Dvije nevinosti za noć

Posmatrajući i studirajući ženski svijet sam shvatio da one to više vole nego mi muški
samo što vjerovatno zbog podnevlja gdje živimo one to moraju kriti.

Marina i Vesna su dvije kolegice sa kojima sam uživao u brojnim provodima.
ponekad bi tu još bile njihove dvije tri kolegice a ja jedino muško.
Vraćanje kući iz noćnog života je bilo ustaljeno. Svi pijani i svi kukaju zašto se nisu poljubile, kresnule.
Slušajući to noćima, ja sam odlučio da nešto promjenim.

počeo sam lagana ispitivanja o tome šta bi voljele i na koji način.
one su mene pitale šta to mi muški volimo. I jedne prilike sam rekao da mene lično strašno loži ženski veš,
kao i analni sex sa ogledalima, dok su one na meni i okrenute mi leđima.
Jednostavno sam volio da gledam kako im ulazi moj srećković.

Jedne večeri sam kupio 5 litara vina jer smo svi mogli popiti,i otišli smo na vidikovac našeg grada.
Počele su škakljive teme, i Vesna koje je sjedila pozadi me je pitala da li više volim crni ili bijeli veš.
Rekao sam da u vezi nje i marine to apsolutno ne igra nikakvu ulogu jer su njih dvije stvarno modeli.

Vesna je imala bijelu košulju sa široko otvorenim dekolteom, koji je bio ukrašen bijelom čipkom.
Njene crne oči su uvijek sjajile kad smo pričali o seksu dok je rukama motala uvojek kose i nekako se izvijala vratom. Sve to mi je ličilo na izazivanje ali šta ako pogriješim i nikad ih više ne vidim.

Marina me je samo posmatrala i smješkala se sa flašom u ruci, lagano mi je spustila ruku na nogu i pitala me čega se plašim. Kurac mi je nabrekao i počeo pulsirati da me je bolio koliko se digao. Vesna je u tom trenutku počela otkopčavati farmerke i lagano se izdigavši pokazala mi čipku njenih crnih čarapa. moje ponašanje je sve teže bilo iskontrolisati, ubrzano sam disao i više nisam znao šta ću sa sobom, prekinuo sam to rekavši
a da mi odemo u jedan hotel i nastavimo žurku što su nih dvije bez pogovora prihvatile.

Ulaskom u sobu marina me je ščepala i prislonila uza zid milujući ga preko hlača, dok je Vesna polako počela da se skida. Ostala je samo u donjem vešu. duge noge, duga crna kosa, profesorske naočale kao iz fantazije svakog muškarca i grudi četvorka su dovoljne da opišem koliko je moćno i jebozovno izgledala.

lizanje, grickanje, bradavica, bradaviceMarina je nakon toga počela lagano da me otkopčava i skinula je i moje farmerke. Uhvatila me za majicu i lagano je podigla meni preko glave i počela da me ljubi po stomaku koji se počeo uvijati od ljepote. prišla je mom vratu i lagano me ljubila dok sam joj ja dirao vrelu macu kroz farmerke koje su poprilično ovlažile od njenih sokova.

Vesna nas je posmatrala sa kreveta i polako počela da se mazi po cijelom tijelu, ispuštajući neke predivne zvuke koje se riječima ne mogu opisati. Ja sam snimio mali frižider i u trenutku mi je sinula ideja. VEČERAS STE VAS DVE MOJE ROBINJE, ALI SAM JA VAŠ SLUGA, SVE ŠTO ĆU DA RADIM JE IZAZIVANJE VAŠEG UŽIVANJA.

Ščepao sam marinu za guzu i lagano je odnio do kreveta gdje sam je skinuo, imala je bijele polu tange, crne čarape sa silikonom i crni grudnjak sa nekim kamenom u sredini. Počeo sam da je ljubim po vratu, diravši joj usne prstima. stavio sam prst u njena usta i ona ga je počela sisati kao najljepši sladoled na svijetu. Stavio sam ruku ispod nje i otkopčao joj grudnjak iz kojeg su izašle dvije najljepše sise koje sam u životu vidio. Okrugle i velike, pravilnog oblika sa prelijepe dvije kupine u sredini.

