februar 26, 2024

Erotično Romantično Jutro

0
drkanje pod tušem (naslovna)

Milan se probudio uz zvukove otvaranja i zatvaranja ormara. Položio je ruku na drugu stranu kreveta, i otkrio je da je hladno i prazno. U sebi se osmehnuo dok je u sobu dopirao miris palačinki i kafe. Jasmina je bila budna i zauzeta u kuhinji… Pokušao je da otvori oči, ali su ga sunčevi zraci zaslepljivali. Zaklonio je oči i pokušao da ustane.

Posle divlje i avanturističke noći, utonuo je u dubok san. Sama pomisao na ono što su podelili i uradili, naterala ga je da se uhvati za kurac i izmamila mu osmeh na lice. Pogledao je na sat i on je pokazivao 07:05. Podigao se iz kreveta i osvežio se. Navukao je farmerke, zakopčao ih i krenuo prema kuhinji.

Noseći samo njegovu veliku košulju i ništa više, Jasmina je bila zauzeta palačinkama. Njegova košulja je izgledala bolje na njoj nego njemu. Bila je bosa i videvši njena mala stopala, Milan je zastao i uzdahnuo. Gornja dva dugmeta su bila otkopčana pokazujući njen obilan dekolte. Kosa joj je padala na ramena, zbog čega je Milan poželeo da prođe prstima kroz nju.

Njene divne čvrste butine bile su otkrivene, zbog čega se Milan prisećao kako su bile omotane oko njega prethodne noći. Košulja je bila dovoljno duga, ali ne preduga. Milan nije znao da li je gola ispod ili ne. Mogao je samo da poželi da jeste. Ne znajući za njegovo prisustvo u prostoriji, Jasmina je nastavila sa pripremom hrane. u seksi košulji priprema hranu

Milan je neko vreme stajao i divio se lepoti koja je stajala pred njim. Potom je namerno pročistio grlo. Jasmina se okrenula i srce joj je ubrzalo. Milan je stajao uz kuhinjski zid, prekrštenih ruku i napetog pogleda. Oči su mu bile prikovane za njeno telo, mereći svaku krivinu. Na sebi je imao samo farmerke koje su mu grlile bokove.

Njen pogled je putovao po celom njegovom telu. Njegova tršava jutarnja kosa je učinila da mu lice bude još izraženije. Trnci su je prožimali dok je njeno telo reagovalo na njegovo prisustvo. Njegove široke grudi naterale su je da se seti kako ga je držala uz sebe prethodne noći, dok je on udarao u nju duboko i žestoko. Zacrvenela se sve dok je njegov glas nije izvukao iz sanjarenja. ‘Hej Prelepa. Dobro jutro“, rekao je Milan uz osmeh.

„Dobro jutro“, rekla je Jasmina dok je gasila šporet.

Krenula je prema njemu i on ju je povukao u naručje. Jasmina se osećala divno na način na koji joj je ljubio vrat, poljupci koji su bili lagani i jedva prisutni, meko peckanje njegovih usana. Od toga joj se naježila koža i izvijala se iznutra. Njegove ruke su se pomerile do njenog struka, a njegove usne su se susrele sa njenim. Njegove ruke su tada obuhvatile njenu zadnjicu; njegovi dugi i grubi prsti jedva dodiruju njenu picu od nazad, čineći je da drhti.

„Sviđa mi se“, promrmljao je Milan hrapavo uz njeno uho, dok joj je stiskao dupe i prstom prelazio preko njene pičke.

‘Milane…’, stenjala je Jasmina dok se držala uz njega radi podrške.

Grudi su joj se stegle, bradavice su joj se ukočile, gurajući se o tkaninu košulje. Milan ju je nosio u naručju i stavio na kuhinjski pult. Jasmina se štrecnula na dodir hladne površine. Milan se malo povukao i prešao joj rukom preko potiljka, privlačeći je k sebi i tražeći njena usta za poljubac, a prsti su mu se zapleli u njenu svilenkastu kosu, nateravši je da se migolji na pultu.

Stavila je ruke oko Milanovog struka i povukla se bliže i protrljala svoju macu o njegovu erekciju. Milan je zastenjao na dodir i grickao joj donju usnu. Milan je iscrtao put od njene brade do dekoltea. Uzeo je kožu njenog vrata među zube i ugrizao je. Ona je stenjala dok je prstima prelazila preko Milanovih grudi. Povukla ga je za bradavice čineći ih čvrstim, nateravši ga ​​da zareži.

Ljubila je njegova ramena dok je napadao dugmad njene košulje. Skinuo joj je košulju i bacio je preko sobe. Njegove oči su preletele njeno celo telo od čega je zadrhtala. Njen grudni koš je bio uzak, koža svilenkasta i bleda. Njene grudi su svetlucale sa svakim njenim udahom. Naglo je udahnula dok se on savijao napred i njuškao je.

