4 oktobra, 2023
dvostruka penetracija u doktorskoj ordinaciji

Sedela sam u ordinaciji i popunjavala beleške o raznim pacijentima. Biti mlađi lekar znači da ste zaglavljeni u dosadnim poslovima kao što je donošenje kafe za starije kolege ili pisanje beležaka o slučajevima, zadatak koji oni zaista preziru. Dr Petrović, glavni hirurg, je sedeo pored mene i frustrirano trljao lice rukama. Do sada je uradio 10ak operacija i ostalo je još toliko do kraja.

Dr Petrović je bio najmlađi hirurg u bolnici i prilično je bio uspešan, uprkos svojim godinama. Bio je veoma ozbiljna osoba, nikada nije rekao više od onoga što je potrebno. Kada sam dobila zadatak da radim kod njega, u početku sam bila prilično nervozna. Onda sam ga gledala kako komunicira sa pacijentima. Bio je ljubazan, saosećajan i strpljiv. Pomoglo je i to što je bio stvarno zgodan.

Moj kolega Miroslav me je nemilosrdno zadirkivao za to što je znao da sam se potajno ložila na hirurga. Miroslav je bio u tom trenutku zauzet sa svojim poslovima u bolnici i ja sam bila oduševljena što sam sama sa dr Petrovićem. Stalno sam ga krišom posmatrala. Njegovi dugi, vitki, talentovani prsti.

Zamišljala sam ih duboko u sebi i pomerala sam se nervozno i napaljeno u stolici. Njegove zategnute i snažne podlaktice koje bi se divno držale uz mene dok bi mi se zabijao s leđa. Zamišljala sam kako pratim te meke usne i njegovu urednu bradu. Oči su mu bile zatvorene, ali znala sam da su poput smaragda koji su uvek bili laserski fokusirani na posao koji je radio.

Ako ima isti intenzitet tokom seksa, a prilično sam sigurna da ima, onda bi on bio kompletan savršeni paket i ja sam sada praktično balavila. Postala sam zabrinuta dok sam gledala njegovu ruku kako masira desno rame i leđa koje mu se koče od bola.

“Doktore, da li vam treba pomoć oko ramena?” Pitala sam.

“Hmm.. Šta?” izgledao je iznenađen što me čuje kako remetim mirnu tišinu.

“Pa mislim se, mogla bih da vas izmasiram. Moji prijatelji kažu da imam magične prste”, kažem mu pokazujući dotične prste.

Njegov kameni izraz lica je napukao otkrivajući mali osmeh i osećala sam se oduševljeno svojim dostignućem. Petrović se inače retko smeje. “Dobro. Može. Udri koleginice”, rekao je. Skočila sam sa sedišta oduševljena što imam izgovor da ga dodirnem. Njegova stolica bila je naslonjena na zid pa sam manevrisala ispred njega, noge su mi bile uz njegove. Praktično sam ga opsedala.

Upitno je podigao obrve. „Zar ne moraš da stojiš iza mene dok mi masiraš leđa“, upitao je.

“Doktore, želite li ovu masažu ili ne?” upitala sam ga glumeći opasnu osobu.

“Zapravo da. Zaista je želim. Molim vas, nastavite koleginice Bojana”, odgovorio je sa osmehom.

Lagano sam se naslonila na sto iza sebe i počela da mu masiram ramena. Njegovi mišići su bili tako zategnuti od napetosti i počela sam da radim na čvorovima. Petrović je zatvorio oči i nehotice uzdahnuo kao odgovor. Pošto nisam mogla da dohvatim njegova leđa, stavila sam kolena sa obe strane njegovog sedišta i približila se. Petrović je uzdahnuo i ja sam pogledala u njega.

“Šta nije u redu?” Pitala sam.

Pročistio je grlo i rekao, “Ništa, sve je okej.“

Primetila sam da su moje grudi bile pravo u njegovom licu. Zlobno se smešeći u sebi, nastavila sam svoj posao praveći ne tako suptilne dodire svojih sisa uz njegovo lice. Osetila sam njegov vreli dah na svojim bradavicama i osetila kako se stvrdnjavaju, što se sasvim sigurno videlo kroz tanku belu majicu koju sam nosila ispod otkopčanog lekarskog mantila.

“Nezgodno je ovako. Bole me kolena. Da li bi vam smetalo da vam sednem u krilo doktore?” Pitala sam i sela ne čekajući odgovor.

