30 maja, 2023

Dominacija nad Bebisiterkom

0
bebisiterka uhvaćena dok drka pičku

Deca koju je čuvala su sva stavljena u krevet a i sama Jelena je bila umorna. Poslala je poruku svom dečku, ne očekujući odgovor, i sela na kauč u dnevnoj sobi da sačeka da tata od dece dođe kući. Jelena je prelistavala kanale, ne nalazeći ništa što bi želela da gleda i zato je odlučila da umesto toga ubaci film, mada ga je puštala uglavnom kao pozadinsku buku dok se opuštala.

Samo nekoliko minuta nakon početka filma, nazvao ju je njen dečko. “Ćao dušo!” reče Jelena vedro.

“Hej, kako ide čuvanje dece?”

“Dobro. Znaš da obožavam ove klince.” Jelena je odgovorila.

“Znam dušo. Jesu li svi u krevetu?”

“O da, svi čvrsto spavaju.”

„Da li to znači da želiš da se malo mazimo?“ njegov glas je goreo od želje.

“Ne bih. Znaš da je pravilo da ne smem dovoditi momke.” Jelena reče.

“Ma mislio sam preko telefona.”

“Oh.. Pa u tom slučaju ne vidim problem. Baš sam umorna, taman će mi pomoći da se opustim.” reče Jelena, pogledavši sat. „Izgleda da imamo nekih sat vremena dok se gospodin Branko ne vrati kući.“

„Uhhh… Voleo bih da sam tamo sa tobom. Poljubio bih te i gricnuo tvoje prelepe bradavice.“

“Mmm. Štipam ih upravo sada.” Jelena je tiho stenjala, povlačeći gornji deo majice nadole da bi oslobodila grudi.

“Onda bih kliznuo rukom niz tvoje gaćice i džarao ti klitoris dok mi stenješ u usta.”

“Mmmmm.” Jelena je stenjala, stavljajući ruku u helanke i gaćice, počevši da se igra sa svojim klitorisom. “Voleo bih to…”

“Onda bih počeo da te jebem prstima.” reče on a Jelena je zatvorila oči i zamišljala tu scenu. Obožavale je njegove orste duboko u sebi.

“To bi bilo tako sjajno. Da li drkaš svoj lepi kurac?“

“Uhhh … Da”, rekao je gospodin Branko. bebisiterka uhvaćena dok drka pičku

Jelena je otvorila oči i ispustila užasnuti vrisak!

Spustila je slušalicu bez pozdrava i izvadila ruku iz gaćica. “O moj Bože. Izvinite ja sam… mislila sam da sam sama i… da nećete doći skoro…” Jelena je govorila, skrivajući lice rukama. “Nikada ovo ne radim, ja… tako mi je žao.”

„O, biće ti žao.“ rekao je gospodin Branko, prilazeći kauču. Nije nosio pantalone i već je bio uspravan. “Dođi ovamo.”

“Šta?” upitala je Jelena, uplašena jer je uhvaćena.

“Jel ja pričam španski? Dođi ovamo!” Oštro je izrekao.

Jelena je polako prišla, iznenada svesna da su joj grudi još uvek nepokrivene, i osetila je da postaje sve crvenija. Bila je na dohvat ruke od njega, a on je posegnuo da je privuče bliže. Ona je oprezno ispružila ruku, a on ju je privukao k sebi. Odjednom je bila uz njega i osetila je njegov tvrdi kurac uz svoj stomak.

„Nemaš pojma koliko dugo sam čekao da ovo uradim.“ Promrmljao joj je na uho, puštajući da mu ruke skliznu dole da joj obuhvati guzu.

Jelena je nehotice ispustila jecaj zadovoljstva, a gospodin Branko ju je podigao. Jelena je instinktivno obavila svoje noge oko njegovog struka, a gospodin Branko ju je sočno poljubio. Jelena mu je uzvratila snažno, obuhvativši ga rukama oko vrata. Prekinuo je poljubac i napravio dva koraka da je gurne uza zid. Jelena je bila prikovana između zida i prelepog tela gospodina Branka i osetila je uzbuđenje usled njegove dominacije.

