Dan Za Pranje Veša

Bio je to dan kada smo ja i sin prali sav svoj veš, kojeg srećom nismo imali previše. Obično smo sedeli u donjem vešu i starim majicama dok nam je bolja odeća bila na pranju. Moj sin Alen i ja smo sve što nam je ostalo od familije. Njegov otac nas je napustio pre nekoliko godina i s vremenom smo skroz izgubili kontakt s njim.

Alen je bio na faksu. Bio je stvarno zgodan mladić. Mi smo stvarno bili opušteni jedno kraj drugog i imali smo nekakav drugarski odnos, tako da nam nije bio neuobičajeno da hodamo goli po kući, posebno naveče, kada bi otisšli do kupatila ili do frižidera da gricnemo nešto, tako da smo s vremena na vreme videli jedno drugo skroz gole. Ja sam se trudila da ga ne gledam… tj barem sam se trudila da ne gledam sinovo golo telo, ali bilo je trenutaka kada je usamljenost činila svoje i bilo je teško skrenuti pogled. Uhvatila sam ga povremeno kako mi promatra sise ili moju stvarno rutavu pičku svako malo, ali brzo bi shvatio da sam mu uhvatila pogled i skrenuo bi ga. Nismo pridavali tome neku posebnu važnost.

**

Danas je Alen legao na krevet i gledao tv, a ja sam se naslonila na njega i čitala svoje ljubavne romane. Imala sam na sebi belu majicu i neke malene gaćice koje mi picu i nisu nešto naročito prekrivale. Dok smo slušali mašinu kako radi čekajući da se završi ciklus pranja i sušenja zamolila sam Alena da me izmaira. Stvarno je bio dobar u tome. Nagnula sam se napred kada je počeo da me masira niz leđa, preko majice. Zamolila sa ga da nakratko stane, i skinula sam majicu. Njemu to nije smetalo, ali verujem da je bacio pogled na moje sise koje su se ljuljale slobodno reagujući tako na svaki njegov pokret, a ja sam mu ga osećala u donjem delu leđa, da mu se diže, jer je sedeo odmah iza mene. Na tv je bila neka emisija, uradi sam, na diskaveriju. Pričajući o drvetu…rekla sam mu i okrenula se.

Pokušao je da ga pokrije, ali mu je erekcija bila teška za sakriti jer je imao jako uske bokserice. Nisam do sada imala prilike da vidim sinov kurac u erekciji, ali morala sam si priznati da je bio impresivan. Zar ti te bokserice nisu malo premale Alene?, pitala sam ga. Stidljivo mi je rekao da su mu to stare a da su ostale na pranju. Pa, gospodine, onda skini i te, jer ti baš i ne pomažu puno, a čini se da ti je neugodno u njima. Stao je ispred mene, uhvatio ih je za gumu i spustio ih na pod.

Jebem ti sve! Bio mu je stvarno vidljivo veći nego u njegovog oca. Mislim da je imao preko 22, jer otac mu je imao oko 17! Dizao mu se sve više, svake sekunde! Izgleda da je stvarno bivao sve uzbuđeniji, pretvarajući se da mu je neugodno. Videla sam mu male tragove sperme na glaviću.Seo je ponovo meni iza leđa i nastavio da me masira. Probaj samo da me ne probodeš sa tom alatkom dok si iza mene., našalila sam se. S vremena na vreme sam osećala kako se njegov kurac utiskuje u mene, jer sam i sama bila praktično gola skroz. Bio je topao i pulsirao je u ritmu njegovih otkucaja srca.

Kada je završio, legao je kako je ležao ranije, a ja sam legla do njega naslanjajući glavu na njegovu butinu. Primetila sam da mu kurac ne pada uopšte jer je ležao na stomaku u pravcu pupka. Činio se kao klip kukuruza. Okrenula sam glavu prema njemu, tako da sam sada gledala pravo u njega. Glavić mu je bio neko ljubičast i krupan, a niz kurac je imao debele vene, koje su išle niz njega. A nekako mi se činilo da su mu i jaja krupna, jer dugo nešto ovakvo nisam videla.

“Alene, sine, pa ti si obdaren kao konj, možeš se ponositi ovim čime imaš!” rekla sam duboko disajući. Pročistio je grlo, zakašljajući se, i pokušao da se izvine i da ode u sobu. Znam zašto sada ideš u sobu i šta ćeš raditi tamo, zašto ne bi dopustio mami da ti pomogne sa time, udvoje je lakše i lepše, zar ne? Jesi li sigurna, pitao me je. Nema problema uopšte, rekla sam i posegnula rukom prema kurcu. Jedva sam ga obuhvatila prstima, jer sam imala malene ručice i prste. Ovako nešto nisam nikada videla, osim nešto mnogo manje kod njegovog oca i to još nekoliko godina pre. Sigurna sam da je osetio kako mi se bradavica ukrućuje. Moja leva dojka je pristiskivala njegovu butinu. Počela sam mu drkati svojom desnom rukom. Nije mu dugo trebalo i počeo je da uzdiše, nagnuo je glavu nazad i zatvorio oči.