Zadirkivao ju je stavljajući malene meke poljupce na njenu bradavicu. Prošla mu je prstima kroz kosu i uhvatila ga za glavu, podstičući ga da nastavi. Vrhom jezika je udario po bradavici i ona je zamalo izletela sa pulta. “Milanee…”, vrisnula je Jasmina dok se držala za njega.

„Ššš“, smirio ju je ​​dok je prelazio na drugu dojku i zatvarao zube oko njenog nežnog mesa i pažljivo ga vukao.

Njeno celo telo se trglo i ona ga je držala uz sebe. Obgrlivši je jednom rukom oko kuka, privukao ju je bliže sebi; erekcija mu se napela na farmerkama i onda ju je usisao u usta. Njen jecaj je bio intenzivan, a telo stisnuto. Otvorenih usta, ljubio je put do druge bradavice. Izvijala se i pomerala, vodeći ga i uzdahnula je kada su se njegova usta uhvatila za njene grudi.

„Tako si osetljiva dušo“, promrmlja on uz njenu vlažnu bradavicu.

„Kada me jebeno ložiš“, promrmljala je Jasmina dok ga je grlila bliže.

Spustivši joj poljubac na čelo, povukao se od nje. „Samo sekundu dušo. Odmah se vraćam“, šapnuo je dok je palcem dodirnuo njenu jagodicu.

„Hmm…“, promrmljala je Jasmina u čudu.

***

Milan se vratio sa stolicom i stavio je ispred Jasmine. Smestio se na stolicu i povukao njene kukove prema sebi, a noge su joj visile na ivici pulta. Stavio je ruke oko njenog struka i poljubio njen stomak, nateravši Jasminu da se zakopča uz njega. Prošla mu je prstima kroz kosu. Umočio je jezik u njen pupak, a Jasmina je stegnula prste u njegovu kosu. Prešao je prstima preko njenih glatkih dugih nogu i u jednakim intervalima postavljao poljupce.

Doveo joj je stopala napred i gricnuo svod njenog stopala. Jasmina se držala za ivicu pulta za podršku. Usisao je njen nožni palac u svoja usta i Jasmina je zastenjala. Nakon što je dao isti tretman svakom od njenih nožnih prstiju, spustio je njene noge da se oslone na pult. Gurnuo je njene butine dovoljno široko da premosti njegov gornji deo tela. Njena pičkica je blistala od sokova.

Njegova ruka je obuhvatila njenu picu i ona je zastenjala uz kontakt. Njegov prst ju je razdvojio. Oči su joj se zatvorile i zabacila je glavu unazad. Htela je da se izvali na pultu, ali Milan ju je uhvatio i držao uspravno.

„Tako si jebeno mokra i vruća dušo. Baš onako kako želim“, šapnuo je Milan dok je njegov prst zadirkivao, gurajući ga unutra, dublje. nabijao joj prste u pičku

Jasmina se uhvatila za njega. Stajao je i držao je uz sebe, ljubeći joj usta, uši i grlo. Ubacio je još jedan prst u nju, istegnuvši je. Izvio je njeno telo. Sagnuo se i uzeo njenu bradavicu u usta. Njeni kukovi su se pomerili uz njegovu ruku, a on je zavukao prste dublje u nju i palcem udario njen klitoris. Čvršće ga je stisnula i obavila bedra oko njega.

„Još malo…“ promrmlja on dok je zabijao prste u nju.

Jasmina je zastenjala kada ju je preplavio talas intenzivnog zadovoljstva. Položila je glavu na Milanove grudi, a on je promrmljao slatke i nežne reči dok ju je čvrsto držao. Nakon što su joj otkucaji srca usporili, podigla je glavu i približila usne njegovima, za poljubac. Grickala je njegovu donju usnu dok ju je milovao po kosi.

‘Hoćeš da mi se pridružiš na tuširanju?’ nasmejao se Milan.

„Razmazićeš me“, rekla je Jasmina dok je rukama prelazila preko Milanovih grudi.

„Imam pravo da te razmazim“, šapnuo je Milan dok je skidao Jasminu sa pulta u svoje naručje.

***

Jasmina je stegla ruke oko njegovog vrata dok ju je nosio prema kupatilu. Njene grudi su se pritisnule na čvrsti zid njegovih grudi. Njene bradavice su se okrznule o njegova prsa čineći ih tvrđim. Milan je nastavio da je ljubi i mrmlja tihe umirujuće reči. Čim su ušli u spavaću sobu, videla je pokrivače razbacane po podu i svoju odeću svuda po sobi.

