2 juna, 2023

Dečko je Posmatra sa Drugaricom

1
posmatra devojku kako liže drugaricinu pičkicu

Bili smo na telefonskom pozivu. Ja sam bio na poslu, ona je bila kod kuće, sedela je u kuhinji i gledala kroz prozor. “On je stvarno jebeno zgodan”, rekla je seksi tonom u telefon.

“Ko to?” Pitao sam.

Takve njene izjave nisu bile ništa neobično. Za nju je uvek bilo sasvim normalno da se istinski divi fizički lepim i zgodnim ljudima, a da ne deluje na ta seksualna osećanja koja je osećala.

“Naš novi komšija preko puta. Eno ga napolju u svom dvorištu bez majice i, o moj Bože, sa svojim jebEnam mišićima!”

“Hej… Imam tvoj omiljEna mišić od 17 centimetara tu dole za tebe dušo.”

„Mmm, da li je tvrd i spreman za mene?” Pitala je, a onda ne dozvolivši da odgovorim, uzviknula je: “HEJ! Tina me je pozvala jutros i želi da dođemo da provedemo vikend sa njom!”

„Nemam problem s tim pošto smo oboje slobodni preko vikenda“, rekao sam u brzini.

“Savršeno. Obavestiću je. Usput, trljala sam svoju pičku sve vreme gledajući ovog tipa,” rekla je pre nego što je brzo spustila slušalicu.

Kasnije mi je poslala poruku da je na ivici orgazma i da će uskoro da svrši a da ne želi to da radi preko telefona kako me ne bi previše dekoncentrisala na poslu. Kako obzirno od nje. Ena i ja smo bili zajedno već neko vreme. Imali smo stan u malom gradiću, i oboje smo radili neke ne preterano stresne poslove jer nam nije bio cilj da zarađujemo previše već više da imamo da platimo račune i da se opasno zabavljamo.

Tina je bila njena slobodoumna biseksualna prijateljica sa posla, za koju smo oboje smatrali da je sjajna, prelepa i neverovatno seksi povrh toga. Stigli smo kod Tine nakon što sam se vratio kući s posla i istuširao se.

Da ne dužim previše, bilo je to sjajno veče uz piće, smejanje i prosto svi smo svo vreme uživali dok nismo skontali koliko je sati i tada smo se uputili u krevet. Kasno u noć sam se probudio i primetio da Ena nije pored mene. Odlučio sam da ustanem i da je potražim.

Našao sam se na drugoj strani kuće pred sobom u kojoj je spavala Tina. Vrata su bila malo otvorena i svetlo je bilo upaljeno. Čuo sam glasne vlažne poljupce koji su bili puni strasti. Odlučio sam da zavirim unutra. Mislio sam, ako me vide, ili će me izbaciti ili zamoliti da se pridružim.

Obe su bili u toplesu i sedele su na krevetu. Tinine pune, meke usne bile su čvrsto obavijene oko Enine desne bradavice, dok je levom rukom štipala i stiskala njenu drugu bradavicu. Ena je imala glavu podignutu nagore, zatvorene oči od apsolutnog zadovoljstva, širom otvorena usta i plitko je disala. gleda suprugu kako liže drugaricinu sisu

Imala je ruku čvrsto obavijenu Tininom dugom prljavo-plavom kosom, i držala je njenu glavu na svojim grudima. Obe su držale drugu ruku među nogama onoj drugoj i ljuljale su kukovima. Dok sam gledao, nisam mogao a da ne primetim koliko me sve ovo pali. Gledao sam mnogo pornića u životu, ali nikada nisam uživo gledao kako dve žene imaju seks.

Nosio sam trenerku bez ičega ispod i običnu majicu. Mogao sam da osetim kako se glava mog kurca trlja o unutrašnjost treše, a pre-sperma je pravila opasnu mrlju na tkanini. Ena je nežno povukla Tininu glavu i uhvatila je u strastveni poljubac. Dok su se ljubile, Ena se polako naginjala prema krevetu i vodila Tinu sa sobom.

Stavila je Tinu na leđa i počela da pravi dugi trag malih mekih poljubaca koji su počinjali od obraza, niz vrat i završili na grudima. Uspravne bradavice željno su se gurnule nagore u susret sa Eninim toplim ustima.

Dok sam posmatrao Tinine izraze lica, bilo mi je odma jasno koliko je jebeno uživala u dodirima moje devojke. Ena je zatim nastavila da se spušta niz Tinin torzo i spustila se sve dole između njenih butina, koje su sad već bile širom otvorene, i iako nisam mogao da vidim zbog Eninog potiljka iz svog ugla, jednostavno sam znao da joj je pička bila vruća, mokra i željna.

Ena je zadirkivala unutrašnjost njenih butina zauvek i mogao sam da čujem seksualnu frustraciju u Tininom disanju. Čuo sam težak uzdah olakšanja kada su usne konačno uspostavile kontakt, i video sam zadovoljan izraz na Tininom licu kad je počela da liže i sisa njenu mokru picu.

Zvukovi mljackanja izazvani mokrim jezikom i još mokrijom pičkicom ispunile su polu mračnu sobu dovodeći me do ludila. Mogao sam da vidim kako se Enine ruke pomeraju, i ugledao sam Tininu obrijanu pičku dok je Ena jednom rukom klizila sa 2 prsta u vrelu rupu, a drugom počela da besno trlja sopstveni klitoris. posmatra devojku kako liže drugaricinu pičkicu

“Da. Da Ena.. jebeno DA!” Tina je počela da vrišti.

Mogao sam da vidim obe Enine ruke kako rade brže i intenzivnije, i čuo sam kako obe dišu i stenju sve jače svakim trenutkom. Tina je spustila ruku i zgrabila njen potiljak, zakopavši je između svojih nogu i držeći je na mestu. Jauci su postajali sve glasniji i glasniji. Nekoliko puta je prozvala Enino ime, uzvikujući joj da je orgazam blizu.

Još samo nekoliko brzih pokreta ustima i rukom, i Tina je svršila snažno i glasno. Ena je nekoliko puta nežno poljubila Tininu pičku kako bi joj rekla da je ponosna na nju, a potom je isti poljubac vratila uz Tinin torzo da bi se ponovo sreo sa njenim licem.

Dok su se ljubile i milovale, Ena je legla pored Tine i pale su jedna drugoj u zagrljaj. Odlučio sam da im dozvolim da se ušuškaju i da odu na spavanje a ja sam otišao nazad u sobu da se pobrinem za svoj tvrdi napeti kurac.

KRAJ!

(Visited 1.275 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Dečko je Posmatra sa Drugaricom

  1. Najveca moguca fantazija je da je gledam sa drugaricom.. da li ce se ostvariti? nema sanse… ali uvek mogu da fantaziram

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!