sine, jebe, matorkuNije potrebno reći da sam i sama počela da vlažim i to jako. Spustila sam se na pod, na kolena, između njegovih nogu, kako bih mu mogla drkati sa obe ruke. Ovo je bilo toliko uzbudljivo ali u isto vreme zabranjeno i erotično. Drkala sam svome zgodnom i lepom sinu, obrađujući mu ga ručno. Ubrzala sam ritam i pljunula malo na njegov veliki glavić. Svideo mi se osećaj ponovog držanja kurca u svojim rukama. Bilo je očigledno da će svršiti uskoro. Odjednom se trznuo i počeo da šprica svuda uokolo. Prvih nekoliko mlazeva je izlete pravo u zrak, da bi kasnije palo po njegovom stomaku, prsima, ali i po kauču. Nikad nisam videla ništa slično. Ali ni nisam imala gde. Jel ti sada bolje? pitala sam ga. Mnogo bolje, odgovorio je. Ne mogu da verujem da smo tako nešto upravo uradili, dodao je. U redu je sve, videla sam da i njemu treba malo pažnje, činilo se kao da će da ekplodira. Kurac mu je omlitaveo, i spustio se pomalo, u mojoj ruci, ali ne zadugo.

Sela sam kraj njega, uzela knjigu u ruke i pravila se da čitam. Za samo nekoliko minuta, bio mu je ponovo čvrst i dignut kao i malo pre. Očigledno je da je bio ponosan što ima ovoliki kurac. Mama, pozvao me je stidljivo. Da, ljubavi, odgovorila sam. Šta ti misliš?-sin. O čemu ljubavi-ja. Pa šta misliš o NJEMU, i pogledao je prema svom kurcu. “ALENEEE! uzviknula sam. “Nikada se nisam seksala sa nekim ko je toliko obdaren, toliko nešto bi me povredilo! Uostalom, negde moramo i da povučemo granicu.” Znam, ni moja cura nije htela da ima seks samnom jer je rekla da je i za nju preveliki.

“PAA, neznam”, rekla sam, gledajući njegov dignuti kurac, “Morao bi da kreneš polako i nežno, tvoja ga matora mama nije osetila godinama zadnji put.” Ma daj, ne lupetaj, nisi ti stara uopšte, svo moji prijatelji kažu da si seksi. “Samo da znaš, nesmeš nijednom od tih svojih prijatelja reći za ovo!”, izjavila sam ponosno. Za njih bio vo bilo nepojmljivo.

Pa naravno da neću, potvrdio je. Ustala sam, i skinula ionako male gaćice. Bila sam potpuno gola ispred svog sina. ali se nisam uopšte osećala nimalo loše ili perverzno. Štoviše, osećala sam se jako napaljeno i iz pičke mi je curlo niz butine. “Pusti mene gore, moram da sam kontrolišem situaciju.”, ok, reče Alen. Popela sam mu se u krilo i sagnula se da ga poljubim u obraz. Instinktivno mi je stavio ruke na bokove i nameštao me na svoj glavić. Sada mi se nekako činio još i većim nego dosad. Počeo je da otežano diše kada sam ga očešala sa svojim dlakama po glaviću. Spustila sam ruku dole, uhvatila mu kurac i namestila si ga na ulaz u maminu pičku. Činilo mi se kao nema šanse da mi uđe, ali bila sam odlučna da probam. Namestila sam si ga između usmina i malko mi ih je razdvojio. Tada sam se spustila malo na njega dok nije ušao u mene, i rastegnuo mi pičku kao niko nikada dosad. Sada mu je glavić bio u meni, i jedva sam disala, bolelo me je. Bilo je za neverovati, počela sam da svršavam. Uskoro sam se malo opustila i kliznula niz njega. Hteo je da počne da se nabija u mene, ali sam ga zamolila da sačeka malo. Uskro je bio sav u meni i dodirivao mi je maternicu. Uzeo mi je rukama sise i zabavljao se s njima, lizao ih je i cuclao bradavice. Jebem ti život, kako je to bio lep osećaj, pomislila sam. “Sada se osećam kao prava žena,” rekla sam mu dok mi je sisao bradavice. Počeo je da me jebe, i svršila sam 3 ili 4 puta zaredom! Ubrzo sam i sama skakala nabijaći se. Jebala sam tako i ja njega sa svom svojom težinom. Jebao me je negde oko 10ak minuta.
Osetila sam ga da je zadrhta i počeo je da svršava. Špricao mi je spermu duboko u moju utrobu. Isticalo mi je iz pičke ostatak i uskoro je pod nama bila velika fleka. Uopšte nisam ni razmišljala da nemamo nikakvu zaštitu. Nisu mi bili oni dani u mesecu tako da se i nisam nešto preterano brinula. Napokon sam iscrpljena i znojava se prevrnula kraj njega na kauč. I njegova erekcija je splašnjavala i počeo da mu mlitavi.”Mama, ovo je bilo prelepo”. “Drago mi je da sam ti bila od pomoći, uzdisala sam, trudeći se da dođem do daha. Čuo se zvuk mašine koja je oprala i osušila veš i Alen je otišao da je isprazni. Uzela sam svoju majicu i pokušala da njome obrišem tragove Alenove sperme koju sam imala po svojim butinama. Ostatak dana nam je prošao kao da se ništa nije desilo. Bio je to stvarno čudan osećaj! Kasnije te večeri kada sam prala suđe, osetila sam Alena iza sebe, prišao mi je i obgrlio me rukama. “Mama, volim te!” rekao je. Počeo ja da se svojim kukovima sa svojim dignutim kurcem nabija u mene, stavljajući mi ga među guzove. “Nemoj, tek što sam se otuširala i navukla čiste gaće” rekla sam mu.

