Istinite Seks price

Drugarica Marica

Erotske price

Živim u studentskom domu i imam 22 godine. U domu he živela i moja koleginica Marica. Tri godine smo zajedno studirali i često smo se družili. Nije bila mnogo zgodna, ali je bila mnogo izazovna. Bila je malko punija, tako da je imala velike i lepo oblikovane sise, a butine su joj bile san snova, kad god bi ih otkrivala ja bih balavio. Bila je dobar student i imala je malo uobražen stav, sve je gledala sa visine što je mene dodatno palilo. Često sam drkao misleći na nju, a ona, naravno o tome ništa nije znala. Tokom te tri godine, promenila je nekoliko momaka i često mi je pričala o seksu. To za nju nije bila tabu tema.
Jedne večeri, u vreme praznika većina ljudi iz doma je otišla kućama. Ona i ja smo zbog nekih obaveza ostali. Dogovorilo smo se da dođe kod mene da gledamo neki film. Ja sam ležao u krevetu i gledao tv kada je ona ušla. Obukla je kratku suknjicu, i neke najlonke tako da su joj butine sevale kao munja. Gore je imala košulju koja joj je bila tesna i ispod koje se nazirao crveni brus. Pustila je dugu plavu kosu koja joj je bila do dupeta, a usne su joj bile namazane nekim ružičastim sjajem.
Kako sam je ugledao, odmah mi se digao kurac. Sela je ispred mene na krevet dok sam ležao i počela da lista diskove tražeći film. Malo se nagnula tako da sam mogao da joj vidim crvene tange. Kurac mi je bio toliko tvrd, i ona ga je osetila kada se naslonila. Pogledala me je a ja sma bio zbunjen. Ona je počela da opipava predeo između mojih nogu i upitala me: Da li bi ti jebao tvoju drugaricu Maricu?
Ja sam joj odmah zavukao ruku ispod suknje i počeo da mesim njene mesnate guzove. Stiskao sam ih tako jako i ona je uzdisala. Otkopčala mi je pantalone i sevnuo je moj kurac. Počela je da ga oblizuje od dna do vrha, da bi ga na kraju celog gurnula igrajući se sve vreme s jajima. Ja sam za to vreme zadigao njenu suknju i sve vreme je pljeskao po guzovima koji su malo pocrveneli.
Ustao sam, podigao sam je na krevet i počeo da se igranm sa donjim delom tange. Gurao sma ga u pičku veoma jako a ona je uzdisala sve jače. Polako se osetio miris njenog soka. Sklonio sam tangu i gurnuo sam dva prsta u pičku. Počeo sam da džaram po njoj sve jače i jače a ona je pravila bolne izraze lica i uzdisala. Kada je svršila, uzela mi je ruku, i gurnula prste sebi u usta strtasno ih oblizujući.
Raskopčo sam joj košulju i skinuo crveni brus. Na sisama su još bili njegovi tragovi, a one su bile okrugle i čvrste. Počeo sam da ih mesim i ližem.
Spustio sam se niže i počeo da dodirujem njene butine, preko finih najlon čarapa, sa čipkom ka kraju. Toliko su me tokom ovih godina izazivale da sam sad navalio na njih kao blesav.
Raširio sam joj noge i polako sam joj ga gurnuo. Usne na pički kao da su me jako stiskale. Počeo sam da ga guram sve jače i jače naizmenično joj stežući butine i sise, nisam znao gde ću pre. Ona je uzdisala i vrištala: jače, jače, daj ga svojoj drugarici.
Okrenuo sam je na drugu stranu, naslonio na krevet, a ja sam ustao. Počeo sam da stavljam kurac među njene guzove, dok ga lagano nisam ubo u njen čmar. Uhvatio sam je za kukove i počeo da je trpam samo tako, a ona je rukom džarala pičku. Svršio san po njoj tako da je sva bila od sperme i po licu i po kosi. Olizala je ono što je ostalo na kurcu.
Otišli smo zajedno da se istuširamo, gde smo se dobro i jako izvatali. Dogovorili smo se da ostane da spava kod mene. Zaspao sam glavom naslonjen na njene sise, a ona je tražila da prebacim nogu preko nje.
Ujutru sam se prvi probudio i gledao sam je onako golu, pa sam se napalio. Rešio sam da je probudim na drugačiji način. Ležala je raširenih nogu i ja samo joj ga gurnuo dok je spavala. Probiudila se s uzdahom i osmehom na licu. Pohotno je stavila nohge oko mene i rekla: kreni.
Uradili smo to na brzaka i razišli se. Tako smo se moja drugarica Marica i ja dodatrno zbližili i upoznali.

(Visited 475 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 4.3]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.