? Ne pada mu na pamet da je siluje, dat će ona sama. Može se pokupiti i na pumpu, al isto bi joj bilo i da ode u jedan od TOI zahoda pred njima. Tamo ju ništa ne čeka i oboje su to znali.
«Aj skidaj se, spava mi se.»
Primila se za sako, «Kako ćemo tu?»
«Kaj kak ćemo tu?»
«Pa seksati se?»
«Seksati? Hahaha! Nećemo se seksati, maco. Malo ćeš mi ga drkati, a ja ću ti malo maziti pičkicu. Koje mrtvo jebanje…», pognuo je glavu među noge. Povraćalo mu se od alkohola al je ipak htio svršiti večeras.
Lana nije znala što da misli o ovome. Jel ju neće jer mu je jadna i ružna, ili se boji da mu od cuge ne stoji? Možda zbog Fahre? «Da skinem samo tangice ili sve?»
«Izvadi sisu i gaće makni u stranu, al tako da mi ne sjediš s golim dupetom na sicu. Alcantara se teško čisti.» Nije podizao glavu, samo je skrenuo pogled prema njenim tankim manekenskim nogicama, i tada mu je za oko zapeo magazin pod njenim stopalima i Lanin osmijeh na naslovnoj stranici. Možda će je ipak pojebati, kad je već u novinama, onak iz fore. Sve mu je to bilo muka. Ne kani se još jedno veće zajebavati s njom, nikakvo nalaženje ne dolazi u obzir, ne da mu se ni voziti sad do motela, hladno je da ju pukne na haubi, a u kabini em nema mjesta, em je ne kani prljati s izlučevinama od ove.
Napustio je prezahtjevne misli i zavalio se. Lana je to shvatila kao poziv. Prvo je, kako joj je naredio, maknula gaćice u stranu, a onda izvadila sise iz topića i počela mu dugim umjetnim noktima prtljati po šlicu.

Krakićev kurac bio je tužno mekan. Ni dignut ni spušten, kao slomljen u sredini razlio joj se po dlanu kojeg je mahnito pomicala gore-dolje. Povremeno je spuštala glavu i lickala ga po glaviću, ali nije se bog zna šta dešavalo. Mladić se navalio na nju, ljubio ju je po vratu, sam je sebe pokušao uzbuditi seksi uzdisajima. Jednom rukom joj je gnječio sisu a drugom opipavao pičku. Kad se malo ukrutio, dečko je izvadio kurton iz jakne.
«Stavi mi ga.»
«Čekaj da ti se još digne…»
«Sad ga stavljaj…», htio je dovršiti da mu se gadi da ga dira golom rukom, pogotovo liže, al nije mu se dalo.
Lana mu ga je uspjela nataknuti tek kad se skroz skinula i počela stenjati uz vlažno jebanje srednjakom tako da on to vidi i napali se, što joj je polovično uspjelo. Držao ga je za korijen da mu ne spadne, i navalio se na nju naguženu među sicevima.
Auto je bio zbilja skučen, a ona visoka, tako da joj je grubo presavio noge u koljenima da ne prlja kokpit i prislonio se gumenim vrhom na obrijanu pičku. Raščepljena preko oba sjedala držala se za naslone i najviše što je mogla isprčila guzu prema Krakiću. Osjetila je kako je nešto mlohavo lupka po nabrekloj pizdi i pokušava ući. Jedva joj ga je takvog pola spuštenog nagurao kojih par centimetara i počeo se pomicati. Val podmazivanja ipak joj je natopio picu, i kurton je sada plivao u ženskom soku. Malom je sve teže išlo; primio ju je jednom rukom za glavu, dlanom snažno prignječio lice prema dolje, i to tako da se uplašila kako će joj strgati nos. Sad nije imala love za još jednu operaciju ako se desi. Drugom šakom joj je rastezao lijevi guz do bola i sve snage se nabijao. Svakim ubodom kurac mu je sve više očvršćivao pa su se uskoro čuli samo njeni kratki isprekidani uzdasi i šljapkanje u pički.