Gospodin Branko se odmaknuo od nje, odgurnuvši njene noge sa sebe. Zbunjeno, Jelena ga pogledala. Gospodin Branko je skinuo košulju tako da je stajao pred njom potpuno go. Pustila je svojim očima da lutaju po njegovom telu, a zatim ponovo uspostavila kontakt očima s njim.

“Veoma lepo.” Rekla je zadirkujući.

“Tvoj red.” Uzvratio je.

Jelena je odlučila da pokuša da to učini što senzualnijim, polako se skidajući ispred njega, plešući uz ton njenog mobilnog telefona koji je zvonio. Gospodin Branko je sedeo na kauču, uživajući u njenom striptiz zadirkivanju. Učinio je pokret kažiprstom, a ona mu je polako prišla. Ispružio je ruku i ona ju je ponovo uzela, povukao ju je u poziciju u kojoj ga je opkoljavala, postavljajući njegov penis na njen mokri ulaz.

“Trebalo bi da se javiš na telefon.” rekao je gospodin Branko, lupajući mokrim glavićem po njenoj pički.

“U redu… vi ste gazda.” reče Jelena, naginjući se da zgrabi svoj telefon koji je zvonio bez pauze.

Stavila je svoju dojku tačno na usta gospodina Branka, a on je u potpunosti iskoristio prednost, uzevši njenu bradavicu u svoja usta.

“Unghhh.” Jelena je stenjala od zadovoljstva.

“Javi se! Tvoj dečko bi mogao pomisliti da nešto nije u redu.”

“Uhhh… Zdravo dušo..” Jelena se javila na telefon, zamalo vrisnuvši kad je gospodin Branko gurnuo svoj penis u njenu picu u tom trenutku.

“Da li si dobro? Hteo sam da pozovem policiju, bio sam toliko zabrinut.“

“Nikad nisam bila… bolje. Ali… uffff… Moram da idem, gospodin Branko će uskoro ući u… kuću.”

“U redu. Volim te.” bebisiterka jaše gazdin kurac

“Volim i ja tebe.” reče Jelena, prekinuvši vezu pre nego što je ponovo čuo njeno stenjanje. “O, voliš ga?” pitao je gospodin Branko, odgurujući je od sebe.

“Šta? Ja…” reče Jelena, ošamućena zbog iznenadne promene u ponašanju.

“Nagni se nad kaučom kurvice.” Gospodin Branko reče, a Jelena ga brzo posluša, nagnuvši se preko naslona kauča. Gospodin Branko je ušao u nju s leđa i oštro je zgrabio za kosu, zbog čega je glasno zastenjala. “Sada si moja igračka.”

Previše duboko u svojoj seksualnoj izmaglici da bi odgovorila, Jelena je samo klimnula glavom koliko je mogla, a gospodin Branko je počeo da se zabija u nju. Jednom rukom zapetljanom u njenu kosu, drugom trljajući krugove na klitorisu, gospodin Branko ju je imao tačno tamo gde ju je želeo. Jelena je ponovo glasno zastenjala, a gospodin Branko je počeo da se zabija jače, trljajući joj klitoris brže, osećajući da je blizu orgazma.

“Svrši za mene Jelena.” Gospodin Branko je rekao svojim dubokim seksi glasom, i to je bilo sve što joj je trebalo. Jelena je glasno svršila, noge su joj poklekle pod njom. Još uvek mlitavo nagnut nad njom, gospodin Branko se poslednji put zabio u nju i napunio joj pičkicu spermom.

Izašavši iz omamljenosti izazvane seksom, osetila je kako sperma curi sa njene pice i odgurnula se sa kauča. Pogledala je gospodina Branka u oči, iznenada ponovo stidljiva sada kada su oboje svršili.

„Gospodine Branko…“ rekla je, a on je stavio prst na njene usne, ućutkujući je.

„Pssst… ja sam mislio ono što sam rekao. Sada si moja.”

„Ali ja sam…” poče Jelena, pre nego što je ponovo ućutkana.

“Moja si.”

“Da… gospodine.” Jelena reče.

“E tako…”, rekao je, gurnuvši je na kolena, već ponovo tvrd. “Mislim da večeras nećeš ići kući.” Nasmejala mu se, uzimajući njegov penis u usta.

“Najbolja bebisiterka ikada.” rekao joj je dok je lizala sokove sa njegovog kurca i počela da sisa.

KRAJ!

(Visited 2.083 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 2]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!