Petrović je odmah glasno zastenjao, nisam bila svesna da je u potpunoj erekciji i da sam mu bukvalno sela na dignut kurac koji se krio iza pantalona. Mogla sam da osetim kako mi pica postaje mokra. “Koleginice Bojana!” Petrović je zarežao dok su njegove ruke iznenada uhvatile moje bokove i grubo mi je ugrizao bradavicu kroz majicu. doktor je ujeo za sise

Dahtala sam od iznenađenja zbog tog osećaja. Moji kukovi su se instinktivno kretali prema sve većoj izbočini. “Namerno si to uradila zar ne?! Trebalo bi da budeš kažnjena! Skidaj se! Odmah!” režao je kao lav koji nije tucao mesecima. Na njegov zapovedni ton pička mi je gorela. Njegov fokus sada je bio u potpunosti na meni dok sam skidala majicu preko tela. Otkopčala sam grudnjak dajući mu jasan pogled na moje uspravne bradavice.

Na trenutak je zurio u mene pre nego što je uhvatio moje grudi svojim rukama. Približio je usta jednoj sisi i snažno zagrizao. Glasno sam stenjala od tog osećaja. Istu pažnju je posvetio mojoj drugoj dojci i mogla sam da osetim kako mi se toplota skuplja u stomaku. Petrović me je iznenada podigao i ja sam zacvilila iznenađenje. Zatim me je naterao da legnem preko njegovog krila i gurnuo mi pantalone pre nego je počeo da mi masira guzove.

“Vreme je za kaznu… za batine”, šapnuo je pored mog uha i lagano me ugrizao za ušnu resicu. Zadrhtala sam u iščekivanju onoga što će uslediti. Nikada ranije nisam dobila batine i besramno sam mu drmala guzom pred lice. “Uhhhh… Uvek me izazivaš. Uvek mi odvlačiš pažnju dok radim. To ludo dupe se uvek zavodljivo njiše dok hodaš. A sada me iskušavaš gurajući mi svoje sise pravo u lice”, zatim mi je zadao snažan iznenadni šamar po dupetu.

Moj je vrisak prigušila njegova ruka na mojim ustima. Nastavio je da me šamara po guzici neko vreme dok su moji jauci postajali sve glasniji i glasniji. U početku je bilo bolno, ali ga je onda zamenio trzaj zadovoljstva pa sam sa zadržanim dahom jedva čekala svaki sledeći šamar.

Odjednom je Dr. Petrović zario prst u moju rupu i moji kukovi su počeli da se pomeraju svojom voljom, jašući njegov prst. „Bože kako si mokra i vrela“, rekao je grubo. Onda je ustao i ja sam zastenjala zbog gubitka njegovih talentovanih prstiju. Zatim me je nagnuo preko svog stola, moju glavu nabio na beleške koje sam popunjavala i naredio: „Ne mrdaj ni mišić.“ doktor je jebe u pesećoj pozi

Stresla sam se na njegovu komandu i stajala što sam mirnije mogla raširenih nogu. Iza sebe sam čula kako se svlači i kako očigledno priprema kondom. Bez upozorenja je zaronio u moju rupu i ja sam zavapila na iznenadni upad. Snažno je nabijao kurac u mene od čega se sto ispod mene tresao. Zvuk udara telo-o-telo i miris seksa prožimali su vazduh.

Činilo se da ga svakim udarcem ulazi sve dublje u mene, magično pogađajući moju G tačku. Jedna od njegovih ruku našla je put do mog klitorisa i on je vešto naizmenično trljao i štipao ga. Pritisak u mom telu je nastavio da raste u meni dok sam dostizala vrhunac uz glasan plač. Moji vaginalni zidovi se ritmično skupljaju oko njegove divne kurčine.

A tada je usledio pravi jebeni šok!

Vrata su se iznenada otvorila i Miroslav je stajao tamo sa šokiranim izrazom lica. Iako zbunjen, njegovo uzbuđenje je bilo prilično očigledno kroz pantalone. “Nemoj samo da stojiš tu kolega! Uđi i zatvori vrata!” Petrović je zalajao na njega ne prestajući da me razvaljuje s guza. Miroslav je odmah poslušao i nespretno stao blizu vrata pitajući se šta se od njega traži. Lice mu je bilo kao da je video duha, ali kurac mu je oštro pulsirao ispod odeće. u sendviču sa kolegama

“Pa? Hoćeš li samo stajati i zjapiti u nas ili ćeš nam se pridružiti?” upita Petrović nestrpljivo. Osetila sam trzaj uzbuđenja na njegovih reči. Jel je moguće da želi da me deli… hoće li to biti moja prva trojka? Miroslav me je upitno pogledao, želja je bila očigledna u tim raširenim plavim očima. Samo malo sam mu klimnula glavom kada je počeo da skida odeću brže nego što sam ikada videla da i jedan muškarac radi.

