jun 14, 2024

Dominantna Učenica i Profesorka

0
učenica liže pičku profesorici

Gospođa Lidija je držala jedan od poslednjih časova hemije u godini. Eva je sedela u prvom redu učionice. Bio joj je rođendan zapravo, taj dan punila je 19 godina. Želela je da sebi priredi sjajan poklon za rođendan i imala je jasnu predstavu o tome šta bi mogao biti najbolji poklon.

Eva je oduvek bila zaljubljena u svoju profesorku. Njen libido je bio ogroman, a gospođa Lidija je uvek bila jedna od njenih omiljenih fantazija kada je masturbirala. Masturbirala je svakodnevno, pa čak i više od jednom dnevno. Oduvek je želela da svoje fantazije sa profesorkom preobrazi u stvarnost. Znala je da bi lizanje pičke svoje profesorke bio savršen poklon za nju.

Došla je u školu bez gaćica i sedeći u prvom redu nekoliko puta je pokušala da pokaže svoju macu gospođi Lidiji. Kada se čas završio i učenici su se spremali da napuste učionicu, gospođa Lidija je rekla: „Eva, molim te prati me do moje kancelarije.“ Evi je to bio jasan dokaz da je njeno bljeskanje bilo uspešno i gospođa Lidija je to primetila. pokazuje pičkicu svojoj profesorki

Ušle su u kancelariju gospođe Lidije i učiteljica je sela za svoj sto, dok je Eva stajala ispred. „Ono što ste uradili danas je bilo nečuveno! Kako si se usudila da to radiš u mom razredu na mom predavanju?“ Bila je uznemirena.

„A šta sam to uradila, profesorice Lidija?“ upita Eva nevino.

„Vi dobro znate šta ste uradili gospođice“, odgovori ona strogo.

„Ne gospođo, zaista ne znam“, insistirala je devojka.

„Nemoj me vređati pretvarajući se da nisi pokazivala golu p…. svoju golu pičku na mom predavanju u punoj učionici.“ – reč „pička“ je rekla veoma tiho.

„A na to mislite? I? Jeste li videli moju pičku?”

„Naravno da sam videla! Kako da je ne vidim kad mi je ispred očiju??“

“A da li vam se svidela?” upita Eva nevino se smešeći.

Njeno pitanje ostavilo je profesorku u šoku. Nije očekivala takvu reakciju i pitanje od Eve. „Ja… ja…“ zanemela je pred devojkom.

„Ako niste sigurni, ja mogu ponovo da vam je pokažem“, rekla je Eva.

Rekavši to ona se uhvatila za suknju i ne dajući priliku Lidiji da bilo šta kaže, podigla je suknju, izlažući svoju glatku prelepu mladu pičku. Gospođa Lidija je bukvalno ostala otvorenih usta. Iznenada je bila u odbrambenoj poziciji ispred devojke.

„Nadam se da vam se sviđa profesorice“, rekla je Eva. Posle pauze dodala je. “Mislim da je veoma lepa… meni se baš sviđa. Ne zato što je moja ali… zar nije slatka?”

Ponovo se nasmešila i shvatila da je u stanju da preuzme kontrolu nad čitavom situacijom. „Imate i vi lepu pičku, sigurna sam u to… zar ne?“ upitala je Eva.

Profesorka nije znala šta da radi, ali je smelost devojke ju je ovlažilo i odgovorila je kratko – „Ne znam.“

„Onda je najbolje da mi je pokažete“, reče Eva. “Da mogu i sama da se uverim.”

Gospođa Lidija je zadrhtala… a onda ju je poslušala i nakon nekoliko trenutaka ćutanja konačno je rekla prelazeći na „ti“: “Hoćeš da ti pokažem svoju pičku?”

„Naravno da hoću“, odgovorila je. „Dugo već maštam i želim da vidim tvoju pičku. Pokazala sam ti svoju, sada je vreme da ti meni pokažeš tvoju.“

„Ali…“

„Nema ali profesorice“, prekinula ju je Eva. “Skini svoju odeću i pokaži mi svoju pičku. Odmah!” rekla je i učinila da to zvuči kao naređenje.

Gospođa Lidija je stajala nekoliko trenutaka, a onda ju je neka unutrašnja sila i pogled mlade tinejdžerke naterao da sledi njeno naređenje. Bila je pod čarolijom smele devojke. Ustala je i skinula suknju i gaćice, otkrivajući svoju pičku prekrivenu lepo sređenim žbunom.

„Sedi“, zahtevala je Eva. “I raširi noge.”

Gospođa Lidija je to učinila, a Eva joj je prišla i sela između njenih nogu. Divila se zreloj pički i rekla: “Prelepa je. To je moja omiljena vrsta pičke sa velikim debelim usnama, lepa i uredna.” Rekavši to stavila je desnu ruku na Lidijinu picu i milovala je. “Svaki dan masturbiram maštajući o tebi. Sada konačno imam priliku da okusim tvoju pičku.”