Nakon početnog uzbuđenja maca joj je ubrzo utrnula. Roko je bio pijan, uopće nije mijenjao položaj i nikako mu se nije svršavalo. Palilo ju je jedino sama situacija; dok je većina zagrebačkih cura u tom momentu razmišljala kako će se iz klubova vratiti kući, ona je imala prijevoz, itekakav prijevoz, ha!
«Raširi se…»
«Ovako, ah ah ah…?»
«Još. I spusti desnu nogu. Ful mi zaklanjaš svjetlo.»
Zbunjeno je pokušala okrenuti glavu da vidi o čemu se radi, ali brzo joj je natrag pričepio lice dlanom.
«Ne pomiči se, jebote!»
Ipak je uspjela vidjeti da u ruci drži mobitel i snima kako joj ulazi u tijelo.
Zakašljao se i najmuževnijim glasom kojeg je uspio iskopati govorio u mikrofon, «Ja sam Roko Kračić i karam ko krmaču… Mala, aj se predstavi..», prislonio joj je telefon uz usta, a na ekranu se pojavilo crveno lice stisnuto ispod njegovog dlana. Zaključio je da nije dovoljno prepoznatljiva zbog plavog pramena koji joj je skrivao oči i maknuo ga. Onda je, jednom rukom pridržavajući kurton na kurcu, podigao Story i stavio ga u kadar pored Laninog lica.
«Molim te, nemoj…», slabašno je protestirala svjesna da će ovo već za koju minutu primiti svi njegovi prijatelji i da joj ne gine Internet karijera.
«Glupačo reci kak se zoveš i kaj si!»
«Ah ah ah… Bar mi pusti glavu!» Malo je oslabio pritisak, a ona je napučila usne i počela ‘zavoditi kameru’.
«Ja sam….Auhhh! Lakše!», nabio ju je u samu maternicu tako da zaskvići na filmiću, «…Ja sam Miss Lana Miras, manekenka i TV voditeljica…ah ah ah!!»
«I ko te kara…?»
«Rookoooo…Krakić, ah ah ah…»
«Dobra kusa!», pljesnuo ju je po dupetu i nastavio fokusirati djevojčin šupak u koji je uvlačio dršku spravice za struganje leda. Odložio je mobitel tek kad se začulo pipkanje, potvrdni signal nekoliko poslanih poruka. Cura se pokušala pomaknuti, trtica ju je sve više boljela od snažnih ritmičkih udaraca. Kurac mu je napokon očvrsnuo i protego se u njoj do bolnih i tankih dvadeset centimetara, no kako ju je jednom rukom snažno držao za dupe, a drugom joj pritiskao lice, morala je ugristi donju usnu i pretrpiti dok ljubavnik ne svrši. Stiskala ga je pičkicom da ga dodatno izludi i onako na mjestu trzala se gore dolje.
Jebao ju je u potpunoj tišini koju su prekidale samo povremene SMS poruke. Mladić ih nije čitao, ali po izrazu lica mu se vidjelo da zna sadržaj, baš kao i kada se uopće nije iznenadio automobilu koji se uz cviljenje guma parkirao skroz do njegove mečke.
Lana je uspaničeno zirkala, i dalje stisnuta na sjedalo, očekujući sjenu policajca na prozoru, no, bili su to Rokovi prijatelji. Dva niža crnokosa mladića u kožnim jaknama izgledali su previše slično da ne bi bili braća, a mlađi je sasvim sigurno, usprkos kurčetivom držanju bio debelo maloljetan. Vjerojatno je baš zbog potrebe da se dokaže pred drugima bio i najagresivniji.