Njegov penis je ponosno stršio i krenuo je prema mojoj glavi. Stavio je svoj kurac u moja usta, a ja sam ga počela sisati i grickati, osećajući se više kao kurvetina nego njihova koleginica. Počeo je da mi zabija dublje u grlo dok mi je Petrović zabijao u pičku, mada sporije nego ranije. “Zaustavi se!” Petrović je naredio i oboje smo utihnuli.

Zatim me je povukao sa stola. Okrenuo me je i dobila sam prvi potpuni pogled na savršeni primerak za kojim sam žudela mesecima. Njegova široka ramena su bila prilično mišićava, a torzo mu se suzio do kukova gde je njegov prelepi mokar debeli penis stajao uspravno. Grudi su mu bile prekrivene tamnim dlakama u koje sam poželela da mogu da uvrnem prste.

“Jesi li ikada probala anal Bojana?” upitao je nehajno kao da razgovaramo o vremenskim prilikama. Odjednom sam se postidela što sam gola u prisustvu dva gola zgodna muškarca. Odmahnula sam glavom – ne, osećajući se preplavljeno emocijama. „Divno, nisi svesna šta propuštaš… sada ćemo jebati obe tvoje rupe“, rekao je Petrović sa zlobnim osmehom.

Umalo nisam svršila kada sam čula te reči i videla taj osmeh. Moje disanje je postalo brže. Petrović je odgurnuo svu papirologiju na jednu stranu stola. Zatim je rekao da Miša legne na njega. Popela sam se preko njega i nežno se spustila na njegov kurac uživajući u osećaju ispunjenosti. Iza sebe sam mogla da osetim kako mi Petrović rastavlja guzove i palac pritiska u moju rupu. Napela sam se od čudnog osećaja.

„Opusti se Bojana. Mnogo je lakše kada nisi tako napeta“, rekao je Petrović umirujuće dok su njegovi prsti zalizani od pljuvačke prodirali u moju devičansku rupu. Bio je miran i umirujuće je šaputao dok mi je jednom rukom mazio, a drugom rukom širio moj analni kanal. Ubrzo je mogao lako da ubaci tri prsta. Tada sam mogao čuti kako je premazao svoj penis pljuvačkom i ubrzo je glava njegovog kurca prodirala u mene. dvostruka penetracija u doktorskoj ordinaciji

Miroslav koji je sve vreme pomno posmatrao moje izraze lica, odvratio mi je pažnju nežno me poljubivši. Ovo je ubrzo preraslo u punu sesiju žvaljenja sa njim. Petrović je konačno zabio svoj kurac u moje dupe i svi smo utihnuli, iskusivši punoću obe moje rupe. Mislim da se nikada više neću moći vratiti normalnom seksu. Onda se Petrović pomerio i svi smo zastenjali od tog osećaja. Miroslav je počeo da se zabija u mene odozdo i ubrzo su Petrović i Miroslav razvili ritam koji je zapalio moje nervne završetke.

Ubrzo sam svršavala oko oba njihova penisa. Petrović je svršio sa glasnim povikom, praćen Miroslavom. Doktor se potom srušio preko mene i mi smo bili splet znojavih tela koja su pokušavala da dođu do daha. Osećala sam se ispunjeno u svakom smislu te reči.

Uplašilo nas je kucanje na vratima. „Doktore Petrović, pripremili smo operacionu salu broj 3 za vašu sledeću operaciju“, javila je sestra. „Doći ću za pet minuta sestro“, viknuo je Petrović u odgovoru i podigao se sa mene, bacio kondom i počeo da se oblači kao da se ništa nije dogodilo.

I Miroslav i ja smo u zaprepašćenoj tišini posmatrali njegove pedantne pokrete. “To je bila divna masaža Bojana. Hvala ti”, rekao je i poljubio me pre nego što je otišao do vrata. „O, i očekujem da vas dvoje budete u operacionoj sali za 15 minuta, temeljno čisti i sređeni“, zapovedio je dok je a zatim zatvorio vrata za sobom ostavljajući nas same. Miroslav i ja smo zurili jedno u drugo u neverici.

„Mislim da ga baš gotivim“, rekao je Miroslav u čudu.

„I ja, jebeno ga gotivim“, odgovorila sam zadivljeno.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 5]
(Visited 2.040 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!