5 decembra, 2023

Fotograf amater

0
jahanje kite u džakuziju

Suzana je bila visoka, vitka i imala je divne sise. Bile su joj potrebne slatke fotografije za njen CV jer je želela da postane model. Lidija je bila fotograf i Suzanina najbolja drugarica od detinjstva. Zajedno su iskusile skoro sve, od momaka preko šminke do mode. Kome bi Suzana mogla najviše da veruje da je fotografiše golu nego njoj. Ali kada je Suzana stigla u Lidijin studio, nikoga nije bilo.

Imala je rezervni ključ i dok je pravila sebi piće, pozvala je. „Izvini što ću kasniti dušo. Zaglavila sam sa obavezama i neću se vratiti do sutra. Da li ti je problem da pošaljem Miloša?”

„Ma nije problem, baš mi treba ovo što pre. Trebala si mi javiti ranije.“

„Znam, izvini draga, ovo mi je bukvalno iskrslo pre sat vremena.“

Kada su se dogovorile Suzana je spustila slušalicu i čekala dotičnog Miloša koji je bio Lidijina desna ruka. Šetala se po studiju, razgledala dekor. Svaka soba je imala određenu temu. Tu je bila i kuhinja koja se uglavnom koristila za koktele i brzi obrok. Bila je uređena u starinskom kuhinjskom stilu.

Zatim kupatilo koje je imalo ogromnu hidromasažnu kadu i luksuzni tuš za pet osoba. Puno crvenog i plavog mermera. Spavaća soba je imala ogroman krevet i veliki ormar pun seksi odeće i haljina. Tamo je sve bilo tako lepo i čisto. Suzanina omiljena soba bila je dnevna soba koja zapravo nije korišćena kao dnevna soba. Bila tu čak i šipka za striptiz.

Imala je mnogo „setova“ uključujući džunglu, mesečinu, zvezde, izlazak sunca, plažu. Imala je sve što biste želeli. Kada je Suzana čula da se vrata otvaraju, okrenula se i ugledala najseksepilnijeg muškarca kojeg je ikada videla. Miloš je bio predivan, visok i snažan. Tip muškarca koji bi mogao da te umota u svoje ruke i da te zaštiti od svega.

„Ćaos, izvini što kasnim, sad mi je tek Lidija javila. Ti si Suzana?“

„Jesam, drago mi je. Pitam se kako je Lidija uspevala da te sakrije od mene svo ovo vreme.“

„Ja bih mogao isto to da kažem za tebe. Lidija reče da je ovo hitno. Da počnemo?“

„Vrlo rado.“

Počeli su u dnevnoj sobi. Prvo je pozirala u bikiniju ispred scene na plaži. Zatim je odabrala scenu iz džungle i obukla se kao Džejn iz Tarzana. Kada su tamo završili, uputila se u spavaću sobu po nekoliko nestašnih fotografija. Skinula se do grudnjaka i gaćica pre nego što je skočila na krevet. Bila je zgodna i znala je to! Znala je kako da se postavi i koketira sa objektivom! Miloš nije ni morao mnogo da je namešta. poziranje u bikiniju

Ali i Miloš je bio amaterski fotograf i primetila je manjak profesionalnosti kod njega u vidu kurca koji mu je bio ispupčen u pantalonama. Pogledom je išla sa njegove izbočine do njegovih očiju. Obrazi su mu zagoreli i pokušao je da skrene pogled i vrati se fotoaparatu. Nakon nekoliko fotografija na krevetu, skinula je grudnjak. Pokrivši grudi, skočila je na krevet i pozirala.

Njegov kurac je pulsirao, mogla je to da vidi sa svog mesta na ivici kreveta. Ustala je i otišla do ormara po drugu odeću. Brzo se obukla i zauzela svoj položaj. Bila je ponovo na ivici kreveta u nestašnoj odeći, nešto tipa seksi školske uniforme. Bila je nestašna devojka i napućila je usne. Počela je da se mazi po telu dok je on sve hvatao fotoaparatom.

Odšetala je do šipke, gurajući sise oko stuba. Trljala ih je o hladan čelik, zadirkivala ga. Nastavio je da klikće ali su mu se ruke sve više tresle. Dok se spuštala na stub, raširivši noge Miloš je mogao da vidi njenu golu pičku jer nije obukla gaćice ispod suknje. Njegov uzdah pokazao je da to nije očekivao.