Krakić ju nije prestao trpati kad su otvorili suvozačka vrata, samo ih je nervozno lupio natrag, opsovao i pokazao rukom znak da se strpe sekundu. Ovaj kome se obratio sa ‘Čebo’, izvadio je mobitel i uz glasan smijeh snimao akciju unutra. Roko je tako jako nabijao da se auto baš komično tresao, htio je što prije svršiti u Lanu čija je pička tako nabrekla da se žarko crvenilo mesa jasno vidjelo i u mraku auto kabine. Roko se izvio da što bolje vidi kako ulazi u nju; kurton koji mu se srolao do pola i kojeg je za koju sekundu napunio sjemenom. Onda ga je skinuo i iscijedio joj spermu po kosi, opet snimivši kratki filmić.
Misica se pokušala natraške smjestiti na sjedalo, no vrata su se opet otvorila i ona dvojica su ju ščepala za guzicu i izvukla do pola van. Točno koliko je trebalo da ju zajašu.
Lana se počela histerično braniti, ali Roko joj je odvalio šamar da se smiri.
«Kaj je sad??? Pustit ćeš malo dečkima, jesi me čula?!»
Pogledala ga je očima mutnim od suza, a on joj je u usta uvalio dvije šarene tablete koje je spremno progutala iako nije imala pojma o čemu se radi.
«E nema đaba, maco…», Čebo ju je par puta pljesnuo po pičkici dok si je otkopčavao šlic i razmicao noge da ima bolji oslonac dok jebe. Jednom rukom držao se za krov, a drugom čvrsto stiskao Laninu malu manekensku guzicu da mu se ne pomiče dok zvekeće.
«A šta sam ja to dobila od vas???!», droga joj je već plela jezik.
«I više od drugih žena!», sva trojica su prasnula u smijeh.
Tip ju je jebao kratko i duboko svršivši za manje od minute. Iza njega isti je položaj zauzeo mlađi, i ispraznio se u nju bez prezervativa za par sekundi.
Pozdravili su se s Rokom i dali mu nekakav mali paketić. Lanu niko nije ni pogledao.
*
Prema Fahrinoj adresi vozili su u tišini. Samo je iz zvučnika tiho odzvanjao srcedrapateljni narodnjak. Djevojka je sjedila na ‘Storyu’, kako joj se sperma iz pičke ne bi cijedila po sicevima Mercedesa.
«Ideš sama gore?»
«A ti bi pogledao…?»
«Pa bi. Vidiš kako sam dobar, hahaha…To je ljubav!»
Uzdahnula je i pogledala u pod. «Pliz…»
«Ajde, zajedno ćemo.»
Srce joj je lupalo kao ludo dok su se penjali na treći kat novogradnje u kojoj je do nedavno živjela. Na vratima nije bilo imena.
Roko je pokucao. Vani je svitao dan. U potpunosti nepristojno doba za posjete. Bez odaziva. Još jednom.
«Sigurno je doma», rekla je.
«Možda su urokani…»
Šutila je,
Ima tu nutra kakav telefon, da nazovemo? Krakić se umorno naslonio na zid.
«Mobitel mu je uvijek na vibriranju, a liniju….ni ne znam, ono..normalan telefon. Nije toga bilo, ja mislim…»
Roko je bijesno šutnuo vrata i ne očekujući da su otvorena doslovno pao u hodnik. U stanu je bio mrak. Osovio se na noge i polako krenuo naprijed dozivajući Fahru, ali nije bilo odaziva. Lana je uplašeno stajala kod lifta. Dok je se ne pozove, neće ući. Bojala se.
Prostoriju je obasjavao samo plavičasti odsjaja s plazme. Zrak je bio težak od cigareta, zadaha pića i seksa. Fahret je ležao na podu na trbuhu a kraj njega nekoliko djevojaka, potpuno golih, u raznim položajima nesvjesnog stanja. Stakleni stolić, ostatci bijelog, srolana novčanica. Roko je dobro poznavao situaciju. Nije baš obećavalo.
