jun 15, 2024

Dobre Susede Teško je Naći

0
jebanje trojka sa komšijama

Uvek sam volela starije parove. Moja prva trojka je bila sa mojom šeficom koja je htela da svom mužu kao poklon za godišnjicu podari trću osobu, a oboje su bili napaljeni na crvenokose. U svakom slučaju, ova priča počinje mojom promenom mesta prebivališta i dolaskom u novo susedstvo. Prve komšije su mi bili Ilija i Jelena. Par u kasnim 40-im/ranim 50-im. On je bio neki marketinški mag, a ona prava domaćica koja je predavala jogu, pazila na domaćinstvo i obožavala da kuva.

Sve je na njima izgledalo savršeno. Viđala sam ih kako sede na svom malom balkonu i piju vino svako veče tokom leta, ponekada i zimi. On sa svojom urednom prosedom bradom, isklesanom vilicom i šarmom predstavljao je klasičnu lepotu kojom ugledan i moderan muškarac isijava.

I ona je bila lepa, niska plavokosa zadivljujućih plavih očiju i smelih crvenih usana, skoro uvek sa laganim svilenim šalom. Oni su bili fantazija iz snova… a samim tim i moja fantazija. Upoznavanje je išlo sporo i oprezno tokom prvih nekoliko meseci mog života pored njih. Povremeno pogrešno isporučena pošiljka, klimanje glavom sa balkona, pozdrav u redu u pekari, kafiću itd.

**

Bio je početak juna kada sam primetila Jelenu kako se muči da otvori svoja vrata dok je žonglirala sa namirnicama. Prišla sam joj, uzela par kesa od nje da joj pomognem, a ona me je pogledala tim prelepim očima i nasmešila se svojim crvenim karminom. Rastopila sam se. Zahvalila mi je i spomenula da će te večeri da prave roštilj za nekoliko prijatelja i pozvala me da svratim. yoga sa komšinicom

Tamo sam verovatno bila najmlađa, što nisam često osećala jer sam se približavala 30. godini, ali sam se veoma dobro slagala sa svim njihovim prijateljima. Ispostavilo se da sam radila za nekoliko Ilijinih prijatelja, pa mi je ponudio jedan dizajnerski projekat da odradim za njegovu firmu. Što se tiče Jelene, razmenjivale smo recepte za hleb, takođe mi je ponudila da me podučava jogu, nešto za šta sam tvrdila da nemam strpljenja.

Što sam ih više upoznavala i družila se sa njima, to sam više bila zaljubljena u njih.

**

Pohađala sam nekoliko časova joge, većinom privatne u njenoj dnevnoj sobi. Radila sam za neke od Ilijinih klijenata i ponekad bih išla sa njima na piće. Postali smo čvrsti prijatelji, viđala sam ih nekoliko puta nedeljno, često smo i večerali kod njih, uz odlično vino. Iskreno smo razgovarali o poslu, prijateljima, ljubavnim životima (ili nedostatku istog u mom slučaju). Spomenuli bi kako sam lepa i ponudili da me spoje sa nekim prijateljima, ali sam uglavnom odbijala.

Ja sam imala druge želje. Želela sam da napravim taj prvi korak, ali sam se uplašila da na njih projektujem sopstvene stavove o seksualnosti i slobodnom duhu, i nisam želela da rizikujem naše prijateljstvo koje počinje da se razvija u pravom smeru. Međutim…

**

Bilo je subotnje popodne jednog toplog junskog dana. Pili smo koktele u njihovoj bašti. Ja u cvetnoj letnjoj haljini, koketna, izazovna. Jelena je bila u svojim klasičnim farmerkama i majici na bratele sa laganim šalom svilenim oko vrata. Ilija je imao uske pantalone na sebi, nikada nije nosio farmerke, fensi sandale, nije imao čarape i laganu belu košulju sa otkopčana gornja tri dugmeta.

Nekoliko trenutaka kasnije u baštu je ušla njihova ćerka Dragana. Imala je 19 godina, bila je zapanjujuće holivudske lepote. Divno obučena u žutim bojama, duga ravna smeđa kosa, veliki crni šešir za sunce, plave oči i izrazit ruž za usne. Nikada je ranije nisam srela, videla sam samo fotografije, ali većina je bila stara nekoliko godina i činilo se da je zaista procvetala u odraslu ženu.

Više ne izgleda kao dete koje pokušava da izgleda odraslo, već kao sofisticirana odrasla osoba. Odmah smo se sporazumele i skontale. Pričale smo o gradu i raznim kafićima, mojim bivšim i njenim sadašnjim studentskim danima, pričali smo o njenim roditeljima i našem novom prijateljstvu. lizanje pičke lezbejke njami

Čak smo pričale i o ljubavnim životima. Moje fantazije su počele da se menjaju, jer baš kada sam odustajala od njenih roditelja, ova mlada seksi verzija njih ulazila je u moj život. A nekoliko noći kasnije i u moj stan. Došla je da vidi da li želim da odem na piće, ali želela je nešto drugo. Otvorila sam flašu vina i pre nego što smo popile prvu čašu počele smo da ljubimo.