Zaronila je između nogu i poljubila njenu sočnu pičku. Počela je da ga liže gore-dole, i sisala je klitoris. Profesorka je bila u stanju neizmernog zadovoljstva. Ali devojka je imala potpunu kontrolu nad njom. „Ovo je jedna od najboljih pičkica koje sam ikada lizala“, rekla je Eva. „A mnogo sam ih već probala“, dodala je. “Imaš odličan ukus.” učenica liže pičku profesorici

„Hvala…“, rekla je gospođa Lidija i bila je iznenađena kada je čula samu sebe kako to govori. Eva je stavila prst u svoju pičku a zatim je prst podigla do profesorkinih usta i rekla: “Okusi!” Stavila ga je u usta i gospođa Lidija je probala sokove njene pičke. „Nadam se da ti se sviđa.“

Neko vreme je lizala tu zrelu mokru pičku. Gospođa Lidija je izgubila svaku želju za otporom i prepustila se Evinoj igri. Zadovoljstvo se postepeno gradilo u njenom telu. Devojka je tako sjajno jela njenu picu. Počela je da stenje i da drhti, posebno kada je Eva sisala ili gurala jezik uz natečeni klitoris. Nakon nekoliko minuta lizanja, gospođa Lidija je eksplodirala u snažan orgazam, stenjajući od izuzetnog opterećenja i drhteći celim telom. Bio je to najsnažniji orgazam nakon dugo vremena.

Nakon što je završila, Eva je ustala i pogledala u sto iza sebe. Jednim pokretom je zamahnula, bacajući sve sa njega na pod. “Zašto si to uradila?”

“Moja najveća fantazija upravo sledi. Skini ostatak odeće i penji se na sto.”

“Fantazija? Kakva fantazija?” upita Lidija.

„Želim da trljamo pičke jedna o drugu dok ne svršimo“, objasnila je Eva.

Ubrzo su obe bile gole. Lidija se osećala pomalo poniženo, svedena je na jednostavnu igračku, ali pomisao na još jedan orgazam poput ovog koji je upravo doživela naterala ju je da uradi tačno ono što joj je rečeno.

„Idi na sto“, ponovo je rekla Eva, a Lidija je sledila naredbu i sela na kancelarijski sto.

Eva se popela za njom, raširila noge gospođe Lidije i nagnula se nad nju, dok su im se tela dodirivala, a pičke pritiskale jedna drugu. Počela je polako da se kreće gore-dole kako bi se njihove pičke, a posebno klitorisi trljali jedan o drugi. Zatim je simulirala jebanje baš kao da je muškarac, osim što je koristila svoju pičku.

Posle nekog vremena promenila je položaj, prekrstivši noge sa profesorkom i tako je mogla mnogo bolje da se trlja o nju. Držala je levo stopalo gospođe Lidije u vazduhu i počela je da pomera svoje telo baš kao da ju je jahala. Postepeno je pojačavala pokrete i obe su sada stenjale glasno. profesorka i učenica lezbo tribbing

Njihove pičke su se trljale sve brže i brže, sve jače i jače svakim pokretom. Na sopstveno iznenađenje, gospođa Lidija je veoma uživala u tome i uložila je sve svoje napore. Htela je ponovo da svrši, i htela je da svrši na Evinu pičku. Tribbing je postala njena nova omiljena poza.

Devojka ju je jahala kao luda i na kraju su obe svršile. Lidija je prva svršila, drugi put za svega desetak minuta, a samo nekoliko sekundi kasnije Eva je eksplodirala u snažnom orgazmu. Seks sa profesorkom bio je njen dugogodišnji san i pokazalo se tako sjajnim iskustvom koje se završilo tako snažnim orgazmom. Srušila se u naručje gospođe Lidija i proveli su narednih nekoliko minuta vraćajući dah.

„Oh, ovo je bilo divno. Nešto što nisam ni zamišljala da ću ikada uraditi.”

“Vi ste oduvek moja želja. Nikada nisam toliko uživala u jebanju s nekim. Tako ste divni.” Sve je to govorila dok je glavu naslanjala na velike grudi svoje profesorke.

„Nadam se da ćemo to moći ponoviti“, rekla je Lidija.

„Da, možete biti sigurni da ćemo to ponoviti“, rekla je Eva.

Obukle su se u tišini i Eva je napustila kancelariju svoje profesorke, ali ne pre nego što joj je dala poljubac. Lidija je ostala u kancelariji narednih pola sata meditirajući o svom neverovatnom iskustvu sa svojom učenicom. Devojka je bila neverovatna!

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 18 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 6.226 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!