Taman kad se spremao otići iz kupaone se pojavila još jedna cura omotana samo ručnikom. U rukama je držala muške hlače i pretresala ih.
«Kaj kradeš, kurvo!», Krakić joj je iščupao iz ruku novčanik.
«Nije nam platio! A pogle ga!» Izvadila si je parsto eura i počela se oblačiti. Ostale nisu bile u stanju. «Mate će popizdit!»
«A vi ste Matine?»
«Aha…Mislim, on nas je poslao na ovu šljaku.»
Mate je bio jedan od poznatijih zagrebačkih svodnika. Uglavnom je nabavljao komade za sportaše i sumnjive biznismene poput Fahre. Nije komplicirao, nije bilo nasilja pa su za njega voljele raditi i poznate sponzoruše u periodima suše.
«A di je on?»
«Čeka dolje, kad mu kažem da su se ove urokale, popizdit će! Ja moram nekom Japancu u Sheraton, a visi mu muster za dvije….k-o-m-a!»
Roku je odmah palo na pamet. Primio je Lanu za ruku i poveo je brzo niz stepenice. Poznavao je crni Mercedes karavan. I sam je naručivao Matine mace.
Makro je bijesno puhnuo kad ga je vidio; pomislio je da i ovaj traži kurve, a njegove su baš večeras u nevjesti!
Pokucao je na staklo, «E bok…hahaha…gle, imam tu jednu maličku za tebe… ajde, idem ja, a vi to sredite.»
Obično se za nabavljanje nove daje neka lova, ali Krakiću to stvarno nije igralo. Samo je se htio riješiti. Nije da je bio jako brižan, prije bi se reklo iskusan. Zadnji puta kad je ostavio očajnicu na cesti, neki klošari su je izrezali i skoro je završio u buksi. Ako se nešto desi sa misicom Miras, zadnja stanica nije on već Mate, a Krakić je po intuiciji osjećao da je crni scenarij za ovu žensku vrlo realna opcija.

Cura iz stana, Veki, inače Playboyeva zečica, grubo ju je odgurnula kad je pokušala sjesti na suvozačko mjesto. «Marš otraga, kurvo!»
Djevojka nenavikla na prave drolje uplašeno se smjestila iza Mate.
«Očeš raditi? Čeka me muster u kamionu. Jedno svršavanje, ide ti 300 kuna.»
Kako je samo šutila, svodnik je nastavio, «Okrenut ćeš ih bar pet na noć, ima tu i nogometaša pa će te počastiti. Ovo je jače nego da radiš u saboru!»
Lana je spustila pogled.
*
Most preko Save bio je okićen božičinim svjetlima. Da nije bila zima već bi se razdanilo. Ovako je bolje. Crni karavan skrenuo je prema kamionskom parkingu iza zagrebačkog velesajma. Čizmice su joj već bile skroz blatne, ali nije promišljala hladnoću. Dok su joj pete propadale po šljunčanoj cesti na kojoj je na nešto izoliranijem položaju stajao tegljač bosanskih tablica nije razmišljala baš o ničemu. Možda tek u onom momentu pred kabinom kako se nikad nije penjala u kamion i da ne zna kako se to radi.

Vrata su se otvorila. Okrugla glava i njegovi debeli prsti na kvaki. Bio je vrlo nizak tako da mu stopala nisu dodirivala pod.
«Stani na stepenicu, tu ti je jedna mala metalna», ovo je očito bio uobičajeni problem.
«Nekako si mi poznata? Jes ti ona s tevea? …Ili sam te viđo po Tuzli?», primio ju je za bradu i okrenuo prema uličnoj lampi.
Nije ništa odgovorila, samo je drhtavom rukom spremila šest stotki u plastičnu LV torbicu, Fahrin rođendanski poklon, i pogledala prema njemu tako da ga ne vidi.
Već je žestoko drkao…

(Visited 376 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.