Nisam bila sa ženom skoro tri godine, nisam bila sa tinejdžerkom od fakulteta. Bila je radoznala, pomalo dominantna i spremna za sve vrste zabave. Bila je divna ljubavnica, njene usne i jezik u mojoj pičkici stvarali su koktel senzacija i ja sam joj to prvo veče svršila nekoliko puta u usta.

**

Kada je posle par meseci došla za praznike kuči, Dragana je donela svoj lični strapon. Ne znam da li su njeni roditelji znali za našu vezu koja se razvijala. Ponekad bismo svi zajedno pili piće, čak i išli na večere. Dragana to nikada nije spomenula, pa nisam ni ja, uplašena da će se možda nešto promeniti ako moji prijatelji saznaju da spavam sa njihovom ćerkom. Ali ne toliko uplašena da se zaustavim.

Dragana je bila kod kuće nešto više od mesec dana, spavale smo zajedno u desetak različitih prilika, uvek kod mene. Bilo je zabavno i seksi. Nakon što je Dragana ponovo otišla na fakultet, počela sam da izlazim sa jednom drugom devojkom, i ona je bila student, volim da mislim da je to slučajnost, ali možda i nije. Međutim, razišle smo se jer sam se osećala prestaro da bih se družila sa njenim prijateljima.

**

Do apsolutne promene došlo je jednog običnog dana dok sam se odmarala nakon čišćenja kuće. Blejala sam na jednoj od onih aplikacija za upoznavanje kada sam sasvim slučajno naišla na Jeleninu objavu. Na slici joj se nije videlo lice ali odeća, njen šešir i šal bili su jasna smernica da je to ona: „Ne tražim ništa ozbiljno. Ali ako želiš da impresioniraš mene, moraćeš da impresioniraš i mog muža… mi sve radimo zajedno. Prednost crvenokose. ;)”

Zurila sam u poruku satima, nisam bila sigurna da li da kliknem na oglas. Eksirala sam pola čaše vina, skupila hrabrost i napisala – „Da li komšinice dolaze u obzir?“

Pridružila sam im se.

Osećala sam kako je biti deo njihovog braka, nežnosti i grubosti, komunikacije, smeha. Mogu sa sigurnošću da kažem da je Ilija najveštiji čovek sa kojim sam se ikad tucala, nikada nisam imala orgazam jao sa njim, a da nisam morala da trljam svoj klitoris dok je muškarac u meni. A Jelena je bila nešto posebno… volela je da ujede, grebe i glasno stenje… a jedne večeri, to je bio treći put da smo spavali zajedno, Jelena me je lupila po dupetu i nazvala me kurvom i to je bio potpuno isti ton koji je Dragana koristila kada me je tako nazivala. jebanje trojka sa komšijama

Nisam mogla da prestanem da razmišljam o sličnostima među njih dve. Njihove oči, njihov osmeh, kako su zvučale kada su svršavale. Bilo mi je tako taboo tako zabranjeno da sam među ovim neverovatnim parom imala svoju malu tajnu vezanu za njihovu kćer.

**

Viđali bi se jednom sedmično, išli na večeru a potom i vrhunsko jebanje. Brinuli su se o meni u seksualnom smislu a i dalje sam imala u njima sjajne prijatelje sa kojima sam mogla da se družim uz piće, jogu i druge aktivnosti kada god sam htela. Onda su došli božićni praznici i Dragana se vratila kući. Dopisivale smo se, ali uglavnom smo se samo pratile na Instagramu. Znala sam da se vraća kući i nisam znala šta da radim. Izmišljala sam izgovore zašto ne mogu sa dođem na večeru dobrodošlice za nju.

Ali sledeće noći je otišla na piće sa starim prijateljima i naletela na mene. Pridružila sam se njoj i njenim prijateljima na piću. Nisam joj rekla za ono što imam sa njenim roditeljima… iako smo to veče vodile strastvenu ljubav. Osećala sam se tako krivom sve dok mi nije ugrizla bradavice i nazvala me kurvom. Pogledala sam je u oči i ona se nasmešila sa onim jarko crvenim karminom i izvadila novi strapon koji je kupila.

Dok me je tucala sa njime ja sam pomislila na njenog tatu i žestoko svršila na lažni kurac moje ljubavnice.

**

Sledećeg jutra smo pile kafu u kafiću kada su njeni roditelji naišli. Dragana je rekla da je krenula kući kada je naletela na mene. Očigledno nije htela da kaže roditeljima da me je noć pre razvaljivala strapon dildoom od 18cm. Insistirali su da moram da dođem na njihovu božićnu zabavu tog vikenda. Dok su odlazili, Jelena me je poljubila u obraz.

Znala sam da sam u zajebanoj situaciji. Ne znam do kada ću sve uspevati da krijem… Možda ću ipak morati da se preselim.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 11 Prosecna ocena: 4.9]
(Visited 4.416 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!