“Prilično divlja noć, zar ne?” upitao je Milan kada je ušao u kupatilo i spustio je na noge. Jasmina je samo klimnula glavom i pocrvenela. „Samo sekund, dušo“, rekao je Milan pre nego je izašao i otvorio dugmad svojih farmerki. „Mislim da bi trebalo da se skinem pre nego što nastavimo dalje. Izgledaš seksi dok tako stojiš,“ govorio je dok je skidao farmerke.

Lice joj je pocrvenelo slušajući njegov hrapavi glas. U trenutku kada je njegova erekcija bila slobodna, sve što je želela je da je dodirne i oseti tu meku teksturu. „Dođi ovamo“, rekla je Jasmina tihim glasom dok je pružala ruku. Milan ju je uzeo za ruku i dozvolio joj da ga uvuče unutra.

Okrenuo je slavine čim je ušao unutra i podesio temperaturu vode. Pljusak je počeo da pada po njima. Uzdahnula je kada su je udarile prve kapi vode. Zatvorila je oči i zabacila glavu unazad dozvoljavajući vrućem spreju da udari na njene podignute grudi, čineći da joj se već uspravljene bradavice dodatno zategnu.

Kada je mlaz vode iznenada stao, njene oči su se otvorile da bi shvatila da je Milan stao ispred nje i da mu je pljusak sada udarao po leđima. Ona se spustila na kolena i pogledala ga sa takvom glađu i uzbuđenjem da se Milan zapitao šta ju je to spopalo. Uzela je njegov kurac u ruke i pomilovala ga. Ruke su mu se gotovo odmah zaplele u njenu kosu. Nagnula se napred i uzela ga duboko u svoja usta. devojka mu sisa kurac u kupatilu

Polizala je vrh njegovog penisa i čula ga kako dahće. Usta su joj klizila niz njegovu dužinu sve dok više nije mogla da ga primi dublje. Milan je zajecao. Ona ga je znalački sisala i rukama mu hvatala jaja. Povukla se i posisala mu jaja, nateravši ga da joj čvrsto zavije prste u kosu. Naslanjala je zube o njegovu kurčinu i stisnula usne oko njega. Milanovo telo je počelo da drhti i on se povukao od nje.

„Neću izdržati Jasmina“, promrmljao je dok ju je vraćao u naručje. „Dođi da te operem“, šapnuo je na njeno uho dok je uzimao gel za tuširanje u ruke. U trenutku kada su njegove sapunaste ruke zahvatile njene bradavice, osetio je kako se koče. Njegove ruke putovale su niz njeno telo, dodirujući svaku krivinu njenog tela i terajući je da drhti.

Došao je do njene pičke i ubacio prst u nju, samo da bi je našao mokru i spremnu. Izvijala se uz njegove ruke, gurajući zadnjicu uz njega na provokativan način. Milan više nije mogao da izdrži. Okrećući je kako bi se suočila sa njim, zavio je njene ruke oko svog vrata i podigao njeno desno koleno prema svom levom kuku. tucanje jutarnje u tuš kabini

‘O da’, zajecao je zbog osećaja njenog mesa koje je gutalo njegovo.

Jasmina je zastenjala a Milan je počeo grublje i žešće da se zabija u nju. Nije bilo finoće u njegovom vođenju ljubavi dok se zabijao sve dublje, jače i brže. Milan je osetio da se Jasmina raspala u njegovim rukama istovremeno sa njegovim sopstvenim vrhuncem. Prislonio se rukama na zid od pločica dok ga je ona držala bliže i grizla ga za rame.

Orgazmi su bili istovremeni, dugi, strastveni! Zatvorio je oči i dugo se praznio u intenzitetu njenih kontrakcija. Nastavili su i dalje blage pokrete penetracije, muzeći ga na najzadovoljavajući način. Konačno su stali i njene ruke su skliznule sa njegovog vrata. Sa potpuno zasićenim uzdahom, povukao se i odmaknuo od nje. Nežno joj je obuhvatio lice i nežno je poljubio.

Prišla je bliže i naslonila mu glavu na grudi. Zatvorio je vodu i zgrabio peškir. Omotao je peškir oko struka i zgrabio drugi. Osušio je Jasminu peškirom dok ga je držala. Stavljajući peškir iznad njenih grudi, Milan se sagnuo napred i promrmljao joj na uho: „Šta kažeš na onaj ukusni doručak koji si nam pripremila?“

Jasmina se privila bliže njemu kako bi je podigao u naručje i krenuo prema kuhinji…

Hvala na čitanju. Povratne informacije i komentari su dobrodošli. Sanja

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 3]
(Visited 1.041 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!