Izvadio sam vlažni prst iz njenih usta i polako počeo da je milujem po bradavicama. Nabrekle su do tačke pucanja. Prelazio sam jezikom preko njih spuštajući se na stomak do erogene zone ispod pupka. Osjećao sam kako se uvija i polaKO prepušta uživanju. Lagano sam svukao gaćice i vidio njenu prekrasnu obrijanu macu kako me zove da joj ga stavim. Vidjevši da dominiram nad marinom počeo sam lagano da mazim vesnu prstima. Ona je već napaljena od nas dvoje uzela moju ruku i stavila je sebi na picu. Mazivši je po pici koja je vlažila ja sam počeo razmišljati o sljedećem koraku.

Sačekajte koji trenutak da nešto donesem. Otišao sam do onog frižidera i uzeo hladno piće kao led. Sačekao sam da mi ruke postanu hladne i rekao im da legnu i da se prepuste užitku. samo su me gledale i smješkale se. Moje hladne ruke su ih počele milovati po vrelim tijelima, a one su pokušale da me uhvate za kurac što ja nisam dozvolio, ponovivši da su one moje robinje koje mi se ne smiju protiviti zarad njihovog zadovoljstva. To ih je izludilo još više jer njihova želja za mojim nabreklim kurcem sve više i više jačala, a ja sam trpio i slatko patio uživajući u svojoj nadmoći.

Pitao sam ih želite li da idete do kraja, a one su samo klimnule glavom i promrmljale nešto. Želite li stvarno da Vam večeras oduzmem nevinost ( znajući da su već hipnotisane sexuaalnom željom ) na šta su rekle da.

Marina je prva došla na red. Legla je u misionarsku pozu, dok sam je polako otvarao prstom. Taj mali himen se polako otvarao bez kapi krvi. Osjećao sam kako joj sloj po sloj polako prodirem do bunara želja i nemira naših tijela, sve dok nisam osjetio nikakav otpor za moj prst. Uzeo sam svoju kurčinu lagano u ruku i prislonio na ulaz njene pice, mrdajući se lijevo desno kako bi postepeno raširio svaku prepreku do potpunog zadovoljstva. Vrelina je bila neopisiva, moj ritam spor jer sam bio nenormalno napaljen i nisam želio da uđem naglo u nju kao ni da prerano svršim. Sokovi su postajali jači i jači dok u potpunosti nisam shvatio da više otpor ne postoji. Ubrzavajući ritam vidio sam vesnu kako samu sebe probija prstom i kako joj je prst krvav. Taj prizor me je nekako ekstra napalio i prešao sam na vesnu koja je samo rekla idi naglo i do kraja molim te. Odmah sam se sjurio u njenu od krvi crvenu picu i počeo je divljački jebati što se njoj nenormalno svidjelo. Samo je dahtala i mlatila glavom lijevo desno dok je rukama gužvala postelju na kojoj smo ležali. Njena krv je samo jače podmazivala ljubavnu bob stazu mog srećka koji je već počeo da me boli pred svršavanje. U trenutku sam ga izvadio i istreaso se po njenim sisama, trzajući se od zadovoljstva.

Legao sam između njih i rekao NE MOGU DA VJERUJEM ŠTA SMO UPRAVO URADILI, DJEVOJKE HVALA VAM, A ONE SU SAMO REKLE NE HVALA TEBI, NAMA JE VEĆ I BILO VRIJEME DA TO URADIMO. oSTALI SMO ONAKO GOLI I SREĆNI.

Marina na jednom a Vesna na drugom ramenu.

Poledaj i ...
Vreća puna seksa

Odjednom me okreće na trbuh i podiže moju guzu, klečim na krevetu, stražnjice uperene u

Prvo seks pa onda učenje

Upoznao sam sam jednu curu na faksu , dobro smo se sprijateljili išli smo na

Kako je lepo gledati te dok se dodirujes…

Ležim na krevetu, moje telo obasjavaju svećice, pripita sam. Ležim na leđima, mazim se po

Redaljka na prijateljevoj mami

Zvali smo ga Žika mada mu je pravo ime bilo Željko. Nadimak Žika nastao je

Gospođa Tomić

Gospođa Tomić. Majka od mojega najboljeg prijatelja Robija, i milf u našem kvartu. Mogao si

(Visited 232 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.