2 juna, 2023
Devojke za brak crnka hot

Danas imamo jednu veoma zanimljivu temu – Devojke za brak. Sajtovi za upoznavanje ne služe samo za kratke avanturice ili opušteno upoznavanje. Na njima su takođe prisutni i mnogobrojni oglasi gde devojke i žene traže partnere za brak. One žele da se skuće, da pronađu svoju srodnu dušu i životnog saputnika. Ali prvo malo statistike.

Devojke za brak i prosečna starost.

Ako gledamo istorijski, uz blaga odstupanja u zavisnosti od kulture i dela sveta, devojke se sve starije udavaju. To je trend koji raste eksponencijalno, jedino SAD ima prilično ujednačene brojke ako gledamo poslednjih 40 godina. Od tada do danas tamo se granica godina povećavala sa 24 do današnjih prosečnih 27.4 godina. Devojke za brak verena

Negde je to izraženije, kao na primer u skandinavskim zemljama. Tamo je sredinom osamdesetih prosečna starost udate devojke bila 27, a danas je 34 godine. I kod nas se granica mnogo povećala pa je svakako iznad 30 godina. Tako da su i na sajtovima za upoznavanje najviše zastupljene devojke preko 30 ako traže brak. A neretko i 40+.

Razvedene uglavnom ne žele brak.

Zanimljivo je da statistika kaže da razvedene žene uglavnom ne traže drugi brak. Ali i to zavisi od godina. Ukoliko se mlada udala, a potom i mlada razvela, devojka će verovatno i dalje verovati u brak. Međutim, ako je recimo prešla 45 ili 50 godina, tada odlučuju da uživaju u nekim drugim stvarima. One radije žele da uživaju u slobodi da bi nadoknadile sve ono što su propustile tokom braka.

Tip muškarca i Devojke za brak.

One pre svega traže uspešnog i situiranog bračnog partnera. I to je potpuno razumljivo jer žele finansijsku sigurnost a ne nekog lenjivca koji ne radi ništa. Potom traže fizički privlačnog muškarca iz genetskih razloga. Brak znači porodica, porodica znači deca, zgodan zdrav mladić znači zdravi potomci.

Pored toga, njima je jako važno da je budući muž veran i iskren. Zbog toga su razvedeni muškarci uglavnom manje traženi kod devojaka koje žele brak. To ne znači da je svaki muškarac kriv za svoj razvod, naprotiv, ali ipak postoji crveni alarm. Slično je i kod muškaraca koji žele brak, razvedene žene nikada nisu na vrhu liste. Predrasude?

Ne postoji „pravo“ vreme za brak.

Svaka osoba je individua za sebe. Neko sazreva ranije a neko kasnije. Neko nikada ni ne sazri a neko bude ispred svog vremena. Ukoliko osoba oseća da brak nije za nju, ona ni ne treba da se udaje ili ženi. Nigde ne piše da devojka mora da ima muža, da se uda… nikakva norma niti pravilo ne postoje.

Kako pronaći Devojke za brak? Devojke za brak seksi

Kada smo već tu gde jesmo, onda se odgovor sam nameće – sajtovi za upoznavanje. Oni su divan izvor još divnijih žena koje traže svoju sreću, svoje mesto pod suncem. One nisu sebične ako za sebe traže najboljeg. One su spremne i na kompromise, rado će deliti sve na dva jednaka dela. One su svesne i prihvataju da u braku nema „moje“, već samo „naše.“

Pored interneta postoje i drugi načini ali o njima sasvim dovoljno znate i sami. Naš je savet da pronađete svoj put i da ga sami gradite. Pustite šta drugi govore. Manite se predrasuda i osuđivanja. I naravno – nemojte ništa na silu. Ne ulazite u brak samo zato što mama hoće unuke, ili tata hoće zeta „da se pokaže u selu.“ Budite svoji i pratite svoje srce.

IZVOR: https://erotskioglasi.com

(Visited 646 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Devojke za brak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!