Ali mama, bilo je to toliko zabavno, mogao bih tako po ceo dan. “Vidim!!!”, i dalje mi ga je nabijao u donji deo dupeta. Otišli smo u spavaću sobu, ali bili smo goli puno pre nego što smo stigli do kreveta. Digla sam noge i širom ih raširila. Prišao mi je među noge i uzeo me u misionarskoj pozi. Glavom sam bacakala levo desno jer me je jebao kao daj e životinja. Imala sam dva orgazma pre nego što je i on svršio. Njegova jaja su izbacila popriličnu količinu sperme kojom me je napunio i sve se prelivalo iz mene napolje.

Morala sam opet da uzmem peškir kako bih se obrisala. Uskoro mu se ponovo digao i pitao me je da li bi htela da mu pušim. Pristala sam i na to, ali nije mogao puno da mi uđe u usta jer je imao poveći glavić. Drkala sam mu rukom što sam brže mogla, a u ustima sam mu lizala glavić jezikom. Mislila sam, da pošto je već tri puta svršio da neče imati toliko više sperme u jajima….ali sam se prevarila! Ponovo je obilno svršio, ali to momački. Ja naravno nisam mogla sve da progutam. Curilo mi je iz usta, gutala sam što sam više i brže mogla. Sperma mu je imala stvarno lep okus, i nije mi uopšte smetalo da je imam u ustima. Stvarno sam uživala u svom novom seksualnom životu. Zaspali smo oboje a kasnije sam se probudila, tj probudio me je njegov kurac koji je ležao na mojoj butini i dizao se. Ustao se na kolena i kada je primetio da sam budna, namestio me je u pseću pozu, na sve četiri. Trljao je glavić po mojoj pički, a ja sam nenormalno vlažila, zatim mi ga je nabio, ponovo. Nisam ni znala šta sam započela, ali sam sigurna da mi Alen ne bi nikada dopustio da se izvučem iz toga. Iskreno govoreći, uživala sam u svakoj minuta kada je on bivao u meni. Sledećih nekoliko dana često smo imali seks i nismo koristili nikakvu zaštitu. Rekla sam mu da mi slede plodni dani, i da tih dana treba da ga vadi ili da koristimo kondome. Nekako sam imala osećaj da bi zatrudnela bez problema sa tolikom količinom sperme u sebi kojom me je konstantno punio, a velika količina toga mi je završavala direktno u maternici. Složio se i počeo je da ga vadi pre svršavanja.

Kupila sam mu kondome, tako da smo i to probali. Žalio se na obe metode. Mislim da sam trebala onda otići kod doktora po anti bebi pilule. To veče, kada sam imala ovulaciju, zamolila sam ga da bude pažljiv. Bilo je toliko sladak prema meni taj dan. Spremio mi je večeru, lepo me je izmasirao, i gledali smo film. Ja sam počela da mu mazim nogu i ubrzo mu se ponovo digao. Svukla sam mu šorc i počela mu drkati rukom ga obrađujući. Spustio me je na pod, raširio mi noge i brzo me navukao. Počeo je polako da me jebe, a ja sam plovila u oblacima, negde u tome, shvatila sam da nema kondom na sebi. Odjednom, iz nekog razloga, to me uopšte nije zamaralo. Počeo je da ubrzava i dvom snagom se zabijao u mene.

Nismo se jebali dva dana, tako da sam bila svesna da mu se dovoljna količina sperme nakupila za to vreme. Jebao me je oko pet minuta i pitao me onako zadihan, “Mama, mogu li svršiti u tebe?”. Omotala sam noge oko njega i odgovorila mu tako što sam ga uvlačila u sebe. U trenu je eksplodirao i počeo me puniti, i to direkto u maternicu, jer više u mene nije mogao ući, bio je sav u meni.

Poledaj i ...
Pod mostom

Upoznali smo se preko oglasa.Dopisivanje je počelo lagano i postepeno dobijalo na erotičnosti,tako da smo

Dvije nevinosti za noć

Posmatrajući i studirajući ženski svijet sam shvatio da one to više vole nego mi muški

Noćno Putovanje

Sećanje na to letovanje polako bledi ali taj događaj će, čini mi se, zauvek ostati

Iznenadjenje u spavaonici

Marko se s veseljem spremao iznenaditi Marinu vrativši se sa službenog putovanja dan ranije. Planirao

Napaljena maćeha

Ova prica se desila pre deset godina i resih da je podelim ovde. Koliko sam

(Visited 391 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.