30 maja, 2023

Fantazija nevaljale dadilje

0

Nakratko kući sa faksa, čuvam vašu decu za novogodišnji džeparac. Vidim te samo nekoliko trenutaka pre nego što ti i tvoja žena odete na večeru: izvlačite novčanice iz novčanika, podešavaš kravatu – ali tokom ovog kratkog susreta vidim kako me gledaš, odmeravaš. Ti skeniraš moje telo, praviš beleške za kasnije da možeš da uživaš dok drkaš na mene. U početku sam bila malo uvređena – ti si dovoljno star da mi budeš čak i otac. Možda si u dobroj formi, ali ja sam u svojim ranim dvadesetima.

Ali izgleda da sam počela da se radujem tvojim reakcijama, razmišljajući ponekada: šta će on misliti o ovoj majici? Da li će mu se svideti ove hulahopke? Više voliš kad ne nosim hulahopke već kad nosim čarape, podešavajući ih na pragu tvoje kuće kada se oboje pretvaramo da ne gledaš. napaljena u hulahopkama

Prestala sam da nosim grudnjak u tvojoj kući. Pustim te čak i da me uhvatiš bez dok se presvlačim.- Često bih maštala kako otvaram oči i vidim te kako drkaš svoj kurac nekoliko centimetara od mog lica, ili nežno štipaš moje bradavica kroz tkaninu. Noćima bih maštala o tome i isključila TV, skinula donji veš, svršavajući na kauču nekoliko minuta pre nego što ti i tvoja žena se vratite.

U mojoj omiljenoj fantaziji, tvoja žena je negde drugde. Ne želim da nam upada. Ona nije žena koju bih želela da nam se pridruži. Ne, vratila se u restoran ili pijana kod vaših prijatelja – ili ste se možda vas dvoje posvađali, zabole me. Dolaziš kući sa skinutom jaknom, otkopčanim gornjim dugmetom. Znam da se želiš opustiti.

Ustajem da odem, ali ti me zaustavljaš. Pitaš šta gledam. Slegnem ramenima. Samo prebacujem kanale. Sediš pored mene opuštenih nogu koje naslanjaš na moje. Ide neki film, ali ne mogu da držim pažnju. Fokusiram se na otkucaje srca, pitam se koliko dugo ćeš dozvoliti da ovo traje, ovi neprimereni dodiri.

Kad naglo ustaneš, pretpostavljam da nam je vreme isteklo, ali se isto tako brzo vraćaš sa pivom u ruci. Sedaš nazad i pitaš da li i ja želim. Odmahujem glavom. Pitam se koliko si već popio. Posle onoga što se čini kao nedelju dana, pitaš da li su deca u krevetu. Klimnem glavom, prošlo je njihovo standardno vreme za spavanje – obično se onesveste ubrzo nakon večere i dva tri crtaća.

Zatim, ne pomerajući oči sa ekrana, pitaš da li bih želela da ti sednem u krilo. Tvoj glas zvuči napeto i shvatam da se po prvi put ovde nešto zaista dešava. Nešto se dešava. Zastanem, otvaram usta, i umesto da odgovorim, pređem preko tvoje desne noge i smestim se između tvojih butina. Osećam da uzdišeš, a zatim položiš levi dlan – tako topao – na moju kožu. liže joj sisetine

Dovršiš svoje pivo, pa u tišini gledamo kako se film odvija. Kako se film završio, shvatam da sam dremala. Tvoje ruke popuštaju stisak, ali počinješ da mi masiraš kožu vrata, ruke i ramena. Ti si spor i mekan, neodlučan kao da očekuješ da će se sve srušiti. Zatvaram oči, gotovo predim na tvoj dodir. Osećam kako tvoj nos prilazi mom uvetu, udišući, i konačno tvoji dlanovi pronalaze put dole, lagano prelazeći preko mojih sisa.

Zadrhtim od kontakta. Izvijam se u tvom krilu. Prelaziš dlanom po mojim bradavicama koje se sada uporno pritiskaju u tkaninu. Pažljivo je stisneš između prstiju, štipaš, a onda jače kada shvatiš da se ne opirem. Tišim glasom pitaš da li sam dobra devojka. Klimnem glavom, prestravljena. Oduševljena. Tvoj dah mi je vreo u uhu: Jesi li ti moja dobra devojko?

Da. Da.

Polako mi skidaš majicu, poližeš prste i trljaš ih u širokim, vlažnim krugovima oko mojih bradavica. Sada se grčim, osećam kako ti se penis diže u pantalonama. Tiho stenješ kao odgovor, iznenada podižeš moje noge i širom ih otvaraš. Osećam se tako izloženo sa tobom potpuno obučenim. Nosim prozirne gaćice, a ti nežno stavljaš dva prsta na moj klitoris, trljaš ga, osećajući kako se stvrdnjava kroz tkaninu na tvoj dodir.

Poližeš prste i ponavljaš u dugom, sporom krugu, držeći moje gaćice lepljive. Skineš tkaninu sa mog klitorisa, moja pičkica izložena za tvoj gladan pogled. Sada imam slobodne ruke i gnječim sise njima, snažno gnječeći bradavice. To je to. Spuštaš kukove dole i izvlačiš kurac. U vašoj dnevnoj sobi je zajapureno, zapanjujuće.

Uhvatiš ga i protrljaš moj klitoris glavićem, jasno možeš da osetiš moj mokri prorez. Zadržavamo se ovde – ti vibriraš svojim tvrdim penisom o moju picu dok ja trljam i trljam klit. Ulazim ti u krilo kao dobra devojka. Opkoljavam te na kauču. Osećam kako toplota izlazi iz tvog kurca, želim tu opekotinu u sebi, i spustim se na tebe, cvileći ti u vrat. jahanje kurčine svog gazde

Kada si zakopan u meni, pulsirajući, spuštaš mokri palac i zaokružiš moj klitoris, a usta ti se sada zaprljaju, govoreći mi da želiš da svršim na tvoj debeli kurac, nazivaš me svojom mokrom kučkom, svojom malom kurvicom. Teraš me da te hranim svojim bradavicama, okružujući svaku tvojim zubima i nežno ih udarajući vrhom jezika.

Ispružiš ruku i stežeš mi grudi dok te jašem kao najveća kurvetina koju si ikada imao na sebi. Kad konačno svršim, nabijaš se u mene tako jako da ne mogu da dišem. Kažeš – Hajde dušo, princezo, natopi moja jaja. Odgovaram – svrši u mene!

Te reči me uvek dovedu do ivice. Možda ćeš jednog dana ostvariti moje snove.

KRAJ!

(Visited 691 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!