„Hajde par fotografija dok se skidam.“ – zamolila ga je.

Kako joj je gornji deo skinut, sise su joj poskočile. Bile su u grudnjaku, ali su joj bradavice probijale kroz tanku tkaninu. Kada je skinula grudnjak, Milošev kurac se trgnuo u pantalonama. Gurnula je sise zajedno, zadirkivala bradavice. Nije tako brzo kliktao kao ranije, ali je pravio fotografiju za fotografijom. Uskoro je bila potpuno gola pred njim i nije nosila ništa. Milošu je jezik skoro ispao iz usta.

Leđima se naslonila na stub. Njena pica je zjapila, otkrivajući ružičastu mesnatu unutrašnjost. Skliznula je prstima preko mekih nabora. Dok je Miloš nastavio da puca, ona je uvukla prst unutra. Zumirao je da bi snimio izbliza. Ubrzo je bila na ivici orgazma, prsti su je doveli do ekstaze. Njena blistava pička bila je crvenkasta i nabrekla. Kada je doživela orgazam, povukla se i podigla oči da bi se susrela sa njegovim. Pogled u njegovim očima vrištao je seks.

Kada je završila, obavila ga je rukama oko struka i stala na vrhove prstiju. „Hoćeš da mi se pridružiš u dđakuziju?“ Miloš ju je podigao i odneo u kupatilo. Skinuo je košulju dok mu je ona otkopčavala farmerke. Čim mu je skinula bokserice, njegov penis je poskočio. Bio je velik i blistav. Namestio je vodu i prvi je ušao unutra u kadu. I ona je ušla ubrzo, smestivši mu se u krilo. Njegov penis je bio pritisnut između njenih guzova, trljajući se o njenu picu i šupak. pušenje kurca u dđakuziju

Za nekoliko sekundi njene usne su bile na njegovim. Ruke su mu prešle preko njenih grudi, a zatim oko njenih leđa. Ljubio je niz vrat do grudi. Stalno je ljuljala kukove kako bi stvorila trenje između njih. Njegov dah na njenim bradavicama. Grickao je svaku bradavicu, usisavajući ih. Ne želeći da se on oseti izostavljen, skliznula je sa njegovog krila i počela da masira njegov tvrdi penis rukama.

On se podigao, izlažući joj svoj kurac u potpunosti. Prešla je jezikom preko njegove glave. Njene ruke su se kretale gore-dole po njegovoj kurčini, a zatim nadole da bi uhvatile njegova jaja. Počela je da guta delić po delić kite, išla je sve dublje u grlo. Nagnuo se unazad, gurajući svoj penis dublje u njeno grlo. Kada je došla na vazduh, on je skliznuo nazad u vodu. Okrenuo ju je i povukao u svoje krilo.

Široko je raširila noge i sa lakoćom primila ga u sebe. Ljuljala je kukovima baš kao malo pre, samo što je ovaj put on bio duboko u njoj. Poskakivala je gore-dole, volela je taj položaj jer je osećala kao da ima svu kontrolu. Volela je kada je muškarac drži za bokove i odskače sa njom zabijajući se dublje u nju. Miloš je bio dobar u tome, štipao joj je bradavice, lizao joj vrat, grickao uho. Bio je savršen ljubavnik, obraćajući pažnju na sve njene nežne tačke. jahanje kite u džakuziju

Kada je osetio kako njeni jauci rastu, njegovi prsti su našli put do njene topline. Jednom rukom je širio njene usmine, a drugom masirao klitoris. Ovo ju je poslalo u još jedan orgazam. Miloš ju je trljao sve jače i brže tako da je i ona pojačala jačinu jahanja. Kliznuo je prstom u nju, pa dva. Na taj način je masirao i svoj kurac i njene vaginalne zidove. Jače je dahtala.

Senzacije su bile prevelike i prejake, nije mogao da se obuzda. Napunio je njenu picu svojom spermom, a njegov penis postao je prekriven njihovim mešanim sokovima. Naslonila je glavu na njegovo rame, šapnuvši mu na uho: „Šteta što nisi sve ovo slikao i snimio.”

„Ko kaže da nisam?“

„Molim?“ – pogledala ga je.

„Ja sam fotograf, imam kamere na različitim mestima. Mislim da nećeš imati problem da ispuniš svoj CV.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
(Visited 579 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!